24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Susarc #12025 áááá ez baromság.....főleg az elején szerintem mindenki fog olyan dolgokra is pakolni amit később soha nem fog használni vagy megbánja és hasonlók....egy új MMO-ban az első kari mindig amolyan TESZT szerepet is betölt.....
2. 3. ALT-oddal már profi leszel:P és a retalent pedig abban segt,hogy valóban olyan karit tudj építeni amilyet akartál is magadnak.... -
Susarc #12024 személy szerint szeretném is,hogy egy ilyen karit kb 1 hitelhessek PVP-ben....és ugyanez legyen igaz egy sorcira is aki 49 magicával próbál majd érvényesülni vagy egy "warrival" aki 49 health-en kb 2-3 at tud suhintani aztán meg piheg ,mert se staminája se magickája értelmes skillek ellövésére.... -
És az elveszített pontot hogy szerzed vissza?
-
Skillpontvesztés jó ötlet. Támogatnám erősen. -
Előző videójában mondta, hogy amíg fejlődik a plusz sebzés miatt végig staminára pakol, majd resetteli. -
Azért szerencsére, mert gondolkodjon a játékos mire költi a lóvét. Ne legyen mindenes. Egyébként 7 nap alatt laza játékkal összejön ennyi. -
Lehetne drágább is, illetve resetnél pontot is kéne veszíteni, az lenne a legjobb. -
"Reworked the re-spec cost to 100 gold per skill point. This results in a very similar cost as the old formula for the first 60 skill points, and a significant reduction in the cost beyond that." -
minden csak elég hangos sírás kérdése zenimaxiknál - én örülök ennek, te pl. nem, mások megint igen vagy nem, jóvanaz' :) -
HyperManiac #12015 Jézus! Ez kurva drága. És miért szerencsére? Én szeretetk különböző buildeket próbálgatni, és gazdag sosem leszek, ahogy egy mmo-ban sem voltam. -
Szerencsére több lesz annál. Ha jól rémlik pontonként 100 gold. De tájékozottabbak felvilágosítanak. -
Nephin #12013 Pontonként 100 gold. -
HyperManiac #12012 Azt hallottam (remélem csak tréfa) hogy a skill reset 7k lesz. valaki tud erről valamit? -
Nephin #12011 azt az egyet* -
Nephin #12010 Igazából szeretném mindenhová az az egy pacit vinni, tudod, megbízható társ a harcban, sajnálnám, ha nem lehetne bevinni Cyrodiilba. :) -
Nephin #12009 A legfrissebb patch után ez korántsem biztos, hogy jó ötlet. -
Biztos (illetve várható) lesz alliance pontért vehető ló is :) -
Én azon is gondolkodom hogy 2 fajta armort használni is jó lehet akár overcharge ok miatt:D -
Mindenki arra rak amire akar, a választás szabad. Ha valaki egyre rak, az ő baja. -
Susarc #12005 sry! viszont vissza térhetnénk megint arra,hogy nagyon úgy néz ki,hogy mindenki 49-es stattal fog rohangálni.....ez így elég béna....olyan mintha a többi 2 stat teljesen elhanyagolható lenne.....
-
Nephin #12004 Az nem gazdaságos. :P -
Vegyél két lovat, egyiket etesd PVE-re egyiket PVP-re :) -
Nephin #12002 Főleg azért érdekel, hogy a PvP-szempontokat is figyelembe kell-e vennem, mikor etetem. :) -
Figyeljünk már oda és kicsit csillapodjunk, 4 hsz-el ezelőtt linkelték. -
Susarc #12000 meglett nyújtva az FPS ben a FOV? vagy csak reggel van és nem ittam KV-t ? :)
-
Susarc #11999 

-
ha 17k-ér nem hajlandó velem elteleportálni a világ egy távoli pontjára, akkor ott rohadjon meg, ahol hagyom :D -
Nephin #11997 Cyrodiilban vajon használhatjuk a PvE-s lovunkat vagy csak az ott szerezhetőt? -
end game+veteran rész -
öö én rányomtam a linkre, amiben volt egy link, ahol ez le van írva -
Láss, ne csak nézz! -
mgerihun #11993 jó is volt :) pvp old
Igaz én alis voltam de csak 1-1 premade volt serveren, mindenki ismert mindenkit és nagy respect volt, kb bármelyik guildbe bemeléphettél és teambe csak kihalás útján lehetett bekerülni. Nálunk is megbeszélt sorrend ment, magemmel harmadik voltam serveren, előttem 2 pala volt természetesen.
-
nomiss #11992 ezt hol olvasta sehol se látom twiterren sincs -
titani #11991 Mert a Dark Souls 2 is akkor jelenik meg... :P -
MaRee #11990 Én ugyan ezt csináltam régen valamelyik játéknál, csak nem karcoltam hanem ceruzával egy halvány vonal
-
Susarc #11989 MIÉÉÉÉÉÉRT a jövő hét MIÉÉÉÉRT :) -
Karcold meg a monitorod ahol a csúszka áll.
-
Meg kellene kérni valami addon gurut, hogy csináljon egy addont, amely kiír egy-egy számot a csúszkák mellé. Nem hiszem, hogy egy bonyolult dolog annak, aki ért hozzá. -
Munkie #11986 Végülis igaz! :) -
Pontosan. :D