sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    + számomra elfogadhatatlan hogy csak a 15.-ös szinten választhatok másodlagos fegyvert. Tudom hogy ez egy mmo de egy tes játéktól elvárom hogy ha a kedvem és a cipelési kapacításom úgy tartja akkor mondjuk 2 pajzsot +2 íjat+1 kardot+1 fejszét vihessek magammal.

Most is vihetsz magaddal bármit. Én speciel Resto staff és Two Handed Sword között váltogattam Sorcival. Annyi volt a meló, hogy ki kellett raknom a megfelelő skilleket az actionbarra, ha váltottam. Fél perc maximum az egész. Weapon swap után ez instant. Azért lvl15-ig ez nem a világ vége :)

-kereskedelem: szerintem nagyon fog hiányozni az „aukcios ház” + baromira fog idegesíteni amikor a chat a WTS-WTB kezdetű feliratokkal lesz teli spammelve.

El lett mondva százszor, de leírom mégegyszer. LESZ kereskedelem, csak ezúttal Guildek nyitnak saját boltokat, és azokon keresztül vásárolsz vagy árulsz. Nem kell generalon szpemelni, ha nem akarsz, illetve a guilstore esetében offline is mehet a biznisz. A globális AH ötlete jónak tűnt, de már a Blizzard is belátta, nem fog működni milliós nagyságrendű ember esetében. Megöli az árakat és csak itemflood lesz a vége. Maradnak a kereskedelmi "Kamarák", "Céhek", akikhez csatlakozva majd bizniszelsz.