24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Már ne is haragudj, de milyen jogon láthatnád te azt, hogy nekem mennyi életem van, mennyi magickám, mennyi staminán, stb. ha szembe jövünk egymással, úgy, hogy még csak meg sem ütöttök egymást, hogy tudhass esetleg arra következtetni a százalékokból? -
Nagyon helyes, hogy letiltják a másik játékossal kapcsolatos extra infókat. -
cain #13477 ja, csak ez egy mmo, és kb. mindenféle visszajelzést lemaszkoltak a többi játékos felől. maradt az, hogy a cset kijelzi, amit írnak, valamint a játék kirajzolja őket, esetleg még ezt is ki lehetne takarni, és kapnánk egy kiváló single player játékot.
/sarcasm off -
Szerinted igen, szerintem meg azok rendben vannak, nem hiányoznak. Pont. A saját értékeimmel/képességeimmel viszont jó lenne ha azt csinálnék, amit akarok, ennyi csupán a bajom. Még a TES játékokban is láthattam a buffjaimat, akár egy gagyi ikon formájában a jobb felső sarokban, akár egy kis kocka alakjában a jobb alsóban. End of story. -
cain #13475 nemcsak az idézett, hanem a többi rész is az. -
Kis szerencsével mínuszba fog menni.
-
téged kezdelek el vagdosni
azon agyalok, hogy az sg simán bekesseli 1 napra az átállított órát, úgyhogy tuti le fog telni :D -
Miután letelik a 12 és fél óra elkezded vagdosni magad, hogy miért nincs már kint? Jonny te kis mazo.
-
Yodu #13471 oké :) -
túl messzinek éreztem azt a 14 vagy mennyi napot :C
majd visszaállítom -
Yodu #13469 Mi ez a 12 3x perc a visszaszámlálónál?
Vagy csak nálam nem jó valami? -
Munkie #13468 Ki se férne akkora érték
-
Nekem nincs bajom a mostani addon változásokkal, mert eddig olyan volt, hogy must have és hátrányban volt az aki nem szedte le. Szerintem az, hogy kapunk egy alap kinézetet ami felület szintjén hiányos az az Elder scrolls hangulat miatt lényeges. Modolni meg csak ezt lehet, mivel egy mmo ez ugyebár és bebaszna ha egy év múlva minden textura és static mesh át lenne dolgozva playerek jóvoltából.
Aki akar az "szemetelje" velük az UI-t, de azért az orrszőröm vastagságát ne lássa számokban.
-
Chris #13466 Ja köszi, azt hittem van vmi konkrétum is.
-
nomiss #13465 13451
6 órája van új pts server , azóta írják , majd látunk konkrétumokat kicsit később gondolom... -
Munkie #13464 Gondoltam egy olyanra, közeledve a launchoz, egy kérdezz-felelek stream (kb 1-2 órásat) kifejezetten magyarul magyar játékosoknak, ahol aztán szépen összegyűlhetnénk, aztán mindenféle idióta , de remélhetőleg főleg hasznos kérdésekre találhatnánk választ. Nem mindenki olvas FB-t, nem mindenki olvassa a fórumokat, stb. Vélemény? Aztán ott mindenki (akinek kedve is lenne) megjelenhetne és bedobhatná a tudását. Persze majd valamikor úgy launch előtti napokra gondoltam, addig még sok infó is jöhet. Hm? -
Chris #13463 Nem nagyon követem az eseményeket, de miért "full szar" most a nightblade?
-
Nephin #13462 Én az addonmentes játék híve vagyok és teljesen jól elvoltam a skilljeimmel, nem a számok érdekelnek. :) -
nomiss #13461 megszokni és kevesebbet kapni vagy kilőni az addonokat inkább mint egy clast kijavítani nagy szemétség... Ez téged is érint mivel ha jól tudom Nb indítanál ami full szar most...de egyszerűbb az olyan progikat nem engedni használni ami rámutatna a gondra mint a tényleges hibát javítani -
Nephin #13460 Az egész bétázás hátránya a sok előny mellett az, hogy megszoksz valamit, ami nyilván a bétaállapot jellegéből adódóan nem végleges, aztán csalódsz, mikor az éles verzióban másképp fest. És ez igaz addonra, faji bónuszra, skillre, bármire. -
Beszélünk róla, de tisztában vagyunk azzal is amit te mondasz. Egyszerűen csak a saját véleményünket tolmácsoljuk.
