1619
Company of Heroes 2
-
Kurfürst #1299 Hát ehhez képest pont egy éve van kinnt és virágzik az MP... :) -
#1298 Itt most ne 1-2 hétre, hónapra gondolj.. de 1-1,5 évnél többet én nem adok neki. -
#1297 Azért _annyira_ nem lett rossz, hogy máris kukázzák. 1-2 kiegészítő még biztos megél, mert egyébként elég népszerű akármennyire is gyengének gondoljuk.
Multi szervereket meg nem szokás mostanában lelőni(csak EA-nál, azok leszarják), mert elég erős negatív visszhangja lesz. A jófiú Relic is átmentette Steamre a CoH-t a Quazal becsukása után, nemrég átpakolta Steamre az egész Dawn of War szériát a Gamespy mostani kidöglése előtt(még 4 nap és minden létező Gamespy játék multija behal), és épp most dolgoznak a Dawn of War II és Chaos Rising GfWL mentesítésén mielőtt kinyomja a MS azt is júliusban.
bgabor: Gyatrább minőség inkább csak a jatékmechanikára vonatkozik, maga a grafika egész szép néhol, bár a textúra és modell részletesség nem változott sokat, de az effektek fejlődtek(sok textúra bűvészkedést váltott shader fényhatás), a tűz és a hó nyomok néhol egész jól néznek ki. Természetesen a hangokra megint annyit költöttek mint más stúdiók a teljes játékukra, zene kiváló, hangefekktek hatásosak, beszéd szinkron első rangú, mind tartalomra, mind küllemre.
Játékmenet meg olyan amilyen. Valakinek bejön a hülye RNG, meg a folyamatos futkorászás(komolyan több ninjacapping van benne mint a DoW2-ben - aztán csodálkoznak hogy Workshop dugig van a Scheldt féle bottleneck pályákkal) mások meg így jártak. -
Gascan #1296 mert a COH1 szeroit is lelottek? ... nem ertem mi ez a rinya.. ennyi update utan igazan szuper lett a jatek -
Kurfürst #1295 Az első rész örök klasszikus, nehéz ugyanakkorát durrantani.
Nem feltétlenül akarok veled vitatkozni (de fogok), de nálam ezt egy friss, 30 ezres VGA (AMD 260X) meg egy szintén 30 ezres CPU (AMD965) vidáman kiszolgálja, szóval olyan óriási gépigényről nem beszélnék azért..
Egyébként te mennyit toltál bele? Mert leírni az azért elég túlzás, nekem speciel eléggé bejött, van pár dolog ami mondjuk nem tetszik (páncélkezelés pl.) -
#1294 Termék életciklus, hanyatlás része .. mentik ami menthető, kipréselik az utolsó filléreket, aztán ideig-óráig ellesz még a játék majd lelövik a szerókat és bye .. -
bgabor #1293 Nem feltétlenül. Órási gépigény, az első részhez képest sokkal gyatrább minőség.
Szerintem nem véletlenül dolgoznak gőzerővel a Nyugateurópai DLC-n (vagy mi a tököm az). Próbálják menteni azt ami méh menthető egy bukott játékból. -
#1292 10 dollár volt 7 hónapja, 13 dollár a DDE 6 hónapja, drága ez 9 euróért.
DLC természetesen NEM kapott -75%-ot, szóval leßophatnak tőből.
wednes: Nem maradtál le semmiről, szépen várd meg míg az istentelen mennyiségű DLC-t majd egybecsomagolják, eladják újra jópénzért, és utána beakciózzák negyedárra. Na AKKOR megéri.
Minden másra ott a CoH2 verő Eastern Front mod -
wednes #1291 Gép nem megfelelő hozzá, ami elvinné. :((
Pedig COH első részével sokat játszottam, multiztam... -
Kurfürst #1290 A Company of Heroes 2 most csak 8.74 EUR a steamen... gyerekek, ennyit mindenkinek meg kell hogy érjen :) -
Axan #1289 Nekem is tetszik, de egyelőre még laposra vernek. 1-1-et játszottam az új frakciókkal, de még azt sem tudom mit, mikor hova építsek :) Jó lenne egy magyar bemutató videó, vagy majd a tapasztalat segít rajta. -
Gascan #1288 nekem eddig tetszik :) de csak 2 online meccset jatszottam amicskkal -
Kurfürst #1287 Az hogy kijött tegnap pl...? -
Gauge #1286 Western front armies-ról van vkinek megosztandó infója? -
#1285 Azért az 5200 forintos kódon jó nagy árrés van ám(magyarok, ez a minimum amit el lehet várni), Renjility már 8 dollárért adja a preordert Sztímtrédzen, Amazonon meg már várható megint egy 14 dolláros DDE. -
#1284 hardveraprón is érdemes körülnézni, ott olcsóbban is lehet találni kódot -
Axan #1283 Persze, hogy tudnád. De ha spórolni akarsz érdemes csak megvenned a kódot a livekódok-ról. -
Apa27 #1282 Sziasztok! Lenne egy kérdésem!
Ha dobozosban venném meg a CoH 2-őt, akkor is tudnám a Steam-en regisztrálni? Ugyan úgy, mit a Company of Heroes 1-et? -
Fifo #1281 Elmondanám nem kevés reklámmal a játékért, hogy Osttruppen Commando a 10. német 1v1 játékos a Földön per pillanat. Ő egy magyar spíler és aktívan látogatja a magyar fansite-ot.
