24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nephin #12631 Az oké, de addig, míg van, ki tud jönni. :P :D -
Ubi™ #12630 Az pontosan kettő, mert a "Break Free" 50% stamina-t eszik. -
Nephin #12629 Amíg van staminád, mindig ki tudsz jönni a CC-ből. -
-
Rendben, tehát a semmifélében tévedtem. Majd meglátjuk mennyit ér, mert ennyi cc skill mellé elég kevésnek tűnik. -
TomStorm #12626 De onnan volt:) -
Ubi™ #12625 Ez pl megvéd a knockback és disabling effekttől, de biztos van más hasonló is. -
-
ShaiHulud #12623 Talking about the Left+Right mouse button CC break + immunity that everyone gets.
lemaradt -
ShaiHulud #12622 It does that bash if your blocking and press the left mouse button but if your currently stuck in some kind of CC effect the same commands actually break you out of the CC for 40% of your stamina and gives you about 5 seconds of immunity to further CC. -
igen az lesz az :) -
lehetne hogy 2 imunis lenne
volt e darkfissure -
Nephin #12619 Nekem a TOR-nál a Jézus-sugár vitt midnen ilyet. :D (trooper alapheal) -
Nephin #12618 Az is lehet. -
Nem swtor scoundrel/operative? Legalábbis nekem onnan rémlik. -
Nephin #12616 GW2? -
Engem inkább az zavar, hogy a játékosoknak sincs semmiféle olyan képessége ami megvédené őket a cc-tól. -
Ezen már én is gondolkodtam, hogy túl sok van belőle. Kvázi egy minibosst agyon lehet verni úgy, hogy meg sem üt. -
tul könyü? -
áááááááá hol hallottam ezt a puskás pap hülyeséget? -
Aztán jönnek a puskás papok, és megkergetik :) -
Nephin #12610 Képzeld el, ahogy a macskaember átváltozik farkasemberré... :D -
vérmacskafarkas?
medvedisznóember érzésem van -
Így van. Ezért kell az összes Kahjiit-ot (akik az ellenfeleinknél vannak) megfertőzni, hogy mind vérfarkassá váljon. Majd amíg ők a többszörös személyiség zavar miatt csak kóvályognak a pvp területen, legyőzhessük őket. -
cain #12607 afaik, hogy melee vagy ranged, azt nem a távolság dönti el, hanem a fegyver típusa. 1h+shield, dw és 2h melee, minden más nem. a bow ranged lesz akkor is, ha két centire lövöldözöl. -
:DDD jessz!
tehát pay to win. ennyi. -
Szóval az az oldal nyer pvpben amelyik több preorderelt macskát tart mint az AD? :D -
Aljas rágalom, mert a Khajiit az OP. Tehát aki megveszi a játékot, az győzött.
-
Én már előre meg is írtam a fórumokra szánt cry topic tartalmát hét nyelven! Powered by Google translator :D -
Munkie #12602 Egy hitelnek mindent. #yolo#swag -
remélem kiderül, hogy az imperial ilyen nagyon op valami a többiekhez képest, és akkor igaza lesz a trolloknak, akik szerint pay to win a fizetési modell :D
#festemazördögötafalra -
Hétvégén le kell tesztelni az imperial faji passzívokat keményen :) Aki megteszi, az majd írja le a tapasztalatokat, főleg ha van addon és látja a számokat. Mennyi ponttal mennyit sebez és mennyit gyógyít belőle. -
nomiss #12599 igaz...hülyeség volt megkérdezni is , igazad van -
Két hasznos kép: Enchanting Quick Reference, és Alchemy cross-reference table.
Nem tettem őket spoilerbe, mert így is el tudja dönteni mindenki, hogy akarja-e látni vagy sem. (: -
"melee", és ha valami melee hitre ad valamit, akkor a ranged hitre.. öö.. nem fog? -
Whysper #12596 Szép jó reggelt mindenkinek! Milyen szép napunk van ma is! 8) -
nomiss #12595 egy kérdés szerintetek az imeprial skill hogy mele hitre kapsz hp 10 % eséllyel bow lövessél működik-e ? vágom hogy ranged.. de physicalnak veszi játék mert stackel rá a medium bonusok is , az érdekelne hogy a imperial hp töltés menne-e bowval.. -
Az a szörnyű, hogy valaki "közülünk", csak rájött a tízperc és regelt egy másik nevet. Habár úrra tippelnék, mert akkor tűnik fel mindig, amikor ez az alreg, de a központozás miatt később kizártam ennek a lehetőségét. Az biztos, hogy szegény Runningnak lesz mit takarítania, ha online lesz :) -
ne etesd, majd valami mod intézi
addig is fölösleges -
Johika #12592 Hozzászólásaid alapján Te már a Pac Man-ben is elakadtál.