sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• VvD
    Najó, most már kezdek kibaszott ideges lenni. Nem olvasgattam a fórumokat a héten. Péntek próbáltam elindítani a klienst, de valami furcsa hibát dobott (permission), úgyhogy gondoltam uninstallálom. Péntek éjfélre kb le is jött (lassú a netem). Most hajnali 3kor fölébredtem, megnéztem, hogy jó e, elindítottam a játékot, elindult. Mondom fasza, reggeltől majd beizzítom a Bretonomat, kikapcsoltam a gépet és mentem aludni. Most reggel indítanám el és megint egy 22gigát le akar tölteni, ami azt jelenti, hogy ma sem fogok játszani. Ez miért van ha tegnap már lejött az egész és hajnalban el is indult? Tud ebben valaki segíteni Faszom kivan már ezzel a launcherrel... Igen tudom, át kellett volna neveznem a mappát mielőtt tegnap reggel in
    uninstallálom és akkor működött volna, de MOST mit tudok tenni hogy ne kelljen megint 24 órát várnom?