24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Hajjaj. 
Ihletet kaptam és meg is csináltam az első meme képet a guildel kapcsolatban. Nekem tetszik. (Remélem ezután nem kell a 3. frakcióhoz mennem.)
-
Főleg ott!4 :D -
Akkor sajnos ellenfelek leszünk, és legyilkolunk titeket, kb mindenhol. 
-
Mivel a Nemesis guild már régóta nem hallatott magáról úgy döntöttem, hogy a Renegade guildet fogom erősíteni. Nephin majd az adminisztrációval kapcsolatban írok, ahogy közeledik a megjelenés.
(Előbbi gondolom feloszlott, vagy nem tudom)

-
Nephin #12101
-
Munkie #12100 Én megyek ahova Empress Nephin vezényel. x) -
Elsőre ki kell választani, hogy melyiket akarod. Bár most hogy ezt írtad, szerintem ameddig nem váltod le addig mindig abban leszel így még sem lesz olyan nehéz a tájékozódás. Ki kéne majd találni, hogy frakciónként hova menjünk. -
Nephin #12098 Ki kell választani. -
Munkie #12097 Kicsit elkezdtem olvasgatni a PVP után, kövi bétában az kerül tesztelésre, "kiismerésre". Egyet nem értek csak: a home campaignt mindenki kapja, vagy lehet választani? (A legelsőre gondolok, ha jól tudom utána lehet váltani a home -ot, először ingyen, másodjára valami összegért-feltéve ha van benne hely-) -
Szerintem kelleni fog pár hónap mire kialakul a pvp pont az utolsó mondatod miatt. Mivel a kampányok végén bárki átmehet másikba (home szinten) ezért nem lesz olyan egyértelmű az adott kampányban az oldalak erőssége, mint mondjuk a guild wars 2ben.
Ottani commander szintű dolog mindenképp kellene, mert ez így eléggé fejetlenség hogyha a pug raidet nézzük. Azt nem figyeltem, de lehet nyitott raidet csinálni és annak nevet adni? Legalább az mutatná, hogy mit akar az a group és úgy oda csatlakozni. -
>lemming train, legyőzhetetlen jelenség:D -
SANTANTICA #12094 Jó ötlet volt ESO-ban a területet "ketté szedni" (és még a halak is jól laknak időnként :) ), mert így nagy stratégiai jelentősége lehet a hidaknak, gázlóknak!
Itt megtiszteltetés lehet ha teszem azt a klánod feladata szerver szinten, hogy "csak" védeni kell a hidat :)
Egy kimerítő írást még szívesen látnék PVP-ről. Hogyan működnek az utánpótlás vonalak, mik a tényleges szerepük a fatelepeknek stb...
A második bétában már a harcmodor is jelentősen változott! Az elsőben még a klasszikus "be a várba és tartani minden áron" volt a mostaniban a legtöbb csata már kint a mezőn, az ellen elébe vágásával történt.
Nagyon hiányzik egy hasonló rendszer mint pl GW2-ben, KELL! a commanderi jelzés, mert nem lehet koordinálni az embereket rendesen.
Már ott is volt minden szervernek saját TS-e, klánszobákkal, de a közös eventeken mindenki halhatta a commandert. Remélem minimum itt is lesz valami hasonlatos megoldás.
Jelenleg úgy látom, hogy PVP-n az az oldal fog dominálni, akik szerver szinten szervezettebbek. A külön guild eventeknek csak rész feladatuk lehet (ami nagyon fontos, pl a fenti hídtartás stb).
Kinek mi a tapasztalata? Várható, hogy több lesz egy zergfesztiválnál a pvp?
Ki tudja nőni magát a kezdeti "azt se tudom mi történik de a sok ember arra megy, hát megyek én is" gyerekbetegség? -
Susarc #12093 jáj,de idegesítő a streamer gyerek:S -
Susarc #12092 zsír! vacsihoz jó lesz:D -
Remélem nem volt még. Nem rémlik.
-
Bandras DaSilva #12090 Az a baj ezekkel a streamekkel, hogy érdekelnek is, meg bele is szoktam nézni, de azzal együtt meg mindig félek kicsit, hogy lelövi a poénokat...
