24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Johika #11537 strife-nal -5%, 30-rol 25 lett. -
Nephin #11536 Mennyi az a kicsi? :) -
Nephin #11535 Igen, erős, a nerfet még nem kaptuk meg a bétás buildben. :) Hétvégén kb. lvl 7-8-tól 11-12-es questeket csináltam egyedül, 4-es cuccokban (a fegyver volt szintben), igaz, hogy meghaltam többször, de meg lehetett őket csinálni.
Addig nincs baj, amíg nem csak egy classt gyengítenek (lásd Lotro a szénné nerfelt hunterrel). -
Johika #11534 Siphoning agat, de nem veszesz. Kicsit kevesebbet gyogyit de tobb ellenfelnel ugyan az a hatas. :)
-
nem tudom, nem olvastam most részletes peccs nótot, másfelől meg én nem éreztem gyengének, sőt inkább k. erős
az impale spellbe meg szerelmes vagyok -
ShaiHulud #11532 szerintem pedig nagyon jol lehet diferencialni adott fajon belul is a csuszkakkal meg a haromszoggel. -
én nem érzem magam leszart eusnak, amcsik ugyanúgy bétát kapnak megjelenéskor, mint mi
igen, az ő szerverük le lett tesztelve, de ha az ilyen fasza volt eu-ból is, gondolom az eu szerver legalább olyan jó lesz -
Nephin #11530 Most nerfelték a NB-t, nem? -
Nephin #11529 Hmm, nekem nem tűnt fel. Majd átnézem a hősgalériátokat, de egyelőre ott sem éreztem, hogy "ezt már láttam". Bizonyos részletek esetleg gyakrabban megjelennek (pl. elfeknél a hosszúkás arc). -
Susarc #11528 én is ezt gondolnám inkább -
Player16 #11527 Az oké hogy nem fogjuk megbánni csak valahogy megint olyan érzésem van, hogy amerika a világ közepe, mi az eusok meg csak levagyunk sz***va...
-
npck nem tűntek fel nekem (bár ez simán lehet az én hibám), játékosoknál én alapvetően nagyon különbözőeket láttam mindegyik bétában - inkább az gázos picit, hogy 60%-uk bowos nightblade (és hogy én is emellett tettem le végül a voksom :P) -
Nos, én végignéztem az összes lehetőséget ami adott a kreálásnál, fajonként, de a vonások megmaradtak, hiába állítottam az arc csúszkáin vagy a "háromszögein". Olyan, mintha testvérek, vagy unokatestvérek lennének. Kellene pár egyedi arc forma/preset kiindulásnak. De, ez legyen a legnagyobb gond persze... :) -
pupyroby1 #11524 Elvonási tünet van már megint...
-
Johika #11523 En nem talalkoztam hasonlo karakterrel. -
A játékosokat azért nem említettem, mert egy béta tesztre lehet a többség csak rácsapott a nextre, hogy minnél előbb játszhassanak. Legalábbis szerintem kisebbségben vannak azok, akik már a béta karaktereiket is ráncra pontosan megtervezték. :) -
én egészen biztos vagyok benne, hogy mindenki early-access-beta-t vett, viszont a fejlesztők eddigi hozzáállása alapján abban is, hogy nem fogjuk megbánni -
A játékosok is. Emiatt sírok hónapok óta, hogy nagyon hasonlít minden játékos és npc, egy-egy fajon belül. :( -
Csakis az egyensúly érdekében. :D
Csak engem zavarnak a klónozott npck? Főleg a női karakterek kapták ugyan azt az arcot. Nem kicsit kiábrándító amikor minden második/harmadik npc ugyan úgy néz ki, vagy más frizurával/hajszínnel. -
Nephin #11518 Szerintem sem légből kapott a minden hétvégén béta felvetés, bár azt is el tudom képzelni, hogy az utolsó hét már kimarad és induláskor lesz egy nagyobb patch. -
Player16 #11517 hát igen tényleg kéne már egy eu teszt!
Tarthattok paranoiásnak de félek attól, hogy a pre-orderrel vettem egy early-acces-BETA-t.... -
+1 to you sir -
A helyükben a startig minden hétvégére bétát terveznék.
