1619
Company of Heroes 2
-
#1259 14 dollár a CoH2 Digital Deluxe Amazonon! -
#1258 Csak épp nem maradnak meg utána. Már csak azért sem, mert akció kezdésekor(tegnap este 7) MINDEN le volt árazva -66%-ra, utána pedig eltüntették a kedvezményt és bocsánatot kértek, mert az nem is volt betervezve, csak a Valve szórakozott.
Meg a telibe******* DLC hegyeket rozzant ******** dédelgető ***** édesanyjukat, azt! -
geristar #1257 Vasárnap estig ingyen lehet játszani a játékkal. Csak le kell tölteni a steam-ről és mehet a móka. Kampány, skirmish, multi, minden kipróbálható. Ráadásul az eddig megjelent commandereket is elérhetővé tették. Lehet tesztelni is!
Egy próbát mindenkinek megér! -
#1256 Warezzal úgy tudtam még skirmish sincs, csak a kampányt lehet tolni.
Egyébként van a játékban jelenleg egy nagyon retardált korlátozás, hogy ha 20-25, vagy annál több Workshopról letöltött pálya van a gépen(BÁRMELYIK JÁTÉKOS GÉPÉN!), a multi/coopskirmish egyszerűen nem működik.
Szarjon farfekvéses KV1 hordákat aki ezt kitalálta. -
Fifo #1255 Nincs LAN a játékban, minden online van, ha haverral tolod. -
janik #1254 ha igen hogyan ?? -
janik #1253 warezossal lehet lanba nyomni ?? -
bgabor #1252 Ne akard, egyik ocsmányabb nyelv mint a másik. :D -
bgabor #1251 Komolyan pénzért fordítotok játékokat? Vagy félreértettem? -
csabi1987 #1250 Hali!
Nem tudja valaki véletlenül nincs a játékhoz valami mod amivel a oroszok oroszul, a németek németül beszélnek? Ja és persze maradjon angol a felirat... :) -
#1249 Hubammeg, most majd hátra dobott a szék. CoD fordításból meg lehet élni?
Még fizetős magyarítást nem láttam 15 év alatt(igaz nem is nagyon kerestem), erre konkrétan annyi CoD kiddie előfordul már, hogy erre valós vállalkozást lehet építeni?
Mármint 10 éve, mikor annyira sem volt divat angolt tanulni mint ma, akkor sem volt komoly gond pont a lövöldék megértésével a népeknek, persze a hivatalos magyar fordítások is lényegesen többen voltak, no de akkor is.
Ha más random könyv/film/akármi fordításban, esetleg hivatalos kiadói játék fordításban/szinkronban is benne van a cég az más tészta, de így elsőre elég vadnak tűnt, pláne ismerve a betegesen magas warez hajlandóságot is. -
chris0000 #1248 sikerült!
thx.
várom a teljes fordítást.
üdv. -
Baker1 #1247 Szia! A telepítő automatikusan megkeresi a játék mappáját. Amennyiben eltérő helyre tetted és mégsem korrekt az elérési út, úgy nyugodtan telepítsd fel, jegyezd meg, hová tette a telepítő, majd a RelicCoh2English.ucs fájlt pakold be a játékod CoH2/Locale/English mappába és írd felül az ott lévőt (előtte készíts róla biztonsági mentést)! -
chris0000 #1246 hi.
a demo magyarítást,h lehet felrakni?
nekem nem engedi az útvonal választást.
help!
thx. -
Gascan #1245 amire meg figyelj, hogy az egysegeid minel kevesebbet alljanak egy helyben .. sokat beallnak vedekezni amivel az a baj, hogy uj teruleteket nem fogsz szerezni es sok esetben a vedekezo egysegek nem is talalkoznak ellenseggel ... egyszoval feleslegesen kidobtad rajuk a penzt
ennek a jateknak sztem a gazdasagi oldala a legerdekesebb .. ha az egyseged epp nem csinal semmit akkor foglalj teruletet ... ha gondba kerulnek inkabb hivd vissza oket a bazisra meg mielott teljesen elpusztulnak ...
utanpotlas olcsobb mint egy uj egyseg
sok nemet azt jatsza h beall vedekezni, MG nesteket epitenek ... en ezt egy M3 meg Penallal megkerulnve, egy demolition charge-al 3 mp alatt elnitezem -
#1244 Southern Fronts ToW csomag a mai napra(utolsó két nap nem volt egyáltalán akciózva) kapott egy -66%-ot, szerintem ez megéri a 1,37 eurót. Ebben van egyébként a legtöbb ToW map 9 darab, a Case Blue 5, a Victory at Stalingrad 6 pályával rendelkezik csak ahhoz képest hogy dupla annyiba kerülnek.
