24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    A Housing 1-2 év múlva érkezése csak tipp az alapján, hogy Sage mit mondott. Bármi lehetséges. Kurvára hiányzik nekem, az tény. :)
  • Running
    Már írták, hogy a fejlesztőknél fel van tolva, de ez nem jelenti azt, hogy a játékban is növelik ilyen gyorsan a szinteket, főleg, hogy már ezért is kaptak egy csúnya flémhengert, hozzáteszem jogosan.
  • PiszkosFred
    Amire azt mondta Paul Sage/Matt Firor, hogy manuálisan állították be VRX rangra a premade karaktert, hogy ne legyen "gond" ingame jelenetekkel :) Ami persze bullshit is lehet, mert biztos, hogy meg sem áll a dolog VR50-ig. A kérdés csak az, hogy milyen sűrűn fog nőni, mikor lesz f2p vagy b2p, mennyi játékos marad, mennyi content jön, stb. - minden képlékeny.
  • Running
    2-3 év múlva housing, oké köszi, top prioritást kéne érkeznie. Aztán a két új guild se érkezik 4-5 hónapnál előbb? Két héttel ezelőtt még benne volt az első pár hónapba. Azért kíváncsi lennék, hogy a havonta érkező óriáskontentekkel mi lesz, mert eddig mindent megtudtunk, csak azt nem, hogy mi nem lesz.
    Én még fél évig előfizető leszek, mert szeretem a világot, meg más nincs, de jelenleg azt látom, hogy mintha direkt üldöznék el a játékosokat a szar döntéseikkel.
  • s0n1c
    Valahol az elején van bal felső sarokban utalás a vrank 15-re.

• Count Adyn
    Hát kivancsi vagyok mi lesz ebből, ha 9.éig nem győz meg a játék akkor nekem ennyi volt:)
  • Nephin
    Melyik részére gondolsz?
  • Running
    ESO jövője az elderscrolls.hu -ról...

Ennél rosszabb irányt talán csak akkor választhattak volna, ha nem csinálnak semmit.
  • Bandras DaSilva #16741
    Úgy látom nem sikerült a linkelés...mindegy van patch notes holnapra:9
  • Bandras DaSilva #16740
    patch notes:

Patch notes
  • cpuma
    +
    nekem sem okozott eddig problémát :)
    az már tuti, hogy jó esetben is vr4 leszek Craglornig...
  • PiszkosFred
    Hát ja. Őszintén irigylem azokat, akiknek péntek reggel a legégetőbb problémájuk az volt, hogy 06 és 10 között nem tudtak játszani. :D Szerncséjükre (vagy a pénzükre apellálva) pár hete már 4-től van a leállás, mire felkelnek édesded álmukból, logolhatnak is.
  • cpuma
    "Maintenance for Patch 1.1.2 starts Thursday at 8AM EDT for the North American megaserver and 4AM CEST on Friday for the European megaserver."

Reggel 4-es kezdés már kezd EU baráttá válni...
  • PiszkosFred
    Below are the approximate patch sizes for each language -

English: 5.43GB
    German: 6.51GB
    French: 6.22GB
  • PiszkosFred
    Már dél körül, de hát ki számolja.

Hozzáteszem, hogy 5-6 gb lesz a patch, sz'al lassúbb nettel a pénteki nap felejtős lesz.
  • Szaruman
    Craglorn launches this week! Update maintenance begins tomorrow at 8AM EDT for NA and 10PM EDT for Europe.

Twitteren kinyögték végre. Yay.
  • Terawatt
    I see. Köszi :)
  • Nephin
    Nem, automatikusan vissza fogod kapni, mikor lejár a zárolás, előbb pedig amúgy sem.
  • Terawatt
    Jól értem, hogy baszogatni kell a bankot , hogy vissza kapjuk?...*sóhaj*
  • toybull
    A következő választ kaptam a support-tól, remélem ezzel segitek picit a többieknek is akik hasonlókkal szivnak.

