24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Whysper #8959 *nálam -
Nephin #8958 EP-nél a szigeten van három, utána már több. Az achievementeknél látni, hol mennyi van pontosan + jó kis rejtvény van a helyekhez. -
Bleakrock meg Davon's Watch pl még a tutorial része Ebonheart oldalon. -
Munkie #8956 15 terület. úristen :D mi számít kezdőnek, pl Stonefallsba már ilyen sok van, vagy utána? -
Whysper #8955 *nálam -
Nephin #8954 Csak a kezdőn van 3, utána kb. 15/terület. -
Whysper #8953 FRED ez ESO? Nállam minden maxon semmilyen vér nem volt! 8) -
Whysper #8952 Meg azért elég gáz lenne ESO-ba berepülnék egy űrhajóval a dungeonba healeni! 8) -
Volt ott animáció harc közben, mobok részéről ugyanúgy, mint a skill részéről. Csak hát nagyon sok esetben szerintem nem volt szinkronban a kliens és a szerver, emiatt néha kimaradt egy-egy animáció. Sőt, még effektek is.
Itt volt pl:
-
Whysper #8950 Jó de Én nem egy EVE-ben fejlődtem hanem sok ívben! 8) -
Munkie #8949 Skyshardról nekem annyi kérdésem lenne, ha jól figyeltem, zónánként 3 van. Ez fix szám, vagy változhat (tutorial 1et leszámítva persze)? -
Igaz, de EVE-ben edződött játékosnak ez semmiség. ;)
(Na meg akkor a javítás költségét is normalizálnám hozzá.) -
Igen, csak éppen nem lesz olyan szitu, hogy meglepne egy quest, mob vagy group, mert mindig kéznél van ami kell. Nekem ez inkább hátrány. Te is tudod, hogy nem kell minden questnél állítgatni, de ha meglep valami, akkor jól esik átgondolni, hogy milyen 5+0 készlettel lenne a legmegfelelőbb visszamenni ahelyett hogy ott van 10 és nem kell gondolkodnom, mert mindig mindenre kéznél lesz miden.
Secret World tökéletes ezen a téren. -
Bármikor, amikor jól esik. -
Whysper #8945 Jó de azért kemény volt ,hogy 3000 goldot alig szedtem össze lvl 10-ig aztán 1000-ért javítottam! 8) -
Simán beletenném a játékba, hogy nulla durability után figyelmeztessen, hogy bármikor eltörhet további használt során. És ha ezt leszarom, akkor a további használattal növekedjen az esélye a törésnek, mikor is némi veszteséggel alkotóelemeire esne szét a cucc. Enyhén szólva reálissabbá tenné a gazdaságot és új értelmet adna a craftolásnak is. :) -
Player16 #8943 Tévedés, pontossan értem amit írtál, de számomra a tervezés és előregondolkodás nem azt jelenti, hogy küldetésenként változtatom az actionbart.
(tehát mondjuk mást használok pvpben és mást a darkanchor event-kor)
Hanem hogy a karakterem fejlődésekor jól osztom ki a skillpontot és tudom, hogy mikor melyik ellenfél ellen mit „ajánlott” használnom.
„1 órája nézem a skill” én vasárnap kb 6 órát töltöttem azzal hogy minden fajt és minden class-t megnézzek, és még most sem tudom, hogy melyiket fogom választani a startkor:))))
-
Whysper #8942 Amúgy láttam vannak azok a kövek amit ha useolsz 3-t akkor adnak egy skillt. Kérdés ezeket utólag is kitudom szedni vagy csak mindig amikor adott szintű vagyok? -
Whysper #8941 Ezzel azért értek egyet mert azért healerrel jó lenne tudni mennyi az az annyi. mivel adott mondjuk egy harcos 3000 élette sé hiányzik az 50%-a az 1500 és addot egy caster mondjuk 1700 élette és hiányzik az 50%-a az 850 és a boss sebez 600-t akkor látom ,hogy a maget kell healeni mert kevesebb a hpja mostani szituból csak azt látnám ,hogy 50-50% -on van mind a kettőnek a hpja és ezt egy CD-s drágább instant self healnél elég kérdésés téma ! -
"Sokat ki tudnak hozni ebbol a jatekbol a kovetkezo evekben, ha okosan csinalja"
Hajjaj ezt hányszor hallottuk már :D
A gyűlölethullám meg talán nem alaptalan. Lehet van aki ki se próbálta és úgy oltja, de nem hinném hogy ez lenne a jellemző. -
Nephin #8939 200 körülre becsültem, plusz-mínusz néhány. -
cain #8938 én még azt sem tudom, hány skillpontból lehet gazdálkodni. (maxlvl-1)+shards/3, de ez alsó becslés, mert volt küldi is, ami skill pontot adott. -
cain #8937 ööö, azért nem ilyen egyszerű. ott van egy elsődleges trade hub, jita, és vannak másodlagosak, a fővárosok, meg van minden más. mégis még 0.0ból is rendszeresen feljár a nép a highsec gank ellenére is jitába, ha valami kell. -
nekem egy dolog hiányzik menyi dot, heal, sebzés illetve buff debuff mutathatná,múltkori bétába nekem jobban tetszeta harc most nem sokat véltozot csak kb megnyomtam a skillt levonta a staminát és sebezte ugyan a mobot de kb semmi animáció betudtam a bétának
sokan nyavalyogtak unalmas a játék ezt én a sokk töltési időnek gondolom köszönhető pedig mesze jóbb küldik vannak mint wow és társainál -
Pár fős guildben voltam csak, ezért ezt nem tudtam tesztelni. Főleg úgy, hogy amikor farm közelébe értem nem tudtam megkeresni a guild vendort sem, mert általában nézeteltérésbe kerültem az ott tartózkodó kollégákkal szemben a farm hovatartozását illetően, és ez rendszerint súlyos, vagy halált okozó testi sértésig fajult :) -
Nephin #8934 Ez a része oké, a "bolthelyiség" pozíciója merült fel kérdésként, mert egy farmot nehezebb megvédeni például, mint egy várat. -
Munkie #8933 Én is kicsit keveslem az 5+1et, de abban is van igazság, hogy kis gondolkodásra ösztönöz. 1 órája nézem a skill calculatort, de még a Class Skillek közül se sikerült dűlőre jutnom, hogy mi érné meg jobban... :) És ez tetszik is.
