24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nephin #15534 Ja de, a page down a TS gomb, lehet hogy épp beszéltem. -
Nephin #15533 Öööö... ez nem tudom, hogy jött össze, elnézést. Nem ájultam rá, becsszó. :D -
Most nézd meg Fred mit csináltál a szeretett Empressünkkel! Szerencsétlen elájult az enteren. 
-
TomStorm #15531 Hát ne haragudj de aki egy final f.XIV-et 10%-al többre értékel egy TES online-nál azzal valami gond lehet,már mint szellemileg:) -
TomStorm #15530 Nem költenek marketingre ezért alulpontozzák.Közben nem így van persze ami a pontozást illeti.Ezért szeretem olvasni inkább a hazai cikkeket a játékról és teszteket mert ide nem ér el a keze senkinek:-) -
Nephin #15529 Ez komoly volt? -
Mondjuk azért metacriten 15 reviewból 4 olyan hogy vegyes érzelmű és így 80 pontnál jár. Szerintem 2 hét alatt cikket írni egy olyan mmoról ami több száz órás alap hangon, hogy megismerd elég tré. (Ez nem csak Eso, hanem máshol is, ahol már azt látom, hogy megjelenés napján kint a teszt.) -
:( szomorú -
Hát, ő így látja, végül is mindegy. Egy újabb negatív kritika már nem oszt, nem szoroz. Az ESO-nak lőttek, a "cikkek" kb 80%-a utálja, a maradék 20% meg szánalomból ad esetleg 80 pontot rá.
Ami inkább szomorú a mai napban, hogy lelőttek a WoD-t... Csak Crassus cimbora meg ne hallja, mert azt hiszem valamelyik vendég látja kárát :) -
TomStorm #15525 Biztos jól elpicsázták őt meg a csapatát Pvp-n aztán felhúzta magát:D
Egyébként amit itt leírt az alapból bőven meghaladja a 68 pontot de mindegy:)
AC4-re meg GW2-t agyon pontozták mind 95 körül na hagyjuk már.TES részekre meg ilyen pontokat adtak mindig is.Sima skip ez az oldal mindig is az volt -
Nephin #15524 Banner. -
Nephin #15523 Nem vonta le, csak zárolta, amit fel fognak oldani.
Az a review annyi sebből vérzik, hogy neki sem állok sorolni, inkább játszok. -
toybull #15522 Akkor megnyugodtam. Köszönöm a gyors választ! :)
Magyar guild van ? :) -
Dehogy buktad. Vissza fogod kapni, amint leveszik a foglalást róla. Banktól függően lehet 30 nap is. -
toybull #15520 igen és hogyha fogtam és rányomtam h cancel subscription mert nembiztos hogy szeretném azt a harminc napot igy előre akkor mi történik ?
Buktam 13eurót azért mert szarul van megcsinálva ? -
Ne idegeskedj. Nagyon hülyén van megcsinálva... de ha az eredeti 30napod lejár, akkor utána megkapod a másik 30at, amire most "levonta" a pénzt. -
toybull #15518 Azt mondja el nekem valaki hogy hogy a b*budos p*csába van az hogy miután megadtam a bankkártyát ez a szar levont 12.99 eurot a kártyárol de csak a 30nap játékidőt kaptam meg ?
Értelmezzen úgy hogy 13eurót kellett leperkálnom azért hogy aktiválhassam az elvileg "INGYENES" 30 napomat? Ráadásul amikor az acc page-n vagyok ennyit ir
"Game Time Remaining
You have 29 days of game time remaining."
Kicsit b*szta csak fel az agyam.
Valaki aki tapasztalt hasonlót kérem osszam meg velem hogy mivan ilyenkor.
Előre is köszönöm.
-
PCGamer értékelés 68 -
Bandras DaSilva #15516 A másik ilyen a Lesser Circle boss a sivatagban. Ott is általában leölik már a summonert, így esélye sincs megidézni a bosst. Mondjuk fasza epic kardot dob, lehet farmolni.
Igaz csak egy lehet nálad, de közekl a város és pont szétszedi az ember meg vissza is ér mire megint spawnol a summoner. Mondjuk nagy tömegben már kevésbé lehet farmolni. -
Arhenius #15515 InventoryInsight
InventoryMod -
Bandras DaSilva #15514 Nem feltétlen bugos, ha kevesen vannak meg lehet csinálni. Nekem vasárnap reggel sikerült....vagy 3an voltunk ott csak ez ilyen kurva korán volt (6 körül, nem tudtam aludni) és megvártuk amíg resetelődik az egész. Akkor ha beszaladtok, elindul az event és meg tudod menteni a tagot a temetőben.
Amikor 1000en vannak kint akkor az.ért nem megy mert mire már majdnem resetelne a dolog valami hülye beszalad direkt mert ezzel szórakázik.
