Company of Heroes 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miert mondjatok h a Men of War jobb? kritikusok alapjan egy low budget jatek 65-70 ponttal

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Csak New Steam van, majd meglátod.
Amúgy mi pontosan ez a COH1 new steam verison?

Mit érdemes feltelepíteni? Coh/Coh new steam/OS/TOV?
Megvan steamen a coh1 meg a kiegek. Humble Bundle volt ~1 euroért. :DD
Lehet fel is rakom. Rég nem toltam.

Egyébként nem is tudtam, hogy ~hónapon belül új Man of War!
s1lkforrent
Mint ahogy minden szeméthalomnak is megvannak a kis kakasai, akik holtukiglan védik.<#idiota>

gezu1025: Ha szeretted a CoH Online-t, akkor kézenfekvõ hogy a Company of Heroes New Steam Version-el folytasd, ami nagyjából ugyanaz, és vannak kiváló modok hozzá. Eastern Front modot az elsõ rész fanatikusai simán jobbnak tartják a második résznél.<#bee1> CoH-ot már bárhonnan max egy ezresért be lehet szerezni, ha máshonnan nem, hát Steamtrades.com-ról.

Ha _nagyon_ bevállalósnak érzed magad, akkor 10 eurót az alapjáték megérhet, többet viszont ne költs, mert ha nem tetszik, akkor az is pénzkidobás, ha megtetszik, akkor meg még sokkal többe fog kerülni a DCE upgrade, a VaS mini pack, és a további esetleges DLC-k.

Egyébként meg vegyél Men of War Assault Squad 2-t, mert az jobb<#wink>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Vedd meg nyugodtan, mostanában sajnos az a divat hogy egy csomó 10 éves telesírja a forumokat és sikoltozik hogy õ refoundot kér...

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

És ilyen kupont hol kéne találnom? <#conf>
Szia!
Látogass el erre a honlapra, ott szinte mindent megtalálsz a játékról. Nyugodtan kérdezz is, ott mindenre válaszolnak.
http://www.company-of-heroes.hu/

Szerintem mindenképpen érdemes beszerezned, nagyon jó játék. Most 17Euro a steamen, de van 40%-os kupon is, így összesen csak 10Euro-ba kerül!
Sziasztok!

Most, hogy akciós steamen a játék, gondolkozom a beszerzésén. De már 4-5 komment átfutása elég volt, hogy elbizontalanodjak. ( ami nem baj )

Masszívan játszható multi RTS-t keresek. Szvsz mindegy, hogy mit. Utoljára a COHO volt amivel toltam rengeteget, az nagyon bejött. Ráadásul ingyen volt.. Ami még nagyon ott volt, és számomra az etalon az a w40k sorozat WA/DC/SS (nem a 2. rész az kuka)

Érdemes megvenni a játékot? Nem hiszem, hogy valaha is vennék hozzá DLC-t... Nekem csak egy olcsó, jó, balanszos lehetõségdús RTS kellene, amihez nincs köze a Blizzardnak. Olyan sokat kérek?

Ami még szóva jöhet az a Wargame: Airland Battle (ez is akciós, ~22 euro, de DLC hozzá, csak free van^^)

Szerinetetek?

Köszi a helpet amugy.
s1lkforrent
Ez konkrétan még CoH mércével is gyerekes.<#shakehead>

MightyKopiati: Mindent meg lehet ideologizálni, a Matrix Games hívõi is nagyon szépen megmagyarázzák, hogy miért kerül egy háborús játék 80 dollárba, csak kérdezd meg õket.<#bee1>

Én magam nem tudom a CoH 2-t jó szívvel senkinek ajánlani, majd ha nem szarják hozzá az egyensúlyi szempontból problémás parancsnokokat(és az elkészülteket is egyben olcsón kapni), majd ha lesz hozzá rendes mod támogatás, és egy-két elkészült jobbféle mod, majd ha multi is megfelelõen helyre billen.. esetleg.
No meg milyen áron, ugye. Mint fifo mondta, 10€ kuponnal az alapjáték. Ehhez kell Case Blue 8€->4€ vagy DCE upgrade 28€->14€, és Victory at Stalingrad 8€, ami per pillanat alsó hangon 22€, azaz a játék árának duplája _kedvezményesen_
És még hol a vége? Nem lesz még tucat ToW csomag, szirszar parancsnok?

