24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• danone
    Ha valami láthatólag nagyobb hiba van, vagy olyan amit nem értesz, olvass fórumot mielőtt a baltához nyúlsz :D Van rá egy kb 30 mp-es megoldás, 2 perc patch-el együtt, további letöltés nélkül.
  • VvD
    Najó, most már kezdek kibaszott ideges lenni. Nem olvasgattam a fórumokat a héten. Péntek próbáltam elindítani a klienst, de valami furcsa hibát dobott (permission), úgyhogy gondoltam uninstallálom. Péntek éjfélre kb le is jött (lassú a netem). Most hajnali 3kor fölébredtem, megnéztem, hogy jó e, elindítottam a játékot, elindult. Mondom fasza, reggeltől majd beizzítom a Bretonomat, kikapcsoltam a gépet és mentem aludni. Most reggel indítanám el és megint egy 22gigát le akar tölteni, ami azt jelenti, hogy ma sem fogok játszani. Ez miért van ha tegnap már lejött az egész és hajnalban el is indult? Tud ebben valaki segíteni Faszom kivan már ezzel a launcherrel... Igen tudom, át kellett volna neveznem a mappát mielőtt tegnap reggel in
    uninstallálom és akkor működött volna, de MOST mit tudok tenni hogy ne kelljen megint 24 órát várnom?
  • Fehercsoki
    Van 2 bétakulcsom, akinek kell az itt ebben a topicban erre a hsz-re válaszoljon(mert így látszik a sorrend, ne pü-t írjatok!), az első 2 kap kulcsot.
  • Andule
    nektek szokott olyat csinálni, h kompletten lefagy a kép, de a játék maga nem? tehát ha megnyomom az I-t hallom ahogy megnyitja az inventory-t, M-nél a térképet, stb. de a reload/ui nem oldja meg a dolgot csak ha lelövöm a teso-t kintről. (jobb ötletem nem lévén)

a gépem mondjuk low-end laptop de ha nem csinál ilyet a game akkor vígan elkaristol min-med között.
  • Teppik Amon
    CDGalaxistól jött levél, tökre megörültem hogy jön az Imperiálos nagydobozos kiadásom, de csak béta kulcsot küldtek ők is :D

"Az Imperial Edition változatot várhatóan csak a korábban, az első körben gyűjtői kiadást előjegyzők közül, a jövő héten elérhetővé váló "Imperial pre-order" terméket megvásárlók számára fogjuk tudni
    biztosítani, a készletek erejéig. További részletek a jövő héten a honlapunkon."
  • PiszkosFred
    Nincs, és már a hajam tépem én is, hogy minden karakternél újra be kell állítani a keybindings-t.
  • PiszkosFred
    Hát el kell néha olvasni, mit kérdez és mire válaszolsz :) Akkor szerencsére megoldódott, nem bug volt.
  • Barbosa
    Megvan. Karakterkreáláskor egyből feldobja.

Viszont amit nagyon nem értek az az, hogy MIÉRT kell karakterenként újra beállítani mindent... van valami addon importra, vagy setting file hackelési lehetőség?
  • Alblink
    sikerult,csak belehet nezni,ahogy kesz a karakter es inditod bejon egy ablak,es ott van hogy alt(skip).lehetoseg is.
  • Barbosa
    Rings of Mara-t se kaptam, vagy az most nincs benne az imperial edition tesztben?
  • TopGun
    FENE!PC-re nem lehet jelentkezni a betara, csak konzolokra! :(
  • Barbosa
    Én se láttam ilyet.
  • Alblink
    Koszi,akkor megnezem,lehet nem vettem eszre.
  • Terawatt
    Tutorialt egyszer végig kell tolni és a következő karakternél feldobja a skip opciót.
  • Alblink
    Valaki nem tudja uj karakter inditasa utan hogy lehet egybol a varosba kezdeni?
  • danone
    Szépestét.
    Nem tudom mennyire esett szó róla, de a lopakodás -ahogy beszéltök-tényleg szívja a staminát, viszont ha megállsz közben elkezd töltődni, így nem kell kijönni belőle.

• SANTANTICA #12977
    ki-be log? restart?
  • Toomy_Xp
    Egy kis segítséget szeretnék kérni. A karakterem egyszer csak elkezdett futás helyett gyors gyalogolni. A sebessége a valahol a futás és a gyaloglás között van. Ha átváltok gyaloglásra akkor még lassabb. Mi lehet ennek az oka? Hogyan tudok újra futásra váltani?
  • Susarc
    nem találom:S
  • Terawatt
    Sry ha vótmá. Eso road ahead.
  • HyperManiac
    Sokakat látok majom pettel. Úgy tudtam nincs a bétában. Eszerint tévedtem. Hol lehet megszerezni?
  • Nephin
    Aki küldött nekem mailt az invhez, de még nem vettem fel, küldjön újat pls, véletlenül kitöröltem egyet, bocs. :)
  • Barbosa
    Bár a sweetfx nem az, de az sincs. :)
  • Barbosa
    Én nem. Nulla addon.
  • HyperManiac
    Valóban, köszi :)
  • HyperManiac
    Nem lehet hogy a sweetFX kavar be? Ti használjátok?
  • j0nNyKa
    numpad -t nyomj, ideiglenesen megoldja
  • SANTANTICA #12966
    Igen, de aztán meg magához tér.
  • Barbosa
    Ja, már többször is.
  • HyperManiac
    Találozott valaki olyannal hogy ingame nem reagál az ESC gombra? Nem jön elő a menü, nem csinál semmit.
  • Pluskast
    Mindegy most már letöltök mindent addig csinálok mást csak picit idegesítő, hogy letölt azt mondja játszhatok aztán mégsem, újra indítom a launchert és megint tölt. Engem nem zavar csak akkor töltse már le egy szuszra ne kelljen már harmadszorra elindítanom a launchert.
  • SANTANTICA #12962
    Ha picit visszaolvasol kb du 15-től lesz válasz. T
    Többféle probléma volt, de mind orvosolható töltés nélkül (ha korábban updateltél)
  • PiszkosFred
    Mindez megoldható lett volna 2 perc alatt. Én kiírtam mindenhova, ahova tudtam és van jogosultságom, hivatalos fórumon is van róla topik, redditen is van róla topik, bármelyiket elolvasod megspórolsz 35 gb letöltést. De a jó oldala a dolognak az, hogy így biztos, hogy működni fog.
  • j0nNyKa
    mindenesetre nálam egyik sem történt meg, és játszok vele
  • Running
    Én töröltem az egészet és elkezdtem leszedni újra, mert megszállta a lauchert a buzidémon.
  • Pluskast
    Mi az Isten van ezzel a játékkal? Először letölt egy 280 megás patchet majd egy 22 gigásat aztán egy 680-at most meg egy 13 gigásat tölt!! Mi a franc ez? A világ legtöbb helyét foglaló játék címére pályáznak??
  • drop
    valaki tudja hogy lehet megszerezni a peteket?
  • Terawatt
    Vagytok most Tsen? El tudjuk intézni ott a felvételi procedúrát - meg akkor már ismerkednék a többiekkel-?
  • Ahet
    Természetesen.
  • Terawatt
    Renegade - 5. Napon meg lesz már csinálva?