24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Biztos, hogy lesz finomhangolás, mert az tényleg vicc, hogy egyetlen egy magicka pont nélkül eléri a softcap/overcharge határt. De remélem nem fogják engedni, hogy az összes sorc glasscannonként rohangáljon a játékban, mert annak sincs értelme. -
Susarc #10173 azért ha ez így életképes akkor így 30 nappal a megjelenés előtt kimerem jelenteni,hogy KÚÚÚRVÁRA ELBASZTÁK a rendszert......durva lenne!!! -
Szerintem én 16ot pakolok mindenre, plusz pár cuccomba hpt templarként. Remélem ezzel nem lehet mellé lőni. (nagyon meglepő lenne)
-
ShaiHulud #10171 ja latom 10157nel van hogy max magickabol jon, na majd inkabb lekell tesztelni szemelyesen. -
ShaiHulud #10170 viszont a spell damage meg a magickatol fugg nem? es nem a max magickatol, szoval miert nem maxolta inkabb ki a magickat es vett volna fel health statos geart? -
ShaiHulud #10169 http://elderscrollsonline.info/campaigns
itt egeszjol leirjak a lenyeget. -
Nem fogja engedni, exploit miatt. Egy campaignban egy oldalon lehetnek csak karaktereid. -
ShaiHulud #10167 hat valtozo, mert ennek a karinak a videon a gearje max magickat ad, azert overchargos neki.ezert neki jobb ha healthre rak. de pl egy olyan karinak aki meg max healthes gearben van annak meg az lesz overchargolva, szoval annak meg healthre nem erdemes raknia majd. gyak a statpont arra jo hogy balancold vele a geared/passivjaid/buffjaid utani allapotot. es ahogy nezem ez olyan lesz mint wowban a reforge, minden kis valtozas utan a minmaxolok valtogatni fogjak a stat pontokat is:) -
Nephin #10166 Hülyeséget beszélek, valaki törölje az előzőt pls. :D Szóval az oldal mindig az lesz, amit kiválasztottál karakterkreálásnál. Ha épp a másik frakciós klánnal mennél, az szerintem nem lehetséges. -
Nephin #10165 Oldal mindig az leszel, ami a klánodé. -
Nephin #10164 Attól függ, melyik karakterrel lépsz be előbb a PvP-be. Mondjuk a norddal, ekkor mehetsz vele az X kampányba, ahová a két klán megy. Ezután viszont a másik karaktereddel nem mehetsz már az X kampányba, csak valamelyik másikba. -
ShaiHulud #10163 gondolom attol fugg hogy melyik karakterrel mesz, ha a norddal akkor EP oldalon leszel, ha az AD-s kariddal akkor az AD oldalon. gondolom en.
illetve lattam lehet olyat hogy home meg guest campaignt beallitani, az befolyasol valamit factiont nezve? vagy csak annyi hogy csak a homeba szamolja a pontot guestbe meg csak segiteni tudok menni de pontot nem ad? -
Arhenius #10162 Valaki érti a guildokat ? Én teljesen össze vagyok zavarodva.
Tegyük fel csatlakozom a Nemesis-hez (AD).
Aztán egy hét múlva csinálok egy nord-ot, és csatlakozom a Warriors of The North-hoz (EP) ( csak hogy létező magyar guildeket használjak példaként )
Mindkét karakterem automatikusan mindkét klán tagja lesz az account szintû guildok miatt.
Tegyük fel mindkét guild a Scourge campaign-ba mey pvp-zni. Ha menni akarok melyik oldalon leszek ? -
Nephin #10161 Magicka, persze, csak elírtam. :) -
ShaiHulud #10160 marmint max magickat? de a max magicka is overchargos mar akkor es ilyen 1 pontert fog adni 1-3 magickat. ez nem az ajatek ahol erdemes egy statra gyurni. -
Nephin #10159 Aha, látom már, akkor semmi.
