24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• j0nNyKa
    én azért léptem be, hogy tört szervert írjak, és hogy streameljek az sgseknek
    köszipuszi
  • Bandras DaSilva #6575
    Mondjuk azzal, hogy játszanak épp a szerver stabilitását tesztelik:).

Mondjuk én is igazából csak meg szeretném nézni, hogy milyen mert eléggé szeretem az Elder Scrolls világát, meg is van az összes, csak belefutottam már pár nagy szarba az utóbbi években. Szóval megnézném először mielőtt előrendelem.

Amit streameken láttam az nem győzött meg, bár lehet jó is a dolog mert néhány ember nyomkodott összevissza mindent meg, ugye, mást nézni, hogy játszik az egy dolog és saját magunk játszani meg egy másik.

Szóval remélem azért arra lesz idő, hogy egy kicsit szétnézhessek:)

• petecz
    Yay, én is kaptam a január 9.-i testre, höhö.
  • BEAST #6573
    Gondolom te csakis tesztelés céljából léptél be eddig, és kifejezetten hibák jelentésével szorgoskodtál a játékban. :)

Amit írsz általában a béta tesztekre igaz, de te is tudod, hogy stress tesztnél teljesen mindegy kinek mi a célja, amíg belogol és terheli a servert.
  • PiszkosFred
    Hát nekem ráment vagy 10-12 óra, mire elértem nyugdíjas tempóban. Péntek kora estétől talán szombat délutánig tarthatott, mert akkor szembesültem vele, hogy Cyrodiil nem elérhető (múlt bétában).
  • Susarc
    Mondassz valamit....:S:(
  • erasmus4
    Kaptam béta kulcsot az érdekelne kb. mennyi idő lvl 10-re húzni egy karit mert engem a cyrodilli pvp érdekelne.
  • Count Adyn
    Igen, ott maradt a beta acces felirat:)
  • j0nNyKa
    bejelentkezel az account oldalon, és meglátod
    de egyébként igen
  • puca007
    Üdv!
    nem tudjátok, ha valaki a korábbi január eleji bétában volt,az a mostani stress testre is érvényes? :)
  • Running
    Kettőt is kaptam és a regelt címeim felét még meg sem néztem.
  • j0nNyKa
    én tudom hogy erről szól, de szerinted akik kulcsért rinyálnak, azért teszik, hogy szerver stabilitást tesztelhessenek? lóf*szt, azért teszik, mert ingyen játszani akarnak :)
  • Eksz
    Ejfelig meg csak a premiumosoknak sajnos.
  • Terawatt
    Lassan már minden nagyobb MMOnál elhangzik, hogy "Ők biztos tanulnak a riválisok hülyeségéből (szerver téren)." Legutóbb gw2nél. Eredmény az lett, hogy 1 hónapig haldoklott az ottani aukciós ház és úgy általánosságban a login server meg 1 hétig.
  • Susarc
    500.000 béta kulcs várja gazdáját a cursegaming.com-on!!!

• Bandras DaSilva #6561
    Nagyjából erről is akar szólni ez a hétvége sztem. A levélben is stress testet emlegetnek, szóval most megnézik, hogy mennyit bírnak a szerverek. Nem baj az ha ilyet is tesztelnek mert inkább most legyen akadozás mint a megjelenéskor.
  • Nephin
    +1
  • Johika
    Cry az mindig lesz. Nem nehez a beta es a demo szot osszekeverni. :)
  • danone
    Ma megkaptam a pénteki stresstest-re a kulcsomat. A levélben írták, hogy a curse.com-on vannak további béta kulcsok még, gondoltam szólok.
  • j0nNyKa
    szvsz fogsz találni itt is, hazaérnek az emberek melóból, meglátják a 73 kulcsot amit kaptak, kiosztják, problem solved
    bár elég sokan rámugrottak az előbb is, valszeg a kereslet még ígyis bőven a kínálat felett van

mondjuk mondom, én most elég negatívan látom ezt a hatalmas user szám növelést, látom előre a cryfestet, hogy így meg úgy szarok a szerverek
    nelegyenigazam
  • Terawatt
    Van ez így. Ne foss részemről tuti nem fogom spamelni a cry-t, amiért nem kaptam. Mint írtam, még nincs minden veszve, mert a curse elég sok kulcsot szokott osztogatni, és ha szerencséje van az embernek szerez belőle egyet.
  • Count Adyn
    Azért egy 5 Mbites net már alap mindenhol szerintem azzal meg egy éjszaka alatt lecsorog:)
  • B0GE5z
    te most szomorú vagy mert nem kaptál meghívót és engem akarsz most oltogatni? aranyos
  • j0nNyKa
    jól mondod, le is szokok sztem erről a topicról hétfőig :)
    kár érte, jó lenne folytatni az értelmes beszélgetést, dehát a kunyera az kunyera, semmi nem lehet annál fontosabb :)
  • Terawatt
    Hát én Bad Luck Brian vagyok ezek szerint, így csak majd a curse jöhet szóba. Aki többet is kapott, és nem kell az tudna egyet adni please? *Brace yourself, beta key beggers are coming*
  • yusukee
    Szerintem nem a mérete a baj, hanem az hogy a legtöbb embernek lassú a nete. Én egy hét alatt szedtem le.
  • Crokin
    Valaki tegyen egyet nekem félre pls, sajnos melóból nem tudom megnézni, hogy jött-e :)
  • Running
    Ha neked 2014-ben sok egy 20 gigás mmo, szerintem ne is kínlódj vele, a DOS-os játékok, illetve a netes alkalmazások megfelelőek a számodra.
  • B0GE5z
    b@szki :D remélem megéri killódni vele
  • PiszkosFred
    Hogy utána még jön 9 :)
  • B0GE5z
    ezt hogy érted?
  • yusukee
    Az csak az első része a letöltésnek:D
  • B0GE5z
    te jó isten.. mire ez a 20giga lejön... :D
  • drop
    jo olvasni hogy sokan bejutotak hazaerek meglesem kaptam e plusz kulcsot
  • Sorius
    Én is kaptam kódot, de amikor beírom csak annyit ír ki, hogy invalid code. Mi lehet a gond?
  • kalif
    Ti hol rendelitek előre meg a játékot ?
  • irenicus
    Akkor még sem volt olyan értelmetlen kérdés ellenben az első válasszal ami érkezett rá.
  • PiszkosFred
    Pontosabban, ezek legyenek a magyar ékezetek helyett:
  • Johika
    Nem volt ossznepi. Nagyon sok kulcsot kuldtek, de nem mindenkinek.
  • irenicus
    6522 Eksz
    6517 SANTANTICA
    6516 Johika