"MÁS" MMO-ban emlékszem anno én is vagy 4 sor actionbarral toltam, 1 sor 10 button, és vagy 30on volt bind... és használtam is őket. Jobban átjön viszont ez a kicsit letisztultabb és ésszel összerakható skill és actionbar rendszer. (persze 1-2 +nak örülnék én is):d -
Szerintem végtelenszer, de csak tippelek. Mindig javítottam időben, nem néztem mi történik, ha leverik 0-ra a durabilityt. Ezeket össze kellene írni, és a köv. bétán tesztelni :) De komolyan. -
És ott is eléggé régiókra van bontva a dolog, nem egy globális "ah" van. -
mine* -
Ott van nem kevés bukás is, nem csak termelődik és halmozódik a cucc. -
EVE megint más ott ha pukkansz akkor pukkansz , hajó oda , fitt jó része oda. Tehát működik a kereslet-kínálat alapú gazdaság.
Ahol a cuccodnak nem esik baja, nem tűnik el ott ez nem megyen .
Hopp tééényleg , buta kérdés : itt "törnek" a cuccok vagy csak a dura megy le és kicsit romlik de végtelenszer javítható ?
Szégyen vagy sem de nem tudom . :( -
50 fő felett, csak az adott farm/mina/malomban található quartermasterrel kell beszélni. Elvileg. Nem voltam alkalmam kipróbálni sajnos. -
Johika #8926 Tobb az azert: van 5+1 skilled, van meg a light tamadas, heavy tamadas, block.
-
"Hanem azt, hogy tök mindegy milyen helyzetbe kerülsz, minden kéznél van legyen az bármilyen szitu."
Legjobb példa erre, bár nem harcról van szó, hanem szituációról. Ez pedig az "Intimidating Presence". Biztos vagyok benne, hogy a játékosok egy számjegyű százaléka ha használta/megvette ezt a passzív képességet a FG skill fájáról. Pedig nincs annál mókásabb, mint amikor a vidéket járod, és a kóbor árusokkal közlöd, hogy itten most rablás lesz, kéretik a szajrét átadni, azok meg befosva lepakolnak eléd egy zsákot, tele minden jóval :D -
Nephin #8924 A bétában elfoglaltunk egy farmot, akkor elvileg helyileg ott nyithattunk volna boltot, ugye? Tehát nem a szomszédos keepben vagy ilyesmi. -
cain #8923 nem tudom. ha benne is volt, én nem találtam meg a hozzá való könyvet. -
cain #8922 akkor ezt mondják el a ccpnek is. :) -
Látom nem érted a lényegét annak, amit mondtam... a mindenes nem azt jelenti, hogy minden skillt kimaxolsz. Hanem azt, hogy tök mindegy milyen helyzetbe kerülsz, minden kéznél van legyen az bármilyen szitu..
Az a jó az ilyen korlátozásban, hogy előregondolásra készteti az embert. Már akit. :) Remélem itt is lesznek ilyen helyzetek, mint pl. Secret Worldben.
Adott szerepnek vagy játékstílusnak megfelelő skilleket kell bekészíteni. Nem kell több. Rontja az élményt. -
+ számomra elfogadhatatlan hogy csak a 15.-ös szinten választhatok másodlagos fegyvert. Tudom hogy ez egy mmo de egy tes játéktól elvárom hogy ha a kedvem és a cipelési kapacításom úgy tartja akkor mondjuk 2 pajzsot +2 íjat+1 kardot+1 fejszét vihessek magammal.
Most is vihetsz magaddal bármit. Én speciel Resto staff és Two Handed Sword között váltogattam Sorcival. Annyi volt a meló, hogy ki kellett raknom a megfelelő skilleket az actionbarra, ha váltottam. Fél perc maximum az egész. Weapon swap után ez instant. Azért lvl15-ig ez nem a világ vége :)
-kereskedelem: szerintem nagyon fog hiányozni az „aukcios ház” + baromira fog idegesíteni amikor a chat a WTS-WTB kezdetű feliratokkal lesz teli spammelve.
El lett mondva százszor, de leírom mégegyszer. LESZ kereskedelem, csak ezúttal Guildek nyitnak saját boltokat, és azokon keresztül vásárolsz vagy árulsz. Nem kell generalon szpemelni, ha nem akarsz, illetve a guilstore esetében offline is mehet a biznisz. A globális AH ötlete jónak tűnt, de már a Blizzard is belátta, nem fog működni milliós nagyságrendű ember esetében. Megöli az árakat és csak itemflood lesz a vége. Maradnak a kereskedelmi "Kamarák", "Céhek", akikhez csatlakozva majd bizniszelsz.