24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• danone
    be tudsz mindegyik guildba lépni és csinálhatod őket szimultán. A vámpír/vérfarkas témában pedig guildban kérj segítséget, kapsz instant, ha mázlid van valaki meg is harap :D, nem túl bonyolult. Külföldi oldalakon persze vna leírás, magyarul még nem láttam.
  • Fpocok
    We will be bringing the EU megaserver down for maintenance today at 11am EDT / 5pm GMT to implement an additional fix. We expect the server to be back online early this afternoon. We apologize for any inconvenience this may cause, and we thank you for your patience.
  • Rannah
    Nem, lehetsz mindnek a tagja egyszerre, csak a vámpír/vérfarkas vonalat nem tudod együtt kihasználni.
  • Signon
    A 4 npc guildel illetőleg a vámpír/vérfarkas átváltozásokkal kapcsolatban van valahol vmi összefüggő leírás?

Ha most pl beléptem a fighters guildbe be tudok még lépni a többibe is? ha belépek egy másikba akkor ebből kidob?
  • TomStorm
    Én már befizetten 1/4 évre,nem szavazok:)
  • PiszkosFred
    Színe inkább attól, hogy milyen anyagból és azon belül is mennyi egységből készíted.
  • Bandras DaSilva #15568
    Ja én is néztem, azért is vettem föl mert amúgy inább csak healekre gyúrok és kevés sebzést tolok. Mondjuk leverek simán 4es pakkokat meg bossokat, csak akkor van gáz ha rootolnak mert akkor izgalmassá válik:)

Egyelőre sok hasznát nem láttam a hálónak mondjuk néhány instában jól jöhet boss ellen amikor éppen kerget. Majd még kipróbálom.
  • cain
    egyébként meg pink lesz az összes templar páncél, le van zsírozva.
  • cain
    a páncél színe/stílusa nem attól függ, ki hordja, hanem hogy milyen stílussal készíti el a készítője.
  • Omrega
    Most nézem, hogy a templarnak szinezve vannak a páncéljai, sohase lehet rendes fémszínű szettje?

Ha ugyanazt a páncélt egy Dragon Knight veszi fel, akkor rajta más színű lesz?
  • Terawatt
    Talán emiatt. Ha jók lesznek így a pókok akkor miért ne.
  • Bandras DaSilva #15563
    Hát én elpazaroltam rá egy skillpontot...mert azt hittem jó...lehet morpholva már alakul, de az első formájában kb használhatatlan. Sokat nem vesztettél vele, hogy nincs meg.
  • Susarc
    már meghallottam! ma ne szóljon be senki,mert kettévágom ! :D :D
  • Omrega
    Én rengeteg skillpontot elbaltáztam arra, hogy kipróbáljak egy-egy skill-t. De úgyis összejön a lé majd egy resettre, mire kialakul a végleges koncepció.
  • Running
    Szavazás, terjesszétek >>

Előfizetsz a követlező hónapra, hónapokra az ESO-ban?
  • PiszkosFred
    Ott a hivatalos fórumban a Server Status topik, amelyben már tegnap óta tudható, hogy ma peccs lesz (peccsnótsz is van). Direkt jelezték anno, hogy ott lehet követni a fejleményeket, tervezett leállásokat. Értelemszerűen a nem tervezetteket nem, arról csak utólag van topik az esemény természetéből fakadóan.

Arról nem is beszélve, hogy a KEDD DÉLELŐTT MINDIG KARBANTARTÁS NAP, direkt az EU játékosok kérésének megfelelően, és PÉNTEKEN PEDIG HOTFIXEK, SZERVER REBOOTOK lesznek, igénynek megfelelően.

Később, ha beállt stabilra minden, akkor lehet, hogy csak minden második héten vagy ritkábban lesznek leállások, de az első hetekben, hónapokban szinte biztos, hogy ezekre szükség van heti rendszerességgel.
  • Count Adyn
    11-ig kb:)
  • cain
    én sorcival nem rakok rá. akkor lenne értelme, ha passzív spellek lennének, de sajna nem azok. =(
  • Ubi™
    A lovam meg éhezik.
  • Omrega
    Legalább lenne egy weboldal, ahol szépen látszik, hogy karbantartás van, és kb. még mennyit kell várni. Én is bebuktam a reggeli run-t
  • Running
    Karbantartás van, mikor munka helyett játszanék. Ez botrány, le is mondom az előrendelésem!
  • BEAST #15553
    Egyszer majd talán eljutok odáig, hogy kipróbálhatom a Bone Shield és Necrotic Orb skilleket, de más nem igazán mozgatott meg az Undauntedben.
  • Count Adyn
    Én sorcival semmi értelmét nem találtam, drága az az 5 slot hely:)
  • Lengyel2
    Na ezt akartam kérdezni, hogy érdemes skill pontokat pakolni az undaunted ágra? hogy vált be annak, aki pakolt rá?
  • Count Adyn
    Mondjuk azzal mint CC vel nem sokra mész ám:)
  • BEAST #15549
    Ha magát a skill ágat eléred, akkor dungeon látogatásokkal tudod fejleszteni.
  • Omrega
    Igen a Blood Altar megvan, elég sokat használtam is, de a Trapping Webs-ig nem jutottam el, pedig időnként jól jönne egy CC skill is.
  • j0nNyKa
    mármint hogy a skill fáját megkapd? még az első területen kapod meg quest mellé (amellé a quest mellé, hogy menj el a legelső dungeonbe)
  • Omrega
    De jó megyek is vissza a Northpoint-ot befejezni.