"Greetings,

Even though you see a charge on your preferred method of payment, you will not be charged by this method until your free 30 days finishes. Some banks do an Authorization Hold, which is the practice within the banking industry of authorizing electronic transactions done with a debit card or credit card. This practice holds the balance as unavailable either until the merchant clears the transaction or the hold "falls off." When the hold falls off, it renders the amount available again,and will happen anywhere between 1 to 5 days after the transaction date, depending on the bank's policy.
    Visa Credit Card
    MasterCard Credit
    Paypal
    Prepaid Credit Cards
    (American Express CC & Amex Prepaid can take 3-7 days)
    Debit Cards
    Paysafecard
    Giropay
    Webmoney
    That covers the initial charge that you are talking about. Because you cancelled the recurring subscription, after the 30 days was up you would then have no game time. In order to get more game time, you would have to select a subscription plan again.

As for the charge still being on your account and you have not been refunded, please contact your bank. At this point, that is their issue as the funds are not on our side. Like stated above, the authorization charge prompts the banks to "release" funds and awaits someone (us) to accept it. The problem is, we do not accept it cause it is merely a means of determining whether or not you have a valid form of payment. It is cancelled and the pending funds should drop off in a time given by your bank.

I hope this helps clear up some confusion, if you have anymore questions please feel free to ask!

Kill well. And often,
    True Heir to the Imperial Throne,
    Andy, The Elder Scrolls Online Team"
  • PiszkosFred
    Ott a paypal, egy csatolt bankkártyával (bár lehet már az sem kell recurringhez) kész is, kevesebb a gond vele.

Én azért kitöltetnék egy tesztet/kérdőívet azokkal, akiket kellemetlenség ért most a zárolás kapcsán, hogy mikor nyomtak a "cancel subra" (azonnal? egy nap múlva? a felszabadítás előtt? után?), mikor változtattak az előfizu methodon, mennyi pénz volt összesen a számlán, milyen szabályokat, limiteket, jóváhagyást adtak meg a banknál, stb. - mert az kétségtelen, hogy hibás valahol a rendszer, de lesz ennek a végén valami "más" oka is.
  • Nephin
    A bankodtól függ, mikor oldják fel a zárolást, meg tudod nézni netbankon, vagy megkérdezheted tőlük.
  • Nephin
    Miért, ha úgyis megveszi megint következő hónapban, nem mindegy? Ha meg nem, akkor erre az egyre minek? :P Egyébként tényleg, sokkal jobb szívni a bankkártyával.
  • toybull
    Értem én hogy vegyek gamecardot mert jobban járok de ettől még nem oldódik meg a problémám és nem kapom vissza a pénzem. Nyilvánvaló hogy ezek után eszembe sem fog jutni bankkártyával fizetni amig meg nem oldják ezt a roppant idegesítő "hibát".
  • Fpocok
    És ha valaki nem akar két hónapot fizetni egyszerre?
  • Nephin
    Vegyen Ön is gamecardot! Olcsóbb! Működik! Minden téren jól jár! :)
  • toybull
    Hasonló helyzetben vagyok én is. >.<

A lényeg az hogy megadtam egy rendes kártyát és arról levonták a pénzt de utána azonnal megszakítottam az előfizetést hogy csak az ingyenes 30 naphoz férjek hozzá. A játékidő letelt, a pénzem viszont még mindig nincs a kártyán.

Úgyhogy leveleztem egy picit a support-al és az alábbi választ kaptam.

"Thank you for your quick reply and the mentioned account details!
    Well, I have checked your account and can see that you had some attempts to set the subscription but none of them were actually fulfilled so they were not charged. Although one of your transactions is showing as canceled and the verification process does appear like it was made correctly, thus leaving the me with the wonder of why the money was not yet returned.

