24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Arrol nem is beszelve, hogy mennyi sebzes bonust lehet ellenuk kapni a warrior guildtol. :D -
Dark elfek jó kis vámpírok lesznek a faji fire resist miatt. -
elég pain in the ass fenntartani a vámpírságot, legalábbis pl. morrowindban az volt -
Susarc #12264 Oh ty! már azt hittem semmi negusz nem jár érte..... -
Ahogy kezdesz éhes lenni úgy lépked. Itt a leírásuk.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Here are the stages and descriptions.
The first is a 30 minute buff that can be found in your Character Window. This is the lowest Vampirisim can get.
Stage 1 Vampirisim 30 minutes -You take 50% more damage from fire attacks. -Feeding reduces you vampirisim stage, sneak up behind an enemy humanoid to feed on them.
Stage 2 Vampirisim 60 minutes -Your health regenerates 25% slower. -You take 50% more damage from fire attacks. -Your Vampirisim abilities cost 20% less health to cast. -Feeding reduces you vampirisim stage, sneak up behind an enemy humanoid to feed on them.
Stage 3 Vampirisim 90 minutes -Your health regenerates 50% slower. -You take 50% more damage from fire attacks. -Your Vampirisim abilities cost 40% less health to cast. -Feeding reduces you vampirisim stage, sneak up behind an enemy humanoid to feed on them.
Stage 4 Vampirisim no timer -Your health regenerates 75% slower. -You take 50% more damage from fire attacks. -Your Vampirisim abilities cost 60% less health to cast. -Feeding reduces you vampirisim stage, sneak up behind an enemy humanoid to feed on them. -
TES sorozatban a vámpírságnak négy fokozata van, attól függően, mikor "evett", táplálkozott utoljára. -
Susarc #12261 mik ezek a Vámpír STAGE-ek?? -
Munkie #12260 Amúgy végigfutva a streameket (péntek óta nincs jobb dolgom :P), meglepően nincs többségben a nightblade. Vagy csak streamerek kötöttek egyezséget, hogy ne mutogassák az NB-t, mert így is túl sokan lesznek vele... :D -
Túlságosan csábító a shadow ága szerintem. -
Susarc #12258 mindenki NB???? -
Jaja. Ezen még a sweetfx sem segít.
-
Igen tudom, de így kb azon a szinten van. :) -
Munkie #12255 Ilyen a játék low grafon. :D -
Ez a morrowind?
-
Munkie #12253 Nightblade Healer Vámpáájör -
Lesz házi khajiit is. 
-
Én 200 körülire becsültem, de elképzelhetőnek tartom. Skyhardból jön 101, a szintünkből adódóan 49. Az egyéb küldik, insták, könyvek, stb ... kitehetik a maradék 150-et. De ez ugye azt jelenti, hogy mindent átfésültél, a pve területed, a pvp területet, az 50+ és 50++os területeket is. -
Susarc #12250 hmmm van annyi cucc egyáltalán?:P -
Hmm 300 max Skillpoints (?) -
SANTANTICA #12248 Igen esélyez, hogy ez az, köszi, le is szedem aztán majd kiprobálom. -
Nephin #12247 Lehet, hogy ez az: link -
SANTANTICA #12246 Aha, na azt majd megszerzem. -
Nephin #12245 Van valami multiquest-addon. -
Susarc #12244 addon -
SANTANTICA #12243 Hogy rakott ki oldalra több questet is? -
SANTANTICA #12242 :D kidobta a game :) -
SANTANTICA #12241 hmm, érdekes -
MaRee #12240 Lyaly de messze van még a rilisz 
-
Susarc #12239 kard+pajzs sorci
http://www.twitch.tv/tesoelite -
Vámpír/farkas csávót most kérdeztem meg, és azt mondta, hogy az összes sorci akivel beszélt azt mondta, hogy szar pvpben a minionok. -
ja mutatta a farkas formát is de nem vagyok elájulva tőle -
Nagyon fasza stream. Érdekes ez a vámpír. -
Ott nem volt vészes szerintem, jobban oda kellett figyelni az agro rangere. PvPben is jó lenne, ha lenne hasznuk. Majd elválik.
@Eksz, az jó lenne. Előre is köszi.
-
Szerintem aki megszokta a nekromata létet, annak nem okozott gondot koordinálásuk. Nem rosszabbak, mint GW1-ben. -
Eksz #12233 Legutobbi betaban mar nemvolt ilyen problemam, bar lehet csak belelatni akarom, de okositottak mar rajtuk, a jovo heti betaban mar biztosan okosabbak lesznek.
Valamint teszek egy felelotlen igeretet arra, hogy ha vegre valoban nem csak 1-17 beta lesz a kovetkezo, akkor megprobalok minel magasabb szintre jutni es nemi informacioval szolgalni a petek milyensegerol. Leven, hogy en is ezt a jatekstilust neztem ki magamnak megjelenes utanra. -
Volt rá panasz, hogy egyáltalán nem lehet őket kontrollálni, mindent behúztak, hülyék stb. Erről vélemény? -
Eksz #12231 *onallo eletet elo -
Eksz #12230 Eloszor enis panikoltam, de nem olyan rossz ez szerintem 2 onallo eletet oli kis izemizetol. -
Ez nyugtató jellegű volt? Csak mert pánikba estem. Két helyet foglal staffnyi light attak sebzéssért. 
-
Nephin #12228 És erre harapnak a halak? :D