Személy szerint eljátszok vele adonnal és addon nélkül, küldikkel, vagy grindelve (ok az xpt nerfelték) ... mindaddig, amíg látok rá esélyt, hogy az elénk vetített lehetőségek szerint igyekeznek helytállni. Ebben semmi okom kételkedni. Hibák mindig is lesznek, arról nem is beszélve, hogy olyan meg úgy sem lesz, hogy minden kívánságnak azonos mértékben tudnak eleget tenni. ;)
De ettől még tisztában vagyok - ahogy Fred is - a hiányosságaival. -
A hibák konkrétan nem érdekelnek, mert azok javíthatóak. A kapkodást viszont nem szeretem, se ingame, se irl, mert még sosem vezetett jóra. -
Munkie #13457 eltüntették a 15% crit dmg-et. persze helyette kapot +chance%-ot -
nomiss #13456 azt ugye észrevetetek hogy khajitot is megpiszkálták ugye ? -
alienenemy #13455 Én minden cégnek megelőlegezem a bizalmat, hogy képesek a saját ütemezésüket betartani. Eddig egyik sem bizonyult rá méltónak :) -
Munkie #13454 Na ez már összeesküvés elmélet! :D Elénk gördítenek valamit, legyen min rágódni, míg az igazi gond a háttérben van. Húúú. :D De persze kitudja. Üzletpolitika is politika :P -
Úgy beszéltek a hibákról, hiányosságokról, kapkodásról, mintha újdonság lenne. Kb 10 éve nem jött ki játék kész állapotban, nemhogy mmo. -
Azért, mert kapkodás is. Vagy inkább erről menjen az eszmecsere, morgolódás ... mint más - szerintem fontosabb - jelenleg hiányos dolgokról. -
nomiss #13451 bocs nem akarok spammelni :
de ez azért jobban érdekelne ha más talál róla valamit :
NIGHTBLADES BROKEN: many NB abilities are broken or counterintuitive in just that class and no way to know the behavior without addon information
-
nomiss #13450 PTS server is back up now:
- confirms that all non-long duration/permanent buff duration events no longer work
- Dragonloot to see group loot no longer works
- confirmed buff duration arbitrary cutoff = 30s. -
nomiss #13449 "- you can no longer see your Resistances, spell penetration, critical damage...etc. They restricted character information.
- You can no longer see your own buffs (short buffs), in a buff window (the buff animations are still there) ie: lightning form, critical surge, mutagen (you can see food buffs, and it seems, buffs that last a minute or more)"
itt mire gondolhatnak a karakterlapon az értékeken nem látod a critet pl vagy hol ,
A kaját látni fogod mert úgy írják hogy 30 sec nél rövidebbeket nem látod csak ahogy én értelmezem -
"- you can no longer see your Resistances, spell penetration, critical damage...etc. They restricted character information.
- You can no longer see your own buffs (short buffs), in a buff window (the buff animations are still there) ie: lightning form, critical surge, mutagen (you can see food buffs, and it seems, buffs that last a minute or more)"
Ezeket kivenni konkrétan nagy faszság, de hát mit értek én ehhez, biztos megvolt az ok rá. De, mégis csak az én karakterem, hadd lássam már, hogy mire vagyok képes, vagy mire nem, és mi ellen mennyire, és mennyi van hátra abból a nyüves rántot goblinfülből, amelyet reggel készítettem, hogy legyen magicka regenem fél órára, ne csak bizonyos idő limit alatt/felett.
A többi letiltott funkcióról pedig a már korábban is említett WoW+Mobhealth addon jut eszembe évekkel ezelőttről, amikor mindenki látott mindent a másikról (8-10 szintes differencián túl is), aztán a blizz gyorsan kivette. Majd, az évek alatt szépen visszakapcsolták a nagy részét, de már a kutyának sem hiányzott addigra.
Na mindegy, egyre kevésbé tetszik amit művelnek így az utolsó időszakban, mert kapkodásnak tűnik nekem, de ez már legyen az én bajom.
A ma esti AMA-tól meg egyre jobban félek, mert sanszos, hogy ha a teljes vezérkar felvonul a redditre, akkor ott vagy jó dolgokat fognak mondani, vagy nagyon "rosszakat"... -
Munkie #13447 Hát én kíváncsi leszek mennyire van korlátozva az az API, nem értek hozzá. Simán a notesból ítélve, kicsit el casualosodik. Amire Nephin is panaszkodott már régebb óta, oké. De most egy konkrét példával éljek: (szigorúan PVE környezetről beszélek.)
Adott pár spellskill ami x% alatt sebez szépeket -> jó kis executionök ezek. Ám jó lenne látni a target %-át, hogy ne feleslegesen csesszem el a magickátstaminát. Buffokdebuffok szintén. Ez PVE szinten lehet csak a hácébb játékosokat érdekli, hogy a maximumot pörgessék ki a kariból... -
Majd szépen implementálják ami tetszett nekik, igy megy ez:) -
Mondjuk lehet, hogy a húsvágóbárd helyett egy szike jobb lett volna ... de ez van. 
Majd most akik ezek ellen ágáltak, most visszakönyörgik egy részét. -
Munkie #13444 "Please note that we found the underlying cause of the broken quest issues that showed up in last weekend's beta test, and we're currently working to fix them. To aid players who want to visit the former starter islands, we've made changes that more explicitly direct you to them, and the tutorial is getting a few final tweaks as well. These changes aren't in today's patch, but they'll be on the PTS early next week."
Patch notesból másoltam. Szerintem ez még a PTS-en sincs fenn. Viszont jó hír, a másolt szarom eleje, hogy talán megtalálták a gondot a behaló questekkel, ha jól értelmezem! :)
-
Nephin #13443 Akár még ez is lehet. :) -
nomiss #13442 ezt 3 órája vették fel, ez az uj patch már akkor fent volt ptsen , mert itt megy minden a videon ami nekem kell . ezt tudod esetleg ? -
Nagyon összeesküvés elmélet, de akár szándékosságot is fel lehetne fedezni benne. Ráengedték a sok kódert, akik annyi adattal halmozták el őket, hogy könnyedén kitudták szűrni mi az amit el kell távolítani.
-
Munkie #13440 Addon mizéria Erlexék szemszögéből
http://www.twitch.tv/erlexx/b/512638088