24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Relogot próbáld meg ha nincs ott a boss, ha 2-3 alkalom után sincs, akkor annyi. Ma annyira szar ez a quest npc/boss spawn/despawn rész - a korábban már leírt dolgok miatt -, hogy ha én dönténék, nem jelenne meg a játék április 4-én. Így nem szabad. De hát, teszt van.
Az EU szerverek is pl még amcsiban vannak, nem a német parkra csatlakoztunk rá, arra majd a premierkor fogunk. Már kettészedték a két kiszolgáló egységet, de egyelőre nem hozták át euba, mert a hétvégén van a legnagyobb létszám, és ha bekrepál, akkor helyben hamarabb tudják javítani, amit kell. Ezért is bízok abban, hogy mindez a terhelés és a limitek feszegetése miatt van. -
Köszönöm, így már értem, miért nem találtam, úgymond :)
Most némely quest nálam megakadt, mert mindig eljutottam egy boss-ig, (Doshia, Norion, meg egy kígyó-szerű nem tudom mi) s azok valahogy még nem mennek. :) Persze, a világban még így is akad rengeteg, majd fejlődök, ahogy lentebb is írták.
Néhány quest meg azért akadt el, mert nem volt ott, akinek lenni kellett volna (bugos volt) -
Van main story, a próféta vonal, de le van tiltva a 2. küldetés után, hogy ne legyen spoiler. Ezen kívül minden zónának van saját sztori vonala, amely a közelmúlt eseményeit vagy a háborút érinti, vagy lokális problémákat érint (lásd Morrowindben a Nagy Házak viszonyát, vagy a Daggerfall és/vagy Akaviri invázió nyomait, követezményeit, stb), amely több kis apró lokális küldetésből áll össze egy egésszé, majd egy végső nagy csatává, ahol nagyjából elsimítod/megoldod a dolgokat úgy, hogy te döntesz a végén.
A mágusok meg a harcosok egyelőre saját sztorival mennek, összefüggő teljes történetet adva, ahogy haladsz a székházakon keresztül. -
Itt van olyan, hogy fő küldetésvonal?
Vagy az adott helyszínek különböző küldetéseit csináljuk meg tetszés szerint? Illetve a guildekét, amikkel eddig találkoztam. -
Although #13149 Mondja a troll mi ? :) emlékszem a guild wars topicra amikor jópáran rád szálltak emiatt. :) Én persze szóltam, jellegzetes magyar szokás, 8-an 1-re menni, békén hagyhatnának. De te őket is alulmúlod kicsi troll. :) Ha gondolod meg is keresem neked. -
lenyitod, eteted. -
Although #13147 Szerintem a b2p a legjobb forma jelenleg a funcom a secret wroldel kidolgozott egy tökéletes megoldást. De a Teso nál egyenlőre a p2p is megáll. De aki droidokra épít az egye meg a levesét. -
LadyWhox #13146 Apjuk f...át a skyrimeseknek.(bocsesz) Aki egy kicsit is otthon van az MMO világában, az pontosan tudja, hogy nem lehet akármilyen hűű de csecse grafikát csinálni, mert nincs az a gép ami elvinné. Mindig kompromisszumot kell kötni, hogy szép is legyen, de még működjön is. Szerintem amilyen grafikát leraktak most a TESO-nál, háát le a kalappal előttük. Főleg, hogy még faszán optimalizálva is van. Na de nem ragozom. Mentem, jó éjt. -
Although #13145 Nem hiszek az f2p-ben. Semmit se adnak ingyen a földön max a szeretet szolgálatok. -
LadyWhox #13144 Szerinted olyan népszerű a F2P? Max azért mert ingyé van. Viszont van egy rakás hátránya is. Ebbe viszont most nem mennék bele. Túl késő van nekem már ehhez. Meg már vagy 3-4x ki lett beszélve minden itt ezzel kapcsolatban is. Én részemről rühellem a F2P rendszert. Meg is van rá az okom. -
Although #13143 Nem kettő-három van, nagyon sokan vannak, és szidják ami nem jó a Bethnek, ezért reagált most pete hines. Köztük mostanra már sok skyrimes is van. Pl az interesting npc egyik hangja is csinált negatív videot, mivel ráadásul a skyrimeseknek a grafikai is kevés és szerintünk nem éri meg a pénzt. Csak a múlt héten 20 ilyen videot néztem végig több száz-ezer hozzászólóval akik osztják az okoskák véleményét. -
LadyWhox #13142 Itt szó sincs arról, hogy bármitől is meg kéne őket menteni.
Ha minden más MMO kezdéshez hasonlítjuk, akkor egész jól állnak.
