24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Plata #23887 Volna még egy idióta kérdésem.
Hogyan kraftolsz lila itemeket,én még nagyon az elején járok a kraftolásnak és még mindig kínai.
De max szürke itemet tudok gyártani.
Igazából eddig csak a kaja gyártás érdekelt és azzal foglalkoztam,abban tudom hogy lesz lila vagy kék item,lila vagy kék receptből. :D -
Az (meg a tobbi par szaz) kereskedo allando, a fejlesztok raktak oda, a guildek csak egy hetig berlik fel/ki egy vak licit soran. Aki az adott heten a legtobbet ajanlja a kereskedoert, annak arul egy hetig. Nem tudunk rajta valtoztatni semmit. Mult heten masik kereskedot nyertuk meg, most ezt, nehez megtartani, de igyekszunk :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.02.04. 20:59:47 -
ntex #23885 Hogyhogy nem használsz PerfectPixel meg Auto Category - Revised addonokat? Előbbitől nagyobbak, sokkal áttekinthetőbbek lesznek a menük, utóbbi meg kategorizálja a cuccokat az inventorydba, könnyebben megtalálsz dolgokat, főleg ha sok minden van benne. Sztem hasznosak, próbáld ki őket. -
Plata #23884 Nah erre nem gondoltam,azt hittem már a szettből is lehet kettőt felrakni mint fegyverből.
Felfedeztem clockwork city-t,erre pont a guild kereskedőbe botlottam bele elsőnek. :D
Pusztán kíváncsiságból kérdezem.
A guild trader nevét random adja a játék vagy a guild vezető adja neki?
Plusz az hogy ember vagy elf vagy egyéb féleség legyen azt be lehet állítani vagy random adja,
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.02.04. 20:42:33 -
Par ezert aranyert eladhato az a terkep, de inkabb asd ki magadnak, hatha esik valami jo belole, ha mas nem egy aniq. lead. -
Hat, egy szett
- vagy 5 darabol all (gyartott es dungeonbol szedettek)
- vagy 2 darabbol (monster szettek, vallas es fejes, a fejes a veteran dungeonok bossaibol esik, a vallas az undaunted kulcsokkal nyithato a fovarosok melletti taborban)
- vagy 1 darabos (mythic (narancs) szettek)
Mivel a karakteren van 7 darab pancel, 3 gyuru, meg egy vagy ket fegyver (a ketkezes fegyverek 2 darabnak szamitanak), igy van 12 helyed a szetteknek. Vallast es fejest a monster szettekre erdemes meghagyni, a tobbi 10 helyre meg ki lehet kombinalni 2x5 teljes szettet es annak bonuszat.
Minden szettbol van minden felszereles, sot, a jatek "minositett" loottal dolgozik, vagyis ha egy X szettbol kiesett a gatya, akkor egy ideig nem fog az esni megint, hanem olyan fog esni, ami nincs meg meg. -
Plata #23881 Köszönöm még egyszer,de hogy hogy lehet töb szettet viselni?Ez nekem megint új.
Egyébként az előbb pecáztam daggerfall-ban míg vártam random dungeonra,erre nem tudom hogyan de kiugrott a vízből egy világítő zöld páncélos játékos.
Hogy az öreganyámba került az oda csak úgy.
Random dungeonban ládában találtam egy kincsestérképet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Azt hittem mivel kék talán értékes,de az addon szerint nem sokat ér.
Egyébként a posta megint hülyéskedik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.02.04. 19:58:09 -
A vilagon semmi extra, annyi josagot adtal mar az STO-ban, hogy ideje volt valami apro reszt torleszteni. Azert kuldtem mindenbol, hogy tudd kombinalni, ha esetleg esik mas szett is (osszesen 1 monster es 2 sima szettet viselhetsz), a hunding stamina dpsnek jo kis kezdo kiegeszito szett. -
Plata #23879 Köszönöm szépen a szettet.
Nem is gondoltam hogy egy szettben lehet minden,azt gondoltam max ruha van,de hogy van bene fegyver is meg ékszerek az meglepett.
Mi kellett az elkészítéséhez?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.02.04. 18:58:30 -
ntex #23878 Így már teljesen világos. Köszi :) -
Nem. Csak ha vasarolni akarsz.
Ha eladni akarsz, akkor barmelyik bankos npc-t hasznalhatod.
Szovetsegnek van egy kereskedoje, te is ki akarod hasznalni es eladnal par dolgot. Mivel tag vagy, keresel eg ybanker ncpt es ott berakod eladasra a cuccodat.
Jon egy random norveg jatekos, o csak akkor lathatja, hogy mit kinalsz eladasra, ha elmegy CC-be a trader npchez (vagy ha bevesszuk a guildbe, de ez utobbit most engedjuk el a pelda miatt).
A guildben max 500 ember lehet, igy max 500 embernek tudsz arulni trader npc nelkul.
