24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Susarc #14851 durva! mert 4 varázstárgyat dob! és dobott 4 kéket is! -
az úgy jó és sokan már 30as vagy több.hát elég hamar fel lehet akkor fejlödni :) -
cain #14849 lvl50+vt10 -
pitt #14848 Valamiért nem lett több helyem, szóval nem törölte le a klienset, még sincs repair opció ott ahol eddig volt, helyette install :( Eddig én is mindig megúsztam mind a két gépemen, most bedőlt. De sebaj, ez legyen a legkevesebb, csak bosszantó :) -
mennyi amúgy a max szint? -
pitt #14846 Értem... elég kriminális így, de úgy is most hozta a haver a DVD-ket akkor arról újratelepítem a nagyját. köszönöm a gyors megnyugtató választ! -
Hajnalban szoptak vele páran, ilyenkor érdemes leállítani a letöltést, nyomni egy repairt. Ha persze időközben letörölte a launcher a teljes klienst, akkor nincs más hátra, mint újra leszedni. Én eddig mindkétszer megúsztam, fogalmam sincs miért csinálja ezt, bug vagy más, de az biztos, hogy a mostani kliensről van backup, biztos ami biztos.
Ha a launcher nem törölte le a klienst, akkor pedig az eso.exe-vel bármikor indíthatod. -
Munkie #14844 60gigából 30 amit letölt becsomagolva és 30 amit felrak. 30 lesz a vége -
Munkie #14843 terület szintjéhez vannak, viszont a másik két frakció (ahova ugye veteranon jutsz) már veteran cuccokat tartalmaz. -
pitt #14842 Biztos volt már de megkérdezem: Normális hogy 60Gb-ot akar most meg már letölteni, feltelepíteni a kliens? Azért ez már messze túlzás, lassan winyót kell vegyek ennek az egy játéknak bakker? :) -
Munkie #14841 Persze, tudom, nem is baj, tudatában voltam annak, hogy "2 ingyen napot" bukok vele, de kellettek a kincses mapok :( :D
Arra céloztam csak, h hót üres paypalt is elfogadott, persze, "lekötötte" azt az összeget, de el is tűnt (nekem), ahogy canceleztem. Lehet csak mázli vagy bug vagy makk vagy én néztem be valamit, ez van nálam. -
Susarc #14840 danke:P akkor megy altnak a kicsi :P -
Nem skálázódnak. -
Susarc #14838 a kincses térképek skálázódnak a szinteddel? vagy az adott map mobjainak a szintjére dobnak? -
én 30 körül járok, és MINDEN szétszedett cloth/armor/woodworking elfér a banka. Az alkímiás és a kaját meg nem tartom, szóval elég. mondjuk 3x upgrade-eltem. -
"Te se akard eldönteni, h X cég hogyan ellenőrizze a kártyát."
Hol akarom én ezt eldönteni? Azzal kapcsolatban arról beszéltem, hogy mennyit szoktak. Dönthetnek így, de etikátlan és pofátlanság. Másrészt nem azt nézik így, hogy létező-e a kártya stb. És ahhoz amit így néznek nincs joguk szerintem. A lényeg viszont nem ez. Valóban süket vagy és csípás a szemed. Nem akarod észrevenni a lényeget:
Vásárolt 30 napot. Bocsi. Azt, hogy joga van-e játszani azzal a már megvett 30 nappal nem a ZeniMax dönti el. Ha azt mondaná valaki A Zenimaxnak, hogy sorry nem akarok zároltatni lóvét adják vissza a játék árát, vissza kéne hogy adják szó nélkül vagy engedniük kéne játszani vele. Nem lenne választásuk. -
Persze, mivel vasárnapig van időd beírni a kódot. :D -
A zenimax meg úgy döntött h így teszteli, kész. Az h ki mennyi pénzt tart a számláján vagy a szalmazsákban otthon, pont nem érdekel senkit.
