24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• darth devil
    Engem komolyan érdekelne, h aki lehúzza a játékot az pontosan mit is várt a játéktól.
  • j0nNyKa
    no, hát usa szerver az így 300x jobb állapotban van, mint az eu :)
    volt egy 10es karim, akihez nem nyúltam ebben a bétában, gyorsan megpróbáltam vele 3 questet mindkét szerveren, usán perfektül pöccre mentek, eun egyiknél sem történt, aminek kéne
    nem tudom, hogy ez most jó vagy rossz hír..
  • HyperManiac
    Ha nem működik az ESC gomb, nyomjatok "." (free pointer) gombot, utána működni fog.
  • Munkie
    Amikor elsőre futottunk neki
    (full randomokkal, viszont hozzátenném iszonyat, hogy itt eddig agyatlan, trollkodó, stb group tagokkal még nem találkoztam. iszonyat rendes mind, és odafigyel mindenki a másikra... na mindegy, nekem ez hatalmas élmény volt végre, más mmo-k után, ahol instant köpködés megy)

majd leesett az állam... és volt boss aminek 3-4x kellett nekimennünk, hogy rájöjjünk, mi a csuda volt az ami eltett minket a spájzba. A látványról nem is beszélve... én pont ezt vártam egy dungeontől egy MMO-ban. Volt egy boss, ahol 5. alkalommal jöttünk rá, hogy amúgy lehet szakítani azt a képességét, ami maga körül -még a tankot is- szinte one shotolja. x) Apró örömök.
  • j0nNyKa
    sztem ha törölsz egy version file-t, átnevezed a mappát -EU-ra, és launchert indítva letöltöd azt a ~60 mega különbséget, ami a két verzió között van, meg tudod nézni
    de most mindenesetre rápróbálok én, aztán mondom mi van :)

update: ja, megy így faszán, annyi hogy launcherből nem fog indulni, csak eso.exe-vel
    az előző bétából megmaradt karakterek is látszanak ugyanúgy az usa szerveren is, úgyhogy könnyedén tesztelhető
  • j0nNyKa
    na örülök ezeknek amiket írsz, én még nem próbáltam őket
    szuper
  • PiszkosFred
    Aki esetleg maradt US szerveren, nem váltott régiót, írja már le, hogy ő is tapasztalt ilyen bugokat (ESC gomb, nem spawnolo bossok, beragadt questitemek, stb). Kíváncsi vagyok, mennyire általános a dolog. Köszi előre is.
  • Lengyel2
    "rohadt sokat kell gyalogolni (vagy lovagolni)" - ez fícsör, ezt nem fogják "kijavítani", a TES egy ilyen világ. A kóborolva felfedezést magasan jutalmazza a játék (xp-ben is, de nekem személyesen élményben is).
  • VvD
    Nos, leírom az én esetemet a hétvégi bétával kapcsolatban. Elöljáróban: rettenetesen vártam a hétvégé t. A 2 héttel ezelőtti béta nagyon meggyőző volt, beleszerettem a játék hangulatába.A mostani hétvége viszont kiverte a biztosítékot nálam.

Nem részletezem nagyon, a lényeg, hogy az utóbbi 2 napban 3x töltötte le nekem a játékot és aztán törölte le mindenestül az "The Elders Scroll EU" mappát. Ezt mindig akkor csinálta amikor rányomtam végre arra hogy play. Elhihetitek, hogy a 3. után már egy dárdát szívesen beledöftem volna a készítőkbe. De írtam nekik a support-ra egy email (ingerült de mégis udvarias hangnemben) és amit tanácsoltak az "megoldotta a problémát". Bemásolom ide is, hátha segíteni fog valakinek bár már eléggé a végén járunk a bétának.

Following the steps below should allow you to play without needing to reinstall the game.

Click on the launcher icon in the taskbar and select "Close Window"
    If players have a desktop shortcut for the game, they should delete this as well
    Please note: It is important that players only delete the shortcut, not the game file itself
    Open the install folder (most often C:Program Files (x86)enimax Online)
    Depending on the client that is installed (NA or EU), players should open the folder of the server they wish to play on
    For NA server:C:Program Files (x86)enimax OnlineThe Elder Scrolls Onlinegameclient
    For EU server:C:Program Files (x86)enimax OnlineThe Elder Scrolls Online EUgameclient
    Locate and open the file titled eso.exe
    If they choose to, players can now recreate a shortcut from that folder directly

