24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
alienenemy #12350 Kösz az infot. Ez itt egy IceqX hűtésű Gigabyte, nem találtam rajta ilyen kapcsolót. Ez ráadásul alapból egy húzott verzió. -
eredeti sapphire-okon ment ez stabilan (nekem is így van btw)
ha ilyen nagy baszom hűtő van a kártyádon, akkor jó esélyed van rá hogy menni fog
egyébként meg lehet próbálkozni sima overlock-kal, valami külső progival, merhogy a 2 kártya között az árukon kívül csak a frekvenciák jelentenek különbséget (már ha 2 gigás a 6950ed)
vigyázni kell, mer a 6970 50 wattal többet fogyaszt, nyilván nem véletlenül, megsülhet a 6950, ha ész nélkül húzgálja az ember
tl;dr: nekem eredeti sapphire így kapcsolósan van 6970re lőve, a többi (későbbi gyártású) típusnál meg szoftveresen overlockkal kell játszani
ezt a linket javaslom átnyálazni -
Nekem volt ilyenem. Dual BIOS-os kártya. Arra szolgált, hogy az egyik BIOS-ra 6970-es BIOS-t írtál és ment simán 6970-esként a kártya. Az első szériás 6950-esek ilyenek voltak kivétel nélkül, ugyanis egy az egyben ugyanazt adták el 6950-esként. Az átkapcsolás tulajdonképpen egy biztonsági megoldás, ha a BIOS írásnál valami nem jól sül el vagy nem megy a felírt BIOS, akkor a másik BIOS-ra kapcsolva ment a kártya és tudtad javítani. Nekem nem volt javításra szükségem. -
Susarc #12347 ott van ni! az a kis fekete kiálló bizbasz:P -
Susarc #12346 -
Susarc #12345 hát így el nem tudom magyarázni:o a vevő srác mutatta meg....azt hiszem a vidkari "alaplapján" van közel a tápcsatihoz egy ilyen iszonyat pici fekete tolókapcsolo ,de nem mindegyik 6950-es ASUS on van -
alienenemy #12344 Ez az átkapcsolod érdekelne. Van egy elfekvő 6950-em, amit már kivettem a gépemből, de még semmi baja. Mit kell átkapcsolni? Valami link esetleg, vagy mire keressek? (bocs, hogy off) -
Susarc #12343 beújjítottam egy új vidkarit /6950 helyett amit mellesleg a vevő homályosított fel,hogy átkapcsolod és 6970 :D / szóval azzal is bajnok volt az FPS nekem is 3 éves gép,de az új Asus 270X-el még Ultra árnyékokkal is marad az 50-60 / monitorom miatt V snync/ -
néztem a táblázatokat, a 3 éves gépem már igencsak az alja és a közepe között mocorog, de még nálam is teljesen szuper az fps - confirmed, tényleg az, sőt én még többnek is saccolom "élesben" -
Ubi™ #12341 Ok, I give up.
-
cain #12340 mindkettő ugyanarra az alap tárolós rendszerre épül. -
Ubi™ #12339 Igen vannak benne olyan mobok, akiknek van ilyen ability, vagy külső eseményre resetelte a threat listát, de attól még ugyanúgy az alap tárolós threat rendszerre épül. -
Ubi™ #12338 Úgy néz ki, mintha 99 lenne a max fps. -
cain #12337 pl. eq2. az alap aggro típus az összesítő listás, de már évekkel ezelőtt volt benne görgetett aggro listás mob (utolsó x perc számít), valamint valamilyen eventhez, vagy eltelt időhöz fűződő memwipeos is. -
Igen ad bónuszokat vámpírok ellen, de ahhoz a skillnek bent kell lennie és azzal csapkodni az illetőt. Ugyan ez a vérfarkasok ellen is igaz, mert van olyan passzívja, hogy már ellenük is hat.
