24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Ubi™ #11944 Inkább normálatlan. kb. mint egy dogán puskázni. -
névgenerálo xd néha it csinálok neveket -
Nephin #11942 Nem az. -
thegodhimself #11941 teljesen normális pvp-ben hogy látod a másik dotjait mannáját, sőtt még a pvp trinketjét, enchant pocc-ait is is. anélkül nincs stratégia csak agyatlan csapkodás. -
All hail to Nephin.
(EPsek főleg, ha kegyes uralkodónő lesz, akkor nem dózeroltatja a másik 2/3 a földbe.)
-
Eksz #11939 "We will have more info on future beta eventS ___SOON____. And yes, it is possible to become emperor during a beta event!"
-
Munkie #11938 For the Quee jaaa ez nem az a frakció. -
Nephin #11937 Feltett szándékom, hogy empress leszek!
(És le tudtam írni röhögés nélkül yaaaay! :D)
-
44 perces video 20+ grp játék -
cpuma #11935 Érdekes, vizsgálgatják béták alatt az addonokat, és szerintem nem fogják engedni, hogy lássuk az ellenfél értékeit is.
Kinti fórumokon is eléggé ment a témázás ezen.
"you can expect changes to the API before launch" -
Susarc #11934 :D
respect a társaim iránt és emlék.... -
Egy kicsit ijesztő, hogy csak scoreboard képeket képes voltál ennyi ideig őrizgetni. -
Susarc #11932 frankón sorban állás volt és hónapokra előre le volt osztva kiből lehet HWL....és a sorba,hogy bekerülj az sem volt piskóta dolog....
itt is ez lesz! úgyhogy hírnevet kell szerezni majd magunknak:P ás bizonyítani ezerrel :P :)
good luck majd mindenkinek
a hír és hírhedt név megszerzésére már megvan a gyakorlatom :) -
uj kezdés nagyon durva -
Susarc #11930 pár Hordás PVP Isten Ghod,Aquel,Ronso ,Gryn.....anyám ,de rég volt:) -
Susarc #11929 Ősidőkből......formában voltunk még őket is megújjaztuk :) -
ShaiHulud #11928 Bosmer lesz, csak a lecraftolashoz kell a konyv, a hordashoz nem kell. -
Eksz #11927 Regi szep idok... Azer orulnek neki, ha itt ESOban nem csak erre az analogiara epulne a dolog, hogy ki mekkora seggel rendelkezik, bar ketsegtelen elonnyel indulnek szemelyszerint, de mar nem 2005 van azert. -
úgy legyen, még nem is hangzik szarul -
Pedig meglátod majd én leszek I. BeastHUN császár!
-
Susarc #11924 a csúcs korszakban mikor levolt osztva a HWL-High Warlord rank 14- és bejutottam a szerver 10-es gárdájába semi HC játékkal:P 11 volt a maximum amit kitudtam hozni úgy,hogy a vendéglátó miatt nekem volt szabadnapom bőven még hétköznap is.....R12-13-14 pedig már nem evilági volt és ha nem voltál spariban a szerver császárjaival megfeszűlhettél akkor se lettél még 11 se.....ez WOW volt.....lehet itt máshogy lesz -
Lengyel2 #11923 Ilyen pesszimista társaságot... :D -
Susarc #11922 hááát az előre látottak alapján innen nem sokunk lesz emperor :D -
addig állj fél lábon, amíg innen bárki emperor lesz :) -
Susarc #11920 pontosan....aki kanmajomnak nevezi el a kariját az nyílván nem az én baráti körömbe való és nem is fogok vele szivesen játszani:P de attól még kanmajom szukaribi-vel biztos jól eltud instázni :D -
Lengyel2 #11919 Az én módszerem az a névválasztásra, hogy beütöm a keresőbe, hogy uesp wiki/ Tamriel /Lore /names, és ott keresgélek a karakteremnek egy olyan nevet, ami a lore-ban illik a fajához.
De egyébként a névválasztásnál soha ne felejtsétek el azt a szempontot, hehe, hogy mi lesz akkor, ha egyszer ez az első main karakteretek eljut az Emperor-ságig, és eljön a koronázás napja, és mindannyian köréje gyűlünk és elkezdjük éltetni, akkor milyen nevet kiabáljuk? "Hail Emperor kanmajom!" vagy "Long live Emperor Béla1995"? :D Szóval próbálgassátok, jól hangzik-e a nevetek az Emperor előtaggal. :)) -
Természetesen ez csak egy játék, de a való élethez hasonlóan itt is főleg külsőségek alapján ítélik meg az emberek egymást. Ne nagyon lepődj majd meg, ha a Kanmajom nevű karaktered kevésbé talál majd értelmes társaságot.
Bár, ki tudja, kinek mi az értelmes. -
Ubi™ #11917 Ezért a hozzászólásért kár volt regisztrálnod.
-
kérdés krafting-al kapcsolatos mondjunk nord vagyok de guild bankba van bosmer armor ha felveszem és nincs meg a könyv akkor hogy fog kinézni nord vagy bosmer skin lesz? -
thegodhimself #11915 sztem az hülyeség. ez egy játék, nem az élet, ha én kanmajom akarok lenni benne akkor az leszek. senkinek köze nincs hozzá. -
azt hiszem nem munkaidő végén kell beindítani az ötletgépezetet
maradjunk annyiban hogy nyertél
-
Munkie #11913 Vagy elküldöd nekem a tiédet, én pedig neked az enyémet, és aki az (random) emberek közül először kitalálja, nyer egy ingyen accountot! -
írd be a jelszavadat a karaktered nevének
márha szeretsz veszélyesen élni -
"trombitásfrédi" - volt ilyen karakterem valamelyik mmoban anno, igaz rövid életű volt, és szerintem valaminek a hatása alatt kreáltam. :) -
Ha lenne külön RP szerver azt mondanám..., de így szerintem kedved szerint olyat ami nem túl "Béla1995" :D Én személy szerint örülnék ha mindenki RP nevet választana -fajhoz illőt, viszont azzal az a bajom hogy kicsit körülményes beazonosítani az ismerősöket.
És amúgy is ha kitalálsz valami jót akkor tuti "error: name already used by other user" :D -
Engem a névválasztás annyiban dilemma hogy vezetékneve is legyen e a karinak:D -
Munkie #11908 Nyilván én sem ilyen agyatlan névre gondoltam, bármennyire csábító akár Jonnyka épkézláb ötlete is. x) -
Susarc #11907 én azt gondolom aki nem ad korrekt nevet/nem qwerty,meg kdhfkasdjh meg 1112kjh meg puncivadász,trombitásfrédi,makimajom, stb/ a karakterének egy ilyen játékban az se a másikat se önmagát nem tiszteli! -
Munkie #11906 Köszönöm, nem veszek semmit! :D -
mindenképp nevezd krumplistésztának, mert:
a) az finom
b) valahol biztos előjön a játék során