24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Nephin
    Grahtwoodba hogy lehet elmenni?
  • ricsaj
    Igen biza, úgyhogy már nem is töltöm a bétát... elkeztdem tölteni rendes verziót, meg az AoCot
  • VvD
    Nekem a depot-on mellett akkor jelent meg a "game" mappa, amikor leszedte másodjára a 22G-t. Nem tudom miért van így. Valszeg neked is kell még1 menet a letöltéshez.. kellene, ha nem a béta végénél tartanánk.

Egyébként most hogy be tudtam lépni, most már tetszik a játék :))
  • ricsaj
    Zenimax OnlineThe Elder Scrolls Online EU
    ezen belül csak depot van.
  • SANTANTICA #13229
    Nem is olyan régen itt írták.
  • j0nNyKa
    vagy akár vissza is olvashatsz egészen a #13185 -ig
  • ricsaj
    Valaki tud megoldást arra hogy a launcher ne töröljön minden eddig letöltött tartalmat minden eggyes indításnál?
    Megköszönném, mert már közel vagyok ahhoz hogy valahol akciós áron vegyek egy atombombát amit a zenimax fejlesztő brigádjára küldök
  • Lengyel2
    Nekem is kedvencem a Strife nightblade-ként, szinte egyáltalán nem iszom heal potion-okat. Ha meg ketten vannak, a másikat addig lefogom az Agony-val, nem kell ehhez pet. Ugyanaz a Siphoning ág. Mondjuk, ha 3v1 van, akkor már megölnek, hehe.
  • Count Adyn
    Najah nekem is fog kelleni a templar alt a sorci mellé arra jöttem rá:)
  • j0nNyKa
    amúgymeg igen, ez a végszó, én is biztosan nyomni fogom mindkettőt :)
    úgyis balance-olgatnak megjelenés után is, arra fölösleges is építeni, hogy most melyik tűnik erősebbnek, meg miben
  • HyperManiac
    Sustainre ott a staff :)
  • HyperManiac
    Az íjászom 19-es, most a sorcit viszem (6-os) ameddig tudom, meglátjuk. De lesz mindkettő, ez tuti.
  • j0nNyKa
    jogos, de azzal még mindig csak 1et tudsz stunolni, a pet meg bőven lefog 2őt is
    mondjuk igen, a sustain hiányzik a sorcból, dehát nem is arra van kitalálva, hogy megsebezze bármi :)

tldr jobban szoptam íjásszal sokkal, mint a sorcival
  • HyperManiac
    A NB-nek is van 12 sec-es stunja, de tény hogy a sorc is nagyon jó. Tegnap a 14-es NB-el a 18-19-es mobokat simán levágtam. Igaz egyszerre max 2-t de akkor is imba. A strife healingje még a nerf után is atomkemény.
  • ShaiHulud
    ha normalisat kerdez, akkor miert ne valaszoljak? szerintem is bunrondak TES vilagaban az elfek :( mondjuk en sehol se szeretem oket. szerintem pl a redguardbol lehet szep csajt csinalni, persze abbol se egyszeru :D
  • j0nNyKa
    neeeeeeee válaszolj neki kérlek, beszéljünk inkább a hüvejgombáról :C
    nem fog elmenni soha
  • Myselor
    akkor rakjnak a játékba is félelfet ,vagy a videóban is olyan legyen.szerintem ezt meg nem csak én szeretném.komolyan nem értem őket:)
  • j0nNyKa
    a crystal alapból "stunol" (knockdown, ugyanaz), 1 target fel se kel a földről kb., mire meghal
    ha többen vannak, akkor jó, mert a többi nem fog rádaggrozni

és pontosan itt, 2-3as pakkoknál jön ki az, hogy fun az íjász, meg erős, meg 1-et az is simán megnyúz gyorsan, csak őt közben agyonverik a többiek, sorcot meg a pet miatt kevésbé

