24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Omrega
    v1 és v2 között nagy különbség van? Én lassan elérem a 47-et csak Coldharbourra nem tudok bejutni, mert bugos a küldetés, de előbb-utóbb csak összefutok egy GM-el és az is megoldódik. Így látatlanban nekem tetszik ez a Veterán rendszer, mert így nem kell majd minden pillanatban újabb felszerelés után rohangálni, amikor a szint miatt okafogyottá válik az előző szerkó
  • cpuma
    köszönöm a sok hozzászolást és javaslatot :)
  • Chris
    Khmm... sajnos részben egyet kell értenem.
    A pvp veterán max szint nélkül felejtős, az erőkülönbség anélkül túlságosan is jelentős, a fejlődés meg így, hogy vr2-n a játék területeinek kb. 2/3-a még hátravan, vmi hihetetlen demoralizáló.

Fel lehet fogni ezeket a veterán szinteket úgy is, mintha lvl 50 után jönne még "plusz 80 szint", csak a készítők a rosszabb megoldást választották ennek ábrázolására pszichológiai szempontból. A gond inkább az, hogy a fejlődés vmi elcseszett lassú, és ilyen lépték mellett, még az amúgy változatosra tervezett kvesztelés is iszonyatosan unalmassá és monotonná válik. Na erre akarnak még ráhúzni mondjuk cirka plusz "20 szintet". Bevallom férfiasan én így vr2-re eljutottam oda, hogy nem vagyok képes elolvasni az x-edik ugyanolyan kveszt szövegét, csak továbbnyomkodom.
  • Bandras DaSilva #16460
    Hát ez biztos, hogy belassul a dolog. Nagyjából úgy kell elképzelni, hogy egy területen lépsz kb egy szintet (természetesen ha visszamész a kisebb szigetekre, akkor ez nem játszik:)).

Amúgy ha nekiáll az ember a questeknek lehet jól haladni. Annyi kis idegesítő dolog van, hogy néha egy-egy ilyen fél órás rohangálós quest csak 1k xpt ad meg 75 pénzt...

Remélhetőleg ezt javítják majd hamarosan, bár lehet, hogy szándékos a dolog.

Veteran dungeonökkel is lehet próbálkozni az is ad egy adag xpt ha először csinálod meg...utána már nem annyira.

Craglorn valszeg túl sokat nem dob majd a dolgon ha vet 10-12 es bossok meg mobok lesznek, de majd meglátjuk.
  • s0n1c
    Kíváncsian várom, jelenleg a vr zóna egy bazi nagy time sink semmi más, a plusz két vr szint is Craglorn patch-ben úgy hiányzik, mint egy szar a zsebembe...
  • s0n1c
    "igazából ott szívok nagyon, ahol kd-re immunis boss/mob van" - healing staff heavy attack, közben heal, vagy party :)
  • s0n1c
    Templar-ként ajánlani tudom a következő skillek használatát vr szintezéshez:

caster:
    - biting jabs! - aoe
    - dark flare - single target
    - impulse / elemental ring - aoe
    - vampire - elusive mist / ulti
    - harness magicka

melee:
    - biting jabs! :) - aoe
    - shield charge
    - bash
    - repentance

Általánosságban: állj rá két lábbal a block-ra és ne engedd el, közben nyomogasd a skilleket. Plusz Evil Hunter (fighters guild morphed) skill is sokat segít.

Könnyű így sem lesz, de nem fogsz halni minden bokorban.
  • cain
    ha a charge kifogy, én mindig kisebb szintű soul gemekkel töltöm fel.
  • Running
    Spórolósan nyomod. Nem baj az.
  • cpuma
    nem mondom, hogy párszor nem hullott ki a hajam, és azt sem, hogy nem néz ki bután a karakterem az ilyen-olyan vegyes páncélban, és azt sem, hogy pár questnél nem dekkoltam várva, hogy jöjjön valaki, mert egyedül nem ment - viszont jobb a tanulási görbe... :) (persze pvp minimális volt eddig), igazából ott szívok nagyon, ahol kd-re immunis boss/mob van.

Azért pár quest kivételével, ahol egy boss van és lehet a földön tartani + auto attack -> szépen papásan halnak.

egyszerűen nincs szívem javításra szórni a pénzt, majd akkor, ha végleges szettem lesz.

Fegyverből kifogy a charge -> betöröm és lecserélem
    Páncél elfogy, ha észreveszem a felénél -> betöröm és lecserélem (fehér, zöld, kék - mindegy)

coldharbour - szerepjáték élmény miatt nadrág + csizma (mert havas volt a táj, nehogy felfázzon... :) )
  • PiszkosFred
    Leírta, hogy inkább lecserélte valami másra, amit épp összeszedett, mint sem javítsa 1-50 szint között. Ez is egy megoldás.
  • Susarc
    " javításra 1x költöttem a játékban," AHA te nagyon ügyes srác leheccc akkor......
  • cpuma
    javítással nincs gond, pénzt gyűjtögetem
    inventory max, bank may, ló megvéve, fejlesztgetve

hard fokozatban nyomom, javításra 1x költöttem a játékban, drop cuccokat cserélgetem magamon, már amikor van - VR1-ben persze érzem hátrányát, de van kihívás. (viszont minden armor típus közel van a maxhoz 44-48)

egyelőre nagyon gagyi a templarom itt már, de ha resto és destro staff kimaxolva, akkor elosztom a rendesen a pontjaimat újra - gyógyítani azért tud, de 3 mob fekteti (sajnos más skilleket húzok most, gondoltam VR3-4-ig elszenvedek és lesz egy univerzális karakterem)

shrine utazgatás, mindig shrine to shrine -> szintén nem költök rá

• Running
    A sok, nem tervezett karbantartás miatt 5 nap jutalmat kapott mindenki.
  • roller1015
    Details
    Game Time Remaining
    You have 6 days of game time remaining.

