24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
meg csak keddre xd -
Yodu #14125 Jó pénzért házhoz szállítom:P -
LadyWhox #14124 Nem. Majd kunyizunk tőled. :P -
Yodu #14123 Hölgyek/Urak!
Megvettem mindenki a tobbnapi hideg élelmet a holnapi kezdéshez? :) :)
Vkinek fog streamelni? -
aha igy ertem
azt tudod ugye, hogy paypalt sima egyszeru utalassal is tudod topupolni? -
SPOILER!
ESO Alchemy
Alchemy Simulator
Table of Runes
-
Tooltip mindig jelzi, hogy az a valami alapanyag e.
Viszont, Alchemy és Enchanting esetében az első pár óra/nap azzal telik, hogy párosítod az alapanyagokat, és úgy tanulod meg, melyik összetevő mire való - előbbi esetében kockáztatva, hogy semmire sem jó italt keversz. Ezekkel a táblázatokkal ezt az időt tudod leredukálni, erre értettem a "felfedezést". :) -
Szerintem a felfedezés örömét így sem veszi el, csak max az idegeskedést spórolja meg az ember. Meg hát ugye rohadtul nem mindegy, hogy kezdőként valaki ne adja el a shopban a komponenseket, mert utána meg tökönszúrás esete forog fenn :D -
ESO Crafting Quick Reference Guides
Reméltem, hogy megcsinálja valaki ezt minél hamarabb, még akkor is, ha spoileres és a craft felfedezéseinek nagy részét lelövik a táblázatok, de segítségnek jól jöhet a későbbiekben. -
Köszi, kiraktam FBre őket linkekkel. -
soundsonic #14112 Már megrendeltem és tudom, hogy még lemondhatnám..,de a következő feltöltéskor ki próbálom majd. Igazából most nincs kedvem a bankban dekkolni, hogy feltöltsem a paypal-t. -
ezt valaszd
egyebkent flame keltes nelkul kerdeznem ennek a hogyanjat / miertjet (nem csak toled, altalanossagban)
- van a 2k-val olcsobb dolog, amire mondjuk, hogy jelentos (50%)
- te is igy latod, hogy jelentos
- a dragabbat valasztod
- ?! -
soundsonic #14110 2000 Forint az jelentős, de egyenlőre én is inkább a CDG választottam. -
Egész jó cucc. ESO Crafting Trait Research Tracker
-
Elder Scrolls Online: 60 Days Pre-Paid Time Card
- CD Galaxis (7990 HUF)
- game.co.uk / Zavvi.com (17,99 GBP)
- livekodok.hu (5900 HUF)
-
Munkie #14107 hát ha csak EA kód kell neked ott a CD galaxis.... -
Berennior #14106 Én a konzolvilag-tól rendeltem elő. GC-t sajnos még nem árulnak. :( -
NPite #14105 g2a-n láttam early access edition-t 30euro ez megbízható hely? valaki vett innen kódot? -
Igen. -
nomiss #14103 nektek is ez a verzio?:Eso.live.1.0.0.956792 -
Elso bekezdeshez odavennem a kenyelmesseget (lustasagot) is, a sajat peldambol kiindulva. :) Egy kattintas, puff, kesz. -
Abban teljesen igazad van, hogy aki nem szeretne gondot magának, avagy tudja magáról, hogy a kisördög ott fog dörömbölni a fejében, és elbizonytalanítja; az válassza a legbiztonságosabb megoldást a vásárlásra.
Ellenben aki szeretne részesülni a különféle boltok akcióiból, az pedig igenis vegye a fáradtságot, és nézzen utána a boltnak, és megnyugszik. Szerintem a többségünk, nem az első játékát vásárolja, nem az első head startján vesz részt. Mégis felmerülnek ugyan azok a kérdések. De még ezzel sincs baj, mert az a biztos ami kezünkben, de itt meg életbe lép amit Fred mondott. Van megoldás arra, ha valaki nem szeretné elkerülni a legkisebb kockázatot is.
