24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Printscreen az "ideálról" 2-3 óra tanakodás után :), majd gyors kilépés, és 2 perc alatt megvan az új karakter a már előre "elrakott" beállításokkal. -
A bétában nem láttam lehetőséget a visszavonásra. De talán ha írsz supportnak, pár napig még mentik majd. (illenék nekik) -
Munkie #11982 De amíg a véglegeset alkotod, hogy lépsz vissza törölni, hogy meglegyen a neved? :O Vagy itt el lehet menteni amit beállítasz? (karakter külső) -
Remélem az is marad, akkor elég lesz lefoglalni a nevet valami placeholder karakterrel amíg a véglegeset alkotom. :D -
Nephin #11980 Instant volt. -
SANTANTICA #11979 Karaktert törölt már valaki? Van itt is ilyen 24 óra alatt még meggondolhatod és cancel dolog? Vagy instant delete ? -
SANTANTICA #11978 Köszönöm :) -

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Következő béta a jövő héten. -
Ma már minden bankártyával lehet neten fizetni, ha van a hátulján CCV kód. Nem kell h dombornyomott legyen. -
Big szpojlűr vídiű
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Megoldható, asszem .ini-t kell átírni, anno linkelte itt valaki.
Egyébként megjelent a havok logoja a zenimax és beth mellett :) -
#10800 Ez kell neked 
-
Hát, akkor ugyanaz mint a wownál, akinek nincs kártyája, vagy paypal accountja, az vagy vesz gamecardot a játékkal együtt, vagy nem játszik. 18 évesen ez nem hiszem, hogy gond 2014-ben.
De azért én megvárnám a hivatalos bejelentést, amely lassan időszerű, benne a csomagokkal és kedvezményekkl. -
SANTANTICA #11970 1.0.0.813000 az új verzió
van arra lehetőség, hogy az indításkor a két videót alapból skippelje? (klikkre átugrik, de nagyon hangos és a szomszéd is tudja, hogy mikor kezdem az ESO-t) -
ShaiHulud #11969 viszont az elso 30 naphoz is kell megadni subscription plant.
" The first 30 days begin at or after the official launch of the game when players select their preferred subscription plan. Subscription fees will only be charged after the first 30 days."
https://help.elderscrollsonline.com/app/storefaq -
Igen és értem amit írnak de számomra ez nem jelenti azt, hogy "nem, nem kell dombornyomott kártya fiam elég lesz a feltöltőkártya is"
Aztán lehet csak a cdgalaxison tájékozatlanok még és nyugodtan előrendelhetem szerinted? -
Ubi™ #11967 És ebben hol van a PvP? Mert én csak egy feltünési viszketegségben szenvedő elmebeteget látok, aki az 5 éves gyerekeknek készült játékban éli ki beteges hajlamait? -
Ide veled, régi kardunk!
-
LadyWhox #11965 Azért azt pl. nem értem, hogy miért nem lehet kicsit visszaolvasni ebben a fórumban ahelyett, hogy xxx-szer újra és újra feltesztek olyan kérdéseket amik már isten tudja hányszor le van írva?
-
Munkie #11964 Na na, nem szanaszét hevertek! Ha belegondolsz életszerű, hiszen az őröknek is kell fegyverraktár! :P -
Igen, emelték, de el is mondja a videóban a srác :) -
Nephin #11962 Ez oké, de kinek volt gondja a többi fegyverrel defaultként? :D -
Players will have unlimited access for the first 30 days following activation and can continue playing beyond that with a subscription of $14.99 (€12.99 / £8.99) /month (30 days).
https://help.elderscrollsonline.com/app/answers/detail/a_id/2328 -
Előző verzióban márpedig a folyosó közepén volt egy valag fegyver rack ami baromi hülyén nézett ki szvsz. Szerintem jó ez. Mire kiérsz valszeg találni fogsz a mobokból más fegyvereket, mert növelték a dropját. -
Hát a wownúboknak az aréna a világ közepe. -
És ez szerinted a pvp. :D -
nomiss #11957 ja ez nagyon gáz..... -
Jah és az lemaradt hogy tudtommal lehet majd venni boltokban gamecardot (2hónapos) és akkor nem fontos a bankkártya. De ez se tuti :D -
én Jaime nevű dragonknight-ot csinálok és az emperor-t fogom vadászni. :D Remélem lesz "Kingslayer" acsi. -
Eksz #11954 Teljesen eselytelen, az emperorsag itt nem 1 emberes moka. -
Nephin #11953 Hmm. Megnéztem a videót az új kezdésről. Hááátööö... mi az értelme annak, hogy csak kard választható? Valamint: komolyan egy full armoros, felszerelt karakterrel lépek ki a világba utána? Mennyire "életszerű" az, hogy egy börtönben szanaszét hevernek a páncélok és felszerelések? :D -
Elvileg 30nap jár a játékhoz ha megveszed, de én a helyedben nem cd-galaxisnál venném, bár olcsóbb az átlagnál de nem tartalmaz pre-order extrákat. (Vagy ezek szerint ott 30nap free sincs benne? :O) De ez nem 100% ne erre alapozz.
-
-
Ywalar #11950 Csak pénz kérdése, hogy tudja e fizetni a kis koreaiakat akik felváltva kiseggelik az császári rangot :) -
thegodhimself #11949 látom nem sok fogalmatok van pvp-röl...
https://www.youtube.com/watch?v=oq6E01Qmb_c -
Sziasztok
cdgalaxis.hu:
A játék nem tartalmaz feltöltőkártyát, telepítésekor egy internetes felhasználói fiókot (account) kell létrehozni, melynél meg kell adni vagy egy megfelelő bankkártya, vagy ha lesz, egy feltöltőkártya (Gamecard) számát. Bankkártya vagy feltöltőkártya hiányában elképzelhető, hogy NEM lehet elkezdeni játszani a játékkal!
Most akartam preorderelni meló után a játékot de elbizonytalanodtam.
Bankkártyám van, de nem dombornyomott(tehát nem tudok vele neten fizetni) és 100%ra kéne tudnom, hogy feltöltőkártya elég e az induláshoz vagy mindenképpen kell e dombornyomott kártyaszám. -
nomiss #11947 lol van kard vagy kard amit az elején választhatunk ? szuper..... -
cpuma #11946 érdekes hozzáállás, de jó, hogy mindenki megtalálja a játékban a célját.
Ez kb. olyan, mint való életben a nyugdíjasokat lökdösni le a járdáról... -
thegodhimself #11945 de ez random pvp, az csak noobbashing. nekem 2k-s ratingom volt az előző szezonban rbg-n warlock-al meg hunterrel, horda oldalon. bár amig nem lesz aréna addig töknyolc, mert az fog nyerni ahol többen vannak és kevesebb idióta. és hidd el mindig a te csapatodban van több idióta és a kevesebb healer....
azt hiszem a resselőket fogom majd genkelni sorcival vagy nb-vel, azt nagyon nem lehet elb@szni..