24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Gondolom ő lett az Emperor a press event alatt :)
  • PiszkosFred
    Igen, bár én másként látom részemről. A játék első 10 szintje alapján tényleg lehet olyanokat írni, mint amiket olvastunk és hallottunk, mert az első két helyszín (Coldharbour, kezdősziget) tényleg nem egy nagy durranás gameplay szempontból, kevés a skill, kevés az anyag.

Viszont 8-9. szint körülre érve hirtelen kinyílik a játék, mind a játéktér, mind a lehetőségek száma, a 10-es szinttől elérhető pvpről nem is beszélve. Erre nincs sok embernek türelme, és bár ez user hiba (is), de a fejlesztők keze is benne van a dologban vastagon, mert lehetett volna még érdekessé tenni a kezdeti pár szintet.

Félreértés ne essék, az én nyugdíjas tempómmal nekem semmi bajom ezzel, de nagyon sok ember türelmetlenné vált, és akkor születtek meg az ítéletek, amikor még korai volt. De, ők ezt nem tudták, és lehet, hogy emiatt nem is mentek tovább, megnézni a későbbi "valódi TES" játékot. És ez designer hiba is.
  • j0nNyKa
    volt eddig is, félig zárt, félig a béta fórum aktív résztvevőiből hívtak be tagokat, éshát az lehet a development verzió
    szóval ők előrébb járnak, mint a normál teszt, cserébe bugosabb
  • Ubi™
    Elindítottam a launchert és a feltelepített beta verzió mellett lett egy PTR verzió is. Tud erről valaki valamit? Ez lenne a zárt beta verzió?
  • Ubi™
    Jah kezdenek rájönni a kezdeti lefikázók, hogy valamit benéztek és még sem olyan sz*r ez a játék. Vagy látták, hogy már mások is kezdik dicsérni és ők is azt teszik. Erről mindig ez jut eszembe: "Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy."
  • nomiss
    engem az ui hozott lázba , meg combat text , de nem írnak róla semmit ki csinálja... Kyle nevü srác aki avideot csinálta annyit twittelt hogy ne mondhatja meg az uit ki csinálja , de a releasre meglesz... lol
  • SANTANTICA #9568
    Sima árus a pvp területen van olyan ami 25-ös cuccokat árul, általában várakban.
  • Johika
    En wood elf, nightblade siphoning ag, bow-val jatszottam, pvp-t nem neztem de pve-ben nekem nagyon bejott.
  • danone
    Van valakinek személyes tapasztalata a ranged kasztok közül? Hátha valaki próbálkozott varázslattal és íjjal is :)

Elsősorban pvp érdekelne
  • Acidlich
    Ja igy mar ertheto, kosz.^^
  • nomiss
    van egy másik beta is vannak bent ott is magyarok az megy non stop és nincs szint határ.
  • Acidlich
    5:00 korul meselt a videoban errol, ha jol ertettem.
    Ha elso helyre kerulsz a pvp ranglistan, kapsz emperor armort, meg egyedi skilltree-t is.
    Ami meg erdekesnek tunt szamomra, van egy resz a videoban, amikor pvp vendornal nezelodik..ott felvillannak a sajat lvl 40 cuccai. Ez hogy lehet?
    Tan mikor felhuz lvl 50re a jatek a pvp zonaban, a cuccaidon is huz szintet, vagy ez a figura masik betaval jatszott?:)
  • j0nNyKa
    high elf is erős varázsló tud lenni, meghát kb bárki
  • Berennior
    Én annak örülnék ha a dual weaponokat (sword, axe, stb) lehetne háton hordani. :P
  • VanDaal
    Béta hiányában ismét csak agyalok mindenfélén a játékkal kapcsolatban... :)

Most például az foglalkoztat, hogy ha valaki elementáris mágiával támad ránk, akkor az ellen csak az adott elemmel szembeni ellenállás (pl.: fire resist) nyújt védelmet, vagy az általános spell resist is, ami a bretonoknál faji specialitás?

Azt is jó lenne tudni, hogy nem bretonok részére is elérhető-e valamiképp efféle általános varázslat ellenállás, mondjuk valami treat vagy enchant formájában páncélra?

Illetve még az is érdekelne, hogy maga az armor csak a fizikai támadások ellen nyújt-e védelmet, vagy minden féle elszenvedett sérülés csökkentésére hivatott?

