24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#19391 Sziasztok!
Szerintetek miert lehet, h nem tudok venni Crownt? Nem Steam-es vagyok, a Key-em (digitalis vasarlas) a fooldalon aktivaltam, a jatek megy is gond nelkul, megis a gomb helyett ez latszik:
"You don't qualify for this product"
Viszont erdekes, h az elofizetest azt engedne... -
#19390 Link
In an effort to give Cyrodiil more XP for players of all levels, all monsters and guards in Cyrodiil will now be Veteran Rank 12. Their health and damage have been adjusted to keep their same difficulty\challenge as they currently are at Rank 5. We are currently putting this through internal testing for vets and non vets.
Battle leveling stats has been increased to roughly a Veteran Rank 12 character with even distribution between stat picks and in moderate gear. This is also being tested with the above change to Cyrodiil being Vet 12.
XP for killing players has increased by 50% and we have increased the amount of XP you gain from various quests in Cyrodiil that were not already giving the highest XP reward possible.
We are currently looking at the values of monster XP in Cyrodiil vs. other Veteran Rank zones.
Like the siege damage changes, these will also skip PTS and hit live in a patch forthcoming in the next week (hopefully), so feedback here is appreciated for these changes.
Időpontja:
Not yet! As Brian mentioned, we're planning many of these changes to hit the next incremental patch (tentatively scheduled for Monday).
Lagról:
We are still aware of the performance issues and our engineers are still digging through code to resolve those issues. -
#19389 Vannak crashek, de nem ennyire sűrűn. -
roller1015 #19388 sziasztok! hála a változásoknak újra a tettek mezejére lépek. illetve csak lépnék tegnap , mert tegnap háromszor loggoltam igen nehézkesen és 3-4 perc után már le is dobott a szerver. ma ismét megpróbáltam és újra 3 perc után ledobott mindenféle hibaüzenet nélkül. titeket is ledobál vagy tudtok folyamatosan játszani?
Utoljára szerkesztette: roller1015, 2015.03.18. 19:13:19 -
Bandras DaSilva #19387 Az a jobbik változat akkor.
Én azzal már kibékülök, mert szeretnék húzni még egy pár karit...és talán úgy egyszerűbb lesz. -
#19386 A konzolos premierig ugrik a Veteran cucc, valamikor ápr. végén, május elején (és jön vele a justice pvp része). Az még nagy káosz lesz, nem fogják a konzolos premier utánra hagyni. Meglépik egy hónap múlva, majd egy hónap lesz finomítani/korrigálni a bugokat, hibákat, stb. A konzolos premierre pedig majd jön az első szinthez skálázódó extra DLC zóna (wrothgar, murkmire, stb.), PC-seknek koronáért, konzolra valószínűleg egy kedvcsináló akció keretében ingyen. -
Bandras DaSilva #19385 Én attól tartok, hogy kb. semmit. Még kicsit porolgatják a rendszert a konzol startra. Azért van mit csinálni még mert pl. group finder nem nagyon műkszik, ami azért csak fontos lesz a konzolosoknak (bár azt is el tudom képzelni, hogy ott egy jól működő rendszer lesz).
PvP-ben is lenne még mit csiszolgatni.
Veterán szintek sztem addig már nem tűnnek el, pedig talán logikus lépés lenne azt még gyorsan meglépni és a maradék pár hónapban még finomítani együtt az egészet. Attól tartok, hogy leginkább ilyen crown store-os cuccokat fogunk majd látni és leghamarabb a konzol start után lesz vmi content update, hogy mondhassák, hogy milyen gyorsan tolunk nektek vmi jót.
Mondjuk ha valaki konzolos tudja majd tesztelni a konzol betat arról érdemes volna hallani, mert azt sem tartom teljesen elvetett ötletnek, hogy a két dolgot teljesen szétszedik és más-más időpontokban érkeznek frissítések.
