24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• SANTANTICA #16583
    livekodok.hu -nál vettem a játékot és a gamcardot is, sőt az idő közben olcsóbbá lett ESO miatt még jóvá is írták a különbözetet, gyorsak is megbízhatóak is, és jók az árak, ajánlom.
  • Ramanon
    livekodok.hu
    -Vásárlásnál az oldalon kitöltöd a megrendeléshez szükséges adatokat. (megadod az email címet meg ilyesmi)
    -Kapsz egy levelet benne egy bankszámlaszámmal, névvel stb.
    -Átutalod rá a pénzt.
    -Megjegyzés rovatba beírod az email címedet és ,hogy mit is rendeltél.
    -Emailben kiküldi a kódot.
    -Öröm és bódottá

Lekopogom. Eddig minden zökkenőmentesen ment.
  • PiszkosFred
    Nem lehet, hogy a +5 nap jóváírásának a "bizonylatát" kaptad most meg, egy hét csúszással?
  • MaRee
    A +5 a sok karbantartási leállás miatt van ajándékba.
  • MaRee
    Hát inkább ők cseszték el, nem én. Számtalan mmo-val játszottam már, de soha nem volt még ilyen gondom. Mindegy, majd a support hátha segít valamit.
  • Andule
    livekodok.hu-nál mi a pontos menet? leírna nekem vki pls?

btw tök érdekes, h a support-ól jött egy mail, h nem tudták levonni automatice az előfizetői díjat (cash van a számlán) pedig úgy felejtettem, h vonhassák, de reggel küldtek 1 kódot amivel +5 napot adnak. (még nem váltottam be, majd meló után)
    ez azért érdekes mert úgy tudtam az automatikusan hozzáíródik és tekintve h tegnap járt le a 30+5 nap így nem igazán értem honnan jön.
  • BEAST #16577
    PayPal-lel ugyan úgy zárolták az összeget nálam. :)
  • alienenemy
    Paypal vagy virtuális bankkártya a teendő. Ne engedd, hogy bárki közvetlenül hozzáférjen a számládhoz. Ezt már elcseszted, várd ki , amíg feloldják a zárolást (hivatalosan max 30 nap).
  • Count Adyn
    Én inkább paypalról fizetem ott nem tudnak mókáskodni:D
  • MaRee
    Nagyon érdekes dolgokat produkál az account felület. Be volt nyomva a recurring subscription, ugye zárolta a 13 eurót, majd canceleztem a subot, hogy ne vegye le automatikusan, mert kellett a kártyámról a pénz. Ennek ellenére most nézem, hogy a könyvelésre váró tételek közt még minig ott van 2014.05.16-ig a 13 eur a kártyámon, ami érthetetlen számomra, hogy egyáltalán miért pont addig, így most pedig nem tudok előfizetni, se levenni a pénzt. Ilyenkor mi a teendő szerintetek?
  • SANTANTICA #16573
    na akkor rá is kapcsolok :)
  • Munkie
    V10es zónában lesz majd hasonló quest (nem akarom részletezni spoilerek miatt) és ráadásul (bugos v sem, nem tudom) folyamatosan ismételhető :ddd
  • Terawatt
    Abszolút egyet értek. Sajnos én mivel annyira nem ismerem a történetét a világnak ezért úgy érzem, hogy félisten vagyok aki megold mindent, meghág minden szörnyet és a létező összes heroikus titulust bezsebeli. Persze ez nem mmo only érzés, más játékban is előfordul bőven.