Ha PvPben elkezdesz sneakből kajálni egy playert akkor az megszakíthatatlan cc (elvileg) pár másodpercig miközben gyógyulsz. Ha olyan játékos használja aki kis csapatokban vadászik akkor nagyon jó cucc. Vérfarkas formában nem tudsz kijönni a cckből így kukázni tudnak ha okosak. -
Ubi™ #12335 Ez melyik játék is? -
ShaiHulud #12334 http://www.elderscrollsonline.com/en/news/post/2013/07/01/inside-eso-dungeons
ez is jo olvasmany, tank es monster behaviors resz. -
Munkie #12333 Na ez egy jó kis leírása az említett kérdésnek. -
Némi graf/proci teszt különféle felbontásokkal és beállításokkal:
- összefoglaló, angol nyelven
- eredeti és részletesebb, orosz nyelven -
ShaiHulud #12331 na talaltam ilyet, nem tudom volt mar vagy sem
"Q: I wanted to ask, about taunting system and aggro system in general. How does that work? You do not have fixed target, you have an area of affect.
A: There is no aggro meter, and there is no situation where all of the sudden you have all the aggro. It is more like when there are 8 guys that were fighting, and one of them is really powerful. Obviously the tank is going to want to get that guy, and the tank might be a guy in light armor and staff, or might be a traditional tank, but you want one person focused on at least that guy, and if you can take some more that is great. The way that you taunt is based on abilities, so there is one handed sword abilities that taunt, and there is also fighters guild abilities that taunt. So, you would taunt a guy, he is on you for a while, and if he is not interested in you anymore, you either have to taunt him again or just keep attacking, keep making him think you are the most threatening thing in the world.
Basically, you will not be able to take on everything as a tank. There are so many things happening, you probably won’t be able to survive all the attacks. You cannot pick up everybody. Usually what happens is, when I tank, I take the biggest guy and one or two others, and since I know all the mechanics, it sounds like I am cheating, :), but if you know all of the mechanics, you can probably take 3 or 4 guys, and then everybody else should just have to deal with it. Tanking is more about figuring out what the biggest threat on their side is, and convincing them that you are the biggest threat on your side."
http://teso.mmorpg-life.com/eso-interview-with-maria-aliprando/ -
Johika #12330 Ha 2-3 mob uti a tankot akkor meghal. Ne az eddigi MMOkba gondolkodjatok itt a skilleket nem ugy fogjatok hasznalni. Stamina/magicka ha elfogy konyen halsz. -
cain #12329 már hogyne lenne. van olyan mob, amelyik ezt használja, a másik meg azt. -
Engem különösebben nem mozgat az "új" tartalom a következő bétában, arra ott lesz a végleges karakterem. Viszont egy kicsit örülnék, ha a következő béta már régiók szerinti elosztással menne, azaz végre láthatnánk is, hogy nem csak létezik ,de működik is az EU server. Egy kicsit szomorú lennék, ha egy normálisan tesztelt server helyett kapnánk valamit, hogy "na menjenek játszani ők is". -
Although #12327 A különbség a karakter tervezés, pl ha nem építettem be a mind phase-t a demomra viccből, akkor az egy csoportba azonnal rájönnek, mivel a boss nagy valószínűséggel lejön a tankról többször mint kellene, hiába használ jó featot a tank ez önmagában nem elég ha a dps elszúrja a sajátját. Ez egy szigorúbb rendszer és nagyon nehéz jól felépíteni a játékot, szerintem nehezebb mint a teso jelegűt. Persze ez igazán 2010-ig volt igaz. -
ShaiHulud #12326 taunt az van ketto is, 1h+shielden a puncture, es undaunted agon az inner fire, midnketto 15 secre fixalja a celpontot hozzad. Petnek nem tudom van-e valami tauntja, neha magara huzigalta, magan tudta tartani ideig-oraig a mobot amit utott.
egy tanknak szerintem fog kelleni midnketto tauntolos cucc, mar csak azert is mert az egyik staminat a masik magickat hasznal. persze gondolom azt is lehet hogy csak puncturet racsapni 2-3 kulonbozo mobra is, kerdes hogy staminaval hogy lehet birni, mikozben blockolni is kene.
