24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Sőt, a Harcosok és Mágusok Céhe kvesztjeinek végső endbossai instanceoltak, az összes mainsztori rész instancolt, a zónákon átívelő sztori szálak végső harcai is instanceoltak - és ezen harcok nagy része szopatós: Doshia, Balreth, Indoril kveszt végén az attronach, stb. -
Johika #11576 1: nem mondtam, hogy nem jatszol TOR-ral
2: nem mondtam, hogy megvetted vagy sem ESO-t
3: annyit mondtam, hogy ez az ESO igy talaltak ki, teljesen folosleges mashoz hasonlitgatni.
Vagod? :D
-
ShaiHulud #11575 de pont ezaz, hogy valtozhat, mert a rendszerben benne van az instancolas. megaserver eleve instancekat hoz letre ahol meghatarozott szamu emberkek kovalyognak a vilagban. vagy pl ott van az a par foboss is ahol solo instancek vannak. csak itt nincs nagy zold, piros, kek eromezokkel jelolve a bejaratnal, mint swtorban :)
tehat a lehetoseg itt is megvan, szerintem tudjak allitani a limiteket hogy hova hany embert engedjen be. -
Stonefallsban pl 10 percet vártam, mire összejött egy party a Golden Saint leverésére (pedig csak 2 "kockás" volt). Sőt, még több idő kellett a elite mudcrab bosshoz és a kicsinyeihez, mire összejött 4-5 fő, akik nem borultak meg 10 sec alatt.
A technika nem fog változni, de a tömegek eloszlása igen, nem szabad a béta féle tömegnyomort venni alapul. -
Bandras DaSilva #11573 Az a baj, hogy az ötletelés kicsit félreviszi a beszélgetést itt, mert annak igen kevés a valószínűsége, hogy az általad is említett dolgok megváltoznak akár megjelenésre, akár később.
Így tervezték, így építették meg, nem fog változni. -
Ide figyelj Te szerencsétlen. Játszom a TOR-ral, vágod? De nem csak azzal, hanem még néhány játékkal is. Sőt, meg ne lepődj meg is vettem a TESO Imperialt már rég, vágod? Mert tetszik. De vannak hibái, amiken szerintem vagy mások szerint is változtatni kéne és példákat lehet felhozni, hogyan vagy mihez hasonlóan képzeli el az illető. Jó hogy nem autókat szeretnél látni példának vagy leíratni hosszasan részletezve azt, ami amúgy máshol már megvan (példaként).
Nem tetszik, hogy ilyen vélemény is van? Olyan ember is van, akinek tetszik összességében, de attól még nyitott szemmel és ésszel jár?
Jobb ha hozzá szoksz. -
Kryon #11571 Férfi karakterek közt láttam néhány "kreatív" megoldást, Quasimodo elbújhat mellettük :D -
cain #11570 a kiadás után játszottam vele kb. amíg f2p nem lett. -
Bandras DaSilva #11569 Nem tudom, azért ennyire nincs így szerintem. ez nekem is nagy félelmem volt és az első beta hétvégén még én is elég sokat írogattam itt ilyeneket, hogy nagyon egy fele van terelve mindenki és hát nincs szabadság, aztán változott a véleményem.
A legutóbbi hétvégén már direkt azt csináltam, hogy császkáltam a világban, ha megtetszett vmi a távolban megnéztem és meg is döbbentem, hogy hogy gyakorlatilag minden felé vannak questek. Szóval én nem látom ezt annyira lineárisnak mint amennyire pár másik mmoban van, hogy küldenek a-ból b-be és csak úgy mehetsz. Persze itt is megvan ez valamilyen szinten mert a területek be vannak szintezve, viszont elég sokat lehet menni és nincs egy adott útvonal, hogy hogy kell megcsinálni a questeket.
Én a Daggerfall területeket toltam le párszor több karakterrel és mindig találtam újabb questeket. A végén gyakorlatilag az egész területet bejártam és nem nagyon volt már mit felfedezni és a questek már a következő területen folytatódtak volna, csak oda nem lehetett átmenni.
-
ShaiHulud #11568 dungeon alatt nem a szokasos wowos instancekat ertem, hanem minden olyan helyszint ahova a kulvilagbol jutsz be, pl banya, erod, rom, torony stb. az hogy a 4 fos instance dungeon az instantol az egy dolog :) de nekem ez a public dungeon nem tetszik igy hogy semmi kihivas nincs benne es ugy kell keresni valamit amit olni lehet.
igaz ez wowban is igy van pl, de ott valahogy nem volt ilyen zavaro, vagy mar elszokott tole az ember, mert ott mar 90%-a az emebreknek lfg-vel szintezik.