Többieknek: bár lekéstem a korai ajánlattal, a Steamtrades.com-on a ruszki kereskedőktől 8 TF2 kulcsért/16 dollárért(azaz durván 3600-4 ezer forintért) be lehet még este 7-ig szerezni a CoH2 Digital Collectors Edition változatát, fele annyiért az upgrade-et, és 5 TF2 kulcs/10 dollár körül az alapjátékot. -
Stief #1243 Köszi szépen a tanácsot! Nagyon rendes tőled! Üdv Stief -
Gascan #1242 valamelyik DLC van annyira jo h most erdemes megvenni 1-2 euroert? -
Gascan #1241 megneztem, a legtobbet hasznalt commanderem a Guards rile combined arms tactics meg a Shocktroop rifle frontline tactics -
Gascan #1240 oroszokkal jatszom, 2 commandernel meg nem hasznaltam eddig tobbet az alapok kozul, az egyikben guards rifle-el kezdem a masik meg shocktroop ... attol fuggoen h ellenfel mit hoz ki (nevuket sajnos nem jegyeztem meg)
szeretem a commanderes egysegeket mert nem kell rajuk varni
nincs ilyesmi h pancelost gyartok vagy gyalogsagot, ez a jatek a kombinalt haderorol szol ... egyik kiegisziti a masikat, ra kell erezni mikor milyen egyensuly kell a gyozelemhez
sokszor eleg csak infantry: conscript, penal battallion meg guards rifle .. meg max 1-2 SU85
erdemes figyelni arra, h elcsatolj az ellenseg altal olyan teruletet amire abszolut nem szamit h elveszitheti, tobb fronton is harcolni h csak idegesitsd az ellenfelet, zavard .. h csak jobbra-ballra kuldozgesse az egysegeit amig neked gyuilik a nyersanyag (engi, vagy penal egy M3A1 truckban)
kozelharcban mindig fedezekbol loni, ha lehet szetszorni az egyseget h amig az egyik elorol a masik hatba loje az ellenfelet
.. kb 100 oram van csak multiban
-
Stief #1239 Szia! Multiba milyen commandert ajánlanál? Melyiket használod legtöbbet? És gyalogságot vagy páncélost csinálsz többet? Egy két tanácsot adhatnál ha szépen kérlek :) Mert lassan ki akarjuk próbálni ellenfelek ellen 3vs3-ba.
Köszi a segítséget előre is! :) -
Gascan #1238 erdemes, es igen.. vannak elegen foleg h ilyen olcso megtobben lesznek :) -
#1237 Érdemes most megvenni a játékot? Multi meg coop, ami érdekelne. Játszanak elegen multiban van balance? -
Gascan #1236 67 level vagyok most, nagyreszt multibol... neha vannak eleg jo ellenfelek de gyakran ugy erzem zoldfuluekkel tesz ossze a rendszer
a leghosszabb meccseunk eddig 1 ora 5 perc korul volt, megnyertuk ... de mar ut kozben 2x feladtam volna :) -
Fifo #1235 Ha 20-ból 17-et nyertél hamarosan jön a szopóág, mert megkínál erősebb spílerekkel, viszont az ő legyőzésük többet ér a sok kisebb rangúnál. -
Gascan #1234 bunkereket nem nagyon epitettem eddig, lehet h ez hianyzik ... legkozelebb kiprobalom :) -
Gascan #1233 multiban oroszokkal jatszom altalaban 3v3-at, az utolcso 20 meccsbol sztem 17et ugy nyertunk h 25 vagy 50%-al jobb voltam mint a 2 tarsam
mindig csak rankedet jatszok
... nemetekkel eddig nem sokat jatszottam, csak belejuk kostoltam egyet h tudjam mit mi ellen kell :) ... de a ToW egy picit mas -
Fifo #1232 Valami hiányzik a 10. percnél, ami miatt el tudnak picsázni. Inkább kevesebb terület legyen, minőségibb sereggel- magyarul veteztesd a bandát, építs épületet, hozz erősebb unitokat, készülj fel a 10. perctől érkező hullámra. AI se sokkal rosszabb egy társnál. Azt tapasztaltam, hogy inkább te segíts neki és meghálálja, minthogy te számíts rá. -
Fifo #1231 A csillagok száma a játékok számát jelöli. Alapvetően nem mérvadó feltétlenül, de nyilván aki elég sokat lát, előbb-utóbb viheti is valamire.
