Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Sir Critical #14139 Tudom, hogy nem "tévedtél el", de hátha, ekkor viszont talán hasznos lesz ez az infó: ha a teljes magyar ESO közösség egyazon frakcióban, sőt, egyazon klánban találná meg a számítását, és játszana a továbbiakban, akkor is csak légypiszok lennénk a szélvédőn a "nagyok játszmájában" :)
Ezt arra reagálva írtam, hogy "Mert ugye ha van pl 1 EP 100fővel az jobb mint 9DC 8-8fővel, legalábbis pvp téren több lúd disznót győz" ...
A fenti soraim természetesen csak abban az esetben érvényesek, ha nem kifejezetten egymással akarok "küzdetni" a magyar klánokat, de gondolom, nem ez a helyzet :)
Részemről kifejezetten a frakcióval való szimpatizálás miatt döntöttem végül úgy, ahogy döntöttem, szerencsés, hogy a választott klánom is pont amellett tette le a voksát (nyilván ha nem így lett volna, akkor én módosítok). Ellenben a main karim pl. pont nem ezen frakció "alapszülötte" lesz, tehát mondhatom, kifejezetten jól jött az "Explorer's Pack".