-
TomStorm #15513 Működik a prioritás magasra állítással,azóta egyszer se állt meg a kép.Még egyszer köszönöm a segítséget! -
ja így gondoltam, hogy logból, mi is szoktunk néha, funny shit az biztos :) -
Jól átsütve szeretem. :)
-
Visszakapja mindenki. Egyéni rollbackra nincs lehetőség, tömegest meg nem akarnak, így most azon dolgoznak, hogy a logokból (mert ugyebár mindent logol a játék, bármit is tettél, vettél, stb. eddig) visszaállítsák a problémás accoknál a dolgokat. Fórum devtracker - erről szólnak az utolsó időszak kommentjei. -
egyébként erről valami developer infó, hogy esetleg visszaszolgáltatják-e az elveszett cumókat?! -
Susarc #15508 baaazdmeeeg ne már! eret vágok ha a lila matsaim kukába mentek! én már 100-as bankkal nyomom -
Semelyik TES nem szólt a túlélésről ilyen formában. Modolni lehetett, de az más kérdés, itt ilyen nem lesz. -
Én is folyamatosan a tárgyak elhelyezésével küszködök, egy ideje már fel se veszem az étel alapanyagokat, a kovács és szabó mesterség mellett egyszerűen már nincs elég helyem.
A sivatag a porfelhőivel egyből visszahozta a Morrowind-es hangulatot. Gyorsan le is gyártottam egy breton maszkos kámzsát.
Azt sajnálom, hogy a különböző helyekhez nem lehet specifikus álruhákat beszerezni, például az EP fagyos szigetén szerencsétlen karakter egy szál semmiben indul. Az ott található álruha is egy fémpáncél amiben jog szerint nagyon gyorsan meg kellene fagynia.
Szó mi szó, rágyúrhattak volna egy kicsit a túlélésre is. -
cain #15505 ok, köszi. -
Nem csak te vagy ilyen itemhorder. Én is összeszedek minden xart. Bár az encsantos rúnákat már nem tartom meg (de összeszedem azért :)
És nagyon kevéske a bank tárhely, meg a hátizsák, meg a ló.
A torchlight azért tetszett, mert a pet-et el lehetett küldeni a harcmezőről a boltba, hogy adja el a felesleget. -
EP oldalon csak ennyi idáig. -
cain #15502 ilyesmikre gondoltam, igen. -
Amit én írtam területet, Shadowfent, az nem bugos, hanem valami technikai gubanc van ott, legalábbis eddig csak ott a goblin barlangban és stormhold belsejében esett le az FPS-sem egyedül, és indokolatlanul. A zóna többi 98%-ban nincs gond, ezért sem értem. -
Kicsit zavart a North point küldetés bug-ja, miközben elkerülte a figyelmem, hogy már áthajózhatnék Alik'r sivatagjába, így naívan a Bangkorai küldetéseket kezdtem megoldani, kicsit furcsa volt, hogy már a város széli tucat mobok is 4-5 szinttel nagyobbak. De aki épp mellettem volt az csak 27-es szintű volt ( én 33 ), így már "vígan" letoltuk a 37-eseket. De amint egyedül maradtam, akkor már 3x37-es már csak akkor ment ha nem vettem félvárról a harcot. -
cain #15499 milyen területek vannak még, amik ennyire bugosak? -
Ubi™ #15498 Igen, nálam is úgy kezdődtek a gondok, hogy megkaptam újra az EA és CE-s leveleket. Most van két Mara gyűrűm is, meg úgy általában mindenből kettő.
Csak most mit csinálja a bankkal? Megint kezdjem el bővíteni és reménykedjek, hogy nem jön elő megint a hiba? Azért hiányzik az a rengeted gold is, amit beleöltem a bankba. Vagy várjak a javításra? Addig meg ketyeg a 30 napom, nehéz a questezés is így.
-
oz #15497 Eddig szerencsére a mostani guild bankos bugból kimaradtam, ugyanakkor nekem már ürült egyszer a bankom teljes tartalma.
Első hét közepén 10-es szinten fejeztem be Coldharbouros köldetést, amikor kaptam 4 új levelet. Megnéztem őket, újra megkaptam a köszöntő leveleket, peteket meg a treasure mappokat. Beérve a városban viszont azt is észre kellett vegyem, hogy a bankom teljesen üres, az első néhány nap gyűjtögetése ment a levesbe (minden szakmát húzok, mindent gyűjtök). Teljesen tele volt, persze csak néhány darab mindenből.
A support egyből írt egy szabvány levelet, hogy majd foglalkoznak a dologgal, aztán egy hétre rá jött egy újabb szabvány levél, miszerint az elmúlt napok patchei sok felhasználói jelzést javítottak, remélik az enyémet is. Persze a bank tartalmáról nem volt szó.
Egyfelől nem olyan sok anyagról van szó (és végülis most van 2 CE treasure map készletem vigaszul :)), de ijesztő, hogy ilyen hibák fordulhatnak elő. -
Igen. :) -
TomStorm #15495 Csak az eso.exe 32 kell high-ra tenni priorítást,ennyi?