24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• TomStorm
    ment PÜ
  • Ubi™
    Az lootolt ékszereken (VR-os) nincs lakat és nem is cserélheted le másikra a glyph-t (1-2 kivétel persze akad, de nagyon ritka). Viszont a mage guild épületekben keresd a magus-t, aki árul zöld meg kék ékszereket és staff-okat, azokat lehet enchantolni. Minden zónában a zóna szintre megelelő VR-s itemek. Ugyanígy a fighter guild-ben is van fegyverárus.
  • Running
    Melyik klánba mentél?
  • TomStorm
    Egyébként jó klánba mentem.Vagyunk vagy ketten hárman "aktívak":D
  • TomStorm
    Mi baj van a fegyverváltással?Nálam 1 sec,nem több.Teljesen jó ahogy van.
    Annyi,hogy van hozzá kis anim.Az jobb lenne ha a semmiből jelennének meg fegyverek a kezében?Minimális ez a fegyváltás idő,teljesen korrekt
  • PiszkosFred
    Ha kis "lakat ikon" van mellette, akkor tudtommal nem lehet.
  • gseldon
    lenne egy kérdésem:
    a tárgyakon meglévő enchant-okat felül lehet írni egy másik glyph-el?

Egészen konkrétan a loot-ból talált VR1-es warlock gyűrűkön MR-van (magicka recovery) ezt felülírhatom max magicka glyph-el?
  • s0n1c
    SSD nem csak emiatt éri meg, területeket is gyorsabban betölti. Nekem SSD-n van a game, de ettől függetlenül szokott lenni fegyver csere lag, imo ez inkább szerver lag, meg kell várni a költöztetést :)
  • Omrega
    Instant fegyverváltásra nem is gondoltam, de a 4-5 sec-ig nem történik semmi, majd utána vált az kicsit fura, mintha menet közben töltögetné a másik fegyveremet, ahelyett, hogy a memóriába lenne.
  • PiszkosFred
    A fegyverváltás sosem volt instant.
    Az adott hely/zóna töltési sorrendje direkt lett így kialakítva (beleértve a texturákat is), viszont az kétségtelen, hogy egy jó net + ssd kombó felgyorsíthatja a dolgokat, de csodát ne várj, itt sem.
  • Omrega
    Egy ssd segít a fegyver váltás sebességén? A laptopomon néha fél percet is kell várnom, hogy sűrűbb helyeken ( város ) mindenki megjelenjen, érdekes módon mindig az NPC-k töltődnek utoljára.
  • PiszkosFred
    Csak próbáltam jelezni vhogy, hogy az általad felvetett jelenséghez, a bugos dolgokhoz, vagy azok javításainak elmaradásához sajnos nem igazán tudok hozzászólni (még a +2 VR szinthez sem, mert egyelőre nem aktuális számomra). :)
  • Chris
    Remélem csak direkt akartad félreérteni a hsz-em második felét a hsz-ed második felében... ;)
  • cpuma
    értékelem a munkádat, és elnézést :)
  • PiszkosFred
    Csak kétszer hangzott el eddig interjúkban, kétszer írtam le én magam is magyar nyelvű cikkben, de nem érdekes, ki számolja :)
  • cpuma

ha valakinek van kedve olvasni, sok újdonságot nem mondott (Paul Sage interjú):
    interjú kivonat - angol

Habár ez a rész nekem új volt:
    "As well as improvements, future patches will introduce guild kiosks, which let guilds bid on one of a few different kiosks spots from which they can sell to the general public."
  • cpuma
    hangulat csillagos ötös, én a térképeken található kis story vonalakban is el tudok veszni, érdemes mindet megcsinálni - teljesen más, mint SWTOR-ban, itt eszembe sem jutott, hogy külön story vonal kellene kasztonként (mivel bármivel lehetsz bármi - kompromisszumokkal)
  • Gudott
    Köszi!

Még van pár class story amire kíváncsi vagyok odaát, utána vsz kipróbálom ezt is.
    PvP nem érdekel, max fun módra (gondolom itt s van PvE only server is)
    Endgame szintén nem prioritás.
  • Crokin
    -nekem nincs ssd-m, de élmény az van.
    -lag inkább csak pvp-ben érezhető, de már az is farigcsálják (majd ha EU-ban lesz az EU szeró akkor biztos jobb lesz..)
    -full voice acting ha ez volt a kérdés
    -külön class story nincs, "csak" a frakcióknak, de hidd el elég az is :)
    -ember mindenhol van még, grouping tool működik.
  • Crokin
    Ezt mondtam én is :)
  • Gudott
    Sziasztok!

