24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#16709 A főkarimmal Cyrodill-on ragatam, nem tudok belépni vele, az altok simán töltődnek -
TomStorm #16708 A Reticle mod nagyon jó.Most találtam rá.Kurzor körül úgy állíthatok be mindent ahogy akarok.Ez nagy TV-hez nekem perfekt.link -
ANDAXINx #16707 mi van ma a rendszerrel? nagyon nehéz belogolni, crafter altokra váltogatás szinte reménytelen -
MaRee #16706 Egyébként a fórumon azt mondják, hogy az is okozhatja az egészet, hogy ha a bankkártyán és az accountodon pl a név eltér, a kártyán pl van ékezet, az account információdban pedig ékezet nélkül van, stb. Mondjuk nekem ugyan az. -
#16705 Tudom, jelenlegi helyzetben ez kevés vigasz, de változik hamarosan a rendszer, és csak kisebb összeget fog zárolni ellenőrzés céljából. -
MaRee #16704 Én speciel azért, mert nem tudom fogok e 2 hónapot játszani zsinórban, ezért csak 1 hónapokat szoktam előfizetni.
toybull lépj be az internetbankodba, és nézd meg mi a helyzet a pénzzel, ott kell dátumnak is lenni, hogy hanyadikáig van zárolva. -
Munkie #16703 egy tippem lenne akkor a bankot mondanám :) -
toybull #16702 de ha nemtudják visszadni akkor kifogja visszadni vagy feloldani a zarolast a penz alol? -
Munkie #16701 hetek óta köztudott, hogy ez az előfizus rendszerük... hát, egy kalap szar. miért nem vesztek GC-t? kevesebb sz*pás van vele... és árban sincs igazán különbség. direkt mentek fejjel a falnak, hiába igaz az, hogy ez így elég siralmas kivitelezés. -
MaRee #16700 Én először mikor próbáltam subolni talán május 11-én akkor zárolva lett hasonlóan a pénz május 16-ig, tegnap vissza kaptam a kártyára. Ma megint próbáltam subolni, erre 06.01ig van zárolva. Nem értem ezeket a dátumokat, még ha zárolná is, akkor miért nem egy hónapra zárolja, mi értelme ezeknek a pár napoknak. Írj a supportnak, én is írtam megint, de a pénzt ők nem tudják vissza adni elvileg tehát mindenképp várnom kell JÚniusig, bár ezek után nem hinném hogy megpróbálok harmadjára is előfizetni. -
toybull #16699 b*zdmeg ez vicc amugy hogy megengedhet maganak ilyet egy ilyen ceg
blizzardnal soha a budos eletben nem fordult elo hogy random leszivtak penzt a kartyarol es aztan nem adtak vissza
ez amugy mi ? gondolom most elkene kezdenem hetekig levelezni a krva supportjukkal hogy visszaadjak a szaros penzemet -
toybull #16698 Hasonló problémákkal küzdök csak én még a zárolt pénzt sem kaptam vissza.
Neked mikor küldték vissza? Pontosan a 30 nap lejárta után vagy még ráment a plusz 5 nap és annak a lejárta után kaptad vissza? Valamint kaptál sms-t hogy feloldották a zárolást a pénzről ? -
MaRee #16697 Na jó, én azt hiszem feladom a küszködést ezzel a játékkal. Megint nem tudok előfizetni. A legutóbb mikor írtam, hogy benn ragadt a pénzem, akkor kaptam pár nap ingyen játékot, amíg a zárolt pénzem vissza nem kerül a kártyámra.
Vissza jött, erre most próbálok előfizetni egy hónapra, a kártyáról levezi a pénzt, zárolja 06.01-ig (?????), az account oldalon pedig You have 0 days of game time remaining.
-
MaRee #16696 Csak pvp-ből soha az életbe nem fogsz eljutni v10-re ha a jelenlegi verzió marad.
-
Lengyel2 #16695 Viszont amiket írtok, hogy milyen játszani veterán szinteken, egyre inkább arra az elhatározásra jutok, hogy ha elérem a V1-et, inkább indítok lvl 1-ről egy altot a börtönből a másik alliance felfedezésére. Úgy tűnik, az élvezetesebb lesz. És meglesz az az érdekesség-faktora is, hogy egy totál más build-et próbálhatok ki. A V1-et meg félreteszem csak PvP-re. -
Lengyel2 #16694 Nekem meg csak az fél óra online gondolkodási idő, hogy mire rakjam szintlépésnél a skill pontokat. :D Szorozva szintlépésekkel, szorozva skill pontok számával. -
Munkie #16693 22 nap!!!44négy, de ebből kb 1-2 nap csak az, hogy állok egy helyben és nem csinálok semmit... :'d -
MaRee #16692 Nekem 18 nap a played azt hiszem, és most vagyok vr5.
Alap szinteken a mindent megnéz-minden questet elolvas-minden házban szöszmötöl-minden instát megcsinál vonalat követtem, craftoltam, stb. Veteránon már csak rohanok át a contenten, mert unalmas, és ha majd akarom a DC altomat folytatni egyszer, akkor szeretném ezeket megnézni. Itt már sooookkaaaal lassabb a fejlődés, úgyhogy csak várd ki míg eljutsz veteránra :D
-
TomStorm #16691 Hát csak szeretnék Pvp-t egy jónak mondható szinten.Persze mindennek megvan az ára tudom,idővel én is ott leszek.