Here is what can do for you at the moment, I will pass this matter to our billings team so they can investigate further and track your transactions to see if something went wrong in the process. I would also ask you to talk with the credit card financial institution, in this case your brother's bank , to see if there is anything on their end blocking the funds.

Once we have any news about this we will contact you back with a follow up of the situation. We hope this to be sorted out soon and I would like to thank you for the patience wile we address this matter.

Warm Regards,
    A. Lydia
    The Elder Scrolls Online Team"
  • Munkie
    Csatlakozom, anno én is paypal-t adtam meg, full üres volt, és elfogadta. Utána egyből mentem cancelezni az előfizut, természetesen GC miatt.
  • Count Adyn
    Nekem a paypallal teljesen jó, nem vonogattak pluszokat mert nem volt rajta:))
  • MaRee
    Jó páran belefutottunk már az előfizetés problémába, íme itt van amit eddig sikerült megtudnom a supporttól:

A bankkártya adatainak és az account oldalon az adatoknak 100%-ban meg kell egyezniük, ékezetekben meg mindenben, különben nem fogja elfogadni.

Minden egyes előfizetés előtt (!) el fogja végezni azt az ellenőrzést, ami miatt sokan szoptak az elején, tehát hogy van-e rajta elég pénz. Azt javasolják, hogy ha egy havi előfizetést szeretnénk, akkor legalább 40 EUR legyen a kártyán.

Akinek levonták a pénzt és könyvelésre váró tételként van a számláján feltüntetve, nos az nem a havidíj, hanem az authorization check, ha van még plusz ennyi a számlán akkor azt leveszi, ezt pedig azonnal vissza utalják (elvileg).

A könyvelésre váró összegekhez nem tudnak hozzá nyúlni, ki kell várni míg vissza utalják, ennek a dátuma az internetbankban fel van tüntetve.

Tudják hogy szar, azt nem írják, dolgoznak-e rajta, minden esetre PayPalos előfizetést javasolnak (már ha az működik, mert rengeteg embernek az sem), illetve gamecard vásárlást, azzal tuti jó.

Remélem mindenki vissza kapja a pénzét előbb-utóbb.
  • Munkie
    hogyne lenne
  • TomStorm
    Vagy nincs is most szerver?Az lehet a gond?
  • TomStorm
    Volt több perces Lag a játékban.Kijelentkezni nem tudtam így kiléptem(exit now).Most viszont nem tudok belépni,mindenre error üzenet meg vegyem fel a kapcsolatot support-al.Ugye ez nem komoly,hogy most írjak nekik be tudjak lépni?
    Meg ez nem is lag volt.Megállt minden mob a karakterem is,csak egy helyben forgolódtam 5 percig.
  • Running
    1.1 updateből, isten áldja meg őket érte.

HUD
    Added a new overhead icon for group leaders.
  • PiszkosFred
    Nem, de a 4-6 hét most "jár le" - ugye amit ígértek -, és very soon a státusza az első frissítésnek. Vagyis sanszos, hogy most jön.

Már csak abban bízok, hogy a "kiváltságosok" a PTS szerveren tényleg teszteltek és reportoltak. Most "csak" egy zónáról volt szó, nem 10+ területről, így talán kevesebb bug lesz benne. A hétvégi streamekbe belenéztem, nem nagyon láttam gondot akkor, amikor néztem, de hát ezek csak a raidek, nem a teljes content.
  • Running
    Semmi hír az amerikai megaszerver karbantartásról, meg a nagy patchről?
  • 0Fritz0
    Másik létsík és lebegő építmények... csak a szokásos.

• Running
    Pár kép:

• Omrega
    Itthon a laptopomon eleve minimal grafikával jatszom, azzal nincs gond. Viszont a nem csúcsidőben való belépés segített. Lehet, hogy be kellene szereznem egy SSD-t, az talán segítene, addig kerülöm a pvp zónát
  • MaRee
    Vedd le minimumra a grafikát és próbálj meg nem csúscidőben belépni.