Ha már játszani nem lehet, legalább fejben építgetem kicsit a karakteremet :)
  • nomiss
    na végre én ezt vártam, lássam a dmg.. :D szuper, tudsz esetleg helet ahol vannak ilyen addonok ?
  • Susarc
    miért van ilyen brutál gearben????
  • Eksz
    Azert ha lehet ne altalanositsunk..khm.
  • Teppik Amon
    Félelmetesen jók ezek a videók. Még nem próbáltam ki a PVP-t de attól félek hogy túl kevés időm lesz erre a játékra. Nem akarok a gép elé szegeződni egész nyárra, amikor annyi minden mást is lehetne csinálni, élete is van az embernek :D
  • warcat
    Fasza,viszont akkor én belenyúltam a tutiba az altmer sorcival :)
    Mondjuk nem volt nehéz,utálom a melee karaktereket,és ugye mágusnak elég egyértelmű választás volt az altmer mint faj.
  • ShaiHulud
    lol ezen jokat nevettem, kesz ez a gyerek :D
  • PiszkosFred
    Angry Joe és rájött, hogy mégsem olyan szar ez az egész, ahogy gondolta :) Az utolsó csatajelenet, amelyet nem ő rögzített meg hatalmas, amikor megérkezik egy ostromhoz a harmadik fél is, az Erőd lakói meg hátradőlnek, amíg ezek agyonverik odakinn egymást.

• PiszkosFred
    Biztos lesz, aki megpróbálja. De manapság már készülnek erre a fejlesztők. Lesz goldseller szpem és password scam is whisperben "eso admintól", de ezek velejárói a kezdeti időszakoknak.
  • SANTANTICA #9551
    Hmmm, ez jó hír, gondolom idővel özönlenek majd.
    De ha ennyire "nyilt" egy program nem nagy a veszélye, hogy botparadicsommá züllesztik idővel ?
  • PiszkosFred
    Már vannak addonok, lua nyelv miatt a profik, akik wowhoz is készítettek addonokat, seperc alatt kész vannak az eso verziókkal.
  • SANTANTICA #9549
    Ezen már custom ui van, vagy már a beta óta fejlesztve? Sebzés, heal és buff kijelzések.
  • Nephin
    +z
  • Nephin
    Épp ez volt a lényeg. :) Előtte gondolkodtunk, milyen stealthet ad a crouch PvP-ben, ha emlékszel. Mivel NAGYON messziről megláttak (kb. ahogy kirajzolta a karaktert a játék), gyakorlatilag semmilyen láthatatlanság nincs és kétlem, hogy oldalról vagy hátulról lenne, max nem figyelnek és közelebb juthatsz sneakelve. Ez ellen még mindig feleslegesnek tartom a magelightot. :)

De a testben benne vagyok, majd fussunk össze, komolyan érdekel, mit látni, hogyan, mikor stb. :)
  • Eksz
    Nem jo valasz! :( Remeltem, hogy jolertesultseg tenye forog fenn.
  • PiszkosFred
    Optimista vagyok :) Meg bízok benne, hogy a következő egy hétig fog tartani.
  • Eksz
    "Jövő héten", nemtipp? Igenjolenne, mert amiota vege a betanak csak a remeges meg az orankenti randomjatekaminemTESO install/uninstall megy.
  • PiszkosFred
    Hát a legtöbb mmo-ban azért ha szemből támadtál, lényegesen hamarabb észrevettek, mint hátulról vagy oldalról. Jövő héten leteszteljük, átmegyek Aldmeribe gyorsan és levadászlak :)
  • PiszkosFred
    Nah, ShoddyCast is bedobta a közösbe a pvp videójukat, elemzésüket.

• Wheyprotein
    Nem rohog! Egyutt erez!
  • Nephin
    A csata heve, az, az volt a ludas!

Nem, egyébként tényleg érdekelt, mennyire leszek láthatatlan úgy igaziból, de kiderült, hogy semennyire, mert jó messziről kiszúrtak, ha szemből mentem. Szóval ez még mindig nem az a stealth, amire vágyom, de látókörön kívül működik a videó szerint. Majd belejövünk. :)
  • PiszkosFred
    Nem röhögök, facepalm közben nem tudok :D
  • Nephin
    Néztem, sőt, próbáltam is, igaz, botormód szemből és hátööö... (nem röhög!)

De normálisan csinálva úgy látszik, tényleg nem látják, vagy csak ennyire nem oda figyeltek.
  • PiszkosFred
    Felejtsd el! Hiába skálázza fel a statjaidat 50-re a Cyrodiil, a skilljeid lóf*sz szinten vannak. Majd original 50-es szinten megnézed, az meg nem a bétában lesz.
  • Whysper
    Top 10. dps vagy mi? Mert kasztol fugg mi a feladata sz.tem...minden kell egy csataba. Settenkedo gyiljos faltoro koskent harcolo tankok mindenkit vedelmezo healerek. Igy kerek minden pvp ez biztos igy lesz...
  • SANTANTICA #9535
    Következő bétában lecsekkolom, mert érdekelne.....

Más. Vállalkozott már valki, hogy pvp szempontból rangsorolja a kasztokat ? A top 10-ben 6 tőrös volt...