A betaval is ez a bajom, hogy tolnám jövő héten is, mert tetszik nagyon meg lenne mit kipróbálni, csak hát akkor meg nagyon ismerni fogom a kezdő területeket...kemény problémák ezek tudom... -
VR10 Dragonknight stream (most megy) -
Live streamek a hétvégére (magas szintű tartalmak, veterán rangok, dungeonok, miegymás - ami az eddigi bétákból kimaradt):
Elder Scrolls Off The Record:
http://www.twitch.tv/questgamingnetwork
Teso Elite:
http://www.tesoelite.com/forums/streams/tesoelite.10/channel
Aki ráakad még újabbakra, ne tartsa magában :) FB-n is frissítem majd a listát. -
Dehogy adom fel, eszembe se jutott, teljesen félre lett értve amit írtam (ahhoz több kell) :)
A béta hétvégével kapcsolatban írtam, bár belátom, én is nyűgösebb vagyok ma mint általában (főleg, hogy újra feltűntek bizonyos elemek a fórumon, ami nem lesz jó a jövőre nézve - de ez legyen az én bajom). Szegény finn IGN szerkesztőség kapott 500 keyt, mint két hete mindenki más a világon. Ők ezt egyből kihírezték, hogy "tessék küldeni emailt, és lesz kulcsotok", és beleírták, hogy a márc. 14-17-es hétvégére szólóan. Ennyi. Apró hiba volt részükről - azóta le is szedték a felhívást -, de így tudjuk, amit sejtettünk, hogy jövő héten lesz az újabb béta.
Az, hogy a hivatalos twitterre mint copypastelnek a ZOS-tól, az jelen esetben nem számít, hiszen keddig nem fogják bejelenteni, ahogy eddig sem tették. -
Bandras DaSilva #12086 No, Fred, itt a végére már ne veszítsd el a türelmed! Olyan szépen, higgadtan informáltál mindenkit, hogy öröm volt nézni. És ezt tényleg így gondolom, nem szarkazmus.
Már csak pár hét, aztán lehet még többet küzdeni a fórumokon:)
Ne add fel!
-
Susarc #12085 release előtt egy héttel meg mi értelme lenne bétának? jövőhéten lesz azt hali....vagy lehet már nem is lesz -
nomiss #12084 ezt most nem értem ne haragudj , téged egy szóval sem emlitettelek bántotalak semmivel sem. részemröl minden elsimerésem amit csinálsz , és szívesen olvasom is amit írsz , mert mindig segítőkész és nagyon hasznos is . Ha elolvasod amit írtam az a finnek írásánák szólt ..
Ettöl függeetlenül ha ez bánt komment volt akkkor elnézést kérek tőled.
-
Nephin #12083 +1 -
I know that feel bro. Variance blogon is release előtt/első pár hónapban voltak katasztrofális olvasóink, akik hála az égnek szép lassan eltűntek. 
Ha valami nagy sírás van, elégedetlenség azért arra gondoljunk, hogy a többségnek általában jó és tetszik az adott dolog és ők elvannak,játszanak amíg a másik minimális fél bullshittel árasztja el a netet. -
igen így értettem én is
meh, mind1 én örülök továbbra is a "munkásságodnak", ha egyedül is vagyok vele (nem vagyok), felfogtam, hogy jövő hétvégén béta, nem is csinálok programot :) -
Nem arra gondoltam, azt akkor is csinálom, ha csak 1 ember olvassa :)
Hanem, hogy én vagyok hülye, hogy leállok bizonygatni valamit, ami véletlenül kiszivárgott 2014-ben. Abban a korban, amikor a híradások fele szivárogtatásról és leakelt anyagok körüli hisztikről szólnak. De, ha az ESO kapcsán hibázik egy portál, és hamarabb posztol egy akciót, akkor már ötször kell elmagyarázni, mert a drága júzer akkora szemekkel néz hitetlenül, mint egy szűz tinédzser az amszterdami bordélynegyedben az gimis osztálykiránduláson. Ahelyett, hogy örülne, hogy a jövő hétvégére megint nem kell programot csinálni.