valami threat rendszer pedig tuti van. -
Although #12325 Nem tudom swtorba még nem volt tankom de az acoba igen és ott vannak aggro növelő perkek valamint a dpsek részére hate csökkentők Így is fel lehet építeni valamit. Más jelegű játék, főleg ha puzzle bossok is vannak mint az aocba is meg a secret worldbe de volt egy kettő jó boss az swtorba is. Más stílus, más játék. Kettőt nehéz keverni. Ehhez a fajta stílushoz mint a TESO nem kell sok gondolkodás. De ahogy elnéztem a videókat a bétákról, volt akiknek ez is magas szint. :) -
Ubi™ #12324 Mind a kettőnek nincs értelme, mert kizárja egymást. -
cain #12323 igazából a legtöbb játékba idővel belekerül mindegyik. -
cain #12322 szvsz nincs rá feltétlenül szükség, hogy direkt tauntok legyenek a játékban. a legtöbb játékban úgyis csak az a taunt ér valamit, ami direkt pozíciót is emelt a threat listán. -
Nephin #12321 Óóóó, akkor nagyon peches voltál. :( -
csatlakozom az előzőekhez, semmit nem néztem meg / olvastam el a témáról, egy grammal sem tudok többet, mint ezelőtt :)
bár kellett kerülgetni itt a hszeket, az biztos -
Munkie #12319 Értelemszerűen igen. Szimplán az alap petet neveztem meg. -
Munkie #12318 Engem az se zavar, ha nem kapunk újat. Jelenleg inkább az foglalkoztat, hogy véglegesítsem launchnál mit kezdjek! Mert nem tudom x)
Néztem én is főleg a Foundrys srácokat, és nem vette el a kedvem. Más nézni és más csinálni. + Rengeteg mindent nem mutattak, szóval akad bőven amit magunknak kell felfedezni. Nem tudom mit hallhattál ami így kedvedet szegte :D -
Ha már "tank-pet", akkor sokkalta inkább az Unstable Clannfear hívható annak. -
Although #12316 persze be lehetne tenni valóságosan, olyan dolgokat mint ami a Dragon Age volt, hogy üvöltés perk:D Ez mint aggro növelő tényező, esetleg maga a nehéz páncél látványára generálni valamit. :) -
Nem néztem, de pont belefutottam egy olyan mondatba, amelybe nem kellett volna. Azon kellően felb.tam az agyam, és onnatól Diabloztam a hétvégén, amikor volt idő kicsit játszani. :) -
Susarc #12314 Őőőőő naív kérdés: mondjuk NEM NÉZED?:D:D -
Ubi™ #12313 A jelenlegi MMORPG játékokban két féle thread rendszer van.
Accumulative un. tárolt threat rendszer, amikor a mob a harc kezdetétől tárolja ki mennyi sebzést, gyógyítást visz be, és ez alapján választ célpontot. Ilyen a WoW, EQ2, SWTOR. Itt csak akkor kell kimondott taunt skill-t elnyomni, ha valaki magasabb threat-et generál és le kell húzni róla.
Cumulative un. halmozott threat rendszer, ahol a mob csak kis ideig tárolja ki mennyi sebzést, gyógyítást visz be. Itt könnyen le lehet húzni a aggro-t, pl. 1 nagy vagy több egymás utáni kisebb kritikál sebzéssel vagy gyógyítással. Ezért nagyon fontos a közvetlen aggro skill használata a tank-nak, mert másképp nem tudja magára vonni a mob figyelmét. Ezt a rendszer használják általában a targetless játékok, mint pl. a TERA és úgy néz ki, hogy a TESO is. -
Although #12312 Pedig nincs legalábbis olyan ami egy hagyományos értelemben képességekkel, perkekkel megtámogatott lenne.
Hogy mi alapján lehet? Vannak rá megoldások, meglátjátok itt milyen lesz. A skyrimba két fős kis csapatnál nehézpáncélos társat előreengedve magára húzta a tömeget pl. Nyilván a dps érték itt is számítani fog amit produkálsz, tehát könnyeben le fognak jönni a tanknak kinevezett egyénről ha nem vigyázol pl. -
Nem kell megnézni, ami spoileres, ilyen egyszerű. :D