sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• oz
    Eddig szerencsére a mostani guild bankos bugból kimaradtam, ugyanakkor nekem már ürült egyszer a bankom teljes tartalma.
    Első hét közepén 10-es szinten fejeztem be Coldharbouros köldetést, amikor kaptam 4 új levelet. Megnéztem őket, újra megkaptam a köszöntő leveleket, peteket meg a treasure mappokat. Beérve a városban viszont azt is észre kellett vegyem, hogy a bankom teljesen üres, az első néhány nap gyűjtögetése ment a levesbe (minden szakmát húzok, mindent gyűjtök). Teljesen tele volt, persze csak néhány darab mindenből.
    A support egyből írt egy szabvány levelet, hogy majd foglalkoznak a dologgal, aztán egy hétre rá jött egy újabb szabvány levél, miszerint az elmúlt napok patchei sok felhasználói jelzést javítottak, remélik az enyémet is. Persze a bank tartalmáról nem volt szó.
    Egyfelől nem olyan sok anyagról van szó (és végülis most van 2 CE treasure map készletem vigaszul :)), de ijesztő, hogy ilyen hibák fordulhatnak elő.