Ez hogy lehet kérem szépen headstartosként?Nem mintha baj lenne, el vagyok még pár napig.az 5 nap plusz kábé most járhat ugye le. Nektek mit ír ki?
  • Running
    PVP-ből jelenleg nagyon kevés xp jön, így kilőve. Quest-elés, térképek kimaxolása, amiből a legjobban jön. Illetve ha pénz is kell, meg szeretsz farmolni, akkor 2-3 emberrel lehet néhány public dungeon mob pack-jait farmolgatni. Ha levetkőzöl, akkor kb 30 perc alatt 6000 arany jön össze, meg xp. Ha a ruhát leverik rólad, akkor -2000.
  • PiszkosFred
    Nem is kell, ha van/lesz partyd, már VR1-esként beléphetsz a zónába, ott könnyebb lesz talán (még ha raidhez egyelőre kevés is, de a 4 fős tartalomhoz elég lehet). Illetve 1.1-ben azt hiszem jön némi segítség a VR rangok szintezéséhez.
  • cpuma
    köszi, azt csinálom, de ezzel a tempóval kiegészítőig nem lesz meg a VR10 :)
    mindegy, legalább élvezem
  • Running
    Küldetésekkel.
  • cpuma
    Sziasztok!

most, hogy elértem a VR1-et, tudnátok tippeket adni, hogy lehet "gyorsabban" fejlődni itt? Sajnos nem tudok sokat játszani mostanában, és elég lassúnak tűnik.
  • Running
    TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

Véleményt lehet írni, de normálisan, ez nem a "simán ideszarhatok valamit" topik.
  • MaRee
    Igen.
  • Omrega
    Másnak is beregadt a Vanos Galerion npc aki a Coldharbour küldetés sorozatot indítja? Vicces, hogy pont az alap sztoriban van egy ekkora bug.
  • SANTANTICA #16440
    Ezek tegnap este óta itt nyilaznak, logoljon már ki valaki velük...
  • Ubi™
    A fenti linkek között vannak a magyar guildek, válassz egy szimpatikusat és csatlakozz hozzájuk. Ne azt várd, hogy a guildek keressenek téged.
  • mörrr
    Sziasztok! V3 orc tank vagyok Ebonheart Pactban. Szeretnék veteran dungeonokat menni. Banished cells, fungal grotto már megy végig, volt 30 perces runom is 2 wipeal (jó csapatot fogtam ki). Szeretnék magyarokkal játszani, általában minden este elérhető vagyok. Ha van guild, akinek kellene aktív tank (tartalékban is), írjatok, hívjatok, guildba is szívesen belépek. Account nevem: Calypsol.
  • 0Fritz0
    A szemetek így húzzák a skillt:

• TomStorm
    Köszönöm!Elmegyek gyorsan Shard-ot gyűjteni mert éppen párbeszéd előtt léptem szintet és másra tettem a pontokat:/
  • Szaruman
    Mage guild, 1. passzív.
  • TomStorm
    Persuade párbeszédeknél(gondolom ez lehet a meggyőzés/érvelés) hol lehet tanulni ill.fejleszteni vagy hogyan?
  • TomStorm
    Én most írtam a Hungarian Covenant klánnak de pont a The Coven-t is néztem.Mondjuk én szeretem ha a Hungarian név vagy rövidítve szerepel a Klán névben:)Úgyhogy ez volt a döntő érv.
    Ha nem vesznek be vagy napokat kell várni akkor Coven
  • Bandras DaSilva #16432
    Én a Covenben vagyok. Tudom ajánlani. Kellemes légkör, ha úgy van megyünk ide-oda...mondjuk pvp nem nagyon megy, de az nekem per pillanat nem si fontos. Reklám vége:)
  • TomStorm
    Azt sem adnak:)
    Vársz még kitalálják,hogy legyen trial,csak ez maradt mint lehetőség
  • shaba23 #16430
    Köszi!
    Márpedig nem veszek meg még egy MMO-t kipróbálás nélkül, hogy aztán ott porosodjon a doboz a polcon a többivel:(
    Játékhoz sem adnak 7 napos trialt, mint a wowhoz?
  • TomStorm
    Nincs.Max YT videok:/
  • TomStorm
    Ja most már nekem is be kell lépnem valamelyik DC klánba.Még nem voltam egyikbe sem.Úgy volt,hogy EP klánba megyek de aztán másik Szövetség mellett döntöttem ahol folytatom.
    Majd nézek valamit ahova nem kell 1 oldalas bemutatkozás sem kötelező dolgok
  • shaba23 #16427
    Gondolom nincs lehetőség kipróbálni?
  • Bandras DaSilva #16426
    hehe

Én nem bánom ha koccolnak a hisztizők. Egészségesebb lesz a légkör nélkülük.

Én egyelőre jól elvagyok, szépen fejlődgetek, élvezem minden percét a játékban töltött időmnek, a guildem is jó amiben vagyok, ők maradnak, szal nekem nincs okom panaszra.
  • TomStorm
    Várj,még kaptak +5 napot.Na ha az is letelik akkor lesz az igazi:-)
  • TomStorm
    Kár,hogy nem vagy játékban pedig a te ajánlásodra kezdtem én bele:)
    És nagyon nem bántam meg,sőt mint már írtam AoC óta nem volt ilyen jó PVE élményben részem!És az utóbbi 2 nap után azt kell mondjam PVP-ben sem:D
    Lenyűgöz a zene is.Én általában ki szoktam kapcsolni MMO alatt és külső progival hallgatok mást,itt erre nincs szükség