Sokáig követtem a cselekményt és nagyon is tetszik, de mindenhol nyomorognak kb az emberek és lehangoló csak arról olvasni, hogy minden harmadik npc feleségét megölték a (helyettesítsd be ide bármilyen morgó dolgot) és társai. :D
  • SANTANTICA #16570
    Neeemmm is! A béka futtató verseny az király! Ha ismételhető lenne, azt csinálnám V10-ig :D
  • PiszkosFred
    Egy idő után nem árt, ha az ember tisztában van a TES történelemmel, mert előzetes ismeret nélkül tényleg unalmassá válhat. Érdekes az, amit a játékban olvas az ember, de ha nem ismeri azt a történelmi hátteret, amelyet az eddigi TES sorozat felépített, az összefüggéseket, a következményeket, a könyvek által bemutatott legendákat, sztorikat, stb. - úgy egy idő az egész csak egy "újabb gond, amit meg kell oldani"-vá válik. Sőt, garantálom, hogy a végén már skipelsz minden mondatot.

De, aki ismeri a világot, annak minden zóna, minden eldugott utalás, beszólás, stb. aranyat ér :)
  • Szaruman
    Sehol. Kb ugyanaz a 5-6 alaptípus váltakozik a questekben, szóval jó szórakozást v10ig.
    Kb azok a legérdekesebb questek, ahol vmi khajiit belekeveredik, de az is csak azért, mert a khajiitok kúlok^^
  • tomthethom
    Valaki meg tudná mondani hol vannak érdekes questek a pve ben mert már vr2 esen deshanban kezd kicsit nagyon unalmassá válni hogy a 20-dik járványt és 36-dik inváziót állítom meg ÚJRA! Ha valaki esetleg megtudná mondani melyik zónában vannak érdekesebb questek azt megköszönném.
  • Tauri
    Eabonheart-on keresek PVP guildet.
    Tud valaki ebben segiteni? Előre is köszi
  • Teppik Amon
    minden infót megtalálhatsz a guild oldalán: Resonance
  • Crokin
    Campaign Bloodthorn? Mert akkor jövök :)
  • PiszkosFred
    itt a press release is

• TDC Geronimo
    Update: Bethesda has confirmed that The Elder Scrolls Online is delayed for PlayStation 4 and Xbox One. The company assures that it is working as quickly as possible to get the game to console players, but that it could take up to six additional months.

The delay stems from integrating the MMO systems with each of the online networks run by Microsoft and Sony. "We continue to work on the console versions of ESO, and game development has been progressing steadily, but we are still working to solve a series of unique problems specific to those platforms," a statement on the company's website reads. "Integrating our systems with each console manufacturer’s networks -- which are both different from the PC/Mac system as well as different from each other—has been a challenging process."

As a gesture of good will, Bethesda has made an arrangement with both Sony and Microsoft to get players into the game now on PC with a discount on console versions when they are released. If you purchase The Elder Scrolls Online before the end of June, you'll be eligible for a full version of the game on PS4 or Xbox One for only $20 (payable when those versions are available). This includes the ability to transfer characters over and another 30 days of game time.
  • Szaruman
    Miután fölb@sztam magam a bankorájos questeken, ide kevesebb koncentráció jutott^^
  • BEAST #16560
    Pont ugyan ilyen, amikor valaki figyelmetlen, de ezért inkább mást hibáztat. :)
  • Szaruman
    az url beszúrása részt akartam használni, ott nem rémlik, h lett volna. de a félkövér sem jött össze igazán. ilyen, amikor se előnézet, se szerkesztés nincs egy fórumon.
  • SANTANTICA #16558
    A link elől az sg-t törölni kell.
  • Szaruman
    Komolyan, az sgnél szarabb fórummotorra még nem találkoztam. De tényleg.
  • Szaruman
    A [b]Callidus[b] megalakult!

Ebonheart Pact oldalon "fél-hc" guild létrehozására adtuk fejünket. Célunk az adott content kipucolása s kiacsizása, ill. a közelgő raidek zökkenőmentes végigütése egy hozzáértő ám jó hangulatú társasággal.

