Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Susarc #15344 és a legfontosabb ami nem is bug hanem nagy elcseszés az pedig az egymás közti kommunikáció!
nem tudom ti hogy vagytok vele,de lehetetlen felismerni egymást és borzalmasan körülményes a kommunikáció,trade stb.
Úgy futok el a guildtársak mellett,hogy azt se tudom ki-kicsoda....megszólítani valakit,mert akarsz tőle kérdezni valamit szintén impossibile....
nem is beszélve arról,hogy ha nem bambulod a csetet azt se fogod észrevenni,hogy szól hozzád valaki mondjuk SAY-ben.....nem tudom mi volt a koncepció és miért,de WOW-ból pédázva:
tudtad,hogy kit hogyan hívnak,hányadik szintű,milyen gearje van,melyik guildbe tartozik, milyen class/faj....1 klikkre azonnal tudtál neki privát üzit küldeni,de emotokkal vagy SAY-ben is azonnal a másik értésére lehetett adni,hogy kommunikálni szeretnél vele....
nagyon ,nagyon szar ez így ami most van! bombázzátok a készítőket valamit csináljanak! legalább egy chat bubble vagy valami legyen már! vagy jobb klikkre menü alap emoteokkal a targetelt karin stb. stb.