sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    "- you can no longer see your Resistances, spell penetration, critical damage...etc. They restricted character information.
    - You can no longer see your own buffs (short buffs), in a buff window (the buff animations are still there) ie: lightning form, critical surge, mutagen (you can see food buffs, and it seems, buffs that last a minute or more)"

Ezeket kivenni konkrétan nagy faszság, de hát mit értek én ehhez, biztos megvolt az ok rá. De, mégis csak az én karakterem, hadd lássam már, hogy mire vagyok képes, vagy mire nem, és mi ellen mennyire, és mennyi van hátra abból a nyüves rántot goblinfülből, amelyet reggel készítettem, hogy legyen magicka regenem fél órára, ne csak bizonyos idő limit alatt/felett.

A többi letiltott funkcióról pedig a már korábban is említett WoW+Mobhealth addon jut eszembe évekkel ezelőttről, amikor mindenki látott mindent a másikról (8-10 szintes differencián túl is), aztán a blizz gyorsan kivette. Majd, az évek alatt szépen visszakapcsolták a nagy részét, de már a kutyának sem hiányzott addigra.

Na mindegy, egyre kevésbé tetszik amit művelnek így az utolsó időszakban, mert kapkodásnak tűnik nekem, de ez már legyen az én bajom.

A ma esti AMA-tól meg egyre jobban félek, mert sanszos, hogy ha a teljes vezérkar felvonul a redditre, akkor ott vagy jó dolgokat fognak mondani, vagy nagyon "rosszakat"...