A MatchMaking viszont elég jó algoritmus alapján rak össze, egyetlen hibája, hogy nem tud elég mintát venni, mert alig játszanak rankedet. Minél többet játszol, annál pontosabban adja az ellenfeleket.
-
Gascan #1230 ezen a rostoki koop ToW misszion valahogy nem tudok sikerrel zarni :) ... 25 perc alatt elp*csaznak az oroszok ...
elejen a terkep 75%-a megvan, aztan ugy 10 perc korul annyi orosz jon hogy a bazisig visszaszoritanak, kb 20. percnel tudok ezt-azt visszafoglalni de addigra mar keso :)
az AI csapattars se sokat segit :) -
Gascan #1229 jelent valamit a faceplaten a csillagok szama?
eleg sz*r ez igy h nem latom ki mennyire tapasztalt mikor osszekerulok valakivel -
#1228 GetGamesGo oldalon -66%-os CoH2 leárazás. Sajna csak a kezdő cuccok vannak, így 11,89€ az alapjáték, 22€ a Digital Collectors Edition(CoH2 alapjáték, 9 parancsnok, Case Blue DLC, 25 tank skin, CoH1 teljes játék) ami eddig a legolcsóbbnak tűnik, és 2,71€(durván 800 forint) a legelső Case Blue DLC magában.
Egyébként olvasom a Relicnews fórumon(ami nagy szó, ott Relicre rosszat eddig nem mertek mondani!), hogy csúnyán átverve érzik magukat az előrendelői DCE-sek, egyrészt mert ami anyagot kaptak az erősen korlátozott(csak az első ToW DLC a háromból, 9 parancsnok a 19-ből), másrészt ennek egy részét bármely előrendelő a sokkal olcsóbban megkapta az alapjátékkal(4 parancsnok, 2 skin, Case Blue, ezt árulja az általam linkelt fazon is 10 dollárért! most), illetve ha vártak volna, akkor sokkal olcsóbban hozzájuthattak volna(65€ illetve 80 dollár volt előrendelve.. most meg épp a harmada hivatalosan ugye szürkén meg még olcsóbb) -
#1227 Kövesd a Steamtrades arczok példáját. Bejelentkezel Steam fiókon keresztül, írsz a fazon topikjába, és hozzáadod a barátlistádhoz. Persze némi angol tudás jól jöhet, Google mocsokul fordítja a magyart. Paypal a legsimább, 10 dollár egészen jó ár érte. -
bgabor #1226 Ejj, és hogy lehet megvenni tőle? -
Gascan #1225 en is legalabb egy 75%-os learozasra varok a DLCkkel :) -
#1224 Az a pár óra egészen január 2-ig kitart.
Viszont lehet majd napi/villám akcióban még jobban leárazva mint -50%, érdemes arra várni.
De hogy a májuk rohadjon le, a DLC-ket nem akarják akciózni. Case Blue és a Digital Deluxe Upgrade kapott félárat(így is rohadt drága), de a Victory aa Stalingrad, és a Southern Fronts maradt rendes áron. Pedig a legutolsó SF-t már féláron 2 euróért is vinném. -
Kurfürst #1223 Akciós a COH2, csak 17,5 ajró a steamen még pár óráig. -
#1222 Renjility nevű fazon csoportot váltott és most 10 dollárért kínálja a Company of Heroes 2 előrendelői változatát.
http://steamcommunity.com/groups/OpiumPulsesSavings#announcements/detail/1748819050497413805
Itt is el lehet érni: http://www.steamtrades.com/forum/S5ggn/h-black-ops-ii-rome-ii-batman-arkham-origins-more-w-paypal-offers-only/
Benne van a Case Blue, és 4 parancsnok 2 skinnel.
Amazon.com-on 14 dollár lesz a CoH 2 alapjáték(azaz semmi nem jár hozzá) Karácsony másnapján 25-én egy napig és utána 2014 január 1-től két napig. -
Fifo #1221 De, de igaz. Én mondjuk kölcsönadtam havernak és a szinkronizálások miatt elveszett az összes bulletinem, azt gondoltam, hogy annak is az tett be. -
moon70 #1220 Dec. 10-i frissitéssel elszálltak a mentések, kezdhetem újra a kampányt..? Mondjátok, hogy ez nem igaz :))