Idővel majd minden meglesz.. -
Although #13141 Az az f2p konstrukció hihetetlen népszerűségéből ered :) De szerintem ebből nem lesz gondjuk. Az eredő lesz a lényeg a solo tes rajongókból és az mmo játékosok azon részéből akiknek bejön ez lesz e elég előfizetőjük. Az elején lehet érdekes ez. :) Az idő szerintem továbbra is nekik dolgozik. Nyilván ez se lesz világmegváltó mmo. De kb500.e előfizetője lehet. Az pedig már elég. -
LadyWhox #13140 Én nem jelenteném, ki hogy pár szarházi player nyavajgása az a "MMO-s player társadalom véleményét tükrözi. Sőőt az sem igaz, hogy húú milyen qrva sokan anyáznak, hogy miért nem F2P lett. Vannak páran az igaz, de még mindíg a nagy "egésznek" max 3-4%-a kb. -
LadyWhox #13139 Ja..mer? Mi volt az első pofon nekik? -
LadyWhox #13138 Ja..nem..félreértettél. Én kifejezetten örülök ennek.
Sőőt! Ha ez még fokozatosan nehezedik majd akkor még jobb.
Nekem ez kell, végre egy MMO ahol van kihívás. (Újra..).. -
Although #13137 Igen ez a poén, nyilván itt nem lehet eladni amit a skyrimnál csináltak, mivel kell a pénz havonta, a nehézséget belőni így nagyon nehéz, ebből fogják kapni a második pofont majd, nem az mmosok-tól, a skyrimes zéró nehézségen edzettektől. Persze én élvezem minden percét :)
Mondjuk ezért voltam kíváncsi nagyon mi igaz a dungeonok skálázható nehézség szintezéséből. Az megmentené őket részint.
Persze akkor még mindig ott vannak a alapterületek. -
LadyWhox #13136 Háát nemtoom...mi ma csináltuk meg AD második dungeonját. Lvl 20-23.
Háát bakker..majd itt mondjátok, hogy 1-2 ütés minden mob..
Persze jó csapattal (tank, healer stb) akik tudnak is játszani a karakterükkel, azzal megoldható. Igen..megoldható, Nem..nem könnyű.
Mondhatjuk úgy is, hogy szarrá szednek.
Jó, ha jóval magasabb szintű csapat megy le..az más tészta. -
Although #13135 Pete Hines interjú
Ha valakit érdekel, elég nagy támadás alatt állnak a p2p miatt, itt van egy válasz reakció és persze a viszont válaszok. Ez persze összefügg a tömegterméké válás folyamatával, így ezek az emberek gond nélkül elhiszik egy ekkora projekt tud f2p lenni. Hátrányok és előnyök, erre szoktam mondani ha valaki erre főz akkor egye is meg utána. -
sztem tökérthetően írod, és +1, így van
mindegyik béta alatt találtam új questeket, amiket azelőtt nem -
Például, van egy Ebonehart küldetés, amelyben megkérnek, hogy ölj meg X darab nevesített ellenfelet (ez így nem spoiler), mert... okkal. Felveszed a kvesztet a csajtól/férfitól, odamégy, levadászod őket, visszaviszed a bizonyítékot, profit. De, ha sose találkoztál a csajjal/fickóval eddig, akkor sincs gond, mert ha belefutsz a nevesített ellenfelek bármelyikébe, és neadj'sten megölöd, akkor azonnal aktivizálódik a küldetés, csak éppen úgy indul, hogy "nézd már, találtam valami érdekeset a hullában, a fene tudja, lehet körbe kellene kérdezni pár helyen, ki mit tud erről". És így odakerülsz a csajhoz/fickóhoz.
Rengeteg ilyen küldetés van, amelyet csak akkor veszel észre, amikor az "első lépés" már megtörtént. Majdnem minden barlanghoz, vagy gyanúsan egyedi épülethez, építményhez tartozik valami vagy valaki, aki akar azzal valamit. Tudom, katyvasz ez így elsőre, de tényleg dugig van rejtett vagy nem épp szem előtt levő küldetésekkel a világ. 8-10 szinttől kezdve meg aztán pláne. -
egyszer jött kb fullosan,érdekes de akkor meg webget failed lett -
más dolog normálisan jön torrentről meg minden ezért nem értem.ez meg egy szar :| -
alienenemy #13130 Nekem is törölte magát, és 40 KByte / sec tempóval jön (azaz nem jön). -
SANTANTICA #13129 Nem nálad van valami? pl osztott net és tesó tölti a torrentet vagy a szomszéd, előbb csekkold a saját neted fullos-e és probálkozz a leállítás újra indítással, nincs ötletem :( -
Jó, azért magasabb szintű champion vagy elite vagy veteran (a lényeg, hogy több "kockás") mobok nehezek, ezeket tényleg nehéz, vagy akár lehetetlen. De én olyanokra gondoltam, ahol sima mobokat kell ölni, vagy olyan területre küldenek, ahol nincs elite. -
értem akkor nincs megoldás.próbálkozom vele csak azért nagyon bosszantó hogy itt midnenki játszik meg minden az is aki nem akar én meg nem tudok. -
SANTANTICA #13126 Van 1-2 olyan boss amit vagy többen, vagy pár szinttel később tudsz megcsinálni. De én pl 11 esen simán csinálom a 14-15-ös kalandokat. -
SANTANTICA #13125 Töltésre nincs igazán segítség, próbálni kell a pause vagy stop és újra, lehet akkor fog egy nagyobb sávszélességet.
