24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
polip e vagy e ?
-
-action bar: ennyi választható képességhez az 5+1 slot nagyon kevés, sztem 9+2 kéne teljesen jó amit irtál és tényleg jó lenne több -
Player16 #8917 Imperial style sem volt benne?
9+2-vel sem lennék mindenes mert úgysem tudom mindet kimaxolni+morpholni mert ahhoz kevés a kiosztható pont
"40 makró" lol... g13-am van de a 40 makró között szerintem simán eltévednék:))) -
Whysper #8916 Na "It might have impact on original design but think those who use chance as defectors jumping out to another side since they don't like own leaders."
Javaslom öljük meg a leadereket és legyünk barátok és a PVP területen csináljunk nagy fesztiválok! 8) Mert végülis ugyan azért harcolunk -
cain #8915 én is keveslem. amihez hozzászoktam, az a 10x10 + a teljes invertory + 40 makró. :) -
Sokan keveslik az 5+1 slotot. Szerintem pont megfelelő. Nem lehet minden kéznél. Mielőtt mész valahova questelni stb. gondold át mi lesz a legjobb és azokat tedd be. Pvp-be még jobb a helyzet. Ne hogy már mindenes legyek. :) -
cain #8913 nem volt benne az imperial a bétában. eddig. -
Whysper #8912 De nem arról beszélek ,hogy Én mint játékos nem fogom ezt tolerálni . hanem Játék világ szemponjából Pl PVP szempontjából és erről van egy nagyon jó példám az életből!
Kint voltam Angliába dolgoztam és be lehetett állni katonának és elmentünk mi is aztán nem engedték és megkérdeztük miért. erre a válasz
Mi van akkor ha egyszer háború tör ki és Anglia és Magyarország ellentétes oldalon lesz.
Erre itt meg Bemész egy PVP-be és mindenki ől mindenkit! 8)
Tudom Ez nem így van meg úgy mert ez csak egy játék és nem real ,de a világot nekem teljesen össze kavarja ,hogy minek van akkor szekció. Olyan mint,ha a három szekció egy 3 Nagy Guild lenne csupán aztán oda állsz ahova akarsz ... -
ShaiHulud #8911 ezzel szemben volt mokas amikor megismerkedtem a dragon age vilagaval DAO-nal, hogy ott az elfek az elnyomottak es a csovesek:D -
Player16 #8910 Sziasztok
Hétvégén én is bétáztam,annyira rossznak tartottam a játékot hogy megvettem az imperial editiont:)))))
azthiszem viszont adódott egy apró probléma, azt olvastam hogy miután a bank visszaigazolta illetve a "billing history" menüben is megjelent a vásárlás, aktivá válik az 1. bejelentkezés után.
Ez nálam csak félig történt meg mert 100g-ért megtudtam venni a lovat de
-nem tudtam imperial karaktert generalni
-nem tudtam imperial stílusú fegyvert/páncélt gyártani
Ezek nem voltak benne a jelenlegi bétában? Én néztem el valamit? Valami serialt kéne aktiválnom? Vagy ez egy bug és irjak a supportnak?
véleményem a játékról
ami tetszett:
-változatos küldik: sokan irták hogy tök unalmas mert csak egyik helyről rohangálunk a másikra beszélünk x emberrel aztán vissza,hmmm engem ez a morrowindre emlékeztett ahol kb 1,5-2 óra gyaloglás után jött 10 perc action.
-hangok,beszélgetések:ezt nem fejtem ki sztem a bugokat leszámítva minden ok.
-crafting: összetett, nem az a fajta csettintésre minden a tiéd oszt örüjjé. (bár én nem jöttem re hogy az improvmenthez honnan szerzem az alapanyagot,de gondolom ez majd később farmolással)
+ az enchant nekem is full homály volt eddig
-grafika: az npck szépen kidolgozottak változatosak, a környezett kicsit furcsa, viszont a napszakok és az időjárás változás bejött
ami nem tetszett:
-collision: oké értem hogy a „gyűjtőpontok” (craft,bank,stb) környékén lenne ezzel probléma, de ha én valakinek fejjel neki sprintelek valószínűtlen, hogy mindketten futunk tovább mintha nem történt volna semmi. Ha éppen beszélek egy npcvel és valakinek hirtelen megjelenik a vállapja az egy picit illúzió romboló.
