24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Nephin
    Valószínűleg ma. Az EA kódokat nem szokták visszavonni redeemelés után.
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Szeretném a segítségeteket kérni abba, hogy januárba rendeltem Imperialt és kiküldték nekem early acces kódot amit aktiváltam is de anyagi gondok miatt közbe visszamondtam a rendelést. Simára futotta csak és ahhoz is kaptam kódot de az imperial van beaktiválva az account fióknál. A kérdésem az, hogy mikor tudok én akkor most elkezdeni játszani?

Üdv
  • Eksz
    Rament a playgombspameles az agyamra, koszi !
  • Nephin
    Igazi, mindenkinek kiküldik.
  • Eksz
    Es ez legit? Mondjuk mar keso ha nem. :f
  • Count Adyn
    énisénis:)
  • Eksz
    Belenyaltam a fagyiba, vagy kapott mas is ilyen emailt?

Your forum account for The Elder ScrollsŸ Online has been created. You may activate your forum account by clicking on the following link:
  • Count Adyn
    Én még ezt se láttam, nálunk tervezett áramszünet volt a D3 megjelenés napján:D
  • Although
    Tegnap megkérdeztem az ismerősöm akinek van facebookja, csak kíváncsiságból, 1,7 millió rajongója van a TESOnak már. Ez elképesztően sok, mégha azt veszem hogy valószínű megfeleződik majd ilyen olyan okból akkor is nagyon sok. Bőven túlterheltek lesznek a szerverek. És ha azt veszem az aocba több száz fős pvp guildek gyilkolták egymást ami közelítőleg sem hasonlítható az itt várható létszámhoz akkor azt mondanám 30 fős guild semmire se lesz jó. Főleg ha lesznek, már miért ne lennének, több száz fős ganker guildek. Max úgy jó ha szövetségre léptek egy nagyobb klánnal.
  • j0nNyKa
    made my day :DD
    ejfeltol... meddig, hajnali 4-ig 5-ig neztem anno ezt a szart? :D
  • Susarc
  • Susarc
    nemár b+ lefagyasztod és bukjuk a startot mára :D :D
  • titani
    error 103
    Mivan mááár ...ezért rendeltem 10 pizzát ?...:D
    / 5 percenként nyomjunk a Play-ra :P /
  • Susarc
    100% ,hogy az lesz :P én a tőletek nyert 50 forintokat rátenném egy 12 előtti startra :)
  • nomiss
    ninja start?
  • Susarc
    hamar rápróbáltál :) lehetséges viszont,hogy sokkal előbb startoltatják mint 13:00
  • Barbosa
    Error 103:
    Your account permissions do not currently entitle you to access this server.
  • nomiss
    neked mit ír amikor be akarsz lépni milyen hibát ?
  • Barbosa
    Mennek a szerverek... csak épp access nincs még. ;)
  • Sir Critical
    Az a baj velem, hogy mindig "nagyban" gondolkozom :)
  • Nephin
    5-10 fő is nagyon ütőképes lehet.
  • sWbFII
    Sajnos a bétában keveset tudtam pvpzni így lehet nem látom át túl jól. Úgy gondolom 5-10fővel esélytelen bármit is csinálni, azonban 20-30fővel már lehet befolyásolni az eseményeket pl szabotálni az ellenfél utánpótlását, vagy egy egy kisebb pontot elfoglalni.

Amúgy ha belegondolsz első bétákban 1 megaszerver volt és (javítsatok ki ha tévedek) csak 1pvp szerver, most viszont 2megaszerver lesz és 10 pvpszerver. Ráadásul aki bétázott nem biztos hogy megveszi a játékot. Tehát az a sok ember 20felé fog oszlani -mínusz aki nem veszi meg, így már lehet hogy 20-30 ember igen is ütőképes lesz. ( Ismétlem javítsatok ki ha nem így van.)
  • Ubi™
    Akit érdekel, Atropos feltolta az új FTC-t, benne sok javítás, új buff nézet.
  • Munkie
    Jajj inkább tamrielfoundry-n nézz körül a theorycraft részen.... ez a reddit borzalmas ^^
  • empie
    Holnap 13:00 óra vagy előbb vagy esetleg később várható az indulás? Csak azért hogy hogyan szervezzem a találkozómat, hogy visszaérjek kezdésre :)
  • titani
    Megy a remegééés...
    Addig is , mivel kezdjek ? Buildek : Buildek
  • Sir Critical
    *akarod
  • Sir Critical
    Tudom, hogy nem "tévedtél el", de hátha, ekkor viszont talán hasznos lesz ez az infó: ha a teljes magyar ESO közösség egyazon frakcióban, sőt, egyazon klánban találná meg a számítását, és játszana a továbbiakban, akkor is csak légypiszok lennénk a szélvédőn a "nagyok játszmájában" :)

Ezt arra reagálva írtam, hogy "Mert ugye ha van pl 1 EP 100fővel az jobb mint 9DC 8-8fővel, legalábbis pvp téren több lúd disznót győz" ...

A fenti soraim természetesen csak abban az esetben érvényesek, ha nem kifejezetten egymással akarok "küzdetni" a magyar klánokat, de gondolom, nem ez a helyzet :)

Részemről kifejezetten a frakcióval való szimpatizálás miatt döntöttem végül úgy, ahogy döntöttem, szerencsés, hogy a választott klánom is pont amellett tette le a voksát (nyilván ha nem így lett volna, akkor én módosítok). Ellenben a main karim pl. pont nem ezen frakció "alapszülötte" lesz, tehát mondhatom, kifejezetten jól jött az "Explorer's Pack".
  • Ahet
    ESO by the Numbers III – Survey Results
  • Susarc
    én is végigolvastam,de nem tudok dönteni.... :( és szorít az idő....:)
  • sWbFII
    True, viszont 9 DC. Sajnos a létszám nem látszik, így nehéz eldönteni hogy a többség hova fog tartozni. (Mert ugye ha van pl 1 EP 100fővel az jobb mint 9DC 8-8fővel, legalábbis pvp téren több lúd disznót győz)

Én egy nagyobbacska főként pvp klánt szeretnék találni. Akikkel már komolyabb eredményeket lehet elérni Cyrodiilban.
    Végigolvasok párat, de nagyon örülnék a javaslatoknak.
  • sWbFII
    off
    Fred az elderscrolls.hu fórumon már harmadjára nyomnám szét azt a hülye rovart amit a láblécnél használsz Mindig bedőlök, ugyanis régen a tengerimalacom miatt folyton volt 1-2 muslinca a monitor körül :D
  • Nephin
    5 AD-s klán van csak az HQ-n, nem kevés az.
  • Susarc
    Argent Dawn? :D
  • sWbFII
    Sajnos nekem is feltűnt, AD-t terveztem indítani, de ha a magyarok nagy része elpártol tőle akkor lehet én is.
  • soundsonic
    fürgyéle
  • Munkie
    Majdbefo*ok. Mondjuk az a baj, hogy unatkozom.... :D
  • MaRee
    Izgultok mán?
  • Sheltem
    Sziasztok

Mostmár a start előtt lehet tudni, hogy elég e bankkártya szám megadás nélkül kiválasztani a feltöltőkártyás subscriptiont a startnál meg egy 60napos kártya az induláshoz?

Köszi
  • danone
    Csak nekem tűnt úgy, hogy béták alatt az elején még sokkal több AD guild volt, most meg ők vannak a legkevesebben? A Magyar guildlistára gondoltam.
    Fura, pedig utolsó PVP-ben AD elég nyerő volt, leglábbis amikor én ránéztem. :)