24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• SANTANTICA #14531
    Ok, megnyugodtam, de rémisztő volt, hogy volt egy backrollom (kb 10 perces). Remélem nem lesz rendszeres :(
  • SANTANTICA #14530
    Ja látom ingame írja 15 perc múlva karbantartás.
  • PiszkosFred
    All guild functionality has been temporarily disabled. We will notify you when it has been turned back on. When guild functionality is returned, all guild-related tools and functions will be as they were before we turned them off. Please let us know if you have any questions.
  • SANTANTICA #14528
    eltűntek a klánok ?
    reseteltek az addonok?
    mi történt?
  • Munkie
    Na mondjuk reggel jártam a terület elején, azóta lehet továbbjutott a tömeg odáig és ki is akasztották...
  • Bandras DaSilva #14524
    :)...köszi!!
  • MaRee
    Most valami nagy gebasz van ugyanis rengeteg questnél tömegek állnak mert nem lehet felvenni-megölni-megidézni vagy ott sincs az objective, mondjuk jó kis zenekarok alakulnak közben :D
  • cain
    zerg ftw xD
  • Munkie
    Warlock set, jegyezd meg! :P
  • Munkie
    Sőt, sikerült minden questet megcsinálnom már ott
  • Bandras DaSilva #14519
    No, így pár nap szinte non-stop játék után megosztanám én is az élményeimet.

Hát nagyon nem bántam meg:). Úgy elrepült ez a pár nap, hogy csak na. Mert leül az ember az ESO elé reggel és elindul erre meg arra meg megnézi ezt is meg azt is aztán kiderül, hogy este van megint.

Kíváncsi voltam az új (nekem új) területekre (stormhaven, rivenspire) és azt kell mondjam, hogy egyre jobb lesz a dolog. Rengeteg quest, iszonyú hangulatos public dungeonök, változatos tájak. Ráadásul rengeteg felfedezni való van a világban. Néha eléggé el vannak rejtve ezek a kis dungeonök.

Van pár quest ami sajnos bugos és így nem sikerült minden achievementet megszereznem, de remélhetőleg ezeket javítják hamarosan és akkor meg tudom majd azokat is csinálni.

A lvl 20-as insták is bejöttek, főleg úgy, hogy nem ismertem őket és úgy is groupoltunk, hogy ott kellett kitalálni, hogy akkor most mi is a trükk. A legtöbb esetben elég hamar sikerült, de ez nem olyan nagy baj mert így még érdekesebb lett a dolog. Annyi csak, hogy ha egy 3 aoe 1 healer kombóval mentünk, akkor zúztunk mint az állat, ha ilyen közelharcosokkal, akkor volt pár megfekvés.

Azt vettem észre, hogy tanulni kell még mindenkinek kicsit a szerepeket mert azért a legtöbb harc nem egy ilyen beállok aztán tartom az aggrot, a többiek meg leverik a bosst típusú. De jó emberekkel lehet összefutni.

Kereskedelem is műkszik a guildeken belül. Az elején tartottam attók, hogy ez a guildes megoldás nem lesz életképes, de aztán kiderült, hogy az. Legalábbis egyelőre.

Elkövettem azt a hibát, hogy light armoros templarral futkározok, ami nem a páncél miatta gáz, hanem azért mert alig találok falxot meg cottont. Bezzeg iron meg fa van dögivel, bőrök meg potyognak mint állat néhány instából. Mindegy, így legalább ezeket is el tudom adni...

A research nem feltétlen működik jól, mert hiába tudnék elvileg 2 dolgot is egyszerre fejleszteni vmiért nem engedi. Talán bug, talán én vagyok hülye.

Más...nem találom azt a workshopt Daggerfall területen, ahol set bonus az, hogy ha 30% alá esik a magickád, akkor automatice ad 250est vagy 300at. Akkor amikor megtaláltam még nem voltak meg a traitek, most meg nem találom a helyet... Érdemes jegyzetelni...mondjuk a googlet még nem néztem meg:)

PvP még nem volt...mert eddig nem volt rá idő. Pedig az is kéne. De majd idővel oda is elnézek.