-harcrendszer: szerintem totál elvanb****va, 1V1 pvpben az nyer aki előbb üt. miután rájöttem a logikájára 3-4 mobot félkézzel, fejen állva, csukott szemmel úgy vertem holtra mintha skyrimet játszanék tgm-parancs beírása után
+ számomra elfogadhatatlan hogy csak a 15.-ös szinten választhatok másodlagos fegyvert. Tudom hogy ez egy mmo de egy tes játéktól elvárom hogy ha a kedvem és a cipelési kapacításom úgy tartja akkor mondjuk 2 pajzsot +2 íjat+1 kardot+1 fejszét vihessek magammal.
-kereskedelem: szerintem nagyon fog hiányozni az „aukcios ház” + baromira fog idegesíteni amikor a chat a WTS-WTB kezdetű feliratokkal lesz teli spammelve.
pedig már ezen a hétvégén is volt jópár ilyen.
-action bar: ennyi választható képességhez az 5+1 slot nagyon kevés, sztem 9+2 kéne hogy még az ultimate képeségből is kettőt tudjak használni a helyzettől függően, persze úgy, hogy vagy az 1ket vagy a másikat.
nekem eddig a játék 8/10
megvettem mert tudom hogy kb 2-3 hónapig biztos leköt, ha f2p lesz akkor lehet hogy 1 évre is:)
-
Whysper #8909 Pont ezt írtam pontosan ezt írtam le Elder fórumra... Csak enekm az jutott eszembe mikor az HIGH elfek azt mondják ,hogy az ember nem okosak túl fiatalok stb stb. 8) -
Akkor tulajdonképpen ... 3 elf sétál együtt.
-
ShaiHulud #8907 high elfek mindenkit utalnak magukon kivul:D volt valami varoska high elf ott osztotta a khajiitokat hogy: when you accept that you are a worthless race, then we can use you! van egy erosen rasszista es felsobbrendu nezetuk, persze nem mindegyiknek, queen aranyosnak tunt, foleg Kate Beckinsale hangjaval:) -
Munkie #8906 Ha jól rémlik EP oldalon is segítettem questek során Khajiitoknak... szóval igazából miért ne lehetne... Ki kell magadnak találni mögé egy kis loret "bio" formájában. :P -
Johika #8905 Minden faj el mindenhol. Nincs ebben semmi kulonos. -
Whysper #8904 AMúgy ez a akárki akáhol játszás nagyon tré. Elképzelem ahogy 2 elf sétál egy Orccal aztán azt mondja:
High Elf: Hey man wtf we are hating every ORcs!
Orc: Don't worry about friends doesnt matter i bought pre-order!
High Elf: Oh ncie its ok! Sálálálálá! 8) -
Whysper #8903 Akkor legközelebb jobban oda figyelek rá! Tudtok olyan Guildet akik Daggerfal részen kezdenek? Mármint ahova mehetnék Orccal? Tudom lehet össze vissza menni ,de Én ott szeretnék kezdeni. -
Itemlevelhez kötött minden enchant. Lehet ezért. -
Whysper #8901 Akkor fogalmam nincs miért nem engedte. valami benéztem feljött az ablak ,de nem tudtam berakni egyik itememet sem. Na mind1 majd legközelebb! -
ShaiHulud #8900 nem kell, azt barhol felrakhatod, ha van nalad olyan glyph amit szeretnél rárakni. -
Munkie #8899 Én is sorci mellett döntöttem majd induláskor. viszont nagyon nehéz eldönteni mely spelleket akarom aktívan használni (ugye le vagyunk korlátozva 5+1-re). hatszor meg kell gondolni, mit és hogyan rakunk ki. eleinte nagyon sokat fog segíteni a reset... -
Overload (ultimate). Lecseréli a normal és powerattackot a sorcinál, és helyette olyan villámokat szórsz, mint egy jobb kiállású Sith az SWtOR-ban :) Üt akkorát, mint az ipari áram. -
Whysper #8897 De ott kell állni az enchant asztalnál ugye ? Mert nem volt időm rá kipróbálni sajnos! -
Hát, szerintem magasabb szinten már több kell, mert rare esetében 14%-ra buktam, és az kb 3-4 rare kőből jött össze.