Egyébiránt: GMG - The Elder Scrolls Online - FAQ -
Munkie #14100 GMGhez 20%-os voucher ESOra is: PLOCVS-G2T5YX-DATY6M -
Most ugy beszelunk mar lassan errol, mintha vedeni kellene egy-egy forgalmazot, boltot vagy kereskedot, barmit, pedig senki sem allitotta, hogy A jobb mint B. Viszont mindenkinek megvan a rutinja (modszerre gondolok elsosorban), ahogy vagy ahonnan be szokta szerezni a dolgait. En csak azt tudom ajanlani, amit vagy akit ismerek, ezert is linkelem a CDG-t mindig, mert oket ismerem, kezdetektol fogva naluk vasarlok. Ha ad valaki linket mas boltrol, azt is kirakom, ahogy a preordert is kiraktam vagy 5-6 bolt kinalataban anno.
2 hete mar - kb -, hogy folyamatosan megy a "kaptatok mar kodot?", vagy "mikor kuldik mar a kodot?" vagy a "kaptam kodot, de vajon az most EA vagy a jatek kodja?" stb kerdesek. Nincs ezzel baj, csak picit kaotikus az egesz, mert a boltok se ragjak a szajba a dolgokat, es a jatekosok sem neznek utana a dolgoknak. Erre irtam en azt - es ezt vallom tovabbra is -, hogy nekem mindig meger az elet barmely teruleten, nem csak most par ezer forint extrat az, hogy egybol el van intezve a dolog. Megvettem 3 peldanyt az eso boltjabol, kesz, vege, mas dolgom nincs, mint beloni a CC-t negyediken es addig is, meg utana is jatszani. Dragabb volt, persze, de ott egye meg a fene, nem kell varni erre meg arra, nem kell izgulni, hogy jo e a kod - mert olvasni am sok ilyet. Oke, fele user error, ezt is tudjuk.
Akinek van otlete, ajanlata, az dobja hozzam vagy irja meg mailbe, es kirakjuk. De addig csak azt tudom ajanlani, amit en szemelyesen ismerek. :) -
soundsonic #14098 Hát ezt még én sem tudom. Egy biztos mele kaszt lesz -
Találtam 30 eurót paypalomon o/ jó hogy mondtátok:D -
en csak ugy vagyok nyugodt, ha akostol rendelek - egyreszt mert a legolcsobb, masreszt mert ha kitalalok valamit egy nap mondjuk reggel, az max aznap este, de inkabb mar delelott - kora delutan nalam van -
Nephin #14095 Nem járulsz hozzá a pontokhoz guestként, nem? -
zugbir #14094 GMG-től már én is nagyon várom,de ahogy olvastam 04.04-ig fogják valamikor kiküldeni a végleges kulcsot... -
Ez jo hir, ha mar nincs buntetes es korlatozas guestkent, mert akkor legalabb 1 extra lehetosege van mindenkinek egy-egy rossz dontes utan - ha nincs alliance pont valtani. -
Wheyprotein #14092 Mar csak azt kellene meg eldonteni, hogy melyik legyen a main karakter. Eddig mindegyik bejovos sajnos
-
Ahogy néztem, vendégként mindent megkapsz a hadjáratban, egyedül császár nem lehetsz. -
Virtualis szerverek, vagy amolyan "instanceolt Cyrodiil" 4-5000 embernek. Performance es egyeb letszambeli okbol kifolyolag meghuztak egy letszam hatart, es ez alapjan a hatar alapjan szeparaljak az embereket ujabb es ujabb "hadjaratokba". De csak PVP szempontjabol, PVE teruleten teljesen mindegy hova tartozol, barmikor partyzhatsz mas hadjaratba tartozo emberekkel. PVP-ben nem, maximum vendegkent, de akkor se pont, se progress, csak max moka. -
Ezert is irtam a posztba, hogy mindenki nezzen szet a szamara kedves boltban :) Nekem megeri az a par ezer forint kulonbseg a nyugalmat, mas csak az arat nezi. Nincs ezzel baj, mindenki ugy vasarol, ahogy jol esik. -
de éreztem hogy a link nem fog így működni xD sry
Amúgy Fred ezek a hadjáratok pvpnél lényegében csak különböző szerverek? Semmi több? -> http://www.elderscrolls.hu/the-elder-scrolls-online -
cd galaxis 8k
akkor inkább 6k-ért livekodok.com -
n -
valaki kapott már gmg-ből? :( -
Azt toluk kerdezd meg. En mar nem tudom kovetni ezt, hogy most ki mit mivel meg hogyant... :) -
soundsonic #14083 vásárlásról kapott számla sorszámát a megrendelésnél a megjegyzésben tüntesse fel. (Balfac vagyok :)