-
Eksz #11567 Hat, lehet, hogy van ilyen, de en az esetek 90%aban olyan elborult karaktert csinalok, hogy keves az esely ra, hogy hasonlitani fog ra barkie is, vonasok ide vagy oda. :) -
van benne valami:) de most elszántan férfi karaktert fogok csinálni mainnek, igy nem érint a szépség kérdése annyira:D -
Johika #11565 Ha TOR jon be jatsz azzal, ez ilyen es jo ez igy. De hagyd mar abba, hogy ebben vagy abban az MMO-ban ez igy vagy ugy van es az milyen jo, ez az ESO es ez biz ilyen. -
Dungeonok most is instancoltak. A publikus dungeonok azok, amelyek nem. Idővel, ha oszlik a nép, nem lesz ekkora tömegnyomor. -
Nephin #11563 Végigmész az első frakción és a másik kettőben már minden a szinteden lesz, mehetsz bármerre. :) -
Apró megjegyzés, kiegészítés, pontosítás :)
1-50 szint között van csak megkötés, és themepark jelleg, bár abból is ugyebár a szabadabb verzió. Ez a játék kb. 20%-a.
Utána jön a másik két frakció 50+ területe, egyformán a karakter szitjéhez felskálázva (overland területek), na ott viszont open world fog rád várni, és oda mégy, ahova akarsz az adott frakción belül. Elképzelhető, hogy lesz némi sztori kötődés egy-egy terület megnyílása előtt, de látva a skip tutorial féle "fejlesztést", még ez a pár béklyó is el lesz tüntetve, ami esetleg most még jelen van. -
ShaiHulud #11561 es megis mi alapjan skalazodjanak? ha 5os szintu bela uti oket, vagy ha 48as pista? vagy hogy gondolod megvalositani?
amin lehetne valtotaztatni es a jatek elonyere valtozna, hogy a dungeonok instancoltak legyenek, csak party tagok johessenek be. illetve talan az is jo lenne, ha jobban limitalva lenne egy instancebe tartozkodo random emberek szama. pl minden 5. ember utan mar egy uj dungeon instance nyiljon, mert tenyleg kurva zavaro, hogy nyuzsognek a playerek a dungeonben. -
+1 -
Nem tudom mennyit játszottál SWTOR-ral, de marhára nincs szénné instancolva minden. Többnyire az instancolt, ahol a quest boss van, de az sem mindig.
Ugyanúgy MMO az is, mint más MMO.
Nekem egyelőre az a bajom a TESO-val ebben a tekintetben, hogy a boss-ok "lelőhelyei" általában nem instanceoltak és nem is skálázódnak. Tőlem zergelhetnek a playerek egy bossra és minionjaira, de akkor azok skálázódjonak a playerek számához mérten.
Részemről a skálázódást tartanám a legtetszetősebb megoldásnak kevesebb instancolással. Ami most instancolás bétában van, amellé kéne egy skálázódás és szavam nem lenne rá. -
ShaiHulud #11558 az lehet, viszont ez nem a karaktar generalo hibaja, mert ott igenn valtozatos arcokat lehetne csinalni. lehet itt jon be az hogy a media alakitja a szepsegidealt es a tobbsegnek ugyanaz tetszik, ezert hasonlo arcokat csinalnak :D
de en pl sose nezem masok karakteret, mert nem erdekel. Csak az, hogy a sajatom tetszen nekem :D -
Susarc #11557 sajnálatos,hogy nem skálázódó mobok vannak hanem szinthez kötöttek...ha skálázódóak lennének a mobok akkor a szélrózsa minden irányába mehetne mindenki kedve szerint és nem lenne az,hogy 22-en ütnek egy quest Bosst...ezzel kicsit mellé lőttek mivel egy mederbe terelődnek a játéákosok....legalábbis az első 0-15-20 szinten mindenképp...és mivel szintje van a moboknak ezért később is csak egy adott útirányt követhetsz.....
-
Bandras DaSilva #11556 Az alap, de azzal nincs is nagy gond.általában minden új mmoban az első hónap után van egy nagyobb visszaesés a játékosok számában mert kiderül, hogy nem ezt akarták, nincs kész a játék, nem tudják fizetni vagy vmi hasonló.
Igazából onnantól lehet látni, hogy kb. hogy fog muzsikálni egy játék. A jobbaknál az elvándorlás csak azt eredményezi, hogy a teljesen gypsek, trollok, haterek elmennek és így rögtön egy kellemesebb légkör alakul ki, a rosszabbaknál meg azt veszi észre az ember, hogy egyedül van a világban:).