Érdekükben áll, hogy megjelenésre minden problémamentesen menjen, és nem csak a kezdő zónákban, mert már nem lesz "láthatatlan fal" ami nem engedi tovább a játékosokat.
Főleg igaz ez az új feature-ökre, mint az "ütközés". Biztos nagyon alaposak a belső tesztek, de nem hiába vannak a nyilvános béta tesztek. Ilyen közel a megjelenéshez minden észrevétel különösen fontos lehet. -
ShaiHulud #11514 most kene egy olyan csavar, hogy csak EU szerver legyen hogy megint lehessen atnevezni es olvasni hogy 2 konyvtar is van es ujra szedi az egesz klienst ez a mocsok launcher :D -
Hát, ma este kiderül, kedd a bejelentés napja a legtöbb esetben. -
Susarc #11512 akkor ha nem most akkor jövőtéten...ez 1000% mivel start előtti hétvége gondolom kiesik -
Barbosa #11511 Szerintem a lényeget megmutatták, a játék alap mechanikáit kipróbálhattuk, ha az bejön, akkor csengethetjük is a vételi árat. Persze a céljuk nem is ez volt, hanem a terhelés-teszt. Így is megnézhettünk rengeteg mindent teljesen ingyen. -
Elder Scrolls Online @TESOnline 24 h
@SuperAmpd We're glad you enjoyed your time with #ESO! This was not the last beta event, so be sure to keep an eye out for updates! -
Magasabb szintű tartalomra egyre kevesebb esélyt "látok". Viszont a 0.18-as ütközésvizsgálatot és a "skip tutorial island" funkció miatti kveszt/mob szint változtatást érdemes lenne megnézni tömeggel, főleg az első fícsör esetében. -
illetve az 50es zónákat
illetve az 50-en ellenséges frakcióhoz való átmászkálást questelést
illetve a további dungeon-öket
illetve az eu szervert
illetve nagyobb szintű területeket, pl questek miatt
illetve nagyobb szinten a balance-t
illetve a mindenféle egyebeket, drop rateket, craftingot, ilyesmit -
Susarc #11507 fuckkkkkk! bár ezt az új buildet még lecsekkolhatnánk...illetve a magasabb szintü content-et.... -
ShaiHulud #11506 nem lesz, illetve meg nem jelentettek be hogy lenne. es csak jeleztek hogy a bannerban meg az volt kiirva hogy hetvegen beta, de mar javitva lett arra hogy "jelenleg nincs!" -
Susarc #11505 lesz gamma megint hétvégén? vagy csak trollkodtok? -
Nagyon mellélőttél, mert azzal játszom. :D:D:D
Egy aspektusról volt szó, ez miatt még nem istencsászár egy játék. Egyik sem az. És ha nem is tetszik hogy abban ez tökéletesen meg van csinálva, attól még igaz. Sorry. :D:D:D -
cain #11503 bocs, de ha ennyire istencsászár az swtor, miért nem azzal játszol? -
szerintem előre odaadják és majd csak X időpontban enged be a szerver -
csimposz #11501 Ohh! Nem áthozható a karakter? Azt hittem ez már marad így. Nem baj, nem spoilereztem :)
A másik kérdés arra vonatkozott, hogy előrendeltem a játékot, amivel elvileg ápr 1 már lehet nyomatni, az érdekelne, hogy előbb nálam lesz e már a játék, vagy ha én elsején tolni akarom akkor be kell állnom a boltba éjfélkor sorba? :) -
Jeee "most hétvégén" hattól megint béta lesz :D
( Na ez a post is mehet a darálóba - "ÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL..." )
-
Barbosa #11499 Hm?
A beta karaktert nem viheted tovább az élesbe.
Állat lesz bőven: scuttler (pre-order) + mudcrab (imperial) + monkey (beta-test)
Meg csinálhatsz gyíkot és macskát. ;) -
csimposz #11498 Lehet hogy már volt én nem láttam:
Boltokban az előrendelt verzió mikor lesz? (kb)
Mostani béta karakterhez is kérhetem az ajándék vanity pet-et vajon? Kell egy állat, de újra kezdeni nem szívesen első körben ;)