24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Johika
    strife-nal -5%, 30-rol 25 lett.
  • Nephin
    Mennyi az a kicsi? :)
  • Nephin
    Igen, erős, a nerfet még nem kaptuk meg a bétás buildben. :) Hétvégén kb. lvl 7-8-tól 11-12-es questeket csináltam egyedül, 4-es cuccokban (a fegyver volt szintben), igaz, hogy meghaltam többször, de meg lehetett őket csinálni.

Addig nincs baj, amíg nem csak egy classt gyengítenek (lásd Lotro a szénné nerfelt hunterrel).
  • Johika
    Siphoning agat, de nem veszesz. Kicsit kevesebbet gyogyit de tobb ellenfelnel ugyan az a hatas. :)
  • j0nNyKa
    nem tudom, nem olvastam most részletes peccs nótot, másfelől meg én nem éreztem gyengének, sőt inkább k. erős
    az impale spellbe meg szerelmes vagyok
  • ShaiHulud
    szerintem pedig nagyon jol lehet diferencialni adott fajon belul is a csuszkakkal meg a haromszoggel.
  • j0nNyKa
    én nem érzem magam leszart eusnak, amcsik ugyanúgy bétát kapnak megjelenéskor, mint mi
    igen, az ő szerverük le lett tesztelve, de ha az ilyen fasza volt eu-ból is, gondolom az eu szerver legalább olyan jó lesz
  • Nephin
    Most nerfelték a NB-t, nem?
  • Nephin
    Hmm, nekem nem tűnt fel. Majd átnézem a hősgalériátokat, de egyelőre ott sem éreztem, hogy "ezt már láttam". Bizonyos részletek esetleg gyakrabban megjelennek (pl. elfeknél a hosszúkás arc).
  • Susarc
    én is ezt gondolnám inkább
  • Player16
    Az oké hogy nem fogjuk megbánni csak valahogy megint olyan érzésem van, hogy amerika a világ közepe, mi az eusok meg csak levagyunk sz***va...
  • j0nNyKa
    npck nem tűntek fel nekem (bár ez simán lehet az én hibám), játékosoknál én alapvetően nagyon különbözőeket láttam mindegyik bétában - inkább az gázos picit, hogy 60%-uk bowos nightblade (és hogy én is emellett tettem le végül a voksom :P)
  • PiszkosFred
    Nos, én végignéztem az összes lehetőséget ami adott a kreálásnál, fajonként, de a vonások megmaradtak, hiába állítottam az arc csúszkáin vagy a "háromszögein". Olyan, mintha testvérek, vagy unokatestvérek lennének. Kellene pár egyedi arc forma/preset kiindulásnak. De, ez legyen a legnagyobb gond persze... :)
  • pupyroby1
    Elvonási tünet van már megint...
  • Johika
    En nem talalkoztam hasonlo karakterrel.
  • BEAST #11522
    A játékosokat azért nem említettem, mert egy béta tesztre lehet a többség csak rácsapott a nextre, hogy minnél előbb játszhassanak. Legalábbis szerintem kisebbségben vannak azok, akik már a béta karaktereiket is ráncra pontosan megtervezték. :)
  • j0nNyKa
    én egészen biztos vagyok benne, hogy mindenki early-access-beta-t vett, viszont a fejlesztők eddigi hozzáállása alapján abban is, hogy nem fogjuk megbánni
  • PiszkosFred
    A játékosok is. Emiatt sírok hónapok óta, hogy nagyon hasonlít minden játékos és npc, egy-egy fajon belül. :(
  • BEAST #11519
    Csakis az egyensúly érdekében. :D

Csak engem zavarnak a klónozott npck? Főleg a női karakterek kapták ugyan azt az arcot. Nem kicsit kiábrándító amikor minden második/harmadik npc ugyan úgy néz ki, vagy más frizurával/hajszínnel.
  • Nephin
    Szerintem sem légből kapott a minden hétvégén béta felvetés, bár azt is el tudom képzelni, hogy az utolsó hét már kimarad és induláskor lesz egy nagyobb patch.
  • Player16
    hát igen tényleg kéne már egy eu teszt!

Tarthattok paranoiásnak de félek attól, hogy a pre-orderrel vettem egy early-acces-BETA-t....
  • j0nNyKa
    +1 to you sir
  • BEAST #11515
    A helyükben a startig minden hétvégére bétát terveznék.