Itt remélem az előbbi verzió következik be. -
mondjuk esoból a legtöbben pont egy sima eso-s multiplayer játékot szeretnének :)
nekem is tetszene a megvalósítás, de én számítok egy masszív játékostömeg csökkenésre megjelenés után -
cain #11554 nekem kimondottan nem tetszett swtorban, ahogy szénné instancoltak benne szinte minden lehetséges dolgot. mmoból egy sima star warsos multiplayer játék lett.
megértem, miért csinálták, de attól még nem tetszik. -
Nem csak neked:) Én azt vetem észre hogy a kb 2-3 jól kinéző frizura ismétlődik mindenkin aki szemebejön:D -
A jelek szerint és/vagy valószínűleg csak az én agyamban jelentkezett ez a "mindenki rokon mindenkivel" probléma, ebből kifolyólag kár több szót erre vesztegetni. :) -
Kryon #11551 Akkor nem értem a problémád, a hasonló arcokon kívül minden más vonásában nagyon változatosak voltak a karakterek. Az tetszik hogy helyes arcú lánykák szaladgálnak, csak mind ugyanúgy helyes. Azt hittem erre gondoltál. -
Nos #11550 Sziasztok, hogy lehet rendesen letörölni a játékot? A control panelben hiába uninstaltam, szinte minden megmaradt az install könyvtárban. Vagy ez még betabug, és egyszerűen töröljem a könyvtárat? -
http://www.elderscrolls.hu/patch/018.html -
ShaiHulud #11548 csinaltam csomo screenshotot, mert a beta vegen a kari generaloval szorakoztam, csak aztan utana amikor kerestem oket, akkor esett le hogy az ingame prtscr, nem menti kepet a kari generalo feluletrol :D szoval nincs egy shot se:( azt neztem hogy a redguard femalebol lehet egesz szep arcokat kihozni, meg talan breton. kivancsi vagyok imperialra. -
Hozzáteszem, a wow human kékszemű female presetjével semmi bajom, sőt..., csak a többi nem tetszik, és így mindig ugyanazt voltam "kénytelen" választani. -
Nephin #11546 Mint múltkor, "This URL, kocsog.eu, is a known malware location and violates company policy". -
"arcbeállítások egyszerűen rondák"
Nos, kinek a pap, kinek a papné.. :) Pont fordítva látom részemről, helyes leány testvérek és a rokonságuk rohangálnak mindenhol. Persze, belegondolva belátom, ez nem a játék hibája, ha mindenki csinos pofit akar a karakternek, és nem valami matrónát. Nekem furcsa, de ennél nagyobb bajom ne legyen - még mindig jobb, mint a teljesen azonos arcok lennének 6 db presetből kiválasztva, ami miatt minden wow human female karakerem ugyanúgy néz ki :). -
sorry az offért, kíváncsiságból erre mit mond a céges proxy / tűzfal / whatever? -
Kryon #11543 Játékosoknál inkább női karaktereknél tűnt fel a klónozás. Mégpedig szerintem ennek egyszerűen az az oka, hogy egy szűk tartományon kívül az arcbeállítások egyszerűen rondák. Hajjal, stb. lehet játszadozni, de az arc kb. ugyanaz mindenkinél. -
Nephin #11542 Törölve, köszi a beszúrást. :) -
Nephin #11541 Még mindig le vagy tiltva a cégnél. :P -
Johika #11540 Paszivokat nem lattam. De azt az 5%-ot behozod mashol. :)
-
Hát, akkor csak én vagyok telhetetlen :) Örülök, mert inkább én tévedjek ez esetben, az csak jó. -
ja baszki még én töltöttem fel a patch note-ot :)
szal ja, tényleg lesz nerf, bár ahogy nézem, pont fordítva mint ahogy írjátok
Nightblade
Increased the morph damage of Twisting Path.
Updated the attack animation for Shadow Image. He is now immobile and shoots a bow.
Increased the cost of Rank 1 Malefic Wreath.
Sap Essence should now correctly heal you if there are no allies nearby.
Reduce the damage of Strife Healing.
Reduced the base snare of Cripple.
Increased the movement speed bonus on a concealed weapon.
Increased the healing from Hidden Refresh.
Reduced the spell damage and weapon damage of Siphoning Strikes, and increased the amount of resources restored.
Significantly increased the stamina regeneration from Focused Attacks.
Weapon Damage now properly updates in your UI when using it on multiple targets.