sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Ahogy én csinálom - nem biztos, hogy jó a módszer, de már hétfő délben ölni tudtam volna +10 inventory helyért, ezért bevezettem pár szabályt.

Ami nagyon fontos - szerintem - és érdemes mindenáron bankban tárolni, az a TRAIT-ekhez szükséges drágakövek, mert azt minden szakma használja, a craft szintjétől függetlenül.

A többit én altoknál tartom, illetve 200-200-200 darab finomított vas/fa/bőr/vászonból többet nem rakok bankba, mert dugig van velük a map. Max bőr esetében picit szenvedés :)

Alkímia alapanyagokat altoknál tárolom, csak a restore health potik alapanyagait rakom egyelőre bankba, mert szintezés közben így 10-20 között azokra van szükségem inkább. A többi altnál, majd később jó lesz valamire.

Kaja alapanyagot azonnal elfőzöm, amennyi szar van belőlük, én nem rakosgatom ha nem muszáj :D

Rúnákat bankba rakom, azokat használom folyamatosan az újonnan szerzett ruhák és fegyók tuningjára.

Nagyjából ennyi így hirtelen :)