The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yesname
Nincs benne ráció, mivel 30 napot kifizettél a játék megvásárlásával és nem tud játszani az, akinek történetesen nincs pénz a számláján stb. Mikor le akarnak vonni, ha tudják levonják. Ennyi. Ellenõrzés címén minimál összeget szoktak zároltatni, nem az egész választott subscription plant...

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

PiszkosFred
Igen. Aki akarja, használja ki ezt a "kiskaput" nyugodtan. Csak ne legyen sírás, ha vasárnap esetleg queue-be kerül az ember az account management oldalon és addig sem játszhat. 😊 Szóval csak okosan.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ha nem tévedek, aki vár vasárnapig ezzel az elõfizetés kérdéssel az nyer kb. 2 napot, szemben azzal aki olyan lelkes és rögtön elõfizet. Lehetséges?
j0nNyKa
mondjuk valahol van benne ráció
egyrészt ha te beállítod, hogy márpedig õk a hónap lejártával egy hónapot vonjanak le a kártyádról, ugyan legyen már egy havi pénz a kártyádon..
másrészt meg gyanítom hogy ilyen csak nálunk van, hogy mmot vesz az ember, de már egy havidíjnyi pénz sem marad a számláján..

egyébként meg továbbra is tartom, hogy livekodokkal nem volt egy óra a 60napos gc rendeléstõl, hogy beírtam acc oldalon a végleges kulcsom mellé - 0 problémám van mostantól 90 napig, és nem került.. le se írom mennyi pénzembe, mert meglincseltek

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

yesname
Nem vonták le, csupán zárolták. Hülye megoldás, hogy az egész összeget zárolják bankkártya-ellenõrzés címén. Visszakapod. Tényleges levonás akkor lesz, ha lejár a 30 napod. Azt viszont cancelezheted a subscription menük alatt.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Fpocok
Nem.
Ha nem mondod le és letelik az idõ, akkor újraindul a 30 nap.

Parasite Eve 2, best game EVER!

j0nNyKa
nem levonták, zárolták

Sziasztok.Most regisztraltam a jatekot es megadtam a bankkartya adataimat erre ugye jott az uzenet hogy levontak a penzt de megis csak 29 napot ir jatekidonek mikor az alapjatekban is van 30.Most akkor nem 59 et kene irnia?
sWbFII
Én még nem kaptam, de azért most már ideje lenne.<#nemtudom>

"Not Weaken.... Weeeaken"

PiszkosFred
Csinálj altokat, azokkal vedd ki a bankból azokat a cuccokat, amelyek kellene majd, de nem sûrûn, és tárold náluk. 😊

Omrega
Ló még nincs, bank is tele, guild is van

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

j0nNyKa
franc egye meg, hogy nem lehet tovább bõvíteni 😞

Running
Személyes bankod is van, lóra is lehet fejleszteni plusz slotot, vagy tele lehet szemetelni az 500 férõhelyes guild bankot, ha van jogod rá. 😊

yesname
Annyi féle dolog van a játékban, hogy érzésem szerint a 300 is kevés lenne végül.

Omrega
Nekem a szûkös inventory hely a problémám. Jelenleg 80, de az nagyon kevés.

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

PiszkosFred
Greenakármi területre panaszkodtak nagyon sokan, hogy ott van valami gebasz.

utóirat: mielõtt ez ragadna meg a fejekben, még ha poén is, NEM esik sehol sem LEGENDARY, azt csak gyártani lehet. Legalábbis a fejlesztõk elmondása szerint.

NEWS!

A mai nap 2 embernek is volt 3-5 perces rollback-je! (Nekem tegnap elõtt egy 10 perces). Gyanítom, hogy nem egyedi esetek, ha ekkora a gyakorisága.

Más is találkozott ilyesmivel? (kidob a game és egy korábbi állapot jön vissza)

Figyeljetek oda, hogy ne pont akkor essen ki a legendary fegyó!

A mohának mindig a déli oldala fás!

PiszkosFred
Ma reggel érkezett meg nekem is és Lorkhan kollégának a kulcs innen: http://www.kinguin.net/ de ugyanezt a rendszert használja a http://www.g2play.net/ is (én speciel innen rendeltem, mint régi ügyfelük). Kifizeted paypallal, majd megkapod a kulcsot szkenelve és kész is.

Running
Aullah te megvetted már a játékot, vagy csak hergelni jársz ide mindenkit?

Köszi
😊
Akkor nincs.
Vagy GC vagy bankkartyas megoldas.
Amikor aktiválod a kódot a bankkártya helyett gc kódot is meg lehet adni.

Sárkány Lovagrend

Hali
Érdeklödnék ha most veszem meg a gamét és veszek hozzá 60napos gamecardot akkor is van ez a bankkártya herce-hurca ?

köszi
nem a "zembereket" kritizáltam, hanem a játék fejlesztõit. ez egy elég frusztráló dolog, amit megfelelõ odafigyeléssel ki lehetett volna védeni, de úgy tûnik, mégsem elég fontos, mert már az n-edik mmonál van vele probléma.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Nekem nem kellett vennem semmit. Automatikusan írta, hogy van még 30 napom hátra.

Zárolta az összeget (idõ nincs hozzá írva!)