A dungeonokat viszont még nagyon kell szoknom, tegnap 3-an végigvittünk egyet, de én túl sokszor hullottam el közben, viszont az utolsó boss elsőre lement.

Viszont azt nem tudom, hogy az undaunted-hez sorban kellene végigvinni a dungeonokat? Plusz valami küldetést is felvenni hozzá?
  • Arhenius
    UPCOMING PATCH HIGHLIGHTS & IN-PROGRESS UPDATES
    ZOS_JessicaFolsomZOS_JessicaFolsom Administrator, Moderator admin
    4:42PM edited 4:42PM in Developer Discussion
    We’ll be pushing a new patch during our regularly scheduled maintenance time tomorrow. The full patch notes will be available during the maintenance period, but we wanted to share the highlights with you now since they were a direct result of your feedback:
    We have fixed issues with several quests that were blocking main quest progression. Those include Crossing the Chasm, Castle of the Worm, and The Army of Meridia.
    We have fixed the issue with Liberation of Northpoint. The quest is now completable.
    We have fixed several issues with Banished Cells that were making it uncompletable.
    We have made many other quest fixes.
    We have implemented many new things to thwart gold farmers, spammers, and botters.
    In-Progress Updates
    In addition to the fixes going live tomorrow, we want to give you a status update on some of the other hot issues we’re working on.

Missing Bank Slots, Stored Bank Items, and Skill Points – We're continuing to investigate the issue, and are working on a fix now. As soon as the fix is ready, we will push it out to the live megaservers. Please note: This may result in a second maintenance this week and when we do push the fix, it will not be retroactive. Know that we want to make this right for all impacted—we’re still exploring options to help those who have stored items/gold, and bank slots go missing.

Long Loading Times/Social Lag – Some people have been experiencing long loading times, guild chat lag, and other social systems lag, especially during peak times. We are aware of this and are actively investigating it. As soon as we have a fix, we will push it live.

Dungeon Treasure Chests – Based on feedback, we are changing treasure chests in instanced dungeons so that everyone gets a piece of loot regardless of who opens the chest. This change is currently being implemented and tested internally and will be released in a future patch as soon as it’s ready. Watch the patch notes for the news.

Public Dungeon & Delve Boss Monsters – Also based on feedback, we will be placing a timer on how often you can get loot from public dungeon and delve boss monsters. This timer is shared across all boss monsters in public dungeons and delves. This will not impact loot timers for quest-specific monsters or overworld group bosses. Watch the patch notes for news on when this change will go live.

• rage
    Ami pedig a korábban említett Doshiat illeti, visszamentem 13-as szinten hozzá, megütöttem kétszer s elfeküdt. Majd jött a következő guild küldetés, amire 15-ös szintet írt minimumnak, pont annyi voltam, gondoltam, megpróbálom, hátha...bár Doshiara gondolva sok reményt nem fűztem hozzá. Ehhez képest ezen meg gond nélkül végig lehetett sétálni szinte.
  • rage
    Amit a cikkben is írnak, igen, időnként valóban érdekes dolgokkal találkozik az ember. Volt egy quest, szellemeket kellett kiszabadítani, amik a sírok mellett jelentek meg újra és újra - elég nagy sorbanállás volt rájuk... Odébb egy nagyobb szellem állt, mellette valaki épp akkor feküdt meg. Odamentem, lecsaptam a szellemet, ami hátraesett, s félig-meddig beolvadt a tomb textúrájába.

Visszamentem még szellemeket szabadítani, s mikor kész lett az összes, akkor jött az, hogy meg kéne ölni azt, amelyiket épp az előbb (csak még nem jókor) kinyírtam.

Ott állt újra, mellette az előző verzió félig sírba lógó tetemével.
    No sebaj, kinyírtam megint, s ugyanúgy beesett a tomb textúrájába.
    Ott feküdtek egymás mellett két példányban.
    :-)
  • PiszkosFred
    Kivéve a persuasive will-t, azt bárhol lehet használni, bármilyen társalgásnál, ahol van rá lehetőség.
  • j0nNyKa
    igen azokra
  • Yodu
    Hölgyek/Urak egy kérdés!

A Mages Guild passiv skilljei /gyenge angol tudásommal azt következtettem ki h csak a Mages Guild skilljeire vonatkoznak?

vagy rosszul olvastam?
  • TomStorm
    Nem semmi,ez gyors volt.Mondjuk hol vagyok én még ettől:)
    De nem baj mire "nagy" leszek,legyen sok ilyen..
  • PiszkosFred
    Kérdezz-felelek: Craglorn, az első Adventure Zóna
  • TomStorm
    Combat/Combat cues ezt nem engedi bekapcsolni.Mit vesztek vele ha nincs?
  • PiszkosFred
    Hát már 6-8 éve fejlesztették, gyanúsan keveset lehetett róla tudni, de annyira kellene már egy jó VtM játék, akár mmo, akár single. De egyszerűen sehogy sem jön össze, a Bloodlines óta csak vár az ember, csak vár...
  • Terawatt
    Megnyugodtam.