Ennél jobb reklám nem kell, hogy a játék él és mi, magyarok eléggé érezzük ezt az érzést... -
#1280 köszi -
#1279 Rohadt sok mentés-betöltés.... lehetőleg easyn...., talán akkor nagyobb az esély rá. Nekem nem volt hozzá türelmem:) Elég volt a shildkroteberg-meg partisan bridge védekezés:D -
Gascan #1278 en eddig 154 korul jarok -
#1277 sziasztok. lenne egy kérdésem. van egy solo challenge a Victory of Stalingradban a Winter Defenese és ahhoz van egy achievement ez (Panzer Theft: Recrew and repair a Panzer IV tank during the Winter Defense Challenge) az ötödik wawe-ben jön egy Panzer IV Tank. kérdés: hogyan tudom ugy szétlőni, hogy nem robbanjon fel és a megtudjam magamnak szerezni? köszi a válaszokat :) -
#1276 :D én alig játszom vele, de kb 250 már beleszaladt:D -
Gascan #1275 nekem elejetol megvan, kampanyt toltam ki 1x meg meg 1-2 TOW missziot kiprobaltam, heti kb. 2-4 orat jatszom vele es meg csak 78 vagyok :)
-
#1274 Van az amikor, dropeed-ezt jóvá sem írja.
Ha valaki kijátssza a kampányt, meg pár tow-t, akkor kb 40-50 szint körül lesz. Mivel a játék lassan 1 éves már kb amúgy is csak 100-asok vannak. Friss vásárlók kb. alig. Ezért van havonta leárazva:)
Ha olyan ranked lenne mint az első részben kb játszani sem merne a többség (ahogy ott sem mert) mert féltek a rang vesztéstől. Mondjuk ott a több játékos profil létrehozása még tovább erősítette a statpadder jelenséget is. -
Gascan #1273 azert valamilyen szintu iranymutatast ad, hogy valaki 20 level vagy 100... lehetek szar jatekos igy is ugy is de legalabb az egysegeket jobban ismeri a 100as, nem akar consripttel nekimenni flamethrowernek meg ilyenek, meg nemcsinal shocktroopot tankok ellen stb.
amugy lenne ertelme valami normalis rendszer szerint pontozni amit mar mutagatni is lehet
ha kilekep akkor ugy tudtam, h csak az adott meccset bukom -
#1272 Attól hogy elérte vki a lvl 100-at még lehet szar játékos. Előbb utóbb te is eléred és nem biztos, hogy jobb játékos leszel addigra:)
Elég könnyű fordítani a játékban amúgy is, szóval nincsen felesleges meccs, meg elárulom, ha kilépsz korán egy meccsből jobban visszadob a statodon, mintha megpróbálsz küzdeni és vesztesz. -
Gascan #1271 az uj updattel nekem nagyon nem jo be, hogy matchmaking loading screennel mostmar a csillagokat se lehet latni.. igy tenyleg fogalmam sincs, h noobokkal jatszom-e profik ellen 3v3ban
ez volt eddig a legrosszabb huzasuk ... ha gagyi a matchmaking akkor inkabb rejtsuk el ... csesszek el fel-egy orat mire kiderul amit mar a meccs elejen is tudni lehetne -
#1270 A topik nem halott, de ez nem a WoT, hogy 10 percenként f*szméregetést kell rendezni...
Meg van magyar rajongói oldal, ott mindig előfordul az aki szereti a játékot. -
#1269 The Aftermath Update Overview.
-
#1268 Piacot igazából ne emlegessük, mert nem ismerjük az eladási adatokat. Leárazások nem mondanak semmit, mostanában a PC játékok pár hónap után majdhogynem fillérekért dobálva vannak, pont az lehetetlenítené el, ha a konkurenciához képest drágább lenne. Free weekend meg megint nem az ördögtől való, Call of Duty játékok is az utóbbi időben tavaszonként kapnak egy-egy free weekendet, pedig azokat aztán tényleg nem kellene félteni.
SG meg megint nem fokmérője semminek, pláne nem a főoldal dizájnváltása óta.
Close Combat, Combat Mission, Sudden Strike, Theatre of War, Men of War, Blitzkrieg topik is mind kidöglött, pedig utóbbi kettőből új rész kopogtat az ajtón, Wargame topik még tartja valamennyire magát, Achtung Panzer Operation Star topik meg soha nem is volt a fórumon, pedig lassan abból is itt két új rész, meg még a Steamre is felkerült. -
Gascan #1267 a szovejteket elovenni is hulyeseg volt ... nem rossz a jatek, valoban sok mindent lehetett volna jobban csinalni, de beszelni mindig konnyebb
-
bgabor #1266 Na, a piac szépen ítéletet mondott e felett a játék felett!
Fél éve jött ki, de halott a topikja, a Steamen állandóan le van árazva, még free to play hétvége is volt belőle csak hogy embereket szerezzenek, de csak nem veszi, nem játsza senki.
Ha a fejlesztőknek egy kis eszük van akkor nekiállnak hegeszteni a harmadik részt, és elfelejtik a szovjeteket meg a DLCkét vásárolható doktrínákat, mint zsákutcát. -
Hunor1 #1265 köszi. -
Gascan #1264 skirmish 1v1 - 4v4ig -
Gascan #1263 nem, lehet coopban is jatszani .. AI ellen -
Hunor1 #1262 ok, de offline... -
Gascan #1261 az elejetol van benne -
Hunor1 #1260 hello. van már rendes skirmish a játékban?