The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szóval minden adott ahhoz, hogy egy olyan játékot kreáljanak ami akár egy "mérföldkõ" is lehet az MMO játékok között.

Én úgy gondolom, hogy az ESO fél év múlva az egyik legjobb lesz az MMO piacon. Fél év múlva - várhatóan - elér egy olyan szintre, hogy bõven lesz végjáték tartalom - !szerintem! -. Amit eddig mondtak azt majdnem mind be is tartották innentõl kezdve azon múlik, hogy mennyire fognak idõt fordítani a játékra és hogy nem e basszák el a végjátékot.
Jó dolgok vannak a játékban, élvezetes a szintezés, élvezetes a szakmázás meg minden egyes egyéb elfoglaltság ami megtalálható az ESO-ban.
Iszonyatosan részletesek, kidolgozottak a karakterek, párbeszédek és maga a "világ" is.

Ahhh persze megint volt 2 szabad órám, persze hogy karbantartanak megint 😊
Két kezes vagy két egy kezes. Figyelembe kell venni, hogy ilyen bow meg staffok más armort igényelnek azért + pont elosztást... Legalábbis resource management miatt. Bár mindenképp olyan mellett maradj, amihez stamina kell és nem magicka. Szerintem!

twitch.tv\mnk_official

j0nNyKa
We are bringing down the European megaserver for maintenance at 3:30 PM BST. We are pushing a small patch, and expect the maintenance to last several hours. The North American megaserver will undergo the same maintenance once the European megaserver is re-opened. Please see the official ESO Server Status forum for updates. http://forums.elderscrollsonline.com/categories/server-status

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

PiszkosFred
Nem tudhatjuk, maximum csak bízhatunk benne.

Részemrõl egy hét alatt tegnap elértem Deshaanba 18-20-as szinten, és eddig minden percét élveztem a kalandoknak, nekem már megérte a pénzt. (a "plague" kvesztért külön piros pont, fõleg a sztori vezetése és a döntések és a karakterek miatt). Hogy mi lesz majd késõbb, ha elfogy a PVE, majd meglátjuk. Bízok benne, hogy minél késõbb történik ez meg. De ahogy mondnai szoktam, ez nem házasság, bármikor ki lehet lépni és visszatérni egy másik mmohoz/játékhoz.

Részemrõl alig várom már a WoD új karakter modelljeit vagy a garrisont pl, vagy az SWtOR housingját. Illetve a Wildstar is egyre jobban kezd beszippantani, pedig eléggé elmebeteg egy játék ahhoz, hogy nekem már "too much" legyen, de mégis... van benne valami.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Üdv mindenkinek.
Egy kérdés
ESO Templar Tank "build"

Melyik fegyver illetve képességek lennének a "legmegfelelõbbek" második actionbarra?

Jah igen értem már az a bizonyos fél év 😉 arra biztosan állíthatom többet kell várni az eddigi tapasztalataim alapján 😉
PiszkosFred
Pedig most is szarozta burkoltan 😊

Bocs a #15046 hozzászólásra ment
Egy másik fórumon más véleményt olvastam tõled a játékról...
Whiterun benne van a játékban? Ezen a térképen nem találom.
Nem.

új rendszeremen nincs még sweetFX.... ez az alap😛 csúnya mi ?😄

j0nNyKa
alapból úgy menti a dokumentumokon belülre a screenshotok közé
ha meg nem (bár de), szóval ha nem, akkor radeonproban állítasz be screenshot gombot, az tutibiztos

Terawatt
Jól látom, hogy ezen a képen látszik a sweetfx? Ha igen, akkor hogy csináltad?