Továbbá a PVP-t sem kívánjuk hanyagolni, ahogy bővülünk úgy növeljük a megmozdulásaink méretét.
    További információk weboldalunkon (http://callidus.enjin.com/home), illetve in-game @Munkie90 ; @Emprah87 ; @Talapapa92
  • TDC Geronimo
    Ha viszont konzolra év végén jönnek ki, akkor az halott ügy. Annyi AAA játék jön ki akkor, ami sokkal inkább a konzolos társadalom fogára való, hogy ez mellettük el fog veszni.
  • PiszkosFred
    Megkockáztatom, senki sem.
  • TomStorm
    Még jó,hogy PC-re vettem,-1 szívroham:D
    Én ezt mondjuk nem gondoltam volna,hogy ennyit csúszik
  • PiszkosFred
    Hja, én is erre hajlok. Egyik szemem sír, mert csúszik fél évet, de a másik nevet, mert legalább addigra kiderül/előjön minden faszság/hiba a pc-s verzióban (ami miatt megint sírok PC játékosként), de így talán egy "jó" verzió érkezik majd konzolra, az addig érkező 3-4 update tartalmával együtt. A túlélés szempontjából fontos lenne.

Kíváncsi vagyok, mikor lesz hivatalos infó róla. A fejlesztők és a főbb CM-ek azt nyilatkozták a héten, hogy "very soon" érkezik majd infó a konzolok háza tájáról.
  • TDC Geronimo
    Láttam. Biztos volt, hogy nem jön ki jövő hónapba. Konkrétan 0 hír volt róla beta se volt meg semmi.
  • Running
    Nem baj az.
  • PiszkosFred
    Nem hivatalos, de úgy néz ki, csúszik... legalább fél évet. reddit topik

Itt meg egy kép, ami elindította az egészet

Nagyon remélem, hogy csak valami hoax az egész.
  • toybull
    Akkor tudnál adni valami kontaktot hogy én is beléphessek? casual játékos vagyok heti 2-3napot szoktam játszani amennyire az időm engedi de jó lenne valami magyar csapat mert egyedül nem az igazi ! :)
  • Teppik Amon
    a Resonance-ban van mindig valaki online aki játszik. Elég aktív banda, örülök hogy felvettek engem :)
    Igaz, ég a pofám, mert vagy 2 hete nem játszottam én sem :o Még mindig 26on szüttyögök :D Mentségemre legyen mondva, hogy 2 hete van új kapcsolatom és elütjük máshogy az időt :D Meg még munkám is van ;)
  • toybull
    Nekem lenne egy kérdésem. :)

Létezik valami értelmes AKTÍV magyar guild Covenant oldalon?
    Aktív alatt azt értem hogy nem 3 játékos online egész nap hanem azért van valami élet.. PVP PVE tökmind1.
  • Terawatt
    Először is megveszed a játékot, amiben már benne van 30 nap. Ezután ha lejár akkor kezd a havidíjat fizetni. Imperialban több digitális extra van mint a simában ezért drágább egy kicsivel.

edit: digitálisan veszel egy netes boltból játékidőt akkor olcsóbban meg lehet úszni. Legjobb az 6k Huf 2 hónapra eddig és ennél olcsóbb jelentősen nem is lesz. :)
  • Totoka88
    Srácok, lenne egy kérdésem:
    Most akarom kipróbálni ezt a játékot, mert így ránézésre eléggé tetszetős.
    Ezen az oldalon http://www.elderscrolls.hu/the-elder-scrolls-online/243-early-access-and-launch-faq azt írják, hogy 1 hónap 13-11 euro, attól függ mennyi időre fizetsz elő. Ez egy elég korrekt havi árnak tűnik. Beregisztráltam az oldalra, és a https://account.elderscrollsonline.com/store oldalon 2 darab termék van, az imperial meg a standard edition, de a standard is 55 euró, ami kicsit drágább már.
    Akkor ez most pontosan hogy is van? Elsőre ki kell fizetni ezt a nagyobb lóvét, aztán fizetek majd havonta, vagy csak nagyon béna vagyok és nem találok valamit? Bocs ha már volt ez a kérdés, elég címszavakban válaszolni :D