24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Lehet hogy balfaszok de legalább hallgatnak a jó szóra:) -
Susarc #15372 BAAAZDMEEEG!!! /már csináltam is 3 altot :D /
-
"The maintenance is complete and the European megaserver is now back online and available." -
Di3Hard #15370 3.0 közvetlen gépbe. -

-
SANTANTICA #15368 Nem lehet, hogy valami lassú usb porton vagy? Tedd át másikba, mert lehet sok minden van azon és a sávszélt lefogják. A legjobb, ha direkt van a gépbe dugva, egyedül. De ez csak egy tipp. -
nem szar hozzáállás
-
Di3Hard #15366 Az a szörnyü , hogy Win8.1 alatt minden más hibátlanul fut. Egy régebbi nagám klikkje behalt, vettem ezt, de kb billentyüről tolom a spelleket, mert random behalnak. Elég sürven. -
A vicc az, hogy mind a német, mind a francia CM pénteket emleget, maga az esemény is pénteken van, csak az angol CM "mond csütörtököt". :) -
Starting immediately, we have changed the regular maintenance times for The Elder Scrolls Online, based on player feedback. The game undergoes regular maintenance to provide you with the best service possible. We have scheduled the following windows for this purpose, although we may not need to use them every week:
North American Megaserver
Tuesdays at 8:00am EDT (12pm GMT)
Thursdays at 8:00am EDT (12pm GMT)
European Megaserver
Tuesdays at 6:00am CEST (5:00am BST)
Thursdays at 6:00am CEST (5:00am BST) -
SANTANTICA #15363 ZFang + G600 kombóval nem tapasztaltam semmi ilyesmit. -
SANTANTICA #15362 Na lehet vették a lapot és ma nem főidőben, hanem most van a karbantartás.
-
Arhenius #15361 Nekem semmi gondom nincs a Razer Nagá-val.
Az előfordul persze hogy nyomom a gombot de már egy másik varázslatot elkezdtem aminek van casting time, vagy néha lemegy a célkereszt a target-ról és azért nem nyomja el.
-
Uniel #15360 köszi, én is sorccit tolom most, akkor ki is veszem, mert baromi jól néz ki -
Sorci Storm Calling ágon az ulti. Nagyon komoly, én imádom. :) -
Uniel #15358 az utolsó képen az a villámos skill az melyik? -
Susarc #15357 AZ A GEAR!!! OMG
-
Susarc #15356 nézd meg 2 staffal!
és nézd meg más fegyó variációval!
A Staffok szopódnak -
Nálam is így teszi le, de utána a tálcán rákattintva a böngésző ikonjára, mikor az felugrik, teljesen eltakarja.
De a zene pl továbbra is szól alatta :) -
Képek csak úgy.
-
Di3Hard #15353 2014-es Razer Naga-m van. Elég sürven nem tudom használni az oldalsó gombokat. Nyomom, de nem reagál. Másnak van hasonló gondja? -
Signon #15352 Ez csak nálam van így , hogy hiába teszem le alt+tab-al vagy windows gombal a játékot és mondjuk büngészek, a játék a háttérben továbbra is teljes képernyőn fut mögötte?:) -
MaRee #15351 Hát érdekes, most meg már simán beenged. -
Akkor nem tudlak lebaszni.
Egy időben naponta volt kérdés gw2nél hogy miért nem jön meg az autentikációs levél. Hát mert fos-mailre regeltek. :D
-
MaRee #15349 Persze. Gémél. -
Freemail/citromailre regelted a játékot? -
MaRee #15347 Hmm nálam délután óta lefőtt a játék, azt írja ismeretlen IP címmel próbálok belépni, és irjam be az emailes access kódot, amit nem fogad el, újat meg nem küld
-
Susarc #15346 miéééért kell új karinál mindent újra confogolni?!?!?! áááááááá -
Az biztos hogy egy opcionális cset bubi elég hasznos lenne .
-
Susarc #15344 és a legfontosabb ami nem is bug hanem nagy elcseszés az pedig az egymás közti kommunikáció!
nem tudom ti hogy vagytok vele,de lehetetlen felismerni egymást és borzalmasan körülményes a kommunikáció,trade stb.
Úgy futok el a guildtársak mellett,hogy azt se tudom ki-kicsoda....megszólítani valakit,mert akarsz tőle kérdezni valamit szintén impossibile....
nem is beszélve arról,hogy ha nem bambulod a csetet azt se fogod észrevenni,hogy szól hozzád valaki mondjuk SAY-ben.....nem tudom mi volt a koncepció és miért,de WOW-ból pédázva:
tudtad,hogy kit hogyan hívnak,hányadik szintű,milyen gearje van,melyik guildbe tartozik, milyen class/faj....1 klikkre azonnal tudtál neki privát üzit küldeni,de emotokkal vagy SAY-ben is azonnal a másik értésére lehetett adni,hogy kommunikálni szeretnél vele....
nagyon ,nagyon szar ez így ami most van! bombázzátok a készítőket valamit csináljanak! legalább egy chat bubble vagy valami legyen már! vagy jobb klikkre menü alap emoteokkal a targetelt karin stb. stb. -
Ez ami nagyon rossz a játékban szerintem is. Béta alatt is ez zavart a legjobban, nem is a bugok. Hanem a teljesen hibás elképzelés a publikus területen lévő bossokról és mobokról. -
+1 hogy a petek sokszor bekussolnak passzív módba, és állnak mint f*sz abban a bizonyos lakodalomban :)
meg amit már írtam, hogy nem szeretem, hogy mögöttem futnak (ráadásul viszonylag messze)
jöhetnének mellettem / előttem, meg a madár modellje lehetne kisebb, állandóan belelóg pl. az inventory rendezkedésembe -
soundsonic #15341 Engem csak az az zavar amikor "pirossal" jelzi a játék a mob aoe vagy egyéb támadásának zónáját, helyét és irányát és bár szerintem hiába ugrok azon kívül, mindig sebződöm. -
Munkie #15340 Mikor a játékosok saját kézbe veszik a beragadt NPC javítását!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
A barlangokban vicces amikor a miniboss a respawn-ját várjuk 8-9-en -
Hja, és kurva gyorsan akarok egy Morag Tong DLC-t. :) -
Engem az idegesít mostanság, hogy mindenki Dark Anchort akar csinálni :D Végre nem bugosak mint a bétában, és így mindig van 1-2 a környéken. Viszont, odacsődül 10-20 ember is esetenként, és hiába vagy aktív végig, ha a bosst nem csapod meg az utolsó hullámban nagyjából 10%-ban, akkor nincs loot. Oké, nem vagyok lootkurva - saját magam gyártom a cuccaimat 90%-ban -, de tényleg necces, ahogy az elitere ráugrik 20 ember, és 3 secig sem él... és eközben ha mázlid van, bele tudsz b*szni egy nagyot, hogy kapj érte valamit.
Bevezetnék valami dinamikus életerő növekedést a bossnál, player számtól függően. Később persze nem lesznek ennyien, de ez már a bétában sem tetszett. -
Susarc #15336 a +10% healing taken az nekem is működik
én se értem Terawatt ,de naponta 1-2 küldi ilyen nem csak nekem,mert sok emberkével találkozom akiknek szintén nem megy....most a sivatagban pl. nem jelent meg a Quest Item miután beszéltem az NPC-vel....csak játék újraindítás után lett elérhető.... -
Jaja, olyan 1 sec körül, de semmiképpen sem instant. -
Teso nudies. Kemény glitch. 
+1