The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PiszkosFred írta:
Irgum76 írta:
hátha valaki nézi
a Night Market-re hogy lehet bejutni?
néztem videót ott Starter Quest-el indul de én nem találok ilyet
Meg sehogy, aprilis vegen indul, jov. het szerdan ha minden igaz.
Köszi szépen az infót
bazz két napja próbálok bejutni... ehhh 😄
Irgum76 írta:
hátha valaki nézi
Meg sehogy, aprilis vegen indul, jov. het szerdan ha minden igaz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ehhh sajnálom mert Summerset főtéren van az árusuk és normális árakon megy a kereskedés
teljesen más:
nekiálltam a nekromata életpályának
én úgy emlékszem, hogy a nekromaták tudtak zombi kampániont kreálni maguknak ez már megszűnt vagy rosszul emlékszem vagy csak nem találom az adott skillt?
a másik miért nem adnak a nekronos küldetések skill pontot?
illetve csinálom a főküldetést is ott is meglepődtem mikor egy komplett szettet kaptam, páncél, fegyver, bizsu minden volt egy küldetésért
De most hogy Fred mondta már nem vagyok benne biztos.
Este megnézem
PiszkosFred írta:
Irgum76 írta:
másik kérdés azt hol látom, hogy mennyit árultam az adott héten
csatlakoztam egy guildhoz ahol heti 80K eladás az elvárás de fogalmam nincs, hogy amit elpasszoltam az ebben vagy a másik guildban volt
En a MM-t (Master Merchant) hasznaltam erre par eve. TTC-ben is lehet, hogy van ilyen funkcio, de megmondom oszinten, sosem neztem. 80k eladas nem sok, azt akar fejbol is nyomon lehet kovetni a mailek alapjan, de az MM szerintem tokeletes lesz erre.
Viszont az MM es a TTC hasznalata egyszerre bar gondot nem okoz, de mivel ket kulon forrasbol dolgoznak (egyik sajat guildjeid listaarait atlagolja, masik webre exportalt adatokbol merit), igy lehetnek elteresek a megjelenitett "ajanlott eladoi arak" kozott.
köszi szépen akkor ránézek arra is, a TTC sem úgy működik kontrollerrel ahogy rendesen de hát ez van
Irgum76 írta:
csatlakoztam egy guildhoz ahol heti 80K eladás az elvárás de fogalmam nincs, hogy amit elpasszoltam az ebben vagy a másik guildban volt
En a MM-t (Master Merchant) hasznaltam erre par eve. TTC-ben is lehet, hogy van ilyen funkcio, de megmondom oszinten, sosem neztem. 80k eladas nem sok, azt akar fejbol is nyomon lehet kovetni a mailek alapjan, de az MM szerintem tokeletes lesz erre.
Viszont az MM es a TTC hasznalata egyszerre bar gondot nem okoz, de mivel ket kulon forrasbol dolgoznak (egyik sajat guildjeid listaarait atlagolja, masik webre exportalt adatokbol merit), igy lehetnek elteresek a megjelenitett "ajanlott eladoi arak" kozott.
közben kiderült számomra, hogy kontrollerrel nincs túl sok addon de ezért nem fogok lemondani a görgésről, bukfencről, szaltóról 😊

Az update all gombra kattintva mindent frissít.
De nekem most minden friss így nincs mit.
Plata írta:
Az addonokat ne te telepítsd,keresd ki a minyonba és úgy.
Nekem mennek,van nagyon sok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 04. 12. 00:03
igen, azért tettem fel a minyont, hogy majd automatikusan települ akkor minden és leszedi azt ami kell még hozzá de minden outdate és nem megy
Nekem mennek,van nagyon sok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 04. 12. 00:03
nekem leginkább csak egy minimap hiányzik (folyton eltévedek)
illetve valami árfigyelő
ha tudtok adjatok konkrét címet légyszi, hogy melyiket érdemes feltenni illetve milyen kiegészítő kell még hozzá, hogy fusson
ja és kontrollert használok olyan hudhoz kéne
úgyhogy mentem egy gyors kört és vettem hármat 5000/darabért 😊
Azt hiszem.
Próbálni nem próbáltam.
Steam este megint szivatott és sokáig frissített. Utána meg hiába voltak az addonok frissítve automatikusan, állandóan errorozott valami és feladtam.
Cseten folyton írta valamelyik hogy 2.
Bár újra lemondtam mert úgysincs időm játszani vele eleget. Ha meg aktív akkor a maradék kis időmben is tolnám. XD
Főleg hogy már be enged gold road zóna és van oda pár lead-em. Bár jó pár arany ment a lecsóba.

A TARTALOMRÓL
A Worm Cult visszatérve bosszút akar a Planemeld alatti vereségért. Ismerd ki a félelmetes, nekrotikus lélekarató fegyverek természetét, és szerepüket a szekta Nirn elleni aljas terveiben. Segíts egyesíteni a Három Szövetséget a legyőzöttnek hitt, de visszatért régi ellenséggel szemben.
A The Elder Scrolls Online: 2025 Content Pass használatához szükséges a The Elder Scrolls Online Standard Edition (alapjáték).
AZ ESO TÖRTÉNETÉNEK KÖZVETLEN FOLYTATÁSA – Utazz Solstice rejtelmes szigetére, és kezdd ott a kalandot, ahol a The Elder Scrolls Online fősztorija abbamaradt. Bár Molag Balt és Mannimarcót legyőzték Coldharbour Oblivion-síkján, a Worm Cult visszatért. Tudd ki Tamriel elleni aljas terveiket, fedd fel a szigetet kettéosztó hatalmas varázsfal, a Writhing Wall titkait. Tamriel sorsa a tét!