Te se akard eldönteni, h X cég hogyan ellenőrizze a kártyát. -
Munkie #14833 Megadtam a paypalemet, ami üres, zárolták, aztán canceleztem. játék megy 30 nap pörög. big deal. -
Mit nem értesz ezen? Tényleg ennyire értetlen vagy?
Megveszi X a játékot benne a 30 nappal. Kifizette. Játszania joga lenne vele anélkül, hogy még zároljanak X havi összeget? Igen, hiszen megvette, kifizette. ÖVÉ!!!
Sok embert ismerek magam is aki nem bankba tartja a pénzt és ha ilyen eset van, akkor befizet rá annyit amennyi kell. Olyan is van köztük, aki csak annyit tart bent ami a számlák fizetésére kell. Nekik ez most nyűg, mert esetleg csak ezért mehetnek befizetni.
Ne Te akard eldönteni, hogy XY hova tegye a pénzt basszus. Amúgy tök mindegy ki hol tartja a pénzét, kifizette a 30 napot és joga van hozzá, hogy játszhasson vele anélkül is, hogy zárolnának bármit is. Pont.
Kártya- és adatellenőrzéshez minimális (1 dolcsi körüli) összeget szoktak zárolni, nem a szándékolt előfizetés összegét. Nevetséges. -
cain #14831 semmi olyasmire nem gondoltam, amit feltételeztél. -
belőlem azt váltották ki, hogy megint várhatom, hogy mikor marad abba a hiszti a topicban.
nem fogunk egyetérteni, téged meggyőzni észérvekkel nem foglak, másom meg nincsen. részemről kiszálltam. -
Munkie #14829 És szerinted a kettő nem együtt fog járni? -
cain #14828 mert tetszik a játék. az viszont nem tetszik, ahogy a zos intézi a dolgokat. -
Szemét mocsok, sőt arra is utaznak, h hátha nem mondod le az előfizetést és úgymarad. Ugyanazt a hülyét fújod egész nap. -
cain #14826 szerinted?
megadod a játék megvásárlásával kapott 30 napos előfizetési kódodat, ami elindul, ahogy megadod, és beállítász egy előfizetési tervet, erre zárolják a bankszámládon az előfizetési tervnek megfelelő összeget.
elfogadom, hogy szükséges arról meggyőződniük, hogy a megadott adatok valódiak. de annak megállapítására elég 1$-t vagy 1€-t zárolni, és feloldani. arra nincs semmilyen garancia, hogy a számlán lesz elég fedezet az előfizetésre a 30 nap lejárta után. egyáltalán arra sincs garancia, hogy a számla még élni fog, amikor megterhelik. sem tudtak meg semmit pluszban, nem értek el vele semmit pluszban, viszont sikerült elég nagy bizalmi emorageshitstormot kiváltani a játékosokból, tehát nem tudom, mire volt ez nekik jó. -
Munkie #14825 de már tegnap húztad a szád rájuk, minek fizettél előre egyből félévre? (nyilván úgy fizetsz ahogy neked megéri meg a te dolgod, csak épp paradox) -
cain #14824 "ellenőrzésre" zároltak fél éves előfizetési díjat elmondásuk szerint 3-7 munkanapra. erről azért szólhattak volna előre. -
Komolyan nem értem, nem kötelezett azonnali előfizetés hosszabbításra, ellenőrzésre zárolta, visszakapod a pénzed. Unalmas már egy napon keresztül ezt olvasni. Arra esetleg nem gondoltok, h valami törvény kötelezi őket erre, h ellenőrizzék a bankkártyát? Ha nem tudsz nélkülözni egy havi előfizetési díjat egy rövid időre, ott baj van. -
aha, és most mi is történt, amitől a zenimax nem megbízható, vagy kiszámolható? -
Hát muszáj, főleg az olyan harácsoló elmebetegeknek, mint én magam :) TES játékokban ott volt a ház, oda lepakolt az ember oszt'jónapot, de itt most sajnos fél nap alatt kinőttem a tárolási kapacitásomat, otthagyni értékes dolgokat mobokban/ládákban meg nem akarok. Pedig lassan muszáj lesz... -
Jó ötlet, még nem csináltam csak 1 altot, de hozzá se pakoltam még semmit -
cain #14819 ez nem a 4ezer forintról szól, hanem a megbízhatóságról és kiszámíthatóságról. -
Ahogy én csinálom - nem biztos, hogy jó a módszer, de már hétfő délben ölni tudtam volna +10 inventory helyért, ezért bevezettem pár szabályt.