-
#19384 Jogos észrevétel. Én arra is kíváncsi leszek mi fog érkezni a következő 3 hónapban. -
#19383 Nincs ebben semmi szemétkedés, teljesen igazad van. A durva lehúzás felé megy a játék sajnos. -
#19382 Ehhez kapcsolódóan egy észrevétel. Egyéni szoc. probléma, én tudom, de annyira megszoktam már a többi mmoban (még ha nem is mindben), hogy minden tárgyat meg tudsz nézni előzetesen, hogy áll rajtad, illeszkedik e ahhoz, amit szeretnél, vagy nem, stb. Az ESO-ban is felmerült ennek a kérdése még tavaly, és jött a válasz, hogy majd egyszer, meg hogy nehéz implementálni, stb. Persze, most kicsit geci leszek, de a kisördög azért kimondatja velem, hogy "bezzeg" a Crown Store indulásához össze tudtak vágni egy olyan preview ablakot, amelyben nem hogy a ruhák, páncélok, stb., de még a mountok is a karakter segge alá kerülnek és (elő)nézhetőek. Kíváncsi leszek, hogy ez a feature ingame mikor fog visszaköszönni. (a barber shopot most hagyjuk, gondolom jön majd egy "extra hair" DLC és akkor azzal érkezik az is :D, csak hogy megint szemétkedjek)
-
#19381 Jah néztem. Asszonypajtinak mutattam, hogy áll a karakteremen, hát nem mondom hogy nem röhögte magát rommá rajta :) -
#19380 Próbáld ki az esküvői ruhát, az jól áll mindenkin. :D -
#19379 Vettem egy fekete párducot. Hát nem túl jól van megcsinálva a dolog. Azt vártam hogy mellettem rohan majd, de kb 5 méterrel lemaradva kullog utánam. Kb nem is látom hogy ott van csak ha kizoomolok. Ejnye-bejnye...
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.03.18. 11:23:45 -
#19378 Teljesen becsapva érzem magam. -
#19377 Nem mindenhol olyan ám a játék. :))) Kell a jó pillanat, a jó beállás és a jó helyszín hogy olyan szép képek készüljenek. Most csak lőttem egy képet.
Egyébként azért ennyire béna a kép, mivel a játékban közelről nagyon gázosak a külső köves textúrák, sziklák. -
#19376 Nem mondod, hogy te lőtted a képet? :) Hol marad a korábbi fotókon látható vizuális csoda, amely miatt élmény volt végignézni (és felhasználni) azokat? Vagy csak a gamma lett feltolva? -
#19375 Én azt éreztem, hogy kész vagyok, minden kívánságom teljesült.
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.03.18. 07:46:49 -
#19374 De legalább nyomta volna fel az illető a grafikai beállításokat addig, amíg csinálta a fotót, mert így szörnyű :) -
#19373 Amikor egy álom válik valóra. :) -
#19372 Crown Store kimaxolva:)
-
#19371 Forrás
Alig egy órával ezelőtt elkezdtek érkezni a Crown (új virtuális fizetőeszköz az #ESO:TU esetében) mennyiségek a játékosok accountjaira.
FIGYELEM!
A folyamat nem azonnali, vagyis elképzelhető, hogy jelenleg a teljes várható összeg csak bizonyos mennyisége érkezett meg. Pánikra semmi ok, péntekig fogja a rendszer jóváírni az összes Crownt, addig legyen mindenki türelemmel. Aki persze egyből megkapta a teljes összeget, az ugorja át ezt a posztot!
Elvileg 500 Cr jár az alapjátékért, 100 Cr jár az eddigi hónapokért és 1500 jár a mai naptól befizetett hónapokért.