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

AndrewT
azért ez így elég komolytalan, nem? :S

jopofa :)

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

MightyKopiati
Ha valaki szidná a német csipát:)

http://www.youtube.com/v/86jEHh94IU4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Viel Feind, viel Ehr! - Crusader Kings II magyarítás: http://paradoxfan.blogspot.hu/2014/04/crusader-kings-ii-magyaritas-08e.html

MightyKopiati
Szerintem most nem kell majd 6 évet várni a folytatásra...
Creative Assembly is 2 évente "kisz*rik" egy új teljes játékot, ez lesz a Relic sorsa is, páratlan évente meg kieg....

Viel Feind, viel Ehr! - Crusader Kings II magyarítás: http://paradoxfan.blogspot.hu/2014/04/crusader-kings-ii-magyaritas-08e.html

MightyKopiati
Hát 1 hónapja nagy nascar volt a p4-ekkel, manapság már jobb helyzet, de at gránát sokat segít rajta, meg su-85 magában nem jó semmire sajnos... a stug meg tiszta terror lett a túloldalon, ha olyan lenne a su-85 öröm lenne nézni:) stug már gyorsabban tolat, mint a t-70 megy elõre...

DarkSector
Nekem van 1 kuponom ha kell.
ha valaki megvásárolja a játékot, megint ad hozzá egy kupont! :D

akit érdekel éés játszana is a játékkal jelezze privátba.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A játék dec 3.ig 17,5 Euro, ami a 40%-os kuponnal 10 euro-ig csökkenthetõ.

A koncepció az, hogy az alapjáték olcsó legyen, mivel venniük kell commandereket havonta, ha sokáig akarnak a népek élvezeteseket játszani, örökké alkalmazkodni, ha szerencséjük van kihúzhatják ezzel is a 6 évet.
nekem egy commander 1 euronal nem er tobbett .. TOW-os missziokbol se toltam vegig mindent, talan csak oroszokkal parat ..

van a P4nek ilyen inkabb Need for Speedbe valo turboja, nem nagyon jatszom nemetekkel ugyh nem tudom mit kapcsol be de olyan k*rva gyors lesz mintha nitrozna .. eleg viccesen fest

ez ellen nagyon SU85el vagy barmi massal se tudok mit kezdeni :)

MightyKopiati
A kis kieg csomaggal vettem (pár fostos küldi is jár mellé), így 3500ft volt kb, a játékot 6900ért vettem, ajándék dlc-vel, szóval még "pénzemnél" vagyok, amit egy új játékért is kiadnék ezért az "-jel.

Pay to have fun:)

3500ft az kevesebb mint 3 mozijegy ára, és hadd ne mondjam, hogy a mai filmes felhozatalban mennyi maradandót látok ennyiért:D ebben meg már több mint 100 órám van. Haverral jól szórakozunk legalább:)

Igazából hiába pay to win, ha nem tudnám használni a hajamra kenhetném:)

V43 1105
Pay to win ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

4 euro nem draga kicsit egy commanderert tekintve h az egesz jatek megvasarolhato 20ert? :)

MightyKopiati
Az.

1v1 annyira felcseszett, meg 2v2-ben a fostos ace tigerrel fordítottak (egylövésezi néha az ágyúkat, su-85 max 3 lövés...) aztán megvettem én is. Kutyaharapást szõrivel:)

ez penzert veheto commander?

