24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Running
    Eddig is sok minden változott, valószínűleg elérhetőek lesznek azok a funkciók is majd később, amiért nagyon sírnak.
  • Nephin
    Várjuk meg, hogy alakítják át az addonokat a készítők a változások fényében. Végülis naivitás volt azt hinni, hogy marad, ami volt és szóltak is, hogy limitálnak majd. Ha nem lehetett volna addonozni a béták alatt, csak élesben a végleges API-val, semmi gond nem lenne.
  • Nephin
    - 1 szerintem :D
  • Nephin
    Ahh, ez oké, a változtatások érdekelnek konkrétan, bár Ahet nagyjából felsorolta.

- oké
    - oké
    - na ezt nem tudom, miért titlották le, saját infó
    - nagyon oké
    - ez nekem tökmindegy, de van, aki szereti külön látni, a saját maradhatott volna serintem
    - ez megint tökmindegy szerintem a saját loot miatt, inkább megszokásból rakták be sokan szerintem, TS-en simán meg lehet kérdezni, bár a törlés okát nem értem, ártani nem árt, ha látszik
  • Munkie
    Itt a gyökeres probléma az, hogy eleinte minden ilyesmi benne volt az alap UI-ban. Aztán ZOS mondá, eltüntetjük, DE! ezt rábízzuk az addonozókra, készíttessenek remekművek. Elkészülé pár szép mű, sok ezek közül hasztalan és túlzás, ám mégis mindent megnyírnak inkább. Oppan ZOS style. Mondjuk ettől még várom a launcht. :D
  • Nephin
    Nekem nem kellenek, de megértem, ha valakinek kell damage number, megnövelt méretű groupframe meg mittudomén és ezzel sosem volt bajom, a baj az olyan infókkal volt, mint a másik fél staminája pl., de ezt te is tudod. :P :)
  • j0nNyKa
    én csak a belinkelt félmondat alapján tippelek: van az API, egy.. mondjuk hogy egy előre elkészített programnyelv, amiben írták a népek az addonokat
    ez az API még nem volt kész, és most át kell alakítva - régi funkciók tűntek el / alakultak át, és újak jöttek létre
    így a régi APIban megírt programok (addonok) nem fognak működni, szépen újra kell őket írni az új (remélhetőleg jobb) APIban

kb ennyi
  • Munkie
    Csak épp ZOS szeret a ló két oldala között borulgatni, mint már láttuk több esetben is. :d
  • Ahet
    ... ha minden igaz

They removed API features:

- you can only see your own damage numbers now
    - you can see how much damage you take, but not what kind of damage (no spell info) or from who (which player hit you). What kind of damage might seem obvious, but in this game, there is for example a fireball spell that does not do fire damage...
    - you can no longer see your Resistances, spell penetration, critical damage...etc. They restricted character information.
    - You can no longer see enemy cast bars
    - You can no longer see your own buffs (short buffs), in a buff window (the buff animations are still there) ie: lightning form, critical surge, mutagen (you can see food buffs, and it seems, buffs that last a minute or more)
    - You can no longer see what any other player picks up (loot window is restricted)
  • Ahet
    Akkor mégis csak kellenek az addonok? :P
  • Ahet
    A népek mindig minden sokkolja. Ha fehér azért, ha fekete amazért.
  • Nephin
    Meg tudod mondani, a technoblabla konkrétan mit jelent? Sajnos most nem tudom végigolvasni a reddites posztokat, az lejött, hogy kivették az ellenfél stamina/magicka stb-jét (ez jó), de miért tűnnek el a saját buffok és ilyesmik, ha tényleg eltűnnek (ez annyira nem jó, ez nem kihasználható, saját infó, miért ne látszódhatna)?
  • j0nNyKa
    ez így megjelenés előtt két héttel nem tudom, miért sokkolja a népet - mikor szeretnék, ha elkészülne a végleges api, megjelenés után 3 évvel?
  • Ahet
    Patch 0.182 Notes

API changes that basically GUT any addons worth anything...
  • Ashyn

Árnyjárók
  • Nephin
    Elvileg lesz, legalábbis Mara nem szokott ilyesmivel foglalkozni. :D

Nem kellett köszörülni, be voltam rekedve. :P
  • j0nNyKa
    ha ez igaz, akkor szerelmes lettem
    Nephin, amint lesz ingame házasság funkció, keresni foglak!
    mondjuk reméljük lesz leszbikus házasság, másképp buktuk
  • Munkie
    Nephin köszörülte meg a torkát és mondta fel szigorúan!
  • Nephin
    Ayla szakmai titkai... ;)
  • Sir Critical
    Ayla-val nem lehet versenyezni :)

Bitang jó lett a szinkron is, felbéreltétek a tévés filmbeharangozó fazont? :)
  • Nephin
    Akkor legyen EP-s hirdetés is.