Első bekezdést nem teszteltem annyira, a szintet látod nem is néztem. Ez esetben kuka az elméletem nagy része. -
ShaiHulud #8895 a kívánt itemen nyomsz egy jobb klikket es kiválasztod hogy enchant, aztan bejön egy ablak ahol ki tudod választani a meglévő glyphek vagy mik közül, hogy melyiket akarod rárakni. -
ShaiHulud #8894 grafika becsapós, mert rengeteget számít, hogy adott helyszínt milyen napszakban és milyen időjárásnál látod, marha sokat tud változni a látványa. Én ámultam bámultam a kinézettől, nagyon tetszik eddig minden amit láttam. Aldmerinel a Khajiitos kezdő szigetnél is vannak bazi szép helyszínek napszak függvényében. -
Whysper #8893 tudnátok mondani egy oldalt ahol le van írva ,hogy mi módon tudom felrakni a enchantot vagy mik azok a signetek? -
Nephin #8892 Milyen effekt van a kezeiden? -
cain #8891 próbálom más megvilágításba helyezni a dolgokat. mmonál játékidőt veszel, nem játékot. emiatt semmi sem a tiéd, csak az élmények. értsd, sem a karakterek, sem a karaktereknél lévő virtuális ingatlan és ingó vagyon, semmi sem a játékosé. -
Whysper #8890 Amúgy mikor lehet utube-ra videot felrakni? -
ShaiHulud #8889 igen, csak az a bak a szintje az marad ugyanannyi. tehát magasabb szinten már a narancs változata is kevesebb statot fog adni egy low level itemnek, mint egy feher szintbeli :) Levelt gondolom meglévő itemen nem lehet upgradelni, legalábbis én nem találtam ilyet, de nem is lenne jó, ha lehetne. ami van improvment most benne az már bőven jó, főleg majd max szinten.
fehérről zöldre az improve 20% chancet adott reagensenkent. nem neztem ha zoldrol kekre akarnam mennyit adna, marad vajon a 20% ott is ill meg magasabb improvmenteknel is? szoval mondhatjuk hogy 5 reagenssel tudjuk emeleni a "rarity" szintjét? -
Egy kis cirkuszi mutatvány tegnap a béta utolsó óráiból :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Pedig egy jóképű, jó kiállású, szőke elf herceg illene hozzád.
-
jó látom mindenkél rohadtul fontosak a faji skillek :D
running: kiesett mert szégyellem
-
Kryon #8885 Na jó, ennyire nem merültem bele, tetszettek az elf csaj szemei, ennyi :D -
Énis gondolkodtam drizztkedésen, de valahogy nem jött be a dual w. harc, inkább dunmer full sorci leszek jelen állás szerint, ha Lloth is ... izé szóval a Tribunal áldásával:D -
Legolas kiesett a képből?
-
Johika #8882 Ha ketto kozul kell valasztani, akkor a szesz testver. :D -
többé kevésbé így van, bár a "gyorsabban fejlődsz a fegyverrel" típusú skilleknek pontosan 0 értelme van, nyilván az ilyen +% hp meg +% stamina - mana faji bónuszokkal azért már lehet játszani, ha valaki nagyon hardcore akar lenni :)
nálam ami dönt a fajról: alkoholista nordot akarok-e szerepjátszani, vagy drizzt 2.0-át :) -
Kryon #8880 Ez jó kérdés. Wood elf sorcit csináltam, mert az tetszett, de fajit ahogy néztem az inkább valami sunnyogónak lenne jó.