MightyKopiati
Végre áttörtem a bûvös Top1000-et szovjet 2v2-ben, hála az OP commandernek:P 1v1-et sikerült egyenlõre feladnom, már túl frusztráló lett új commanderekkel

Egyébként ez a szovjet industry elég kemény hard counter a Tiger Ace-nek, (2v2-ben) nem a sok benzin miatt, hanem az ostheer általában kihoz 4-5 pakkot, meg feleslegesen felvetteli egy-két egységét (szóval elég kontraproduktív játékot enged meg magának)

Mondjuk nagy pályán (Rails&Metal - nem szeretnék több régi pályát látni, mert eléggé kezd a lóláb kilógni mapdesign szempontból)
ha az ostheer párosnál van opel blitz teherautó meg elefánt, nah, akkor szovjet industryval is szívhatom a fogam:)

nekem? nincs... altalaban 2v2 vagy 3v3-at jatszok.... annyira azert nem tartom jonak magam

Nyerõ szériád van? Az MM miatt van, majd ha feljebb rak, hirtelen találkozni fogsz "rendes" játékosokkal, akik jól használják, ami amúgy OP.
nekem ugy tunik, h egyre kiegyensulyozotabb kezd lenni a jatek ... kezd helyreallni

nem ertem miert mondja valaki h ledegradaltak a jatekot ...

Szerintem sikerült a szánalmas szintre ledagradálni minden idõk legjobb RTS sorozatát. Mind a COH2 minõsége, mind ez a "fillérbaszó" politika szánalmas lett.

MightyKopiati
Még 2-3 ToW lesz, az achevmentes ablakban kb. annyi hely van a listán. szóval még 3*2 új commanderXD

s1lkforrent
Teljesen Steamworksbe ágyazott a játék, így gyakorlatilag csak két változat szerezhetõ be belõle. A lemezre nyomtatott változat, meg a legfrissebb, amit a Steam utána autoupdatel. Külön nincs kint a javítás sehol.

gascan: Úgy néz ki rövid távon ToW darabokkal, skinekkel, és új parancsnokokkal akarja megfialtatni a Sega a CoH 2-t. Ezek a fillérbaszások már bejöttek a Total War játékoknál, így bepróbálkoznak itt is.
Cserébe van térképszerkesztõ, és _talán_ lesz rendes mod support. Talán, ha épp nem ellenkezik a Sega fillérbaszós ügyködésével.

nincs ilyen, steam frissíti, másképp nincs multi.
hooah
Tudna valaki segíteni, abban, hogy most teljesen felpatchelve milyen verziójú a játék, és hogy a legutolsó foltot letölthetem - e direkbe valahonnan, mert nem akarom autoupdatelni.

MightyKopiati
Ahogy látom még mindig megy a blitz képesség a német tankoknak sérült motorral, utóbbi srácnak még meg is javult a motorja tõle...eltûnt a dmg ikon.

MightyKopiati
Hát ez a vet rendszer most nagyon off lett.

MightyKopiati
Tiger Ace commander a vehetõ veteránsággal elmehet a fenébe.

Egyébként a p4-nek kéne valami nerf mert még mindig pazarul muzsikál. Fõleg hogy úgy érezni, mintha nerfelték volna a consricpteket az új vet rendszerrel. Szóval belehalt a 2 csillagos cons egy szimpla p4 megdobásába (álló helyzet, nem mozgott, hurrá is volt, dobás után futás is volt)

Tiger Ace meg... konkrétan egy lövéssel kilõtte a 6 fõt, ágyúval együtt...

Más kérdés, hogy ha bejön a saját veszteségeit nem tudja pótolni...

meg a 70-80 euros gyujtoi valtozatban sincs? 30 euroert lehet upgradelni ilyenre

s1lkforrent
Az új Theatre of War DLC, a Victory at Stalingrad nincs benne egy elõrendelõi csomagban sem, ezt mindenkinek meg kell vennie.<#shakehead>

MightyKopiati
Azért a mostani fizetõsek elég hendikeppesek, az orosz industry akármi, ami a kv-2-t hozza be, lényegében csak armorra épít.