Érdekükben áll, hogy megjelenésre minden problémamentesen menjen, és nem csak a kezdő zónákban, mert már nem lesz "láthatatlan fal" ami nem engedi tovább a játékosokat.

Főleg igaz ez az új feature-ökre, mint az "ütközés". Biztos nagyon alaposak a belső tesztek, de nem hiába vannak a nyilvános béta tesztek. Ilyen közel a megjelenéshez minden észrevétel különösen fontos lehet.
  • ShaiHulud
    most kene egy olyan csavar, hogy csak EU szerver legyen hogy megint lehessen atnevezni es olvasni hogy 2 konyvtar is van es ujra szedi az egesz klienst ez a mocsok launcher :D
  • PiszkosFred
    Hát, ma este kiderül, kedd a bejelentés napja a legtöbb esetben.
  • Susarc
    akkor ha nem most akkor jövőtéten...ez 1000% mivel start előtti hétvége gondolom kiesik
  • Barbosa
    Szerintem a lényeget megmutatták, a játék alap mechanikáit kipróbálhattuk, ha az bejön, akkor csengethetjük is a vételi árat. Persze a céljuk nem is ez volt, hanem a terhelés-teszt. Így is megnézhettünk rengeteg mindent teljesen ingyen.
  • PiszkosFred
    Elder Scrolls Online ‏@TESOnline 24 h
    @SuperAmpd We're glad you enjoyed your time with #ESO! This was not the last beta event, so be sure to keep an eye out for updates!
  • PiszkosFred
    Magasabb szintű tartalomra egyre kevesebb esélyt "látok". Viszont a 0.18-as ütközésvizsgálatot és a "skip tutorial island" funkció miatti kveszt/mob szint változtatást érdemes lenne megnézni tömeggel, főleg az első fícsör esetében.
  • j0nNyKa
    illetve az 50es zónákat
    illetve az 50-en ellenséges frakcióhoz való átmászkálást questelést
    illetve a további dungeon-öket
    illetve az eu szervert
    illetve nagyobb szintű területeket, pl questek miatt
    illetve nagyobb szinten a balance-t
    illetve a mindenféle egyebeket, drop rateket, craftingot, ilyesmit
  • Susarc
    fuckkkkkk! bár ezt az új buildet még lecsekkolhatnánk...illetve a magasabb szintü content-et....
  • ShaiHulud
    nem lesz, illetve meg nem jelentettek be hogy lenne. es csak jeleztek hogy a bannerban meg az volt kiirva hogy hetvegen beta, de mar javitva lett arra hogy "jelenleg nincs!"
  • Susarc
    lesz gamma megint hétvégén? vagy csak trollkodtok?
  • yesname #11504
    Nagyon mellélőttél, mert azzal játszom. :D:D:D
    Egy aspektusról volt szó, ez miatt még nem istencsászár egy játék. Egyik sem az. És ha nem is tetszik hogy abban ez tökéletesen meg van csinálva, attól még igaz. Sorry. :D:D:D
  • cain
    bocs, de ha ennyire istencsászár az swtor, miért nem azzal játszol?
  • sWbFII
    szerintem előre odaadják és majd csak X időpontban enged be a szerver
  • csimposz
    Ohh! Nem áthozható a karakter? Azt hittem ez már marad így. Nem baj, nem spoilereztem :)
    A másik kérdés arra vonatkozott, hogy előrendeltem a játékot, amivel elvileg ápr 1 már lehet nyomatni, az érdekelne, hogy előbb nálam lesz e már a játék, vagy ha én elsején tolni akarom akkor be kell állnom a boltba éjfélkor sorba? :)
  • sWbFII
    Jeee "most hétvégén" hattól megint béta lesz :D
    ( Na ez a post is mehet a darálóba - "ÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL..." )
  • Barbosa
    Hm?
    A beta karaktert nem viheted tovább az élesbe.

Állat lesz bőven: scuttler (pre-order) + mudcrab (imperial) + monkey (beta-test)

Meg csinálhatsz gyíkot és macskát. ;)
  • csimposz
    Lehet hogy már volt én nem láttam:
    Boltokban az előrendelt verzió mikor lesz? (kb)

Mostani béta karakterhez is kérhetem az ajándék vanity pet-et vajon? Kell egy állat, de újra kezdeni nem szívesen első körben ;)