Mivel nincs trial, ezért feltennék pár kérdést:
    Külön ssd nélkül tényleg ne is várjak normális játékélményt?
    Mekkora a lag (nekem swtor-ral us west serveren 120-180ms között volt)
    Teljes voice over van vagy csak szöveg? illetve vannak-e külön class storyk ( hasonlóan swtor-hoz) vagy csak frakcióknak vannak külön történetei? A csoportos tarlamakat hány emberre tervezték ill. mennyire könnyű embert találni hozzá előre is köszi a válaszokat

• drop
    lehet tudni hogy mikor hozzák át a szervert eu-ba?
  • PiszkosFred
    Ők mondták, én csak ismétlem. "Keep in mind that the PTS patch notes aren’t final—more changes will be made as we continue testing."
    The Road Ahead - May 1st (oké, akkor nem napról napra, csak "simán" változik).

A többi bugot ne nekem panaszold, közöm hozzá semmi :) (és még csak nem is én okoztam őket). Közelében sem vagyok a VR1 szintnek sem - és mivel jön 10 napos Wildstar béta (kivételesen ez már open beta) most csütörtöktől, szerintem egy ideig nem is leszek VR szintű -, így aztán Craglorn meg a +2 szint, vagyis az egész "end game" content részemről nem érdekes annyira. Majd ha eljutok oda.
  • Chris
    Napról napra változik? Fórumbejegyzés "April 25, edited April 28", ne csináld nekik a PR-t, ha már ők nem csinálják maguknak. :)
    Nem mellesleg a negyedét sem tartalmazza a szükséges nightblade, és felét sem a szükséges dual-wield javításoknak, de még a skill tooltip elírást sem javítják. És most csak magam miatt ezt a két kategóriát néztem meg. De lesz plusz két veterán szint, egyszerűen nem értem ezt a céget.
  • s0n1c
    Jah, közben már megtaláltam :)
  • PiszkosFred
    ESO PTS 1.1 patch notes-re keress rá, bár napról napra változik, de nagyjából lehet látni a változások körvonalait.
  • PiszkosFred
    Köszi, megkereslek majd ezzel kapcsolatban :)
  • s0n1c
    Erről van valami tételes info?
  • PiszkosFred
    Majd 1.1-ben jön egy nagy class es ability tweak/balance (a jövő héten?), ez most csak egy gyors fix volt elvileg.
  • rage
    Ezt nem is tudtam, hogy később át lehet menni a többi területre.

A másik kérdésedre a válasz:
    A bétában másik alliancet választottam, s ott ugyanúgy Doshiaval szívtam, mint a véglegesben egy darabig :)

Úgyhogy valóban egyformának tűnnek a guild küldetések.
  • s0n1c
    Önmagában a skill op, ahhoz szerintem nem nyúltak, csak a stacekelést javították.
  • MaRee
    Kitörölték a cikket valamiért, érdekes. Délelőtt még meg volt.
  • Crokin
    Nem, mert most már nem tudnak elvileg 4-5 swarmot stackel-ni egyszerre, szóval jóval kisebbet fognak sebezni vele.
  • Terawatt
    Megrágcsállak ha szólsz amikor online vagy/privátba küldesz nevet stb. :)
  • PiszkosFred
    Hát, pénzem nincs vámpírrá válni, és eddig nem szánt meg senki sem egy harapással, ezért fogalmam sincs, hogy működik a vampire skillek többsége, csak a videókat és a panaszokat láttam. Ahogy sikerül szert tennem egy potya harapásra, megmondom (meg végre elkészülhetne a ww/vamp cikk is). Szóval passzolom, hogy ez mennyire lett megoldás, vagy mennyire mismásolás.
  • PiszkosFred
    Első kérdésre igen, vagy alt és lvl1-esként, vagy veterán szinten felskálázott területen játszod végig a másik két területet.

Másodiknál nem tudom, ezt részemről passzolom, még nem vagyok VR rangoknál.
  • Lengyel2
    Kérdésem lenne: jól látom-e, hogy kétféle módja van annak, hogy a másik két alliance területét végig-questeljük: vagy indítok ott egy alt-ot lvl 1-ről, vagy elmegyek veterán szintig és veteránként megyek át? Vagy van harmadik lehetőség is?

A másik kérdésem ezzel összefügg: valahol azt olvastam, hogy az NPC guild quest-sorozat (Fighters, Mages) ugyanaz a sztori mindhárom alliance területén? Tehát ha pl. az első frakcióm területén teljesen kihagyom a Mages Guild küldetéssorozatot, el se kezdtem, akkor nem vesztettem semmit, mert a másik alliance területén ugyanazt a Mages Guild sztorit végigvihetem velük?
  • Chris
    Csak én érzem azt, (persze némi googleezés után sikerült csak rájönni az értékekre és megérteni, hogy mit is írtak le abban a k. patchnotesban), hogy a vámpír ulti továbbra is dominálni fogja a pvp-t, pláne sorcererek esetében?
  • Omrega
    És tényleg, végre működik a történet.
  • danone
    nem, legfelül, simán ott kéne lennie, login nem kell