Renegade, nord sör, sweetroll, vidám fickók (lányok is vannak, de ez nálunk természetes, ki sem emeljük :P ), mi kell még? :D Jelentkezés: link

• PiszkosFred
    Teljesen reális a negatív része, sőt, lehetett volna még mondani, én legalábbis mondtam volna még pár dolgot a játék bugjain, harci rendszerének "hibáin" és a játék könnyűségén, stb kívül.
  • Susarc
    én csípem jó arc és 90% ban adom is a véleményét/elemzését
  • mgerihun
    lore-ra írtam, nézd választ Már úgy is régen volt :

Nemesis guild továbbra is keresi az Aldmeri Dominion oldalán kalandozni vágyó playereket. Főleg HC PvE és PvP beállítottságuakat, de jöhet casual is. Ja igen, csatlakoznék előttem szólokhoz, vannak (igen, többes szám ) lányok is. Jelentkezni lehet privátban vagy FB csoportban : Nemesis Guild Facebook Csoport
  • Terawatt
    Direkt a rosszal kezdte aztán jött a jó. Szerintem korrekt volt a srác.
  • Susarc
    lehúzza rendesen
  • Terawatt
  • Running
    Nem értem.
  • Ében
    Szerintem mindenkit meggyőztél :P :D
  • Susarc
    Breton vagy Imp Sorci?:P /heal,dps/ ?
  • nomiss
    uhh ez viazont gáz lehet...
  • PiszkosFred
    Adventure Zone(s)
  • nomiss
    köszi az infot

*Possibility no AZ within first 1-2 months of release.*

mit jelent AZ a szövegben ?
  • Whysper
    Sziasztok. Egy kérdés. Templaromat úgy csináltam ,hogy 13 pontból 4/3/6 volt elosztva magika/health/stamina. Mivel resto ágon voltam de 2 kezes csatabárddal staminas ütésekkel. minden kafa is volt. Viszont tesztben megnéztem ,hogy csak stamianra gyurtam mert úgy oda van írva,hogy a sebzésbe is beleszámít. Reset és 13 pont staminara. sebbzésem nőt ,de 1-2 vagy 2-t egyik spellnél 5-t. Mondták ,hogy tudják,hogy ez nem annyira klassz mert evvel azt értem el ,hogy a spelljeimet amég eddig 5-6 tudtam eltolni és ráadásul regen is gyorsabb volt most 1x2x max 3x és ütésem nem lett annyival több vagy nagyobb. Gondolom ez volt a utolsó BETA és csak azt szeretném megtudni van olyan oldal ahol megtudom nézni ,hogy kimaxolom a staminamat és látom a spell dmgek növekedését? Vagy legalábbis arányát?
  • titani
    köszi
    /addig is a Dark Souls II-vel jobban telik az idő már lvl49-es :P /
  • drop
    regisztráld be nyugodtan előbb
  • titani
    Üdv
    megjött az ESO Early Acces kód .
    / a 3 napos. /
    ezt majd csak 04. 01.-én adhatom hozzá az acc-hoz ?
    vagy előbb is ?
    A végleges kulcs megjelenés előtt külön majd.
  • cpuma
    fenntartással, PTS fórumról: (dolgozom, nem volt időm fordítani)

Q: When do we get to start testing Craglorn?
    A: We’re aiming to push the first post-launch content update (which includes Craglorn) to PTS in April. More details to come!

We're going to release an FAQ that answers many questions about early access and launch, and it will include all the must-know times and dates.

Possibility no AZ within first 1-2 months of release.

Also, "Between now and mid-next week, we will be making at least one more update to PTS with final bug fixes and tweaks"
  • cpuma
    90-60-90-es reprezentatív lány keres guildet, ha beválik jönne játszani az 5 ikertesóm is :)
  • drop
    hét kérdése video