Link -
#19370 Volt kis gáz a potionokkal, amelyek ott vásárolhatóak, így addig lelőtték az egészet. -
#19369 Tegnap néztem volna a store-t de under maintenance. Pedig a párduc petet meg a kosztümöket nagyon meglestem volna. -
#19368 A Senche mount-ot még ne keressétek, a héten érkezik. -
#19367 Es lesz is meg par napig, amig a 2.0.1 okozta bugokat ki nem javitjak. Az mmok elete mar csak ilyen. -
#19366 Még mindig elég szar. Teleportáló mobok nagyon sok helyen. -
#19365 The maintenance is complete, and the European megaserver is now back online and patch 2.0.1 is available. Thank you for your patience! You can find the latest patch notes here: http://forums.elderscrollsonline.com/en/discussion/157719/
×If you don't see your Champion Points, please log out and back into the game. Thanks!
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.03.17. 08:10:51 -
#19364 Trollok, vagy fogyatékosok hsz-eire ne válaszoljatok, mert akkor a válaszokat is törölnöm kell. Előre is köszönöm. -
Sir Critical #19363 A "várva várt" TU patch notes -
Morinad #19361 Az, hogy mindenki mindent ingyen akar, csak ebben az országban elterjedt. Más országokban az emberek fizetnek más munkájáért. Szóval azért a pár ezer ingyenesen játszó magyarért kár lenne csődbe menniük. A cég pénzügyi adatai szerint csődről szó sincs, nem is értem miről beszél bgabor. -
#19360 Ha megveszel egy single player játékot, abban jó eséllyel max 10-15 óra játékidő van. Ott is meg kell venni, végigtolod a sztorit és nem fizetsz havidíjat.
Itt is meg kell venni, végigjátszod mindhárom banda sztoriját és abban tuti több van mint 10-15 óra. Hm? -
ShikY #19358 Sziasztok!
Gondoltam beírom, hogy már megy az unlimited, szóval ha nincs aktív előrefizetésed nem gond, már lehet játszani. :) -
#19357 Természetesen. -
Snoop(y) #19356 Köszi!
Ha ezt időközben megállítóm, és a gépet kikapcsolom megmarad az eddig letöltés? -
#19355 Már most elkezdheted tölteni a klienst (anélkül, hogy meglenne az alapjáték), hogy mire megkapod a kulcsot, már menetkész legyél. Pont ma posztoltunk erről, gondolva a hasonló esetekre. LINK Természetesen játszani csak akkor tudsz majd, ha a kapott csomagból előszedett cdkulcsot aktiváltad az accountodban. De előtölteni már most is lehet. -
Snoop(y) #19354 Nos, megtaláltam: link
Na igen, a patchelés. Olyan netem van, hogy 1 óra alatt tölt le 1 GB-ot (3 Mbps). Kihozzák a cuccot szerdára, és még frissíthetek napokig.
Talán jobb lett volna bevárni ezt a TU-t, de most hallottam róla először. :P
Utoljára szerkesztette: Snoop(y), 2015.03.16. 16:57:45 -
#19353 Igen, új dobozos verziók lesznek, az ESO 2.0-ás tartalmával (kiegjeivel), mert a mostani dobozosok még a béta környéki állapotot tartalmazták, és kvázi nulláról peccselted újra az egészet. Az új ESO:TU retail már a 2.0-ás tartalommal érkezik hamarosan.
Bár a legjobb deal még mindig egy cdkey vásárllása digitálisan. (Az kaszál most sokat, aki anno megvett akciósan 4-5000 Ft környékén jó pár keyt. Arról nem is beszélve, hogy a 60 napos time cardok is elfogytak, ha vannak is, azokat meg aranyárban mérik) -
Rannah #19352 Szerintem a legtöbb vagy minden dobozos példányt már rég visszahívtak (legalábbis volt hír belőle, amiből elindult a fizetési modell váltásról szóló spekuláció is).
Amazonon nézz körül szerintem, ott talán még van dobozos.
-
#19351 passz -
Snoop(y) #19350 Sziasztok!
A váltás után szeretnék elkezdeni játszani, de a játékot sehol nem tudom beszerezni (nincs raktáron vagy készleten).
Esetleg nem tudtok egy helyet, ahol a jövőhéten már ki tudnák hozni?
Dobozos verziót akarok, Steam és társai kilőve.