További jó játékot mindenkinek!
  • MaRee
    Jöhetne most tényleg egy peccs, Deeshan jelenleg játszhatatlan, 5 küldit vettem fel eddig amiből hármat nem lehet teljesíteni.
  • nomiss
    nagyon jó kis link mindenre de spoileres : link

az lenne a kérdésem hogy itt level 43 ig mutatja hogy van quest , ez hogy van ? tudom hogy van 10 veteran szint de hogy lesz quest vagy zona 43-50 ig ???
  • alienenemy
    Balreth questet tpartyban kell csinálni, akkor nem bugos (illetve nem jelenik meg a végén a portál, de kijutni másként is ki tudsz, a quest addigra kész).
  • j0nNyKa
    hát ha ez nem játékélmény akkor semmi, instabejáratnál vártuk a többieket, mondom addig pakolok irl picit, erre meghallok valami nagyon hangulatos nótát a gépből, mondom wtf?
    ez volt :)
  • Terawatt
    Megvan az Nb ellenszere sorciként. Addig lökdöstem meg healeltem magam amíg a mögötte jövő haver agyon nem verte.
  • Arhenius
    750 MB patch az amerikai szerveren..
  • Susarc
    az lesz az ! :D
  • cain
    idén előbb jött a mikulás? :D
  • Arhenius
    "Last night a few North American users reported inventory-related issues with their character account, such as seeing additional inventory items appear, or seeing items that were not earned through gameplay. We've identified and fixed the problem, but the issue necessitated some downtime overnight for the North American megaserver. This problem has not manifested on the European server, so it continues to run as normal. The fix will be implemented as soon as all required pre-testing is complete this morning.

We were already planning to push a new game build to both servers this morning, and we will continue to work towards this. Stay tuned for complete patch note shortly. In addition to this aforementioned priority fix, we are also working quickly to restore our 'send in-game mail' functionality, some content blocking fixes that are preventing some users from finishing quests, and a few other tweaks. Our goal is to have all of these fixes initiated later this morning, eastern US time.

We will update this post as soon as we have an exact timeline for the service to be restored."
  • Nephin
    Fogtam párszor "vizes bőrzacskót", hol gold volt benne, hol rúna, ilyemsik.
  • PiszkosFred
    Nephin: ezért kérdeztem tegnap, hogy sikerült e fogni valamit. Mert sehol sem láttam még eddig leírva, hogy mire is jó a horgászat. Oké, halat fogni kajának. De ezen kívül bíztam benne, hogy lehet mást is kifogni, "kincseket. Ezek szerint lehet majd itemeket is találni/fogni, ami azért ad némi további izgalmat a horgászatnak. Sőt.

Még ha bugos is jelenleg: "You will no longer receive veteran rank swords from fishing in Stonefalls."

Ez is vicces, van egy rakás rank6-os receptem (sweetroll többek között), gyanús is volt.
    "Fixed an issue where low-level players were being granted high-level food recipes. You should now receive recipes appropriate for your level."

Ennek is ideje volt már.
    "Fixed an issue where the chest containing the portal to Crow’s Wood would occasionally get stuck in an open or closed position, and would prevent you from entering."

Balreth kveszt meg már a bétában is bugos volt, lassan az ember bele sem kezd már :D
  • runcájsz
    Talán egyik addon foghatja meg, feltéve hogy telepítettél a játékhoz. Olvastam róla hogy pl. a ZrMiniMap addon meg tudja fogni az FPS-t. Szerintem próbálj meg kikapcsolgatni addon-okat és nézd meg úgy is.
  • Susarc
    nekem most bődületesen elkezdett imbolyogni az FPS.......volt már restart,pv restart minden.....

többi játék nagyobb graf igénnyel megy rendesen tehát nem hardware-es hibám van
  • Terawatt
    "Revised the quest to kill 20 players in Cyrodiil to make it a daily quest, rather than repeatable."

