Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Úgy tűnik, de nem a küldetés a bugos. A szerver - vszínű terhelés miatt - nem tudja mindenkivel megosztani az adott objektum/npc helyzetét, beragad az infó az adott instanceban, és a kliens nem kapja meg a szükséges adatot, mi meg állunk ott bután, és kérdezzük, hogy na most akkor merre is vna a boss, mert itt nincs. Minden más adatot igen, ezeket nem. Ezért van az, hogy ugyanaz a küldetés hirtelen megjavul, ha relogol az ember, és átkerül egy másik "instanceba" vagy "shardra", ahol ott a boss. Csak hát, ez nem lehet megoldás, hogy reloggoljunk folyamatosan, vagyis ezt kurvagyorsan meg kell oldaniuk. Mivel régi a dolog, remélem dolgoznak rajta.
A másik az UI bug, bár az egyre kevesebbszer fordul elő már, de van. Ezt egy sima bindelt mail funkció megoldja, de azért ezt sem kellene bennehagyni a premierre, kétségtelen.
Semmilyen más bug nincs a játékban, én nem találtam legalábbis. A texturák még élesebbek - szerintem cserélték nagy részét -, a mozgás és a harc már-már olyan, amilyennek kellett volna lennie fél éve is :), a hangok pedig valami fantasztikusak. Az első két bekezdésben foglalt dolgokat megoldják, akkor nem lesz itt gond.
Csak, oldják meg...