Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
VvD #13185 Nos, leírom az én esetemet a hétvégi bétával kapcsolatban. Elöljáróban: rettenetesen vártam a hétvégé t. A 2 héttel ezelőtti béta nagyon meggyőző volt, beleszerettem a játék hangulatába.A mostani hétvége viszont kiverte a biztosítékot nálam.
Nem részletezem nagyon, a lényeg, hogy az utóbbi 2 napban 3x töltötte le nekem a játékot és aztán törölte le mindenestül az "The Elders Scroll EU" mappát. Ezt mindig akkor csinálta amikor rányomtam végre arra hogy play. Elhihetitek, hogy a 3. után már egy dárdát szívesen beledöftem volna a készítőkbe. De írtam nekik a support-ra egy email (ingerült de mégis udvarias hangnemben) és amit tanácsoltak az "megoldotta a problémát". Bemásolom ide is, hátha segíteni fog valakinek bár már eléggé a végén járunk a bétának.
Following the steps below should allow you to play without needing to reinstall the game.
Click on the launcher icon in the taskbar and select "Close Window"
If players have a desktop shortcut for the game, they should delete this as well
Please note: It is important that players only delete the shortcut, not the game file itself
Open the install folder (most often C:Program Files (x86)enimax Online)
Depending on the client that is installed (NA or EU), players should open the folder of the server they wish to play on
For NA server:C:Program Files (x86)enimax OnlineThe Elder Scrolls Onlinegameclient
For EU server:C:Program Files (x86)enimax OnlineThe Elder Scrolls Online EUgameclient
Locate and open the file titled eso.exe
If they choose to, players can now recreate a shortcut from that folder directly
A játék viszont most nagyon bugos lett. Ügye a fővárosba megyünk rögtön, ahol viszont a questek összevissza vannak, rohadt sokat kell gyakologolni (vagy lovagolni:), és nem is lehet mind1iket befejezni. Szerencséje van a Zenimax-nak, hogy már megvettem a játékot, mert ha csak most próbáltam volna ki a játékot ezen a hétvégén akkor úgy dobnám, mint döbbent malac a romlott barackot. :P Azért reménykedem, hogy ezeket a gyermekbetegségeket hamar kinövi a játék.