24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Elsőre az jut eszembe, hogy a templar vonalor a restoring aura nagyon jó. -
Ez milyen szempontból befolyásolja, hogy sorcerer vagy templar alappal kezd? :) -
Csak ugye az is magicka és a heal is. Ezért jobb szerintem a resto staff+bow ilyen szempontból ha kell a ranged dmg. -
Nephin #12387 Teljesen jól megállná a helyét. :) -
Munkie #12386 Nem tudom mennyire állná meg a helyét destro staffal : Tudom lehet kb mindenből minden, de azért na :P Főleg ranged miatt érdekel a dps téma amúgy. -
Templar miért ne lehetne heal + dps? A sorcival ellentétben van healer ága is a dps mellé. :) -
Munkie #12384 Meg tudom érteni, nálam is dilemma azóta is, hogy sorci heal+dps vagy templar heal+tank....
-
Lesz majd :) -
Although #12382 Abba megegyezhetünk, itt nem is az a lényeg, nyilván itt fog kiderül a dpsről is megéri e a pénzét, mikor target lesz egy időre vagy gyorsan padlóra kerül. -

-
Susarc #12380 meg láncos buzogány:P -
Susarc #12379 jut eszembe: MIÉRT NINCS SZÁMSZERíJ?? meg NYíLPUSKA?? -
Munkie #12378 Dark Brotherhood :P -
Player16 #12377 Részemről dual wield!!!
De, hogy nightblade vagy templar... valószínűleg egy pénzérme segítségével oldom meg a startkor:))) -
Susarc #12376 priest nem használhat szúró fegyvert:P tehát bow-ot sem:) -
DB? -
Ha gyorsan beleteszik a DB-t, akkor én már elégedett leszek. Ott lesz vmi stormninja armor, oszt jónapot :D -
Warhammer onlineban nekem nagyon tetszett a warrior priest, szóval szerintem itt is egy hasonlót csinálok. Mace shield, resto staff/bow. Kb ilyen összképpel. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SANTANTICA #12372 Nálam még megy a dilemma ez ügyben, de igazán csak majd az első pár száz 50-es kari beszámolójánál fog kiderülni az igazság.
Szerencsés esetben már most jók a balanszok a karik között és a játékoson is múlik valami, nem csak az ha valaki beletalál egy OP konstellációba és nyomogatja az egyest.... -
Munkie #12371 Adom, kíváncsi lennék ki milyen kasztot képzel el magának itt, s milyen felépítéssel. Gondolok itt class+fegyó párosításra. Nagyon szép és cifrának tűnő (s mégis jól működő) buildeket láttam eddig. -
SANTANTICA #12370 Nem akarok bele szólni, de mindenkinek jobb lenne, ha személyeskedés helyett ESO-nál maradnánk, de ez csak egy javaslat. -
Munkie #12369 Bagoly mondja?! :'( -
Ő (a júzer) kiszedett 6-7 nótát a játékból, de van sokkal több, és mindegyiknek van male és female verziója, több stílusban/énekessel is. Ezekre vadászok :) (Ezek között van a Malu féle 4-5 dal is).
-
thegodhimself #12367 szerintem ne folytasd mert már így is eléggé hülyét csináltál magadból. -
thegodhimself #12366 álreg.. erre mondják mindenki magából indul ki... -
thegodhimself #12365 a wow-ról tudok nyilatkozni ott tankoltam hc-ban is a legutolsó raidcontent-et (is).
legalább két single target taunt kell és legalább egy aoe taunt. hogy miért? mert pl a tank üt valamit akkor termeli az agrót, elvileg rajta marad, a aoe miatt de van olyan dps aki nem tank célpontját támadja, hiába van rajta skull, akkor bizony tautolni kell és gyakran. a másik ok, hogy vannak olyan boss mechanikák ahol a tank bizonyos számú csapást tud elviselni és 4-5 ilyen "powerstike" után tankot kell váltani vagy meghal.
mivel itt nincs dps-től függő agro geneálás még ha 15 secenként kellene is agrózni sem elég egy taunt, pl van olyan boss ami add-okat idéz, amiket nem lehet cczni. -
SANTANTICA #12364 Kár, hogy a hétvégi bétában nem nyitnak meg új területeket, mert az ünnep miatt a városokban egy csomó terület le lesz zárva rendezvények miatt...egy csomó NPC nem lesz elérhető :D -
zsííííííír
majd holnap akkor összeszedem, félig-meddig a volt emulátorgyáros ruszki cimboráé a kredit, viszont éppen ezért valszeg lesz közte egy csomó szemét is
viszont így belehallgatva párba.. vannak nagyon kellemes muzsikák, aligvárós hogy játékban viszonthallós :) -
Igen, bár a második az a Gavin féle The Call, azt nem is tudtam, hogy belekerült :) -
nevermind, itt van hirtelen 3 találat, nézd majd meg kérlek, hogy ilyesmikre gondoltál-e -
ez kéne neked a háttérzajok nélkül, jól sejtem ? -
Jaja, bár fogalmam sincs, hogy ingame milyen néven rakták bele a többi dalt, vagy akár Malukah-t (eredeti nevén Judith de los Santos). -
Malukah - Three Hearts As One
ez lesz az pl., ugye? rajta vagyok :) -
Elsősorban Malukah bárd dalai, de jöhet bármilyen muzsika :) -
cain #12356 o/ -
fred fred fred hogy hívják az előadót, akinek a muzsikái érdekelnek? találtam egy raklap zenét -
cpuma #12354 az a nagy baj a bétával, hogy várom, eltelik a hétvége és marad a nagy üresség...
legalább karaktergenerálásra kihasználom -
cpuma #12353 még a végén a laptopomon is elég jól fog menni, kellemes meglepetés, hogy ilyen jól optimalizálják -
Ahogy az várható volt:
-
akkor vagy flasheld bele szoftveresen (ezt.. nem annyira javaslom, bár _elvileg_ biztonságos), vagy hekkeld meg a control panelt (szvsz ez kurvajó megoldás), vagy rángasd fel a voltokat msi afterburnerrel (ebben nem vagyok 100%-ig biztos, hogy teljes eredményt tudsz elérni)