Trader NPC-s guildben tobb szazezer jatekos megnezheti a kinalatot es vasarolhat toled. -
ntex #23876 Tehát akkor mindenképp el kell menni az NPC-hez, ha azt szeretném hogy az egész szerver lássa a portékámat. Köszi. -
Alap esetben, amikor nincs az adott hetre felberelt Trader npc, akkor csak az adott guild tagjai erhetik el a kinalatot es csak ok tudnak vasarolni.
Ha van Trader npc (mint pl a heten a MSZ-ben), akkor barki, az eu megaszerveren jatszo osszes jatekos lathatja a kinalatot es vasarolhat belole, csak el kell menni az npchez. Mivel PC-n a kinalat elerheto a weben is, igy van aki mar eleve celiranyosan megy egy trader npchez, nem csak nezelodni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.02.04. 13:50:51 -
ntex #23874 Körbenézek majd. Lenne még egy kérdésem most. Ha valamit posztolok a banknál a guild trader listára, azt csak a guild tagok tudják megvenni, vagy a mi guild vendorunktól a random emberek is? Ha jól olvastam guild infot akkor Clockwork Cityben van a Magyar Szövetség guild vendora, ott is listázódnak az itemek amiket kirakunk a banknál? -
Siman vedd meg guild kereskedoktol par ezer aranyert! -
ntex #23872 Közben utánajártam, és látom hogy ezeket a traiteket tényleg nem dobálja random a játék és csak adott helyeken / helyekről lehet beszerezni őket :\ Ezek szerint nem úszom meg a PVP-t, mert jól látom hogy valamelyikhez az kell? -
ntex #23871 Nyakláncokhoz meg gyűrűkhöz a traiteket nem adja random a játék? Megvan a három alap mindkettőhöz (magicka, stamina, hp), de a többi az istenért nem akar jönni... Nem tudom így researchelni őket :\ -
Plata #23870 Tegnap azt terveztem hogy folytatom a kristályvadászatot meg az áskálódást.
De elmentem a napi random dungeonra és tök érdekes dungeonba rakott.
Gondolom valami olyan volt ami dlc-s dungi volt és az eddig nem volt meg.
De ESO+-al már be rakott oda is,végül annyi random dungit mentem hogy majdnem két óra lett. :D
Kaptam is pár új achit.
Végül nem lett semmi a kristályvadászatból. -
Plata #23869 Köszönöm.
Tudtam már hogy valahol láttam,de hiába ez nem jutott eszembe. -
Van a collections menupont (ahol a hatasok, petek, skinek, hajak, mementok, stb. vannak) es ott a masodik ikon felul a "stories", ott tudod kivalasztani az adott zona dlc, dungeon dlc, chapter, stb. elso kuldeteset az accept questtel. -
Plata #23867 Volna egy ciki kérdésem.
Hogyan kell a régi dlc-k küldetését elkezdeni? -
Plata #23866 Köszi,de ne fáradj,lopkodni jó ez.
Fogalmam sincs mi kell egy ilyen szetthez de biztos sok cucc.
Egyébként 7.1k pénzt lopkodtam össze a ládákból bal foyenben. :D
Csak feladta kis idő után mert nagyon sokan vannak,egy ládára három négy játékos is jut. -
Na. ha ezt hasznalod/felveszed, bekerul a set collectionsbe es onnantol transmute kristalyert cserebe ujra tudod alkotni barmikor. Nyilvan ez egy kezdoknek, szintezesre valo szett, nem eri meg magas szinten se hordani, se ujraalkotni, de peldanak jo.
Holnap gyartok neked medium hunding szettet, az jo lesz addig, amig nem esik valami dungeonokbol.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.02.02. 20:58:35 -
Plata #23864 Ma loptam egy ládából training traites gatyát.
-
Plata #23863 Megnéztem,tényleg sok láda van és azonnal spawnolnak szinte,de rengeteg játékos van ott.
Jut eszembe,azokba a ládákban szintén lila meg kék lead van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.02.02. 20:30:49 -
Plata #23862 Köszi a választ,akkor ez nem valami spéci bolt ahol vehetek érdekes dolgokat,mondjuk felfújható gumicsónakot pecázáshoz. :D -
Ezzel tudsz felszerelesen traiteket cserelni vagy korabban mar osszeszedett szetteket ujraalkotni.
Peldaul:
1. Kitanultad (research) a Woodworking szakmanal a Bow fegyverhez tartozo Divine traitet.
2. Esik egy nagyon jo bow vmelyik dungeonban, de mondjuk Training traittel.
3. A Transmute stationnel le tudod cserelni a Traininget Divinere, es ez kristalyba kerul.
Ezert is kell koran elkezdeni a researchot, foleg a nepszerubb traitek kutatasat.
vagy
Szintezes kozben az egyik dungeonbol kiesett az XY szettbol egy item, meg valamikor lvl30 kornyeken. Ugy dontesz, hogy kell neked CP160-on is az, igy ujraalkotod (reconstruct), ezt is kristallyal fizeted. Ez ervenyes a mythic szettre is. Lenyegeben csak egyszer kell lootolni egy szett egy darabjat, az bekerul a collections-be, utana barmikor reprodukalhatod megfelelo mennyisegu kristalyert (minel tobb darabot gyujtottel az adott szettbol, annal olcsobban).
