24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Susarc #15938 5 nap 1 óra played lett nekem a Veteran rank 1 elérése.....elég sokáig tartott :) -
Di3Hard #15937 Nagyon jó.. 47.5-ös vagyok, 2quest van hátra az 50-es mapon. Egyik bugos. Hogy a fenébe kell két szintet lépni, Mage -s Fighter guild is acsis már. -
Munkie #15936 Azért az a 12 ezer a standard. Csak tisztázás végett. :d -
Nearco #15935 Hát kedves FNightWalker a cd galaxisnál 12k zenei cd-vel. Ha minden igaz már két hétnyi játék időd maradt, fene tudja miből mekkora karid van, 9.500 HUF-ért szerintem az életbe nem adod el :)
Ha nem jött be, akkor bizony bukta, 5 ezer körül próbálkozol, akkor még majd el tudod adni talán, a felett nem szerintem de sok sikert.
Aki meg akarja venni, nem fogja sajnálni azt a plussz 2 ezret egy teljesen újra... -
FNightWalker #15934 ELADÓVÁ VÁLT:
Elder Scrolls Online Imperial Edition (PC) játékom.
Az ára 9.500FT
(minden átírható, megváltoztatható még az UserID is!)
Ha érdekel írj PÜ-t. -
Munkie #15933 Nem -
Berennior #15932 Egy kérdés: HA lemondom az előfizetésemet akkor a jelenlegi játékidőm "törlődik"? -
Nekem eddig csak 1 lila tárgyam esett, egy zombitól Bangkorai elején. Eddig még nem farmoltam 5-10 percnél hosszabban sehol.
Viszont a Nothpoint küldetéssorozat végén amikor a vámpírt kellene megvédeni a 2. gargoyle-al gondban vagyok, pedig most mint 37-es mentem vissza a szörny meg csak 30-as. Mivel nem használok addonokat, így nem is tudom, hogy a sebzésem kevés vagy mi a probléma. Érdekes mód más szörnyekkel nem volt problémám, talán a trollokkal, de azokhoz meg gondolom tűz sebzés lenne ideális. -
csimposz #15930 Igen, azt olvastam a Wikiben, ahol nem adja ki jobb gombra ott nem is próbálkoztam. Ezek szerint nem én bénázok, eddigi infók alapján úgy van minden ahogy gondoltam. -
Ubi™ #15929 Ha az item-en az enchant alatt kis lakatot látsz, akkor azt nem tudod lecserélni, az fix rajta. Ez jellemző az alacsony szintü cuccokra. -
csimposz #15928 Néztem, de nem. Armor enchant volt, 1-10 a lvl7 armoromra nem tudtam rátenni. Majd jobban figyelem, hogy most hiba, vagy én néztem be mégis.. köszönöm! -
Susarc #15927 azt ,hogy valószinüleg ékszer encsantot akarsz armorra tenni :P -
Ez engem is érdekelne... -
Susarc #15925 10 percig farmoltam Coldharborban a Zombikat 3 db lila item esett.... -
TomStorm #15924 Szerintem is pont jó.Számomra semmiképpen sem könnyű,van kihívás rendesen -
csimposz #15923 Én kb 1 nap játékidővel 13. Nagyon komótosan nyomom, jövök-megyek :) Így full élvezhető a fejlődés/kihívás része. -
csimposz #15922
Jó, persze, hogy erről szól, tudom én, de mondhatták volna azt is, hogy semmit nem kapok, ehhez képest rendben van.
-
Én még csak 24es vagyok, breton templár, de nekem nem könnyű. Legalábbis nem nagyon nehéz. 2-3 fős gruppokat ölök, de azért kell táncolnom velük, meg dobálom a healelést magamra.
De ez így szép, ez így kihívás. Öreg ember már a karakterem, nagy bottal jár, hogy legyen mire támaszkodni :D
Lényeg a lényeg, szerintem pont jó a nehézsége. -
Munkie #15920 Akkor korrekt, ha mindenki kap. Ha az kap aki ír emiatt, az annyi hogy: "Tessék bmeg csak hagyd abba a sírást." -
csimposz #15919 Ha mégis érdekelne még valakit: kaptam egy nap ingyen játékhoz való kódot, vagyis akkor használom fel amikor szeretném. Ez így korrekt részükről szerintem. -
TomStorm #15918 Újraindítottam és csak úgy lett jó(mondjuk egyenesen utálok így bezárni programot de nem tudtam mit csinálni mivel a menübe se tudtam klikkelni semmire).Remélem sokszor nem lesz ilyen -
SANTANTICA #15916 nyomj ESCAPE-t mejd megint...ez bizony egy új bug...vagy egy korábbi (bétában volt ilyen asszem) újra éledése. -
SANTANTICA #15915 Úgy legyen, de ez tuti nem manuális dolog.