-
Nephin #12079 Nem kell, csak az idiótákat kell ignorálni. :) -
esküszöm nem bántásból, de egyetértek
jót gondolom még nem láttál abból, hogy folyamatosan erőfeszítéseket teszel (pl a hírek behúzásával), rosszat annál többet
kedves fred, a legnagyobb, legmélyebb tisztelettel: hülye vagy. -
Én vagyok a hülye egyébiránt. Szarni kellene bele az egészbe magasról, egyszerűbbek lenne a mindennapok. :) -
Akkor most kiderül, hogy a játék is csak egy átverés, valójában nem is létezik? :( -
Jó, akkor HAZUDTAK a Finnek, HAZUDTAM én is, nincs key igénylés náluk a jövő hétre, BULLSHIT AZ EGÉSZ. Parancsolj kérlek. Ezen ne múljon a kellemes hétvégéd! -
Whysper #12074 Bocs,ha ezt mondom ,de egy közelahrci tempalrnak a spelles templar ütésekbe nincs nagyon pl. Ardric Spear ág.. csak knockbackje van. bár sose értettem miér tjó egy meleenek ,ha ellök! Ha meg a kétkezes fegyvert nézem kb Uppercut ami stunnol, de 1: olyan drága ,hogy kb staminara is pakolva 2-t lehet eltolni 2: és olyan lassan csinálja ,hogy kb. csak akkor nem tudsz elugrani előlle ,ha mob vagy vagy éppen belemozogsz..Mgá a Charge is csak sebez és nem stunnol vagy dazel vagy lassít. Dualba csak a hidden blade ami snarel...Azért nem vagyok nagyon elájulva, ha csak nem shielddel mész.!! 8)
Mind1 lényeg templar ágon nem igazán létezik lassító vagy ha igan vagy lassan castolja el vagy nagyon sokba kerül. Ezzel csak arra célzok ,hog ynem éri meg. inkább 2x rá chargeolok 1 stun költségéért! 8) -
nomiss #12073 én nem tudom hol szedték ezt a Finnek hogy jövő hét beta mert ez nem régi hivatalos a tiwtteren:
Elder Scrolls Online @TESOnline · 12 ó
@FuzzyHeadshott We haven't announced the date for the next #ESO beta test, but stick around! We'll announce details here in the future.
-
Although #12072 Igen mivel ez aktív rendszer, legalábbis én ezt a nevet adtam neki, nem passzív mint az említettek. Sokan ezt már nem az igazi rpgk közé sorolják. pedig nemcsak ettől függ valami jó rpg vagy sem. Lesz itt elég gondja sok játéknak azon kívül hogy egy szopatós buildeket építsenek.
Anno az aoc-ba nekem 1 hétig tartott míg összeraktam egyet amivel már nem bantha eledel voltam, minden kis szart végig kellett számolnom + a felszerelés statjait is + a sebzéseket. Ezt egy ilyen játékban nem lehet elsütni szerintem. -
Munkie #12071 Én is azt remélem, hogy nem lesz! Egyelőre azért messze nem tapasztalható az, mint a korábban említett mmoban. A spelleket kell egymáshoz szépen balanceolni, hogy mindnek legyen valamilyen helyzetben (adott "role"-nak megfelelően persze) értelme és szerepe. -
Munkie #12070 Ez már a fejlesztőkön múlik, mennyire figyelnek a balancera. (Persze megint csak nem érdemes porig nerfelni semmit sem). Ezért is mondtam, hogy egyelőre nem lehet erről fixen nyilatkozni, hiszen még meg sem jelent a játék. Azért végignézve (ha nem is az összeset, de) jó pár gameplayt és ahol íjjászok szerepeltek az ötből durvá 2-3 spell volt nagyjából azonos, mint aktív spell. Eddig, (ha nem is 100%ban!) de változatosabb skillspell használat megfigyelhető. Persze idővel majd mindenre fény derül. -
thegodhimself #12069 szerinted itt nem lesz? csak az ijjmizériát nézd meg... -
Although #12068 kicsit rosszul írtam a nevet, ez egy elég egyszerüen lényeget összefoglaló oldal, nem kell halom szöveget átrágni
TESo wiki
Nem nincs, ez más jelegű játék. Meg ehhez nem is kell mert gyakorlatilag nem tudod elrontani. Nem erről szól a játék.
-
thegodhimself #12067 ha rendesen kirakja a light armort és pl olyan staff-ot csinál ami shield-et is ad, akkor nem nagyon kell hp-ra pakolni. mivel 1-2 ütést azt kibír félhp-val ugyanakkor többre nem nagyon lesz esélye egy közelharci egységnek, annyi cc-je van. ugyanez van a nb-vel is a hp lopással meg a sok cc-vel pl fear simán megmakkant. -
Munkie #12066 Csak míg wowban van mindenre adott -recept-, adott kész talent mind pve mind pvpre, addig itt (talán, vagy legalábbis eddig) nincs fixen olyan hogy: "ezt használd erre ha nem akarsz szar lenni".