Alapból nem volt semmi gond a letöltés sebességével, amikor ügye nem volt béta, de lehet, hogy most mennek a szerverek és talán köze lehet, hogy le limitálták, bár ez azért nem valószínű. -
jólvan én olvastam itt vissza nemtudom hány oldalt. és semmi.valaki kérem szépen segítsen megoldani azt a gondot hogy 300kb-el jön a játék reggel max sebességgel jött de egyszerűen csak webget failed és megáll,tölthetem újra,egésznap ez megy nem jutok semmire.nincs valami oldal ahonnan le lehet tölteni csak a játékot nem ezt a launcheres szart?mert nem értem mi van.írta itt valaki hogy le lett írva a megoldás de hova?valaki pls egésznap semmire nem jutott ez a szar -
Nekem 8-as szinten nem sikerül megölnöm a Norion nevű tagot...
Pedig elviekben ő is nyolcas.
Így inkább magasabb küldetéseket pláne nem csinálok. -
Kell valakinek egy bétakulcs? Hétfő hajnalig tart.
N7RNT46TNR54D7MG5AAH -
de hol van leírva?azt nem mondtad.hol találom?alig jön max 200al nem értem -
A hangulat az nekemis bejön. Lotro óta az első olyan játék amibe "elmerülnék évekig" simán annyira magával ragad.
Jól érzem magam benne...és számomra egy mmonál ez a legfontosabb.
No majd meglátjuk. Köszönöm a magyarázatot. -
Ellentétben más mmokkal, itt 9-es szinten is megcsinálhatsz 14-es küldetéseket, nem gond. Nehezebb persze, és a rewardként kapott item is sanszos, hogy "nagy lesz rád", de az xp és a fejlődés nem áll meg. Illetve, rengeteg eldugott kis küldetés van, amelyeket akkor veszel észre, ha épp arra jársz. A térkép nem fogja ezeket előre jelölni, neked kell érte bemenni az adott zóna adott térségébe, és ha 100-200 yardon belül van valami tennivaló, megjelenik az iránytűn.
Idegesítő a bugos kvesztek tömege, de a fejlődéshez ezek fele is bőven elég. -
Úgy tűnik, de nem a küldetés a bugos. A szerver - vszínű terhelés miatt - nem tudja mindenkivel megosztani az adott objektum/npc helyzetét, beragad az infó az adott instanceban, és a kliens nem kapja meg a szükséges adatot, mi meg állunk ott bután, és kérdezzük, hogy na most akkor merre is vna a boss, mert itt nincs. Minden más adatot igen, ezeket nem. Ezért van az, hogy ugyanaz a küldetés hirtelen megjavul, ha relogol az ember, és átkerül egy másik "instanceba" vagy "shardra", ahol ott a boss. Csak hát, ez nem lehet megoldás, hogy reloggoljunk folyamatosan, vagyis ezt kurvagyorsan meg kell oldaniuk. Mivel régi a dolog, remélem dolgoznak rajta.
A másik az UI bug, bár az egyre kevesebbszer fordul elő már, de van. Ezt egy sima bindelt mail funkció megoldja, de azért ezt sem kellene bennehagyni a premierre, kétségtelen.
Semmilyen más bug nincs a játékban, én nem találtam legalábbis. A texturák még élesebbek - szerintem cserélték nagy részét -, a mozgás és a harc már-már olyan, amilyennek kellett volna lennie fél éve is :), a hangok pedig valami fantasztikusak. Az első két bekezdésben foglalt dolgokat megoldják, akkor nem lesz itt gond.
Csak, oldják meg... -
Nem lesz annyira fogva a kezed. Fogod magad minden questet elkerülsz és mész felfedezni dolgokat akkor csomó olyan apróságba lehet botlani mint az elhagyatott romok, amiknek a mélyén könyvek,lootok, szörnyek vannak és nem ritkán még skyshardot is lehet találni. Olvastam redditen, hogy az egyik ilyennek a végén egy quest item is volt amit le lehetett adni a közeli városban.
Edit: természetesen nem fogsz tudni a nagy zónákba egyből elmenni az Mmo-s keretek miatt, de még így is lesz mit felfedezni. -
Munkie #13116 Nálam is volt bugos Q dögivel, de még így is szarásig voltam questekkel, és az új területről mentem vissza megcsinálni őket (amit lehetett) csak úgy a sztori kedvéért. :) -
Na akkor viszont tényleg az én hibám, hogy nem találom meg mindet. Pedig még körkörösen újra is járom a területeket, de olyan érzésem van mintha pont annyi quest lenne amennyi kell az adott szintűekből(pedig mindig az alacsony szintüeket veszem előre!).
Csak ugye mivel egy tonna bugos ezért kevésnek bizonyul.
Akkor az én hibám igen. Valamit rosszul csinálhatok... -
Ez alatt mit értesz ?
Ugyanis lvl 10en main questbe mennem kellett megint heritagebe, ami (milyen meglepőt fogok most írni!) bugos(a kislány a baltájával nem omlasztotta le a barlangot), így pont a PVE szabadságot nem láthattam még.
Mesélnél ? Több quest esetleg random questek, hirdetőtáblák? Tényleg érdekelne.