EGY ÉVNYI KALAND – Négy nagy tartalomfrissítés vár, bennük egy döntő játékbeli eseménnyel, melyben játékostársaiddal ki kell állnotok a Worm Cult ellen, és át kell jutnotok a Writhing Wallon! Tartalmaz két kazamatacsomagot (összesen négy új kazamatát), kétrészes sztoritartalmat, a játékbeli eseményt és egy új felfedezendő zónát.
ÚJ KIHÍVÁSOK ÉS TÖRTÉNETEK VÁRNAK – Merészkedj egy 12 fős PvE-próba csatáiba, küzdj veszélyes szörnyekkel és főellenfelekkel, merülj el izgalmas kisebb és nyilvános kazamatákban, rengeteg önálló küldetésben új szereplőkkel, szerezz egyedi játékbeli jutalmakat.
ITT KEZDŐDIK A LEGENDÁD
Vedd meg a 2025 Premium Editiont, és Tamriel-szerte hozzáférsz minden fő sztoritartalomhoz és küldetéshez. Benne az alapjáték, a 2025 Content Pass és mind a nyolc előző fejezet.
SOKSZÍNŰ FANTASYVILÁG – Járd be a hatalmas Tamrielt, és fedezd fel a kalandok világát. Fedezd fel Morrowind gombaerdőit, harcolj rettentő ellenfelekkel Oblivion daedra vidékein, vagy szállj szembe más játékosokkal többféle PvP-harcban.
SZÍNES TÖRTÉNETEK EGY KÖZÖS VILÁGBAN – Díjnyertes történetmeséléssel szippant magába a kedvenc Elder Scrolls-játékaid szellemében készült, megkapó kaland. Fedezz fel egy növekvő világot és sokszínű szereplőit barátokkal vagy szólóban.
MINDEN ÖSVÉNYNEK CÉLJA VAN – Válassz a sok küldetésből és kihívásból vágyaidnak, törekvéseidnek megfelelőt. Pihenj a parton horgászva, keress kincset, hódíts meg csoportkazamatákat, készíts páncélt, vagy merülj el részletes sztoriküldetésekben. Szabd saját formádra az Elder Scrolls-világot – ide tartozol.
Akkor úgy pontosabb hogy a Fred féle?
Van jo par aktiv guild, eleg nepes taglistaval, a FB csoportban vannak toborzoirodas linkek.
Én is tagja vagyok.
Én épp nem vagyok túl aktív.
Ha hazamegyek be írom a klán nevét is, fejből valószínűleg marhaságot írok.
De talán Magyar Szövetség.
Tudtok "élő" magyar klánt? Hányan játszotok még?
Jó lenne csatlakozni, jó pár évet kihagytam. :-(
@Fikusz karakter nevem.
A tarsak kozul van, aki nem szereti, igy amikor "taplalkozol" artatlanokbol, kuldd el a tarsad, az a biztos. Ha harc kozben hasznalod a vampir kepessegeket, azert annyira nincsenek kiakadva. Varoson belul viszont vigyazz, a legtobb vampir kepesseg olyan, mint a nekromanta kepessege vagyis tiltott es az orok zokon veszik.
Végül is gondolom csak opcionálisak a képességei.
Bááár,ha ezentúl nem ehet fokhagymás ételeket az gubanc lesz,mert szereti. 😄
Egyébként meg gyere fel STO-ba,mindjárt öt óra és lesz új giveaway.
Társak nem kapnak agybajt ha szívom a népek vérét? 😄
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.10. 16:51:50
Nem tudok válaszolni hsz-re.
Akkor szerinted meglévő karit csináljak vámpírnak?
De az én kicsi wood elfemet sajnálom elcsúfítani.
Adj tanácsot.
Új kari vagy régi?
Ez a lopós dolog tetszik.
Még van 1 karakter slotom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.10. 16:08:47
Barmikor ki tudsz gyogyulni belole, es barmikor ujra az lehetsz, erdemes olyan karakterrel, aki lopkod, mert a bonuszok nagyon hasznosak (gyorsan haladsz lopakodas kozben, plusz ha futsz, lathatatlan leszel, stb.).
A küldetések miatt jutott eszembe megint hogy talán kellene egy vámpír kari,mert sosem volt.
De nem tudom hogy meglévő kariból csináljak vámpírt vagy új karaktert érdemes készíteni?
Néztem neten vámpír buildot,hármat is találtam,arcanist,necro és nightblade.
Van az a küldi hogy áss ki hét kincsesládát.
Na abban találtam két nagyon érdekes ásni valót,egy szép lámpa,valami tünde világító ketyere.
Meg egy orbitálisan nagy izé,elfelejtettem mi a neve.Bocs.
Ez a gezemice az,ha jólemlékszem talán high isle-n ástam,zsebre vágtam és haza vittem.
Viszont eszembe jutott valami,ha a zsebembe be fér egy ekkora istenverte baromi nagy cucc,akkor miért fér el benne olyan kevés apró cucc.Ez vagy 10 ezer slotot elfoglalna a táskában valóságban. XD
Márha egyáltalán egy ház nagyságú istenverését lehetne táskában cipelni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.09. 16:52:25
Spellscar-nál minden torony körül sok vámpír van.