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Fpocok
Ejjj... de jól néz ki a dungeon része. Most sajnálom, hogy nem játszom... de hát egy félévet csak kibírok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

A kapott Pet-et hogy lehet fejleszteni?
jaja, ebben igaza van. Én is tapasztaltam már ilyet. Remélhetõleg javítják a z egész groupolásos dolgot mert néha vannak érdekes dolgok.
if you know what i mean....... 😛

24% spell crit 30-on 😛

dzsádzsádzsá

vannak még finomítani valók 😛

PiszkosFred
"Az akadályok alatt azt értem, hogy mindenféle gondok/problémák nélkül elbánjak 3-4 fõs mob csoportokkal (lehet, hogy az én balfaszságom de NB-vel íjászként nem értem túl sokat)"

Pedig mint kés a vajon, bár kétségtelen, hogy néha futni kell 😊
4 fõs csoportnál mindig a casterrel kezd. Sneakbõl egy, de max. két lövés (második rendszerint nálam egy Assassins Blade ability morphja, az Impale, amely 5m helyett 15m). Ahogy ez megvan, villámgyors Agony a melee-re, aki azóta már feléd rohan. Ez kiszedi õt a buli 15 secre. Marad két célpontod, amely egy siphoning+scatter shot+heavyattack/Impale után már csak egy. Azt is be kell gyorsan darálni, ha túl közel van, scattershot. Eddigre kijön az agonyból az utolsó, azt meg már agyonvered akár normál attackkal is. Nem mondom, hogy néha nem kell futni, ha mondjuk dodge-ra megy a staminám el, és nem marad a scatterre, de hát mégis csak 4 ellenfélrõl van szó, nem árt egy bekészített poti vagy ultimate.

Ha nem vagyok nagyon bátor (értsd hülye) vagy nem spawnol a nyakamba valami, akkor nincs gond 1 v 4-ben. Vagy csak ritkán.

Ha egy heavy armoros tank-szerû cuccot akarsz, akkor nem feltétlen kell sok pontot magickára tenned, mert a legtöbb skillt sztem staminából tolod. Relatíve könnyû capelni ezeket, szal kis enchanttal is lehet alakítani a dolgon.

A class skillek közül, kirakhatsz pár gyógyító skillt és akkor szépen healelõdsz miközben ütöd az ellent. Ha ilyen kard/pajzs kombóra mész, akkor nem tudom, hogy milyen gyorsan tudod aprítani az ellent, de valszeg életképes a dolog.

Nekem healer templarom van light armorral mert ott jobban jön ki a dolog, de tervezek egy nehéz páncélos tank szerût is.

Fórumon nézegesd, hogy miket írnak a kardos/pajzsos skillekrõl mert némelyik eléggé gyengusz az elején...mondjuk morphok után lehetnek akár ütõsek is. Akikkel találkoztam dungeonökben aléggé jól aprítottak, szal hajrá😊
Ha jól emlékszem akkor a Falchous harc egy iylen házban zajlik (van egy hasonló egy dungeonben is, szal lehet keverem), no, szal ha ez a házas dolog, akkor mivel ég a ház potyognak lefelé az éfõ gerendák. Nem bírja a tüzet, ezért érdemes belehúzni azokba a leesett tüzekbe és akkor stunolódik egy idõre és szépen lehet ütögetni.
Falchou-nál meg a teremben a földön tûzfészkek alakulnak ki, abba kell belevezetni, ott megáll 2-3 másodpercre és sebzõdik, közben lehet sorozni.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

PiszkosFred
Tegyük hozzá, hogy a gömbök egyúttal a játékost is healelik, ha melee rangeben "durrannak" ki. Ezért is érdemes hagyni egyet pukkanni saját magunk mellett, a másik kettõt meg rangeddel lelõni.

TVelvet
Nem kell valakinek egy ESO imperial edition?😊 Megvettem jóáron aztán rájöttem semmi idõm nincs rá. Nincs még beaktiválva tehát megjött az a 3 kulcs a gmg-tõl.
s0n1c
Minek raktál két charge skill-t egy skill barra (focused charge, critical charge)? Melee weapon set mellé szerintem érdemesebb egy ranged-et berakni, bow, vagy resto staff.
s0n1c
Nincs ebben semmi meglepetés, ranged-el könnyebb szintezni, legalábbis az elején 😊
s0n1c
Doshia-nál healing gömböket kell leütni, Falchou-nál kite, plusz van egy spec ütése, amit védeni kell (parry, block), ekkor 2-3 secre stunolódik. Ha nagyon nem megy várj 1-2 szintet és menjél vissza, addig szerzel jobb fegyvert, páncélt stb.
j0nNyKa
livekodok 5600 60nap