Ja meg a Lorebook igen,mind kell aztán minden Rift-hez odamegyek minden low HP-s karaktert gyógyítok ezekkel megy az idő nem kicsit -
#16690 Igen :) A 2. karakterem ~150 óra playednél jár, ez azért annyira nem sok. -
Nephin #16689 De miért érdekel, ki hányas szintű? :) Én azokat nem értem meg, akik egy rpg-vel játszanak, de nem olvasnak questeket, nem néznek körül, csak áthentelik magukat a kontenten max szintig. Erre ott a Diablo és klónjai... -
TomStorm #16688 Nem semmi ezek a VR10-es megnyílvánulások:DD de ha annyi hát elhiszem,ezek szerint lehetséges-.-
Én meg hajkurászom a köcsög lepkéket meg darazsakat(van már van 400db lol minek?!:D) meg craftolok DE legtöbbet felfedezek.Egyszerüen mindent bejárok,minden sarokba benézek.Lassan megmagyarázom azért magamnak miért vagyok még mindig low -
ANDAXINx #16687 Csak én érzékelem az éles ellentétet az aláírásod második mondatával?
-
#16686 Csak azért nem v10es az altom (is), mert nincs túl sok kedvem questelni. Pedig nem sok kell, alig több, mint 1 szint :) -
Ubi™ #16685 Így van, aki nem craftol, nem szedi a gazt meg az érceket, nem olvas questeket, csak vakon megy előre, az hamar eléri a VR10-et. Nyugtasson az a tudat, hogy Te legalább kiélvezed a játék minden percét és nem azon pattogsz, hogy már megint bugos egy quest és nem haladsz előre. -
#16684 Bár nem emlékszem mikor lett meg a v10 de most: (pörög a research am nalam is:D)
-
Nephin #16683 Aki nem szöszöl a crafttal, stb. csak halad, az simán megvan annyi. Nekem elmegy egy napom csak a posta és a bank pakolgatására hetente. :) -
#16682 Nekem 46 os az altom a vr10 mian melett:) és semmi grind csak quest:) -
TomStorm #16681 Ja azt láttam:)
Vannak azért kisebb szintüek is de sok a VR-os és ezzel nincs baj hanem azzal,hogy így 1 hónap után?
Kiderült van egy régi ismerősöm a klánba.Meg fogom tőle kérdezni ezt a dolgot,én ebbe nem hiszek,hogy küldetésekkel ilyen szinteket elértek.. -
Nephin #16680 40-es vagyok... :P -
TomStorm #16679 Bár nézhetem a jó oldalát is:TESO-ba legalább még belépek:-) -
TomStorm #16678 Én valami ultra lassan fejlődök.Ilyen még nem volt egy MMO-ban sem az biztos-.-
Mi lehet a gond?
-Sokat gyűjtögetek(mert tény,hogy mindennél megállok és kiszedem van is vagy 2000material meg mittudomén sok minden:)?
-Csak quest-eket csinálok ez gond?
-nem játszok 15/24?
-Nem vagyok TS-en ahol is zajlik esetleg "az élet"?
Nem tudok mire gondolni de talán az lehet a fő probléma,hogy nem vagyok sokat online.Valamiért nem megy ebben a játékban,valamiért mellőzöm a játékot elég sokszor:/ -
TomStorm #16677 Én még Partyba se voltam ebben a játékban.Talán egyszer:D
Nagy Guild-ban vagyok már azzal nincs gond de mindenki veterán+++
Hogy a jó istenbe lett ennyi veterán 1 hónap alatt?? -
Nephin #16676 Ott vettem május elején, akkor még nem volt vele gond. -
#16675 Volt sok sírás mostanság a G2a-s ESO key és time card kódok miatt a hivatalos fórumban. Nem tudom, mennyi ebből a user error, de... szóval csak óvatosan. -
#16674 .. ezért nem szerencsés rögtön az elején belecsapni a lecsóba. Amúgy nem bántam meg.
Addonok nélkül nem túl informatív a játék, hogy egy-egy ellenfél milyen erős. A kipróbáltak viszont nekem nem túl szimpatikusak, így marad a meglepetés ereje. -
#16673 25 euró az alapjáték. -
Munkie #16672 Kis guild promó, ha netán valaki nem olvasna elderscrolls.hu fórumot, esetleg eso facebook csoportot s még nem találta volna meg a helyét:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Craglorn közeledtével a jelenlegi ~10 fős v10es részlegünket kb. 15-18 fősre szeretnénk bővíteni. Olyan játékosokat keresünk, akiket:
- érdekel a játék high-end tartalma, és szeretnék azt annak kijövetelekor felfedezni, végigjátszani,
- rendelkeznek alapvető játékintelligenciával, némi szabadidővel,
- ismerik a TeamSpeaket (+a mikrofont)
- alkalomadtán szívesen PvPzik
Amit nyújtunk a hozzánk csatlakozóknak:
- jó hangulat és közösség
- hozzáértő és tapasztalt játékosállomány
- pörgős, jó hangulatban történő progress raidelés/instázás
Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, a honlapunkon (http://callidus.enjin.com/home) találsz bővebb információkat.
-
#16671 Nem vagyok annyira az altozás híve, így nekem bejön a VR rendszer. Plusz szép komótosan játszok, a kitűzött célom, hogy kb. még 2 hónap amíg elérem a VR10-et. Addig élvezem a küldetéseket és szép lassan belefolyok a pvp és dungeonok világába is.
-
#16670 Az elgondolás nem új, nem is gond, sőt a wowban ezt csinálom már 8-9 éve (meg még ki tudja hány évig). A gond a rendszerességgel van. Mert mittomén, fél évente +1/+2 veterán szint, az oké. Szerintem.
De remélem, hogy nem minden DLC-hez fog jönni havonta, mert az életben nem fogom elérni se én, se más a max szintet, akik meg igen, úgy fognak sikítva besokallni az egésztől, hogy a fal adja a másikat... :)