24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Whysper #8718 Ezen azért mosolyogtam. self heal 125 man 103-t gyógyít és 2% man töltés a cast költségnek...AOE heal 83 mana és 70+ 27(8sec alatt) és kerül
-
Kryon #8717 Karaktereket meg szokták hagyni, vagy ha új béta lesz akkor elölről kell kezdeni? -
Na ja az eleg csufos volt, habar ahogy hallom meg csak most kezd feleledni a rage szerver mert volt valami patch..(amit egy jozan vezetesu fejleszto csapat mar 3 eve adott volna ki de mind1) -
Nem csak most, kvázi egész hétvégén. -
runcájsz #8714 Most lettem nemrég 10-es. Belekukkantanék a PVP-részébe, de hiába választottam oldalt és próbálok belépni, csak töltőképernyő a végtelenségig. Tényleg ilyen nehéz bejutni most Cyrodiil-ba? -
Ugy legyen!
AZT is imadtam AZ elder scroll storyjaval es sok jatekossal maga a menyorszag lenne -
Eksz #8712 Sok mindenhez hasonlitottak eddig a jatekot, de szerintem ez a legjobb. Oh wait... -
a gyávák és az elfek nem ugyanazok? -
MaRee #8710 Csak nehogy ez is úgy végezze, mi?
-
Haha, oke ha lesz olyan beteszem, de ahhoz tarsasag is kell, aocban is miutan elment a tarsasag nem apritottam annyit meet nem olyan jo ha nincs akivel megosztanod az oromod.
"Aaaaaa g*** megtamadott 2assa meg egy guard de elvereztek!! Haha" magadban mar nem is olyan vicces -
empie #8708
Jelenlegi benyomásom az, hogy ez a játék az Age Of Conan 2! -
cain #8707 igp-vel próbálta valaki a játékot? mit lehetett kihozni belőle fhd felbontáson? -
MaRee #8706 Let me introduce you the Unarmed Badass!
Vicces, de tényleg lehet unarmed karakterrel menni a játékban, én lvl 9 és félig nyomtam fel mindenféle fegyver(a tőr csak dísznek van ott) és armor nélkül Kucsumot, a hivatásos kikötői verekedőt. Poén, hogy próbáltam ugyan azon ellenfelekkel fegyverrel is harcolni, de ököllel jobban ment :D Tuti viszem tovább ezt a vonalat majd ennél a karakternél kicsit, mert fun, és kíváncsi vagyok meddig bírja majd. A páncél amúgy is a gyáváknak meg az elfeknek való!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
okay majd azért vágd be ide a címet (meg szerintem a felhívást is) -
Hat ez nem hangzik tul jol. 
Most vagyok 9.5-es, most este remerhetoleg kiprobalom en is a pvp-t, meg mielott vege a betanak.
Egy kis sajat velemeny a betarol:
Eddigi TES jatekokkal nem jatszottam, mert single game nagyon ritkan kot mar le jo ideje, utobbi evekben csak multi es coop jatekokkal foglalkozok.
Az elso 5-6 szint ide-oda maszkalas hihetetlen unalmas volt. :( Ilyen szinte sosem szokott tortenni, de szo szerint volt amikor bealudtam a kepernyo elott. :D
Tudom hogy "RPG", de nincs idom/kedvem/erom vegigolvasni vagy hallgatni a tortenetet. Az MMO-kban engem az akcio / taktika / theorycraft / pvp / coop reszek erdekel.
7-es szinttol kezdett egyre jobb lenni a jatek...
Ha a pvp resze jo lenne, akkor kezdek gondolkozni, hogy megeri-e a havidijat. (Tenyleg mennyi is lesz havonta?)
Hol is talalom meg legegyszerubben es leggyorsabban 10-es szinten a pvp teruletet vagy bejelentkezest? -
Most még sehova, csinálok neki egy külön fiókot előbb. -
fred: hova lehet küldeni a facebookon hirdetett screenshotos mókát? -
Eksz #8701 A crafting iszonyat mely, es hogy az utolso 4 materialbol gyartott cuccok hordasahoz veteran dungeon rank kell, kemeny. -
Whysper #8700 igen mert a dualosnal a wirldwine? -
Although #8699 Nyilván nem jelen időben értem, hanem már ha javában megy a játék :) -
Although #8698 Abe, ha nem titok majd tedd, be hol állsz aktuálisan a pvp kill listán, ha nem titokként kezeled :) -
Legalábbis én eddig itt tartok a tapasztalatok alapján. Nagyon jó lett a crafting, rengeteg lehetőséged van olyan tárgyakat létrehozni, amilyet szeretnél. Szinte végtelen egy enchantolt, extra anyaggal ellátott, trait-es, improved tárgy kombinációinak a száma. -
Johika #8696 Ertem koszi. :)
-
Bocsanat a duplazasert :/ -
Tudtommal nem. Nincsenek receptek csak a főzőcskénél.