Gamecard-os fizetésbe nincs kicsivel olcsobb megoldás? Nem sokallom érte a havidíjat csak épp 2-300 ft al van kevesebb a bankkártyámon mint amennyi lenne az " ellenörizni kivánt összeg". :/
UserSettings.txt-ben kicsit turkalva talan lesz valami hatasa az FPS-re is nezve.
BAN-t talan nem osztogatnak erte de az idegesito kezdokepernyok eltuntek legalabb 😄
Veteran Rank 3-as 50-es "1 hitelt" /2 secig éltem😄/ 😛 PVP-ben.....ez a skálázódás xart se ér....

1x volt Early Acces key es kell kulon jatek key is. Vagy lehet tevedek de en igy kaptam a GMG-tol.
ezzel csak az a baj h beütöm azt a kódot amit kaptam a játékhoz/amivel aktíváltam/ és azt mondja h nem jó 😊

köszi azért
Az account resznel van a reedem code. Ott kell majd megadni a kapott jatek key-t es utana tovabb visz egy oldala ahol papyal + egyeb fizetesi modok vannak. Na annak a legaljan van a gamecard lehetoseg.
1 fizetest mindenkeppen ki kell valasztani ebben a barati rendszerben ... 😞
De az oké, hogy minden build használ stamina és magicka alapú ability-ket is (ez szuper, mert ha az egyik éppen lemerül, akkor dolgozom a másikból), de én azt hittem, hiba mindhárom pool-ra pontokat tenni, max kettõre érdemes, és mondjuk a magicka növelést megoldom azzal, hogy olyan passzívokat választok, olyan glyph-eket varrok az armor-omba, olyan kenyeret eszem a csata elõtt, ami megdobja a max-ot.
Akkor ettõl lehetek unbalanced, és rakni kéne mindhárom pool-ra?
Köszönöm idõközben rájöttem csak arra nem h hol kell ezt beállitani 😊
A fizetesi modot.
Vagy bankkartyas megoldas vagy Gamecard kell, sajnos.
hali

Nem enged belépni a játék!
Azt irja h az Early acses lejart és h vmit be kell állitanom az oldalon ,....
Az a gond, hogy ezt a mana-stamina dolgot nem gondoltak at teljesen.
A legtobb jatekban es ebben is jo elgondolasokat latok a fejlesztok reszerol csak a megvalositasokkal vannak mindig a gondok. Itt is neha olyan erzesem van, hogy tobbet akartak kihozni a jatekbol mint amire kepesek lettek volna.

Azokat a bonuszokat az Imperial tulajok kapjak. Nem az elorendelok 😊
Én most egy videó alapján eldöntöttem úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Templart tankként (a pont elosztással ÉN is gondban vagyok, tanknak - mint minden MMO-ban - gondolom létszükséglet, hogy legyen HP-ja... itt stamina is kell, hogy tudjak blokkolni, stb... viszont magickara is kell "pakolnom" különben nem fogom tudni használni a class képességeket.)
Nézegettem a fajok passive képességeit és az Imperialt találtam a "legmegfelelõbbnek".
(Arra tudsz válaszolni, hogy ha bõvítem a Standard változatomat Imperial változatra... megkapom-e azokat a bónuszokat amelyeket az elõrendelõk kaptak? (gondolok itt a lóra, ring of mara, páncél, stb ?)

semo1
A store-ban vásárolt Palomino code-ot a Redeem Code-ál kell aktiválni?
mert ha igen invalid code-t ir nekem

Hyder
Köszönöm!

Steam: [HUN]Feriggno

j0nNyKa
én hülye vagyok a templarhoz 😊
sorcban tudok segíteni, vagy melee nightblade-ben
azt tudom hogy volt templar a guildben, aki nyûglõdött, mert nem tudta hova tenni a kasztot - se stat kiosztást, se armort nem tudott eldönteni, és addig theorycraftoltunk, hogy az égvilágon semmit nem sikerült kitalálni közösen se 😄

Lvl, 10 es "L" Alliance War es ott kell keresni a realmeket az egyik fulon majd.