Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Whysper #13406 Sziasztok. Egy kérdés. Templaromat úgy csináltam ,hogy 13 pontból 4/3/6 volt elosztva magika/health/stamina. Mivel resto ágon voltam de 2 kezes csatabárddal staminas ütésekkel. minden kafa is volt. Viszont tesztben megnéztem ,hogy csak stamianra gyurtam mert úgy oda van írva,hogy a sebzésbe is beleszámít. Reset és 13 pont staminara. sebbzésem nőt ,de 1-2 vagy 2-t egyik spellnél 5-t. Mondták ,hogy tudják,hogy ez nem annyira klassz mert evvel azt értem el ,hogy a spelljeimet amég eddig 5-6 tudtam eltolni és ráadásul regen is gyorsabb volt most 1x2x max 3x és ütésem nem lett annyival több vagy nagyobb. Gondolom ez volt a utolsó BETA és csak azt szeretném megtudni van olyan oldal ahol megtudom nézni ,hogy kimaxolom a staminamat és látom a spell dmgek növekedését? Vagy legalábbis arányát?