A tiger ace-tõl elapad a nyersanyag...

Bár a pénzen vettelõs képessége elég huncutnak hangzik:)

en is neztem milyen commanderek vannak.. a fizetosok kozott azert talalni hasznalhatot amibol akar elonye is lehet a nem fizetokkel szemben :)

MightyKopiati
Ebben az új szovjet parancsnokban (1v1-ben fõleg) lesz fantázia offmap érkezõ géppuska, ami a gépeket is öli, meg gyalogsági akna olcsóért, és egy kis tankelhárító ágyú, így lehet életképesebb lesz a T1 építés.(Soviet Defensive Tactics vagy mi a neve.) A német gren+halftrack és használhatónak tûnik elsõ blikkre. Ha már itt a peccs:)

s1lkforrent
Ha most meg kitalálják hogy csak Hookups csoportból fogadnak el jelentkezést, belehugyozok a szájukba.<#idiota>

s1lkforrent
Na ezek bohóckodnak velem, most meg meghívásos lett a csoport.<#falbav>

Tökmindegy.
http://www.steamtrades.com/forum/S5ggn/h-black-ops-ii-rome-ii-batman-arkham-origins-more-w-paypal-offers-only/

Steamtrades-en el lehet érni a fazont, ott kell kérni tõle 15 dolláros CoH2-t.<#worship>

s1lkforrent
Nekem megy. Próbálj belépni a Hookups csoportba a fiókodról, hátha azzal szórakoznak, hogy csak tagoknak elérhetõ.

denevérember
Sajnáljuk!
Hiba lépett fel a kérésed feldolgozása közben:

No forum available

Itt egy hivatkozás a Steam közösség honlapjához.

Megint eltüntették mire megnéztem... :(

In space no one can hear you scream.

s1lkforrent
Ha nem tudsz angolul, akkor ne vágj bele. Ha tudsz, akkor felmérheted magad a kockázatot. Egyébként: Feedback Thread

DarkSector
hol is?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

s1lkforrent

MightyKopiati
Nah igen az elég erõs túllövés volt, mármint a COHO (bár ott a commander összeállítás nekem bejött)

Hát igen értem amit mondasz, meg azért nem véletlen aktív a support, itt most folyamatosan generál bevételt a játék. Nehéz egy ilyen játékipari szemléletváltást átélni, de legalább content az van.

Azért hozzá kell tennem, lassan-lassan hatékonyan oldom fel a assault spamet, mondjuk ehhez kell az, hogy rosszul használják õket.

Meg az átlag germán játékos valami panzer mániában szenved:) 2v2-ben minek kell 3 tiger a pályára...aztán nincs embere foglalni, meg próbálkoznak baserape-el...

Múltkor sikerült megúsztatni 2 párducot, 1 tigrist semoskyen, a drága t34-85-el:) (meg egy katyushával) Az ilyet öröm nézni! Téli pályák egyik pozitívuma:)

KV-1-el haverom supportol, nagyon jó cucc, egyik leghasználhatóbb orosz tank. (mint egy német tank)

KV-1 szerintem soha nem lesz ingyenes, ha szerepelni is fog más commanderben, az is fizetõs lesz. Attól még vonzó, "más", én is elõbb utóbb beszerzem, mert megnézném mit tud a kezem alatt.
Bármit veszel, az különbözik az ingyenestõl, sõt bármitõl is különbözik. Attól még van balansz, így aki költeni akar, költsön, nem vesz magának gyõzelmet. Másképp hogy ambicionálnál embereket, hogy vásároljanak? A játék színesebb lesz, az ötlet kiváló, sokkal életképesebb a COHO kétes rendszerénél: nem fog soha bazookás engie kezdeni...