Ami nagyon fontos - szerintem - és érdemes mindenáron bankban tárolni, az a TRAIT-ekhez szükséges drágakövek, mert azt minden szakma használja, a craft szintjétől függetlenül.
A többit én altoknál tartom, illetve 200-200-200 darab finomított vas/fa/bőr/vászonból többet nem rakok bankba, mert dugig van velük a map. Max bőr esetében picit szenvedés :)
Alkímia alapanyagokat altoknál tárolom, csak a restore health potik alapanyagait rakom egyelőre bankba, mert szintezés közben így 10-20 között azokra van szükségem inkább. A többi altnál, majd később jó lesz valamire.
Kaja alapanyagot azonnal elfőzöm, amennyi szar van belőlük, én nem rakosgatom ha nem muszáj :D
Rúnákat bankba rakom, azokat használom folyamatosan az újonnan szerzett ruhák és fegyók tuningjára.
Nagyjából ennyi így hirtelen :) -
Az a baj, hogy számodra csak te létezel, csak úgy lehet minden és máshogy nem lehet másnál. Látok magamon túl is. Ennyi.
Nekem nincs ez a problémám, de nem vagyok egoista és tisztában vagyok vele, hogy mások máshogy tarthatják a pénzt vagy épp olyan időben veszik meg a játékot amikor tényleg nincs pénz a számlájukon stb. Ez neked miért elképzelhetetlen nem tudom.
Ha már kifizették a játékkal a harminc napot akkor joguk lenne játszani vele anélkül, hogy újabb hónapot kelljen fizetnie/tartalékolnia. -
Van a bank. Oda be tudod pakolni a craftcuccokat. Ezeket ugyanis craftoláskor eléred a bankból, nem kell hogy nálad legyen. A bank slotjait is lehet növelni goldért. -
rendben, akkor nincs benne ráció, én nem fogom magam ismételni, leírtam mindent
akinek nincs 4k forintja összesen LÉTEZNI, az pl. ne mmora költse a nem létező 4k forintját. pont. -
jah, en is igy erzem.
mindenfele szemetet osszeszedek, de egyelore lovesem sincs, hogy mi az ami kell, mi az ami nem. eleg keves olyan cucc van, ami semmire sem jo, csak a vendornak eladni.
Bar meg csak 10-es vagyok, de egyelore mindent szetszedek, amit tudok.
Nem tudom, erdemes-e ezt csinalni? Vagy talan jobb lenne fokuszalni egy dologra (teszem azt alchemy) es a tobbi cuccokat nem szetszedni, hanem inkabb eladni?
Legalabb annyi ido megy el az inventory rendbentartasaval, mint amennyit "terepen toltok". -
Nincs benne ráció, mivel 30 napot kifizettél a játék megvásárlásával és nem tud játszani az, akinek történetesen nincs pénz a számláján stb. Mikor le akarnak vonni, ha tudják levonják. Ennyi. Ellenőrzés címén minimál összeget szoktak zároltatni, nem az egész választott subscription plant... -
Igen. Aki akarja, használja ki ezt a "kiskaput" nyugodtan. Csak ne legyen sírás, ha vasárnap esetleg queue-be kerül az ember az account management oldalon és addig sem játszhat. :) Szóval csak okosan.