ha meg baj lenne, az a 4.5 (+4) sec snare is igencsak durva
  • ShaiHulud
    mindig ilyenek voltak az elfek az elder scrolls vilagban, amilyenek a jatekban. vegyuk ugy hogy a videoban egy felelf van:D
  • HyperManiac
    Akkor valamit rosszul csinálok, ugyanis ha crystal fragment-el kezdek, a pet rámegy ugyan, de a mob engem támad. Nem veszi át a pet az aggrót rólam. De te is a crystallak kezdesz ahogy előbb írtad. Nálad a petre megy?
  • j0nNyKa
    0-t sebez valóban, viszont frankón tartja az aggrot magán, és nekem arra kell, nem sebezni
  • Myselor
    amúgy tudjátok mit nem értek?itt van a bannerban is az a tök jó elf csajszi erre a játékban ilyen hányinger szemük van,nem értem.tökre elvan cseszve az elf skyrimben is így volt.vagy ez is csak engem zavar?
  • pitt
    Én annyira nem aggódok a sok bug miatt, majdnem biztos, hogy ezeket javítják, érzésem szerint a bugok nagy részét az is okozza, hogy le vannak zárva területek, programozói szempontból nagy hibalehetőségeket nyitnak az félpermissionös dolgok.
    Láttam mások is panaszkodnak, hogy néha egy végigszaladt barlang után megölhetetlen főellenségek vannak (pl 12-es szintű a küldi és 15-ös szinttel sem lehet megcsinálni) szerintem ez is azért hogy ne haladjunk annyira előre, megtörjék a lendületet, mégis csak egy beta.
    Aztán lehet óriási marhaságot írtam, de nekem így jött le ez. Annyi mindent javítottak az előző betakhoz képest, 1-2 hiba meg full ugyanúgy van az óta is, kizártnak tartom, hogy pont ezeket a quest bugokat nem volt idejük rendbe rakni. Nem tűnik úgy, hogy nagy kapálózás lenne annak ellenére, hogy sokan azt írják/tok, hogy meg sem kellene jelenjen két hét múlva.
  • HyperManiac
    Nem azt írták hogy a petek nagyon gyengék? Nekem sorc lesz az altom pettel, csak emléxem hogy valaki elmlítette hogy a 2 pet annyit tol mint egy light attack.
  • j0nNyKa
    rájöttem hogy kurvára nem tetszik, hogy a nightbladenek nem lehet petje, meg most hogy beléptem a 10es sorc-kal, és stompolja a 16os területet, ő nyert :)
    ha meg már sorc, akkor highelf
  • Nephin
    Hová lett a dunmer? :P
  • ricsaj
    Ahoy megjött tegnap a lapi, meg már le is szedtem a játékot, hajnalban tudtam vele játszani de most haza jövök melóból és checking download..(és kva lassú)
    wtf?
  • j0nNyKa
    elkészült a végleges kinézet, ha mást nem is, ezt már lefixáltam magamban :)
  • Munkie
    Eh valamit sikerult elrontanom, nem tartotta meg a hd felbontást. Na majd este koliból megoldom :)
  • Munkie
    Ha minden igaz egyet sikerült feltöltenem a rozoga netemmel. Spoiler!

• Munkie
    A legjobb h morfolva mindenre elproccol az instant shard
  • HyperManiac
    Én nord sorc-al vagyok, tudom hogy nem a legalkalmasabb, de a nord az nord :)
  • j0nNyKa
    a heavy-ssel használtam a deadric curse-t, a másikkal nem, és a másik kari sokkal jobban darált (lehet jó a spell, csak én használtam szar builddel)

high elf sorcról beszélünk, és körülbelül így néz ki 10es szinten, 1 pont a hpn, többi magickán
    itemjei tök átlagosak, 16os területen úgy megy át mint kés a vajon

maga a rota nem túl bonyolult, pet elővéve, crystal fragmentből 1, majd powerattack a destro stuffal, majd endless fury befejez - ez kb elég is szokott lenni mindenre, gyorsan meg is van, úgyhogy 2es 3as packokra is simán működik
  • Count Adyn
    Sőt, a morpholt deadric curse 3.6 sec + mage's Fury és harangoztak:D
  • Munkie
    A Fury viszont iszonyat jó executioner spell! :)
  • HyperManiac
    A light armorosat mire talentelted? Nekem a storm ág gyengének tűnt, a dark magic meg imba. Az a spell ami hátralöki az ellet, baszott jó. Petet kiraktad?
  • Johika
    EU szerver DC terulet bug halmaz. :)
    Nem tudom mi lesz startra de ez igy eleg gaz.
  • sWbFII
    Nekem írtak hogy nem lehet emailt változtatni :D De ugye már az early kódot felhasználtam. És ugye a biztonsági kódokat továbbra se kapom meg, tehát nem tudok belépni :D
    Izgalmas lesz a játékkezdés, mert a karakterválasztás dilemmája mellett felmerül egy másik: -új account,5nap bukó / régi account ,de lehet hogy nem fogok hozzáférni :D
  • SANTANTICA #13195
    Nyílván nem azt amit kapott, kár feszegetni, nem sok értelme van.

• j0nNyKa
    írok egy rövid összehasonlítást 2 karakter típusról
    mindkettő 10-es szintű, nyilván később változhatnak az erőviszonyok

a) sorc, light armoros, destro stuffos, pontok nagy része magickára pakolva
    b) sorc, heavy armoros, resto stuffos, pontok nagy része healthre pakolva

a) k**** erős
    b) k**** gyenge

összehasonlítás vége.