Cain kár lenézned az embereket. Nem arról van szó, hogy nem lenne kártya, vagy pyapal vagy pénz, hanem ez megint egy oldalba szúrása a playereknek. Elvileg meg akarják tartani õket nem? Ha más játékokban ellenõrizni akarják a bakkártyákat (pl paypal is így tesz) egy minimális összeggel (1 dolcsi) ezt meg tudják tenni. De itt kényszerítve vagy, hogy a meg vett játék 30 napjához azonnal vegyél még 30 napot. Itt az elv és a kivitelezés az ami megint botrányos. Lehet majd felszabadul a pénz, de ez a módszer egyáltalán nem baráti és nem korrekt. Biztos vagyok benne, hogy sokaknak fog fejfájást okozni és még egy pici (nagy) lépéssel közelebb kerültek ahhoz, hogy 30 nap után erõsen elgondolkodjanak a folytatáson.

A mohának mindig a déli oldala fás!

swtornál konkrétan levonták, swgre nem emlékszem, a többit pedig nem induláskor kezdtem, de másodkézbõl származó infók alapján mindenhol voltak meglepetések.

persze f2p játékoknál ez nem volt téma. 😄

Fpocok
Greetings Adventurer,

Sorry for any inconvenience this may have caused you. If setting up your subscription plan using Visa, MasterCard or PayPal you may see an initial transaction against your account. However, this transaction is only temporary. The charge represents an authorization check against the account provided, and will be removed once the authorization check is complete. If your using American Express, the transaction is also temporary although the authorization check against your account may take anywhere from 3-7 days to resolve. If your using Webmoney, ideal, PaySafeCard, or Giropay to set up your subscription plan you'll be see the entire charge applied against your account immediately.

Thank you for your continued interest and support!

Warm Regards,
The Elder Scrolls Online Team

Ott csak meg kellett adni a bankkártyát, nem zárolták a pénzt.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Fpocok
Szerintem meg nem. Fõleg mindegyik...
Persze... meg kellett adni soknál, de én nem tudok arról, hogy bármelyik is levont volna pénzt és az biztos, hogy a teljes összeget egyik sem.

dehogynem, eljátszotta kb. mindegyik, legalábbis amelyikre emlékszem.

Paypal-os Gametime-ot tudtok mondani? Iceakos-nal nincs paypal mar kerdeztem.
Offgamers(.com) vagy mi lenne megbizhato oldal szerintetek?
Koszi 😊
Más mmo nem csinálta azért ezt, nullán vagyok én is de mehetek a bankba pénzt rakosgatni rá.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

kicsit gáz, hogy ezt minden mmo-nál el kell játszani.

Viszont a cancelt simán bevette és a 29 napot mutatja a kóddal járó 30 napból, szóval ez mûködik.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Crokin
SIkerült, tudjátok mi volt a baj? Olyan hosszú a neve unokatesómnak, hogy a kártyára nem fért rá teljesen, de a bank adatbázisában a teljes név van, végül arra kellett átírnom az account-omhoz tartouó nevet 😊

Repatarurgyán

Jockey
it's your business..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Nekem 19-ig zárolta a Raiffeisen a Direktnet szerint.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Na.. reggel óta zúzom magam a témán ,de pár levél a supportnak meg egy két telefon a banknak meghozta gyümölcsét. Kb. tudom ,hogy mi történt...
Mikor beállítottam a subscriptet nekem a Raiiff bank küldött egy kedves SMS-t ,hogy köszi a vásárlást. 13 euró szevasz. Elder scrolls küldte az emailt ,hogy köszi a subscriptet 0 euro levonva. o_O
Kiderült ,hogy a bank ilyenkor fogja és a kért összeget zárolja. Aztán ha a szolgáltató (ESO) azt mondja ,hogy nem kell a pénz, akkor visszakapom. A fura az ,hogyha ezt a pénzt most 30 napig zárolja 😛
De legalább már tudom ,hogy miért csak 29 napot ír az accountomnál.
Igazából csak április 6 tól kéri ezt a dolgot. Addig meg változhat maga a rendszer is.
A manage subscription pontnél, change subscription plan. Ki kell választani, hogy milyen módot akarsz, majd a kártya adatai jönnek. Fönt vannak ilyen Visa, MC stb logók, Arra rákattintasz és akkor kéri a kártya adatait.

Én ott tudtam módosítani minden adatot. Most megnéztem.
Crokin
Lol, belépni viszont be tudtam a játékba 😄

Repatarurgyán

Nekem visa van és nem volt gond.

Sárkány Lovagrend

Crokin
Nem a kártyán akartam, hanem amikor megadom, hogy visa meg egyebek, ott már az account infóból szedi ki a nevet. Átírtam amúgy, de így se jó, lehet a pénz lesz a baj akkor. Vagy nem szereti a visa electront.

Repatarurgyán

Vagy befizetsz kpt a számládra ha nem megy. Amúgy érdemes lenni kipróbálni 0-ás számlával, hogy engedi-e? Mert úgy tûnik, hogy itt is több variáció van és ha tényleg csak zsetonnal engedi a sub plan regisztrációt, akkor abból elég nagy kurvanyázás lesz a 7végén.
?

Az account oldalon bármikor át tudod írni a cardholder nevet. Nem a kártyán kell átírni, hanem a mezõben amit ki kell töltened a hivatalos oldalon.
Crokin
Nekem is csak holnap lesz rajta pénz, lehet hogy ez a baj akkor nem is a név...

Repatarurgyán

Nekem kõkeményen levonták. Sõt az account oldalamon is csak a 29 nap game time-ot írja. Letojnám. Raboljanak le elõre, de legalább látnám mint a 60 napot.
Értem. Olvasom én is. Megnéztem a bankos egyenlegem, nem változott. lehet akkor ez csak bizonyos esetekben fordul elõ. Mindenesetre akkor így kellemetlen😞.