Gyorsan vissza is megyek csinálni amíg még lehet.
  • PiszkosFred
    1.0.1 patch notes

Amcsik most kapják, mert nagyon beszart ott valami mostanság, az EU talán ma este, vagy holnap.
  • Terawatt
  • pitt
    Betahoz képest nagyon sokat javult a játék lendülete, dinamikája, a sok loot meghozta az igazi élményt. Nekem így első 4-6 óra maga a tökély, erre vágytam :) a régi élmények, de nem vagyok egyedül.
    Köszi a sok sok fordítást, most megyek rá az addonokra, ha már..
  • cain
    excel pvp-ben jó vagyok, három napja azt gyúrom. xD
  • Susarc
    sehogy:) most szintezés questelés van! PVP az 50-től kezdődik addig csak bohóckodás :P :)
  • Wheyprotein
    Nem hanem a nagy burst dmg amit instant kitol.
    Lehet baromi nagyot sebez de viszont alig van valami defensive kepessege a tobbi Class-al szemben. Szoval vagy gyorsan leveri az ellenfelet vagy szepen elmorzsoljak :)
    Legalabbis en ilyen alapon nem valasztanek karaktert, hogy mi OP es mi nem mert par het jon egy Patch es kesz vege. Aztan megy az anyazas a forumokon, hogy mit kepzelnek magukrol a fejlesztok xD
  • Barbosa
    Mármint a rejtőzés nerfje? Mert mindenki tud rejtőzni, kaszttől függetlenül. Bárki ellen hátrányban vagy, aki stealth-ből jön ki. Invisibility-t meg mindenki tud használni, csak az NB-n kívül a többieknek poti kell hozzá. De ugyanazt a taktikát le lehet azzal másolni. Persze sokszor nem fogsz egymás után eltűnnik 2-3 sec-re, de a leírtak alapján nem is kell.
  • Terawatt
    Majd meglátjuk, hogy veterán 10.es szinten hogy alakul. :) Ti hogy álltok a pvp rankkal amúgy?
  • cain
    passz, nem akarok többet okoskodni.
  • Terawatt
    Van amit nem lehet, de nem sokat változtatna a helyzeten, mert a hatalmas burstöt ember legyen a talpán aki kivédi és lereagálja. Poti elnyomása még javíthat a helyzeten, de azt még szerezni kell nagy szintűt.

Nem cryolok amúgy, csak agyalok, hogy hogy lehetne counterelni a lehető legjobban. Szemtől szemben nagyon nehéz lesz megfogni egy Nbt. Templarnál az ohshitheal button még élet mentő lehet, de sorciként egyelőre csak pislogok egy ilyen halál után.
  • cain
    cc break?
  • Wheyprotein
    Azert itt nerf varhato. A fejlesztoknek sem erdeke, hogy PvP-ben a jatekosok 90%-a majd NB legyen.
  • Susarc
    most például azért lesz csak holnap új szet item bónuszom,mert nem engedi,hogy 2 egyforma cuccot fejleszthessek hiába vettem meg rá a talentet.....megint a clothing szopat!
    tegnap ugyanez woodworknél simán ment és egyszerre 2 healer staffot fejleszthettem!!!

pöcsbe mán_P
  • Terawatt
    Legtöbb esetben mindig megszívják, mert a mögöttem jövők agyonverik vascsővel, de ha jól csinálja akkor perfect murder. Bolond voltam, hogy nem az Auriel's bowra mentem alapból (home), mert szerintem bőven top 50ben lehetnék.

Edit: Magelight az 12 méterrel előrébb látást nyújt oké, de attól még ugyan úgy rangedben pofánver, lerepülsz a lóról a többit meg már ismeritek. :D
  • cain
    magelight.