The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Szóval csak azt szeretném kinyögni, hogy sztem eltart itt az élmény hosszabb ideig. Az swtorral az volt a baj, hogy tök lineáris volt. Szal nem sok opciód volt.
Anno swg jobb volt. Mondjuk az meg full sandbox, sokan azt azért szidták. Ez valahol a kettõ között van. Elég nagy terepek vannak, ahol mehetsz amerre látsz, 3 nagy "kontinens" szal van felfedezni való. Ráadásul mehet az ember pvpzni is, ami vicces...aztán majd meglátjuk mit tud az adventure zone.
yay
twitch.tv\mnk_official
Ha a launcher nem törölte le a klienst, akkor pedig az eso.exe-vel bármikor indíthatod.
twitch.tv\mnk_official
twitch.tv\mnk_official
Arra céloztam csak, h hót üres paypalt is elfogadott, persze, "lekötötte" azt az összeget, de el is tûnt (nekem), ahogy canceleztem. Lehet csak mázli vagy bug vagy makk vagy én néztem be valamit, ez van nálam.
twitch.tv\mnk_official
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Hol akarom én ezt eldönteni? Azzal kapcsolatban arról beszéltem, hogy mennyit szoktak. Dönthetnek így, de etikátlan és pofátlanság. Másrészt nem azt nézik így, hogy létezõ-e a kártya stb. És ahhoz amit így néznek nincs joguk szerintem. A lényeg viszont nem ez. Valóban süket vagy és csípás a szemed. Nem akarod észrevenni a lényeget:
Vásárolt 30 napot. Bocsi. Azt, hogy joga van-e játszani azzal a már megvett 30 nappal nem a ZeniMax dönti el. Ha azt mondaná valaki A Zenimaxnak, hogy sorry nem akarok zároltatni lóvét adják vissza a játék árát, vissza kéne hogy adják szó nélkül vagy engedniük kéne játszani vele. Nem lenne választásuk.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Te se akard eldönteni, h X cég hogyan ellenõrizze a kártyát.
War, war never changes.
twitch.tv\mnk_official
Megveszi X a játékot benne a 30 nappal. Kifizette. Játszania joga lenne vele anélkül, hogy még zároljanak X havi összeget? Igen, hiszen megvette, kifizette. ÖVÉ!!!
Sok embert ismerek magam is aki nem bankba tartja a pénzt és ha ilyen eset van, akkor befizet rá annyit amennyi kell. Olyan is van köztük, aki csak annyit tart bent ami a számlák fizetésére kell. Nekik ez most nyûg, mert esetleg csak ezért mehetnek befizetni.
Ne Te akard eldönteni, hogy XY hova tegye a pénzt basszus. Amúgy tök mindegy ki hol tartja a pénzét, kifizette a 30 napot és joga van hozzá, hogy játszhasson vele anélkül is, hogy zárolnának bármit is. Pont.
Kártya- és adatellenõrzéshez minimális (1 dolcsi körüli) összeget szoktak zárolni, nem a szándékolt elõfizetés összegét. Nevetséges.
nem fogunk egyetérteni, téged meggyõzni észérvekkel nem foglak, másom meg nincsen. részemrõl kiszálltam.
twitch.tv\mnk_official
War, war never changes.
megadod a játék megvásárlásával kapott 30 napos elõfizetési kódodat, ami elindul, ahogy megadod, és beállítász egy elõfizetési tervet, erre zárolják a bankszámládon az elõfizetési tervnek megfelelõ összeget.
elfogadom, hogy szükséges arról meggyõzõdniük, hogy a megadott adatok valódiak. de annak megállapítására elég 1$-t vagy 1€-t zárolni, és feloldani. arra nincs semmilyen garancia, hogy a számlán lesz elég fedezet az elõfizetésre a 30 nap lejárta után. egyáltalán arra sincs garancia, hogy a számla még élni fog, amikor megterhelik. sem tudtak meg semmit pluszban, nem értek el vele semmit pluszban, viszont sikerült elég nagy bizalmi emorageshitstormot kiváltani a játékosokból, tehát nem tudom, mire volt ez nekik jó.
twitch.tv\mnk_official
War, war never changes.
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
Ami nagyon fontos - szerintem - és érdemes mindenáron bankban tárolni, az a TRAIT-ekhez szükséges drágakövek, mert azt minden szakma használja, a craft szintjétõl függetlenül.
A többit én altoknál tartom, illetve 200-200-200 darab finomított vas/fa/bõr/vászonból többet nem rakok bankba, mert dugig van velük a map. Max bõr esetében picit szenvedés 😊
Alkímia alapanyagokat altoknál tárolom, csak a restore health potik alapanyagait rakom egyelõre bankba, mert szintezés közben így 10-20 között azokra van szükségem inkább. A többi altnál, majd késõbb jó lesz valamire.
Kaja alapanyagot azonnal elfõzöm, amennyi szar van belõlük, én nem rakosgatom ha nem muszáj 😄
Rúnákat bankba rakom, azokat használom folyamatosan az újonnan szerzett ruhák és fegyók tuningjára.
Nagyjából ennyi így hirtelen 😊
Nekem nincs ez a problémám, de nem vagyok egoista és tisztában vagyok vele, hogy mások máshogy tarthatják a pénzt vagy épp olyan idõben veszik meg a játékot amikor tényleg nincs pénz a számlájukon stb. Ez neked miért elképzelhetetlen nem tudom.
Ha már kifizették a játékkal a harminc napot akkor joguk lenne játszani vele anélkül, hogy újabb hónapot kelljen fizetnie/tartalékolnia.
akinek nincs 4k forintja összesen LÉTEZNI, az pl. ne mmora költse a nem létezõ 4k forintját. pont.
mindenfele szemetet osszeszedek, de egyelore lovesem sincs, hogy mi az ami kell, mi az ami nem. eleg keves olyan cucc van, ami semmire sem jo, csak a vendornak eladni.
Bar meg csak 10-es vagyok, de egyelore mindent szetszedek, amit tudok.
Nem tudom, erdemes-e ezt csinalni? Vagy talan jobb lenne fokuszalni egy dologra (teszem azt alchemy) es a tobbi cuccokat nem szetszedni, hanem inkabb eladni?
Legalabb annyi ido megy el az inventory rendbentartasaval, mint amennyit "terepen toltok".