24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Whysper
    Ezen azért mosolyogtam. self heal 125 man 103-t gyógyít és 2% man töltés a cast költségnek...AOE heal 83 mana és 70+ 27(8sec alatt) és kerül
  • Kryon
    Karaktereket meg szokták hagyni, vagy ha új béta lesz akkor elölről kell kezdeni?
  • ricsaj
    Na ja az eleg csufos volt, habar ahogy hallom meg csak most kezd feleledni a rage szerver mert volt valami patch..(amit egy jozan vezetesu fejleszto csapat mar 3 eve adott volna ki de mind1)
  • PiszkosFred
    Nem csak most, kvázi egész hétvégén.
  • runcájsz
    Most lettem nemrég 10-es. Belekukkantanék a PVP-részébe, de hiába választottam oldalt és próbálok belépni, csak töltőképernyő a végtelenségig. Tényleg ilyen nehéz bejutni most Cyrodiil-ba?
  • ricsaj
    Ugy legyen!
    AZT is imadtam AZ elder scroll storyjaval es sok jatekossal maga a menyorszag lenne
  • Eksz
    Sok mindenhez hasonlitottak eddig a jatekot, de szerintem ez a legjobb. Oh wait...
  • j0nNyKa
    a gyávák és az elfek nem ugyanazok?
  • MaRee
    Csak nehogy ez is úgy végezze, mi?
  • ricsaj
    Haha, oke ha lesz olyan beteszem, de ahhoz tarsasag is kell, aocban is miutan elment a tarsasag nem apritottam annyit meet nem olyan jo ha nincs akivel megosztanod az oromod.
    "Aaaaaa g*** megtamadott 2assa meg egy guard de elvereztek!! Haha" magadban mar nem is olyan vicces
  • empie

Jelenlegi benyomásom az, hogy ez a játék az Age Of Conan 2!
  • cain
    igp-vel próbálta valaki a játékot? mit lehetett kihozni belőle fhd felbontáson?
  • MaRee
    Let me introduce you the Unarmed Badass!
    Vicces, de tényleg lehet unarmed karakterrel menni a játékban, én lvl 9 és félig nyomtam fel mindenféle fegyver(a tőr csak dísznek van ott) és armor nélkül Kucsumot, a hivatásos kikötői verekedőt. Poén, hogy próbáltam ugyan azon ellenfelekkel fegyverrel is harcolni, de ököllel jobban ment :D Tuti viszem tovább ezt a vonalat majd ennél a karakternél kicsit, mert fun, és kíváncsi vagyok meddig bírja majd. A páncél amúgy is a gyáváknak meg az elfeknek való!

• j0nNyKa
    okay majd azért vágd be ide a címet (meg szerintem a felhívást is)
  • Smithwarden
    Hat ez nem hangzik tul jol.
    Most vagyok 9.5-es, most este remerhetoleg kiprobalom en is a pvp-t, meg mielott vege a betanak.

Egy kis sajat velemeny a betarol:
    Eddigi TES jatekokkal nem jatszottam, mert single game nagyon ritkan kot mar le jo ideje, utobbi evekben csak multi es coop jatekokkal foglalkozok.
    Az elso 5-6 szint ide-oda maszkalas hihetetlen unalmas volt. :( Ilyen szinte sosem szokott tortenni, de szo szerint volt amikor bealudtam a kepernyo elott. :D
    Tudom hogy "RPG", de nincs idom/kedvem/erom vegigolvasni vagy hallgatni a tortenetet. Az MMO-kban engem az akcio / taktika / theorycraft / pvp / coop reszek erdekel.
    7-es szinttol kezdett egyre jobb lenni a jatek...
    Ha a pvp resze jo lenne, akkor kezdek gondolkozni, hogy megeri-e a havidijat. (Tenyleg mennyi is lesz havonta?)

Hol is talalom meg legegyszerubben es leggyorsabban 10-es szinten a pvp teruletet vagy bejelentkezest?
  • PiszkosFred
    Most még sehova, csinálok neki egy külön fiókot előbb.
  • j0nNyKa
    fred: hova lehet küldeni a facebookon hirdetett screenshotos mókát?
  • Eksz
    A crafting iszonyat mely, es hogy az utolso 4 materialbol gyartott cuccok hordasahoz veteran dungeon rank kell, kemeny.
  • Whysper
    igen mert a dualosnal a wirldwine?
  • Although
    Nyilván nem jelen időben értem, hanem már ha javában megy a játék :)
  • Although
    Abe, ha nem titok majd tedd, be hol állsz aktuálisan a pvp kill listán, ha nem titokként kezeled :)
  • PiszkosFred
    Legalábbis én eddig itt tartok a tapasztalatok alapján. Nagyon jó lett a crafting, rengeteg lehetőséged van olyan tárgyakat létrehozni, amilyet szeretnél. Szinte végtelen egy enchantolt, extra anyaggal ellátott, trait-es, improved tárgy kombinációinak a száma.
  • Johika
    Ertem koszi. :)

• ricsaj
    Bocsanat a duplazasert :/
  • PiszkosFred
    Tudtommal nem. Nincsenek receptek csak a főzőcskénél.