Ez sima adatbázis lekérdezés a logokból, mivel vissza fejleszteni nem lehet a bankot így egy rutinnal végig lehet söpörni az adatokon, ha X karakternél volt Y számu bank slot, de most kisebb mint Y, akkor legyen megint Y. Na jó ennél azért bonyolultabb de erre programot fognak írni, mert a goldokat is meg kell keresni a reset előtti állapotról, és akinek mati is tűnt el az még bonyásabb. -
csimposz #15914 A Glyph dolgot nem értem. Ott van a batyumban vagy 20 Glyph, elvileg 1-10ig lehet vele enchantolni armort, mégis mikor rámegyek az adott cuccnál az enchantra, nem jelenik meg használható Glyph. Mit nem veszek észre? -
TomStorm #15913 Teljesen elfelejtette a játék az egér gombokat.Hiába nyomom bármelyiket semmi még B/J klikkre se reagál Omg-.- -
Prioritás :) Tetszik ez a szó. Több tízezer játékosnak kell EGYESÉVEL kiválogatni a logból a problémáját, és saját kezűleg hozzáadni, törölni, átírni, mittomén. Mert masszív rollback nem lehetséges, és egyéni sem, mert akkor buksz minden addig összeszedett skillt, pontot, geart, stb.
Részemről átérzem a szituációdat. Én megúsztam a bugot, de így sem elég a hely, hogy minden szaros pénzemet bank és inventory fejlesztésre költök :) Kitartást, előbb utóbb megoldódik. -
Doshia óta tényleg könnyű lett :-D -
runcájsz #15910 Meg tudom erősíteni, a zóna váltással még mindig gond van. Ha vki bejutott és szeretne játszani, akkor az lesz a legjobb ha nem vált zónát, se dungeon-be stb. nem megy. Én pl. megszívtam. -
Engem ami aggaszt hogy kb 20darab legendary craftolós itemem van most, úgy hogy még simán tudok venni 15darabot. Szóval ha ezt ilyen egyszerű összeszedni akkor első hónap végén már mindenki legendaryban fog rohangálni? És akkor mi lesz utána? -
SANTANTICA #15908 Igen tudom, már 3 ticket is volt, legutóbb írták, hogy összevonták ezeket, csak bíztam benne, hogy ez az első amit megoldanak, de úgy látszik ez nem prioritás... :(
Csak kérték, hogy addig ne fejlesszen senki, mert az el fog veszni, csak 60 bankkal félkezű vagyok.... -
Hát én vr3-mon nigthbladdel szopok rendesen. Abszolút nem érzem könnyűnek, bár igaz hogy a mellettem lévő mage-ek 2spellből ölik az 5ös pakkokat :D
Kezdj nightblade-et :D -
Nem is fogod, csak ha megírod a ticketet, automatikus javítás nem lesz, technikai nem lehetséges, csak egyesével, ehhez pedig az kell, hogy jelentse mindenki akinek gondja van. -
Egyetértek, kurva könnyű, ezt pofázom én is :) és reménykedek, hogy minden publikus boss dinamikusan megerősödik a körülötte lévő játékosok számával arányosan. De a játék többi része is, nagyon könnyű. Bár valaki már kiokosított, hogy VR5 körül - vagy ilyesmi - majd esek kelek. Lehet, mindenesetre 35-ös szintig jelenleg mint kés a vajon. Csak akkor halok, ha én cseszek el valamit, és birkozószart reggelizve belekötök 2 groupba. -
csimposz #15904 Nálam most is gond van sajnos. Nem tudok menni egyik helyről a másikra. Nektek ok? -
1 nap 16 óra az eddig eltöltött idő.
18-as szintű vagyok, szólóban csinálgatom a questeket (olyan 110-nél tartok) felfedezek, barangolok...
Szóval nekem nem 17 óra lesz :) -
Azon a problémán, hogy az anchorok és bossok leölése még ettől szinte ugyanúgy easy mode lesz sajnos nem segít. Nekem pedig az a legnagyobb bajom a játékkal (ami egyébiránt nagyon tetszik), hogy nincs kihívás benne. Szintem felett 5-8-al ölök könnyeddén 2-3-as csapatokat. Hiába tetszik a grafika, design, lore és minden más. Ez számomra túlságosan élményromboló. -
Köszönöm! -
SANTANTICA #15900 Sajna a bank slot és gold veszteséget még mindig nem javították (nem kaptuk vissza) -
Munkie #15899 /played (per az elején) -
A játékban eddig eltöltött időt hol tudom megnézni?