A játék viszont most nagyon bugos lett. Ügye a fővárosba megyünk rögtön, ahol viszont a questek összevissza vannak, rohadt sokat kell gyakologolni (vagy lovagolni:), és nem is lehet mind1iket befejezni. Szerencséje van a Zenimax-nak, hogy már megvettem a játékot, mert ha csak most próbáltam volna ki a játékot ezen a hétvégén akkor úgy dobnám, mint döbbent malac a romlott barackot. :P Azért reménykedem, hogy ezeket a gyermekbetegségeket hamar kinövi a játék.
  • Munkie
    ünneprontó.
    Craftot mellőztem jelen bétában teljesen. Írnak majd róla úgyis 6000000x (bár miről nem)
    Új területek nagyon adták... talán 1 v 2 bugos questbe botlottam bele, de laza volt 24ig húzni magam (PVP-re csak benéztem, ott tuti ment volna még vagy 2-3 szint).

A 2. dungeonök.... na azok fenomenálisak. :) Végigmentem mindegyiken 3-szor. Annyira élvezetes... felvettem videóra 3-at, hamarosan feltöltöm őket, habár spoiler gyanús, de akit nem érdekel, maga akarja megnézni, majd nem nyitja meg. Viszont Sorcerer Healerként iszonyat faja volt. Úgy éreztem a sok templar videó mellé, ideje volt egy kis sorci nézőpont is. :)
  • ShaiHulud
    zoomolj ki is maris tps
  • j0nNyKa
    mondjuk nemtom mennyire ölöd meg a trollkodást ilyen erőltetett direkt-trollkodással, sztem próbáljuk ki, hogy a játékról beszélünk (mégiscsak az utolsó béta van meg minden), aztán see how that goes
    na? új területek? craft? 2. dungeonök? stb?
  • Munkie
    Hm, sziasztok, ez a Titanfall topikja?
  • Berennior
    Milyen FPS?
  • PiszkosFred
    Látod, ég is föld a két kommented. Mert ez utóbbi a te véleményedet tükrözi, amelyet el kell fogadni (egyetérteni vele nem kell, de elfogadni el kell). De az előző egy kinyilatkoztatás volt a részedről, "mindenki tudja" és "nem érdemes vitatkozni" kifejezésekkel. End of story. :)
  • Myselor
    nem én voltam a hülye hogy nem tudta elsőre felrakni a launcher amit kellett.többeknek is volt ilyen random gondolja utána néztem de oké hülye vagyok.a másik dolog én szerintem sokan vagytok elfogultak de tényleg nem vitatkoznék.nem nyújt többet mint a newerwinter Online csak ez fps én szerintem.aztért korábban nézegettem videókat és hogy mondjam nekem kevés ez ennyi de tényleg idiótázzatok le nekem mindegy .
  • Munkie
    Mit írtál Jonnyka? Nem tudok olvasni, csak (s)írni.
  • j0nNyKa
    igen mert hármat kattintani, meg 2 mondatot elolvasni ecdl nélkül teljesen esélytelen
    yep.
  • PiszkosFred
    Ne bántsátok, igaza van. Három napja tölti a klienst, ami másnak 5-10 óra, sávszéltől függően. Már ezen kellőképpen leírta az egészet, de becsületére legyen mondva (meg a kvázi nulla hozzáértésére), letöltötte, végül csak megoldotta. Aztán játszott kemény 3 órát a két poszt között, amellyel elért maximum 5-6 szintre - incl szökés, mert első karaktere volt -, amely szinten tényleg menj ide, menj oda kvesztek vannak, ha az Indoril házat nézzük.

Ezek után mit vártok? Inkább örülni kell, hogy nem fogjuk többet látni a játékban, sok sikert kell neki kívánni a következő játékához (meg esetleg beíratni egy ecdl tanfolyamra, hogy gyorsabban menjen az install), és kész.
  • yesname #13174
    Szakadok. :D:D:D
  • HyperManiac
    neked*
  • HyperManiac
    Nézd csak mit hoztam nekem:

,.!? (írásjelek, hasznád egészséggel)
  • Count Adyn
    kb:D
  • Although
    Ne vegyél mérget rá, nincs versenytársa és ez nagy előny.
  • alienenemy
    "mindenki tudja": beszéltél mindenkivel? Valószínűleg nem. Az előrendelések szerint nagyon sokan vannak, akik szintén nem beszéltek "mindenkivel" és előrendelték. Ráadásul ők - veled ellentétben - 1 óránál több időt töltöttek a játék megismerésével.
    Persze ettől még lehet, hogy ez tényleg nem neked való játék. Ahhoz is jogod van, hogy ne szeress fizetni mások munkájáért, hanem ingyen akard. Ebben az esetben viszont teljesen rossz helyen keresed a társaságot szerintem.
  • j0nNyKa
    szvsz ne etessétek, egyrészt látszik a... khm, különbség agyban, másrészt ez a jószág nem fog úgysem fizetni játékért -> eltűnik innen hamarabb
    ha nem válaszoltok neki, méghamarabb :)
  • Berennior
    Jól van, most már tudod, hogy hova menjél.
    Unom már az ilyen hozzászólásokat.