Traiteket tanulhatsz - research által
    Stílusokat tanulhatsz - könyvekből
    Fegyver/páncél/bot sebzését módosíthatod - több alapanyagot használsz
    Minőségét (common, magic, rare, epic, legendary) pedig fejlesztéssel - ahány hozzávalód van, annyivel nő a % a sikerre (Improvment)

Minden rajtad áll, szabad kezed van.

És erre jönnek az enchantok, amely kvázi olyan, mint a spellmaking a Morrowindben, te döntöd el, hogy milyen enchantot akarsz csinálni a három összetevő alapján. Persze, ehhez előbb meg kell ismerni, hogy melyik rúna mire való.

Amiket Shai is említett, és én is belinkeltem, azok a set itemet, nem receptek, hanem a világban található speciális üllők és kovácsműhelyekben gyártható tárgyak.
  • ricsaj
    Kicsit off, de azert megkerdezem: ti mennyire biztok a laptopokban?
    en mimdig PC-t hasznaltam, de most epp semmi sincs es az eso megjelenesig mindenkepp akarok valamit venni.
    lapi sok tekintetben elonyos de en mindenkitol azt hallom h ennek ez annak az a baja. Ha jo jo, de amugy meg gaz volna kidobni 2000fontot ha egy ev mulva megadja magat.
  • ShaiHulud
    ja de 2h az aoere jo, ott az elso activ ability az is aoe meg az elso passivval a sima attackok is tolnak kis splasht.
  • ricsaj
    Kicsit off, de azert megkerdezem: ti mennyire biztok a laptopokban?
    en mimdig PC-t hasznaltam, de most epp semmi sincs es az eso megjelenesig mindenkepp akarok valamit venni.
    lapi sok tekintetben elonyos de en mindenkitol azt hallom h ennek ez annak az a baja. Ha jo jo, de amugy meg gaz volna kidobni 2000fontot ha egy ev mulva megadja magat.
  • Whysper
    Igen user/documments/elder..../

Amúgy sz.erintem a MMO rpg az semmi más hanem egy Készítő --- JÁTÉKOSok szimbiózisa. ha megfelelő a készítő csoport és a játékos csoport akkro bumm kész a jó játék ,de amikor akármelyik nem megfelelő akkor jönnek a bajok!
  • Johika
    Itemek szetszedesevel lehet uj receptet tanulni?
  • Whysper
    Amúgy megnéztem a skilleket. two handed weapon nem érdemes használni a dual vgy a one hand + shiedl skillek ugyan akkor dmg-et adnak! 8)
  • PiszkosFred
    Készül(get), de inkább kérdezz ha valami nem tiszta :)
  • Johika
    Fred craftrol sutyiban nem lehetne valami osszefoglalo? :))
  • MaRee
    A játék menti valahova a screenshotokat?
  • Munkie
    Ladywhox sikerult a proxyzas?
  • soundsonic
    Sajnos úgy érzem, hogy a Rift-el, Tera-val, és legfőképp az SWTOR-ral egy új hullámot indítottak el és hát ugye a neten divat szidni is mindent ami csak fokozza mindezt a játékosoknál. Tényleg, nehogy az legyen mint ddo-nál. Ott minden quest instance-olt és külön pénzbe kerül az első pár szint után..
  • MaRee
    Milyen listában? Ingame?
  • PiszkosFred
    Mindenhol szidják. A legtöbb helyen annyira belejöttek a kommentelők, hogy esküdöznek meg bojkottra szólítanak fel. Majd elmúlik, inkább most jöjjenek rá, hogy nem nekik való, mint később. Ezt a pár napot már kibírja mindenki, a következő béta már nyugisabb lesz.

#3 Oliver Horvath 2014.02.09. 16:24
    En is betazok, ill betaztam szombat delig amikor is uninstall.

:)
  • LadyWhox
    azt tudom, más a kérdés.
  • soundsonic
    Ha jól értettem az itt a kommentelőket akkor, majd fogsz kapni egy másik kulcsot.