Hmm, mindenképp érdekes. Lehet valahol látni, mennyinél van az overcharge-szint? -
Nephin #10158 Az lehet, hogy a damage-hez minimálisat ad, de a pontokkal nő a max staminád is, nem? -
Arhenius #10157 ugyanez a gyerek a fórumon magyarázza
"There’s so much information going out about this that is kind of wrong, because ZOS’s tooltips suck. Magicka increases damage for magicka-based abilities, yes. But it’s based on max magicka not the points you spend. Those 49 points should equate to 490 magicka, but in reality, will only contribute about 200 points. Here is an example of what that can do to your damage:
Let’s say my current Crystal Shards hits for 525 magic damage based on tooltip. If I added 200 more magicka? It would do 552. Do you really think that much is worth losing 980 hit points?" -
Aki a legtöbbet seggel érte :) Csak pár embernek lesz elérhető, casual és semi hc játékkal esélytelen, bele se élje magát az ember, mert totál felesleges. Abban lehet csak bízni, hogy legalább a mi oldalunkról kerül majd ki. -
Arhenius #10155
Legtöbb Alliance point amikor mind a hat keep az Imperial City mellett az ő Alliance-é volt. -
Susarc #10154 "lett az Empror" és azt mire kapta? legtöbb kill? legnagyobb DPS? heal? megszavazták? jelölte magát? őt jelölték? megcsinálta az összes PVP acsit?
hogyisvanez?:P:) -
Arhenius #10153 Na úgy látszik 49 pont a Health-on lesz a legjobb megoldás.
Elmagyarázza az overcharging-ot is.
( Azt hiszem ez a srác lett a harmadik Emperor a legutolsó bétában ). -
Nem. Minden karakter 50-re lesz skálázva, viszont aki 32-es az lényegesebb több abilityt és skillt használhat, mint egy 15-ös, hiszen többet szerzett, unlockolt, stb addig. Ez a különbség az, ami jól látszik a videóban, és ettől potyafrag a legtöbb ellenfele. -
Wheyprotein #10151 Ez lesz gondolom egeszen lvl 50-ig. Vagy nem?
Ami nem tiszta, hogy a hiding alatt levo ellenfelet egyaltalan nem is lehet latni, hogy sunnyog vagy csak nem lehet kitargetelni? -
Nephin #10150 Szerintem ugyanaz. -
Ywalar #10149 Ugyan az mint ami már volt egyszer. :) -
gatyo #10148 lvl32 vs. lvl 16-20? -
Ez ugyanaz, amit korábban már linkelt itt valaki, vagy a srác újabb videót készített? Hadd ne nézzem megint végig, valaki majd írja meg pls. -
Wheyprotein #10146 Beta PvP hat ez a PvP eleg erdekes lesz :D -
SANTANTICA #10145 :D na ja ! +++ -
Nephin #10144 Épp a kedvedért írták át. ;) #10116 és #10118 :) -
SANTANTICA #10143 13 ? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
egyelőre* -
Ashyn #10140 Én rpg oldalról közelítettem meg a kérdést, így számomra nem volt kérdés sem a faj, sem a frakció. No és - bár más szerint nem sok köze van hozzá - a GoT is szerepet játszott a választásban.
Persze egy high elf altom 100% hogy lesz :) -
Még egyenlőre nem tudom, hogy mi lesz. Kezdetben Daggerfall volt a nyerő, de a béta alatt szándékosan inkább az Ebonheartot próbáltam ki. Sajnos jobban tetszik mint gondoltam, ami azért szörnyű, mert a b terv az Aldmeri dominion volt.
Ha most mondanom kéne valamit, akkor 90%, hogy az Ebonheart Pact lesz a befutó.
-
Ashyn #10138 Nincs szükség verekedésre :) Ha az Igaz oldalt választod ( természetesen a mi szemszögünkből), köztünk a helyed, ha a hegyes fülűekkel tartasz, találkozunk Cyrodiil vidékein :) -
Na megverekedtek értem?
-
Ashyn #10136 Ha már toborzás:
Warriors of The North
További info e-mailben, facebook-on. -
Whysper #10135 Ebből kimaradok. Aldmeri Dominiom pont ami nem jön be..keresgélek tovább...
Sok siker azért kívánok a Guildhez!!
--Mert ugyebár tiszteld az ellenséged!!! 8)) --