• Salmaa
    Jó ég... Ennyi ésszel csoda, hogy meg tudtál kérni valakit, hogy kapcsolja be neked a számítógépet.
  • Myselor
    hát mit ne mondjak ez elég gagyi lett.tényleg csúnyább mint a skyrim mondjuk ez zavar a legkevésbé.de hogy fakó színei vannak tényleg az tuti pedig itt aztán nem csak hó meg ilyenek vannak.érdekes az biztos.a harc is elég buta és a küldetések is nagyon egyszerűek semmi izgi eddig csak egy butitott skyrim.nemtudom majd holnap még jobban meglesem de ez eddig nem ér pénzt számomra nem hogy havidíjas legyen ez tényleg vicc srácok és mindenki tudja hogy ez kevés lesz lehet vitatkozni de nem érdemes persze kinek mi.
  • Myselor
    jaja,és most nem volt failed.úgytűnik nem csak nálam volt a gond.nem is érdekel csak legyen meg mostmár :)
  • ShaiHulud
    na ez erdekes, en most doshaanban questeltem es egy darab bugos questem se votl o.O
  • SANTANTICA #13162
    Begyorsult a letöltés?
  • Myselor
    lehet hogy a végén még tudok majd vele játszani.applying patch van xd
  • SANTANTICA #13160
    Sajnos csak megerősíteni tudom, sok questet nem tudok befejezni, nincs ott a főhős, vagy nem indul el egy folyamat. Néha csak nem jelenik meg amit meg kéne tapizni item, ilyenkor segít a relog, de ez is igen kellemetlen.

Nagyon össze kell szedniük magukat, de ami fejlesztés történt az előző béta óta az azt mutatja, hogy jó gárda van ott, csak nem a questek javitásán volt eddig a prioritás.

Viszont, ha ez így marad, aklor készülhetnek a botrányra. Ilyenkor szokott jönni az extra ingyen hónap, vagy valmi ingame item (pl ló?), mint kárpótlás. De reméljük ezt nem akarják és kikavítják a hibák jelentős részét.
  • HyperManiac
    Valami elképesztő mennyiségű bugos quest van, sokkal rosszabb a helyzet mint az előző bétában. Most már én is parázok az indulástól. Erre a hétvégére hagyom is szerintem. megvan hogy nord nightblade leszek íjjal és 2h fegyverrel.
  • Barbosa
    2 hét early access-ig.
  • PiszkosFred
    Ha beszarik az UI (vásárlás, vagy nem működik az E gomb, esetleg az ESC se), akkor bindelt a "mail/postaláda" funkciót az F12-re, és ilyenkor csak nyomd meg azt. Gyors, és se reloadui se relog nem kell.
  • PiszkosFred
    Francokat van ingyen :) Több pénzt költöttem f2p játékokban a megvásárolható extrákra, mint az ESO 4-5 ezres havidíja. Csak a neverwinter elvitt annyi pénzt nálam, amelyből más egy hónapig él, én csak vettem pár inventory slotot, pár extra társat, mountot, egy kis boostot, a szokásos faszságokat.
    Amiket az p2p rendszerben megkapod a havidíjért cserébe, azért rendszerint a f2p-ben vagy fizetsz, vagy órákat grindelsz, hogy melegyen.

Család, meló, háztartás után a lóf*sz se fog grindelni, ezért fizetek. Én örülök, mert pénzzel megszerezhetem, a fejlesztő is örül, mert jön a pénz. És kettőnk közül én vagyok ilyen esetben a balfasz, de mégis kifizetem, mert nincs időm se kedvem az esti 1-2 órát elcseszni farmra. Semmi sincs ingyen.
  • rage
    S én is bedobnék egy eddig még fel nem használt kulcsot a közösbe, hátha valaki örül neki

5JFJTWN7HTXXKHHH9CPM
  • rage
    Mai eddigi legérdekesebb bug az volt, mikor egy dungeonban sétálva épp sehol senki, majd a következő pillanatban meghaltam a semmitől, s nem működött a revive, sem az E sem az R.
    Maradt a log off - log on...

Illetve bizonyos kereskedőknél bejön egy bug report ablak, de az legalább nem ilyen showstopper error...