Traiteket tanulhatsz - research által
Stílusokat tanulhatsz - könyvekből
Fegyver/páncél/bot sebzését módosíthatod - több alapanyagot használsz
Minőségét (common, magic, rare, epic, legendary) pedig fejlesztéssel - ahány hozzávalód van, annyivel nő a % a sikerre (Improvment)
Minden rajtad áll, szabad kezed van.
És erre jönnek az enchantok, amely kvázi olyan, mint a spellmaking a Morrowindben, te döntöd el, hogy milyen enchantot akarsz csinálni a három összetevő alapján. Persze, ehhez előbb meg kell ismerni, hogy melyik rúna mire való.
Amiket Shai is említett, és én is belinkeltem, azok a set itemet, nem receptek, hanem a világban található speciális üllők és kovácsműhelyekben gyártható tárgyak. -
Kicsit off, de azert megkerdezem: ti mennyire biztok a laptopokban?
en mimdig PC-t hasznaltam, de most epp semmi sincs es az eso megjelenesig mindenkepp akarok valamit venni.
lapi sok tekintetben elonyos de en mindenkitol azt hallom h ennek ez annak az a baja. Ha jo jo, de amugy meg gaz volna kidobni 2000fontot ha egy ev mulva megadja magat. -
ShaiHulud #8692 ja de 2h az aoere jo, ott az elso activ ability az is aoe meg az elso passivval a sima attackok is tolnak kis splasht. -
Kicsit off, de azert megkerdezem: ti mennyire biztok a laptopokban?
en mimdig PC-t hasznaltam, de most epp semmi sincs es az eso megjelenesig mindenkepp akarok valamit venni.
lapi sok tekintetben elonyos de en mindenkitol azt hallom h ennek ez annak az a baja. Ha jo jo, de amugy meg gaz volna kidobni 2000fontot ha egy ev mulva megadja magat. -
Whysper #8690 Igen user/documments/elder..../
Amúgy sz.erintem a MMO rpg az semmi más hanem egy Készítő --- JÁTÉKOSok szimbiózisa. ha megfelelő a készítő csoport és a játékos csoport akkro bumm kész a jó játék ,de amikor akármelyik nem megfelelő akkor jönnek a bajok! -
Johika #8689 Itemek szetszedesevel lehet uj receptet tanulni?
-
Whysper #8688 Amúgy megnéztem a skilleket. two handed weapon nem érdemes használni a dual vgy a one hand + shiedl skillek ugyan akkor dmg-et adnak! 8) -
Készül(get), de inkább kérdezz ha valami nem tiszta :) -
Johika #8686 Fred craftrol sutyiban nem lehetne valami osszefoglalo? :)) -
MaRee #8685 A játék menti valahova a screenshotokat? -
Munkie #8684 Ladywhox sikerult a proxyzas? -
soundsonic #8683 Sajnos úgy érzem, hogy a Rift-el, Tera-val, és legfőképp az SWTOR-ral egy új hullámot indítottak el és hát ugye a neten divat szidni is mindent ami csak fokozza mindezt a játékosoknál. Tényleg, nehogy az legyen mint ddo-nál. Ott minden quest instance-olt és külön pénzbe kerül az első pár szint után.. -
MaRee #8682 Milyen listában? Ingame? -
Mindenhol szidják. A legtöbb helyen annyira belejöttek a kommentelők, hogy esküdöznek meg bojkottra szólítanak fel. Majd elmúlik, inkább most jöjjenek rá, hogy nem nekik való, mint később. Ezt a pár napot már kibírja mindenki, a következő béta már nyugisabb lesz.
#3 Oliver Horvath 2014.02.09. 16:24
En is betazok, ill betaztam szombat delig amikor is uninstall.
:) -
LadyWhox #8680 azt tudom, más a kérdés. -
soundsonic #8679 Ha jól értettem az itt a kommentelőket akkor, majd fogsz kapni egy másik kulcsot.