Amikor ujra-/megalkotod az adott szett egy darabjat, te hatarozod meg a traitjet, a minoseget, a szintjet, mindent.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.02.02. 16:04:35 -
Plata #23860 Még egy dolog,van ez a transmute crystal,még sosem mentem el beváltani,nem is tudom hol kell.
Már van 463 darab,van valami értelmes amire be lehet cserélni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #23859 Értem már.Nekem is sikerült lootolni,pont miellőtt spawnolt volna eresztettem oda nyílzáport és mikor spawnolt le verték azonnal de volt loot,bár csak kacatok. -
Plata #23858 Persze.
Az az érdekes tegnap este míg a sivatagban kergettem a bolhákat végig villogott a cset mellett hogy 3 levelem van,ma reggel megnéztem de már 4 levél és a szokásos napi craftos levél.Hogy tegnap minek villogott nem tudom. -
"A barlang főfafeje spawn helyén tömeg volt.
Mi az ördög olyan érdekes benne hogy annyian dekkolnak a spawn helyen?"
Van egy nagyon jo mythic gyuru, a Pale Order, amely szolo jatekosoknak kivalo (a sebzesed 20%-a gyogyit teged), az egyik alkotoreszhez szukseges Antiq. lead az ottani bossbol esik. Es mivel kb 2 secig sem el a boss, van, hogy nem sebzel annyit bele, hogy lootolhasd, igy aztan tomegnyomor szokott kialakulni ott (is).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.02.02. 09:19:21 -
Mind a ket kategoriat megnezted, a jatekosoktol erkezot es a rendszer altal kuldottet? -
Plata #23855 Tegnap este miközben összevissza járkáltam a kristályok után a levél ikon elkezdett villogni hogy van 3 levelem,meg is néztem,de nem volt egy sem.De egész végig míg fent voltam villogott.
Kétszer is átnéztem a postámat de egyetlen levél sem volt benne,mindig kitörlöm az üres leveleket így még olvasatlan sem olvasott nem volt benne. -
Plata #23854 Mai kóborlásom alatt coldrock diggings-be tévedtem.
Kellett az ottani kristály.
De tömegnyomor volt.
Ha már be mentem a kristályért gondoltam le verem az ügyeletes barlangi rosszarcot.
A barlang főfafeje spawn helyén tömeg volt.
Mi az ördög olyan érdekes benne hogy annyian dekkolnak a spawn helyen?
-
Plata #23853 Azt hiszem két petet vettem,valami lila ruhát meg a mountokat.
Nem is néztem mi a havi marhaság.
ESO-ban a kedvenc mountom a tetovált tétova teve.:D
Bár a nekromanci karakteremnek valami ronda hatszemű kutyája van.
A maci pajtival felszerelt karimnak meg valami idrik nevű szarvasa van.
A fekete macskákhoz mitszólsz? :D
Ui:Fred ha jót akarsz a havi cuccot nem szerzed meg,olyan gusztustalan hogy a látványtól a hajad is kihullik. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.02.01. 18:45:16 -
Lattam a kinalatot, hetvegen letolom a havi feladatokat es kesz. A raketa 100 tokenert megeri, de a tobbi kozul csak talan 1-2 item van, ami kell. -
Plata #23851 Van rakéta is. :D
Nekem több mint 4k volt,de most elkölöttem sokat.
Egyébként nézd meg a valentin cuccokat,attól dobod el az agyad. XD
Szivecskés balta,kard satubbi.
Vettem még két valentin napi bogaratat,harci petek.
Azokat mindig megveszem mert gíűjtöm őket.
Bár most azt tervezem kicsit offolom a Wow-ot,már úgy is hetek óta fel sem mentem.
Mellesleg stormwindben a vendornál hatalmas tömeg van. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.02.01. 18:11:15 -
Na az ilyenek miatt gyult fel 2200 pontom, mert nincs az az isten, hogy rauljek egy ilyenre, egyetlen mmoban sem. Lo, farkas, medve oke, csillamponi meg pink roka, nem oke :) -
Plata #23849 Fred szereztem egy farkas mountot. :D
Még repül is,bár lehet hogy róka. XD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.02.01. 17:31:53 -
Plata #23848 Hát én is ilyen vagyok,tegnap azért mentem abba a zónába,aminek már elfelejtettem a nevét,hogy húzzam a régész szakmát,de valami piszok sok érc fa meg virág gomba és egyéb marhaság volt.
Ha már ott voltak felszedtem őket.